GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρομοκρατούν το λαό για να περάσουν το Μνημόνιο-τερατούργημα...

Γράφει: Μιχάλης Ιγνατίου Τους πρώτους μήνες του 2010, όταν η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου «προετοίμαζε» τον ελληνικό λαό για να αποδεχ...

Γράφει: Μιχάλης Ιγνατίου
Τους πρώτους μήνες του 2010, όταν η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου «προετοίμαζε» τον ελληνικό λαό για να αποδεχθεί αδιαμαρτύρητα την προσφυγή στον μηχανισμό του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Ενωσης, το βασικό επιχείρημα ήταν η δήθεν επερχόμενη στάση πληρωμών, που θα οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια στην πτώχευση. Είχαν υποστηρίξει, επίσης, ότι τα ταμεία του κράτους δεν θα είχαν χρήματα για να πληρωθούν οι συντάξεις και οι μισθοί των κρατικών υπαλλήλων.
Οσοι μίλησαν τότε για εκβιασμό και καλλιέργεια φόβου στο λαό, αντιμετωπίστηκαν -στην καλύτερη περίπτωση- ως γραφικοί, διότι...
 ακούστηκαν και κατηγορίες εναντίον τους, με πιό χαρακτηριστικές ότι επεδίωκαν επιστροφή στη δραχμή ή ότι δεν ήθελαν να αλλάξει η χώρα, που ήταν το προσφιλές αλλά κενό σε ουσία σύνθημα του κ. Παπανδρέου. Εχουν περάσει από τότε 21 μαρτυρικοί μήνες για τις Ελληνίδες και τους Ελληνες… Οχι μόνο δεν έχουν δει σημάδι ελπίδας στον ορίζοντα, αλλά πληροφορήθηκαν ότι έχει αποτύχει το πολυδιαφημισμένο «Πρόγραμμα Σταθερότητας», που εκπόνησαν από κοινού ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου και οι επικεφαλείς της Τρόϊκας. Στο μεταξύ, τους 21 αυτούς μήνες, οι πολίτες της χώρας έχασαν το 30-40% και πλέον των εσόδων τους, οι φόροι αυξήθηκαν δραματικά με αποτέλεσμα αρκετοί να έχουν οδηγηθεί σε πτώχευση, ενώ η χώρα …άλλαξε, αλλά προς το χειρότερο.
Δυστυχώς, η ομολογία για την αποτυχία του πρώτου Μνημονίου αντιμετωπίστηκε με κατανόηση από την πλειοψηφία του λαού, αντί της οργής γι’ αυτούς που το σχεδίασαν και απέτυχαν να το υλοποιήσουν. Και το λάθος της μή αντίδρασης, το πληρώνουμε όλοι πολύ ακριβά –εκτός των πολιτικών φυσικά που ευημερούν και συνεχίζουν να ζουν, να δρουν και να αντιδρούν, ως η Ελλάδα να είναι Σαουδική Αραβία.
Ο ελληνικός λαός βρίσκεται πάλι υπό εκβιασμό από τους ίδιους ανθρώπους που οδήγησαν την Ελλάδα στη μέγγενη του Ταμείου. Καθημερινά ακούμε ότι εάν δεν γίνουν αποδεικτές οι απαράδεκτες θέσεις της Τρόϊκα, η Ελλάδα θα πτωχεύσει. Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για μία απλή καλλιέργεια τρόμου, και δεν γίνεται με συγκεκαλυμένο τρόπο, όπως την Ανοιξη του 2010. Η απειλή είναι συγκεκριμένη: ‘Η δανειακή σύμβαση ή καταστροφή. Δεν είναι μόνο απαράδεκτοι, και λυπάμαι που ανάμεσα στους εκβιαστές ξεχωρίζουν ελληνικά ονόματα. Εγκληματούν εναντίον του λαού και της χώρας και κατασκευάζουν φοβικούς ανθρώπους, που θα αποδέχονται τις αποφάσεις της «οικονομικής δικτατορίας», που επιχειρεί να χαλιναγωγήσει και να κυβερνήσει την Ελλάδα.
Είναι σημαντικό και ενθαρρύνει τους δανειστές και τους υποστηρικτές τους, το γεγονός ότι ενώ έχουμε ξεπεράσει το σημείο της απόλυτης εξαθλίωσης, δεν αντιδρούμε, δεν βγάζουμε φωνή μεγάλη γι’ αυτούς που οδήγησαν τη χώρα στον γκρεμό και συνεχίζουν να ποδοπατούν το πτώμα της ελληνικής οικονομίας. Μιλούν για μάχες που δίνουν για να μας σώσουν, χωρίς να προσφέρουν την παραμικρή πληροφορία για την ουσία των διαπραγματεύσεων. Η ενημέρωση του λαού γίνεται μέσω των διαρροών προς τους «αχόρταγους» για ειδήσεις συναδέλφους μου, οι οποίοι και τις μεταδίδουν με «πολεμικό» τρόπο ως να έρχεται το τέλος του κόσμου. Και στο μεταξύ, οι κυβερνώντες κάνουν τη δουλειά τους, που είναι η διασπορά φόβου και τρόμου, για να μην αντιδράσει ο λαός. Εχουμε μεγάλη ευθύνη και εμείς οι δημοσιογράφοι. Ναι μεν είναι δύσκολη η εξακρίβωση των πληροφοριών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τις δημοσιοποιούμε επειδή η πηγή είναι κάποιος υπουργός, που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του αυτόκλητου «σωτήρα».
Πέστε μου αν κάνω λάθος… Δεν έπρεπε ο διορισμένος πρωθυπουργός, οι πολιτικοί αρχηγοί, ο υπουργός των Οικονομικών και οι συνεργάτες τους να ενημερώσουν τους πολίτες για τις απαιτήσεις της Τρόϊκα, για τα νέα χαράτσια, για τις επιπλέον περικοπές των μισθών και των συντάξεων; Τα μέτρα το λαό αφορούν. Δεν αφορούν τον κ. Παπαδήμο, τον κ. Παπανδρέου, τον κ. Σαμαρά, τον κ. Καρατζαφέρη, τον κ. Βενιζέλο και την πλειοψηφία των πολιτικών, που ΔΕΝ έχουν επηρεαστεί από την κρίση. Ολοι αυτοί, όπως και τα παιδιά και τα εγγόνια τους, «καλά θα την έχουν». Συζητούν για το μέλλον του λαού οι άνθρωποι που ευθύνονται για το δράμα του. Και είναι οι ίδιοι, που θα εφαρμόσουν ένα πρόγραμμα-λαίλαπα, για το οποίο δεν ζήτησαν καν τη γνώμη των πολιτών, τους οποίους ήδη έχουν οδηγήσει στην εξαθλίωση.
Είναι οι ίδιοι άνθρωποι, που αποδείχθηκαν εντελώς ανίκανοι να εφαρμόσουν το πρώτο πρόγραμμα… Πως θα εφαρμόσουν το δεύτερο, που είναι πιό σκληρό και εξαιρετικά δύσκολα θα υλοποιηθεί;
Ισως, όταν διαβάζετε αυτές τις γραμμές, ο διορισμένος πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί που τον στηρίζουν, να έχουν αποδεχθεί το νέο Μνημόνιο. Είναι δικαίωμά τους να κάνουν ό,τι θέλουν όταν αφορά τους ίδιους και τα δικά τους παιδιά. Ομως, δεν έχουν κανένα απολύτως δικαίωμα να επιβάλλουν στον ελληνικό λαό, ένα πρόγραμμα που θα απέρριπταν όλοι οι ηγέτες και οι λαοί του κόσμου. Εάν ο κ. Παπαδήμος και οι πολιτικοί αρχηγοί που τον εγκατέστησαν στο Μέγαρο Μαξίμου είναι τόσο βέβαιοι για το πρόγραμμα-τερατούργημα των δανειστών, ας το θέσουν σε Δημοψήφισμα. Είμαι βέβαιος ότι παρά τους εκβιασμούς και τις απειλές, ο σοφός ελληνικός λαός θα αρνηθεί να αυτοκτονήσει…
Follow on twitter@mignatiou

32 σχόλια

  1. O ellhnikos laos den proetimastikai mono apo thn kybernhsh gia na dextei ta metra alla kai apo sas tous dhmosiografous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΡΕ ΙΓΝΑΤΙΟΥ.ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΑΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΛΟΓΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ;ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΥ ο ΤΟΣΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΥΜΟΝΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Dikio exeis ser Mihalis.Giati den ta les kai sto kanali sou to MEGA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Όχι» Σαμαρά στην πρόταση Μέρκελ - Σαρκοζί για ειδικό λογαριασμό

    Δεν φαίνεται να αποδέχεται ο Αντώνης Σαμαράς την πρόταση των Άγκελα Μέρκελ και Νικολά Σαρκοζί για τη δημιουργία ειδικού λογαριασμού που θα δεσμεύσει τη βοήθεια προς την Ελλάδα, ώστε να αποπληρώνονται οι τόκοι του δανείου μετά από απόφαση των δανειστών.

    Ο πρόεδρος της ΝΔ απαντώντας σε σχετική ερώτηση του πρακτορείου «Dow Jones» τόνισε πως «έχω πρόβλημα με αυτό» και μάλιστα χαρακτήρισε τη δημιουργία αυτού του λογαριασμού ως «μια έμμεση εποπτεία της Γερμανίας στην Ελλάδα».

    Στις 8 το πρωί, στα γραφεία του κόμματος, έχει προγραμματιστεί ευρεία σύσκεψη του κ. Σαμαρά με τους στενούς του συνεργάτες και το οικονομικό επιτελείο της ΝΔ, για να εξεταστεί το κείμενο της τρόικας που θα σταλεί από το Μέγαρο Μαξίμου.

    Πηγή: Καθημερινή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο σοφος ελληνικος λαος(μη χεσω)..
    δινει 80% σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ
    τα τελευταια 40 χρονια..
    οι μαλακιες πληρωνονται..
    και οι μαλακες πεθαινουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο νουδουπασοκος ειναι χαζογκομενα..
    οσο και να τον πηδανε..
    οσο και να τον φτυνουνε..
    οσο και να τον βαρανε..
    αυτος ονειρευεται να τον
    αποκαταστησει ο νταβατζης του..
    νυφικο,παρανυφακια
    και πολλα πολλα παιδακια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλος Μαλακας Κυπριος εισαι και εσυ
    δυο χρονια ρε τριμαλακα που ησουν και τι ελεγες αι σιχτιρ και στον διαολο και εσυ τρισαθλιο παπαγαλακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΑΝ ΠΛΕΟΝ
    ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΕΓΕΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΑΝ ΚΟΤΟΥΛΑ ΟΙ ΕΤΟΙΜΟΡΟΠΟΙ
    ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΔΗΞΟΥΝ...ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ
    ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΡΙΞΕ ΕΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ,ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΓΛΥΚΑΘΕΙ ΣΤΟ
    ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΡΙΒΟΝΤΑΙ ΜΙΞΟΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μιχάλη εσυ καλα τα λές και έτσι είναι τα πράγματα.
    Το δυστύχημα είναι ακόμη στην Ελλάδα υπαρχουν ψηφοφόροι των δοσιλογων και και των γαλαζοπράσινων λαμογιών που ο καθένας λέει και την μαλακία του.
    Το δεύτερο και σημαντικότερο δυστυχημα είναι ότι απευθύνεσαι σε ενα λαό που επι 15 χρόνια έπαιρνε δάνεια για τρια τεσσερα αυτοκινητα,εξοχικά και βίλλες με εισόδημα 10000 ευρω ετήσιως και χόρευε τσιφτετελια πανω στα τραπέζια χαιδεύοντας τα μπούτια της λουλουδού και της καθε ξεκολιαρας που χόρευε.
    Οι μνημες της καλοπέρασης είναι νωπές και δεν έχουν να κανουν με πείνα γιατί ακόμα έχει λίπος το μυαλό τους και ελπίζουν οτι θα ξαναερθουν τετοιες μέρες και ότι αυτο είναι κατι παροδικό που ζουμε.
    Μόλις όμως μπερδευτει το αντερο τους από την πεινα και την ανέχεια τοτε θα ξυπνησει και ο επαναστατης που καθένας κρύβει μέσα του.
    Η πείνα εξεγείρει και ιστορικα οι επαναστασεις από πεινασμενους γίνανε. Οι αριθμοι αυξάνωνται 250000 συσσιτια στην ΑΘΗΝΑ και ποσες άλλες στην επαρχια και το 2012 το νουμερο θα υπερδιπλασιαστεί με αυτα που θα υπογράψουν. Η εξεγερση θα καθυστερήσει μέχρι η τσανακα με τον χυλο του δήμου γίνει το επίσημο γευμα μας.
    Ακομα βρίσκουν και κουρδουλωνουν βλέπεις στην Ελλαδα υπαρχει 75% ιδιοκτησια και σύνταξη της γιαγιας και του παπου που σε λιγο δεν θα φθανει να πληρώσεις ουτε το ρευμα.
    Οπότε ομιλείς σε ώτα μη ακουώντων.
    Οταν θα μιλήσει η κοιλιά τότε θα καταλαβουν όλα αυτα που γραφεις για ολα τα κοπρόσκυλα πολιτικούς και τα εγκλήματα που εχουν διαπράξει.
    Η φτωχεια τρέχει και εχει επιταχύνει το βήμα της η πείνα καθε μερα που περναει τα ηλικιακα στατιστικά στοιχεια ανεχειας φουσκώνουν, η αδικία άρχισε και αγγίζει πολλούς, η οργή ποταμι που ερχεται εκρηκτικο μείγμα!!!με αγνωστες συνεπειες.
    Προς το παρόν καποιοι ακομα στην Ελλαδα είναι "παμε πλατεία" όπου τους δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξουν την φιλοσοφική μαλακια τους για την κατασταση στην χώρα κανωντας τον κουραδοεπαναστάτη του εσπρέσσο.
    Πλησιαζει η ωρα που θα πηγαινουν στο καμπινε καθε 5 μερες ή καλύτερα στο υπαιθρο και θα χέζουν αερα κοπανιστό όπως τα λόγια που σήμερα λένε.
    Ματαιοπονείς λοιπόν, ακομα έχουν και τους επιτρέπεται η καθε λογης μαλακία που ορθώνουν για λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στην πρωτη γραμμη της μαυρης προπαγανδας οι γενιτσαροι της παραδημοσιογραφιας.. Ρεταλια και υπηρετες των τυχαρπαστων νεοεκδοτων κολυμπουν σαν τα γουρουνια μεσα στη λασπη και στο βορβορο της παραπληροφορησης,μισθοφοροι του καπιταλιστικου παρακρατους και του Δ Ραιχ.
    Ξεφτιλες..Ροχαλα και μονο ροχαλα οπου τους συναντησετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. - μία ερώτηση για τους αγωνιστές του "φραγκοδίφραγκου" ή αλλιώς του πληκτρολογίου. Δεν ειναι το ΕΙΡΩΝΙΚΟ, για τα φραγκοδίφραγκα..
    -*----------------------------------------------------------------

    Όσοι κατηγορούν τώρα τον Σαμαρά
    θα τον στηρίξουν σε χρεοκοπία της χώρας αν δεν θα έχουν τα προς το ζήν αλλά είναι εθνικά ανεξάρτητοι;;

    Τα έχουμε πει εδώ πολλές φορές για την κυβέρνηση Παπαδήμου.
    Να μην τα επαναλαμβάνουμε. Ο κόσμος της παράταξης δέχθηκε με βαριά καρδιά την αναγκαιότητά της, αλλά στα βασικά πολιτικά ζητήματα η γνώμη μας είναι ότι η τακτική Σαμαρά δικαιώθηκε: Η σήψη του ΠΑΣΟΚ προχώρησε, αποτράπηκε η ψήφιση καταστροφικών για τον λαό και την πατρίδα νομοσχεδίων, άλλα βελτιώθηκαν υπέρ της κοινωνίας και το κυριότερο κατέρρευσαν τα διαπλεκόμενα σενάρια περί κυβερνήσεων συνεργασίας και περί τεχνοκρατών – σωτήρων.

    Από την άλλη πλευρά δικαιώνονται όσοι υποστήριζαν ότι ο εκβιασμός για την 6η δόση δεν θα ήταν ο τελευταίος και το ζούμε αυτές τις ώρες.
    Οι εκβιασμοί επαναλαμβάνονται, οι πιέσεις για ενυπόγραφες δεσμεύσεις είναι πάλι στο τραπέζι, η δαμόκλειος σπάθη βρίσκεται πάλι πάνω από το κεφάλι του Σαμαρά, το αδιέξοδο παραμένει το ίδιο και το μόνο που άλλαξε είναι ο Παπανδρέου σε Παπαδήμο.

    Είστε όμως σίγουροι ότι αυτοί που κατηγορούν τον Σαμαρά για την κυβέρνηση Παπαδήμου θα τον στήριζαν και στο ενδεχόμενο μιας χρεοκοπίας όπου δεν θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν τα προς το ζην και τα ΜΑΤ θα είχαν στρατοπεδεύσει έξω από τις τράπεζες;

    Το μόνο βέβαιο είναι ότι κι αυτό το ερώτημα θα το απαντήσει η ιστορία, η οποία γνωρίζει επίσης ότι όποιος αγωνίζεται πότε κερδίζει και πότε χάνει. Όσοι δεν κάνουν τίποτα, είναι οι μόνοι που δεν κάνουν λάθος.

    Σε κάθε περίπτωση, αυτή η περίοδος βρίσκεται σήμερα στο τέλος της.
    Και τα μεγάλα ερωτήματα που τίθενται είναι δύο:
    _______
    Πρώτον: Μήπως οι απειλές περί χρεοκοπίας είναι άσφαιρες και στην πραγματικότητα αυτό που επιδιώκουν Τρόϊκα και δανειστές είναι, όπως γράφουμε και αλλού, η υπονόμευση και η διά βίου δέσμευση της κυβέρνησης Σαμαρά;

    Έχουμε γράψει κι άλλη φορά ότι αν ήθελαν να μας χρεοκοπήσουν θα το είχαν κάνει προ πολλού. Δεν το έχουν κάνει για τον απλούστατο λόγο ότι αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα το ντόμινο που θα προκαλέσει θα συμπαρασύρει την Ιταλία και την Ισπανία και τότε αντίο Ευρωζώνη. Μία εξέλιξη την οποία η Μέρκελ και ο Σαρκοζί προσπαθούν να αποφύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι. Είναι προφανές ότι κύριος στόχος και των δύο είναι να επανεκλεγούν στις επερχόμενες εκλογές στις χώρες τους. Αλήθεια; Πως θα επανεκλεγούν όταν η Ευρωζώνη θα έχει διαλυθεί;

    Επίσης, ο απλούστερος λόγος που δεν θέλουν να χρεοκοπήσουμε είναι γιατί θα χάσουν όλα τους τα λεφτά.
    Άρα η απειλή για χρεοκοπία της χώρας μας μήπως είναι ένα παραμυθάκι για μικρά παιδιά;
    _________
    Δεύτερον: Ο Σαμαράς θα είναι ο νικητής των επόμενων εκλογών.
    Πως όμως θα κυβερνήσει και πως θα αντιμετωπίσει την ύφεση αν η χώρα θα έχει εκ των προτέρων δεσμευθεί με υφεσιακά και αντιαναπτυξιακά μέτρα; Και όταν θα είναι υποχρεωμένος να εφαρμόζει αντιλαϊκά φορολογικά μέτρα από τον πρώτο μήνα;

    Το πρόβλημα δεν εξαντλείται στις επικουρικές και στο μισθολογικό κόστος. Με την τερατώδη σύμβαση που προσπαθούν να επιβάλλουν, ουσιαστικά θέλουν να καταστήσουν από τώρα την επόμενη κυβέρνηση όργανό τους, να την υπονομεύσουν από τώρα.
    Μπορεί λοιπόν το ρίσκο μιας ρήξης με τους “εταίρους” μας να είναι πράγματι μεγάλο, όμως η επερχόμενη δημοσιονομική κατάρρευση και η εξαθλίωση, πολιτική και οικονομική, με τα νέα μέτρα είναι μια βεβαιότητα.
    ____________________________________________
    Η μόνη ρεαλιστική διέξοδος είναι οι εκλογές.
    Για να ψηφίσει ο λαός ώστε να εκλεγεί μια νέα και ισχυρή κυβέρνηση η οποία και θα αναλάβει την ευθύνη και το κόστος της διαπραγμάτευσης.
    Κάθε άλλη λύση θα είναι υπό την αίρεση της λαϊκής νομιμοποίησης.
    Η σημερινή Βουλή δεν δικαιούται να δεσμεύσει και να υποθηκεύσει τον τόπο.


    ΥΓ: Ο πιο μεγάλος κίνδυνος γεννιέται τη στιγμή της νίκης, είχε πει ο Ναπολέων…

    ΟΠΩΣ Π.Χ. Τελείωσε...ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ο ηλιθιος του "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ κυριε Καραμανλή" !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θαρρώ ότι το εσπευσμένο προξενιό του ΓΑΠ με το ΔΝΤ για μνημόνιο, μπερδεύεται, με μια ΑΟΖ, γεμάτη από κόκκινα φανάρια ακάλυπτων επιταγών , στη Μεσόγειο!

    Και η Κερκόπορτα (τράπεζα της Ελλάδας) της Άλωσης της Ε.Ε., όπως και τότε, και πάλι βρίσκεται υπό έλεγχο στο σοκάκι των ιδιωτών αργυραμοιβών.

    Το θέμα είναι πρόκειται για εποπτεία επί της Ελλάδας η για τον εποπτικό έλεγχο της Αχίλλειας πτέρνας της ΕΚΤ, ήτι τους τζογαδόρους μετόχους της ιδιωτικής τράπεζας της Ελλάδας (μιλάμε για μια χώρα που δεν έχει κρατική τράπεζα) που από τη μια σαμποτάρουν τη σταθερότητα του ΕΥΡΩ κι από την άλλη θέλουν να την αποσπάσουν στην παρτουζιάρικη ομάδα της ΑΟΖ, ΙΣΡΑΗΛ ΚΥΠΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΗΠΑ, περί αυτού ουδέν νεότερο από τον ανταποκριτή εκ του αντίπερα Ατλαντικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. σειρα της καλαματιανης πουτανας
    να διοριστει ανθυπατος..
    απο κοντα
    και η κυρα-γιωργαινα του ΛΑΟΣ
    μη χασει τιποτα δουλειες..
    ντορα μου sorry,
    δεν κερδιζουν παντα οι πιο προθυμες,
    ο πελατης θελει να νοιωσει οτι η γκομενα αντιστεκεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ
    ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ
    ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΦΟΙΤΗΤΗ ΤΟΥ GIORGOS ΚΑΙ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΜΕΣΩ ΠΟΛΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΔ ΑΝΤΩΝΗ
    ΣΑΜΑΡΑ..ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ
    ΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ
    ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο "ΠΡΟΔΟΤΗΣ" ΜΕΤΑΞΑΣ

    Ούτε μία τρίχα από τα "τέτοια" του...δικτάτορα Μεταξά δεν φτάνετε. Ακόμη και το ΟΧΙ του, το υποβαθμίζετε τόσες δεκαετίες λέγοντας πως αναγκάστηκε να το πει αφουγκραζόμενος το λαϊκό συναίσθημα. Ακόμη κι έτσι να είναι, εσείς τώρα δεν αφουγκράζεστε τίποτα? Τόσο υπάλληλοι είστε? Το ΟΧΙ εκείνο κόστισε 5 χρόνια κατοχής με εκτελέσεις, υποσιτισμό, λιμό, βιασμούς και φυσικά και το χρυσό της Τράπεζας της Ελλάδας. Κι όμως το είπε κι όλοι τραγουδούσανε πηγαίνοντας για πόλεμο αντί να κλαίνε. Εσείς τώρα για το παλιοευρώ καταδικάζετε σε κατοχή τη χώρα όχι για 5 αλλά για 25 χρόνια και μάλιστα εν καιρώ ειρήνης. Φαντάζομαι να είσαστε εσείς στη θέση του Μεταξά. Ακόμη η σβάστικα θα κυμάτιζε στον Παρθενώνα. Πρέπει να μιλήσει τώρα ο λαός αφού εσείς προσκυνήσατε. ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. έλα ρε ιγνατίου, τι έγινε; Σου αλλάξανε την κασσέτα; ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έλα ρε ιγνατίου, τι έγινε; σου αλλάξανε την κασσέτα; ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. DEAREST MIKE, NEVER MIND BOLOGS!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΙΓΝΑΤΙΟΥ,

    ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΞ,

    ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΤΣΑΝΝΕΛ ΕΙΣΑΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΟΥΣΤ ΠΑΠΑΓΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. To neo Mnhmonio prepei na exei kai plhres anoigma... olwn twn kleistwn... epaggelmatwn. Farmakopoioi, tarifes, ntalhkeria, symbolaiografoi kai polloi alloi synexizoyn to party...

    Eidika oi farmakopoioi apolambanoyn akomh kai shmera feoydarxikh krhnonomikothta kratikwn adeiwn leitoyrgias, mayro... kai paranomo emporio... kratikwn adeiwn leitoyrgias mesw metabibashs/systegashs kai antisyntagmatika plh8ysmiaka kai gewgrafika krithria gia thn idrysh newn farmakeiwn apo neoys anergoys episthmones farmakopoioys.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μας ταπεινώσατε και συνεχίζετε;

    Μας ταπεινώσατε και συνεχίζετε;

    Μας ταπεινώσατε και συνεχίζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΑΣΕΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΑΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΣΤΟΝ ΦΤΩΧΟ.

    ΧΑΡΑΜΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο Μεταξας ηταν αρχιπουσταρα και γαμιοταν απο τον ιταλο πρεσβη την ωρα του τελεσιγραφου..Το ΟΧΙ το φωναξε στο γαμια του οταν πηγε να του τον χωσει για τριτη φορα στην κωλαρα
    -Αχ ΟΧΙ πρεσβευτα μου ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ...
    Κατγαλαβατε τωρα πως γραφτηκε η ιστορια;
    Και συ μουνιτσα που τον τιμας μαλλον τον παιρνεις αλλα οχι απο τον κυριο πρεσβυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΝΑΝΕ.ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ!!!ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.ΝΑΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ(ΑΝ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΝΥΜΙΑ ΣΑΣ)Η ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑΤΙ Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καμια αλλη μαλακια Ιγνατιου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Την Ελλάδα την βουλιαξαν οι ψεύτες του τύπου λεφτά υπάρχουν.
    Αλήθεια σε ποίες τσέπες κατέληξαν?.
    Αυτοί μας οδηγούν στην υποδούλωση.
    Μήπως γνωρίζουν πως λέγονται οι ηγέτες που παραδίδουν αμαχητί τον λαό τους, βορά των κατακτητών?
    Ο Λαός δεν ξεχνά τους προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Την Ελλάδα την βουλιαξαν οι ψεύτες του τύπου λεφτά υπάρχουν.
    Αλήθεια σε ποίες τσέπες κατέληξαν?.
    Αυτοί μας οδηγούν στην υποδούλωση.
    Μήπως γνωρίζουν πως λέγονται οι ηγέτες που παραδίδουν αμαχητί τον λαό τους, βορά των κατακτητών?
    Ο Λαός δεν ξεχνά τους προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. αιχαιται δοικηο ωλοι η ανονειμοι αιδο μαισα.νωμοιζο ωτη το μωρφοτοικο σας αιποιπεδω ινε πωλη ηψοιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. σιμφονο μαι των πηο πανο 10,53 αιχι απωλιτο δυκειο.
    μασ επνικσαι ι μωρφοσει.
    αιλεωωως πηα δαιν μπωρουμαι αλει μωρφοσει.
    Ταιτεια ωρθογραφυα μαθενουν στα σχωλοια αιπει Διαμαντωπουλωυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ

    ΟΛΟΙ ΤΗΝ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ.ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΗΜΑ ΠΑΝΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση