GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Νομική...

Από το dimsim.gr Η απουσία οποιασδήποτε αντίδρασης από τις αρμόδιες πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Αθηνών στην κατάληψη των χώρων του,...

Από το dimsim.gr

Η απουσία οποιασδήποτε αντίδρασης από τις αρμόδιες πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Αθηνών στην κατάληψη των χώρων του, έχει...
μετατρέψει τη Νομική Σχολή σε άντρο Ανομίας!
Καλούμε τον Πρύτανη και το Υπουργείο Παιδείας να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Το θέατρο σκιών πρέπει να τελειώσει άμεσα!

20 σχόλια

  1. τα γραφεια της ντορας χρειαζονται μια καλη καταληψη..
    να εξηγησουν οι τσατσοι του λαβρεντιαδη στους αναρχες πως βγαινουν τα φραγκα τα πολλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η εκατομυριουχος τσογλαναρια της ντορας ενοχληθηκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλοι 10:38 & 10:50:00 μ.μ, δυστυχώς η κόρη του "βρικόλακα" έχει δίκιο!
    Τις καταστροφές στα δημόσια κτίρια, ο καθημαγμένος φορολογικά λαός τις πληρώνει!
    Όλοι εμείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ακριβος στα πιτουρα..

    αγωνας χωρις κοστος δεν υπαρχει..
    οι αλλοι προσπαθουν
    εσεις κριτικαρετε
    και περιμενετε να πεθανετε..
    η φορολογηση των εκατομυριουχων ντοροσκυλων ειναι το μονο που τους κοφτει..
    επιτελους σταματηστε να παιζετε την κασετα μεγκα-σκαι και ΞΥΠΝΗΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βρωμισε πασοκιλα..
    μη λες τζουμακειες..
    την πασοκιαν πολλοι ηγαπησαν
    τον πασοκον ουδεις..
    η ψηφος του πασοκομαλακα σκορπαει
    φτωχεια,πεινα,θανατο..
    η ισχυρη ελλαδα των ολυμπιακων και του ευρω..
    λεφτα υπαρχουν..
    δεν θα γινουμε και ιρλανδια οπου κοβουνε τους μισθους..
    δεν θα ερθει ποτε στην ελλαδα το ΔΝΤ..
    εξω οι βασεις του θανατου..
    εοκ και νατο το ιδιο συνδικατο..
    το σπαταλο,μεγαλο κρατος..
    η επιχειρηματικοτης..
    πρασινη αναπτυξη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΥΣΗ

    ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΚΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ

    ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ .

    ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ,ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.

    ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΙ ΑΥΤΗ ΦΩΝΑΖΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Η ΤΡΟΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!!!!!!


    ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΘΕΑΤΡΟ.

    ΠΕΣΤΕ ΤΗΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑ ,ΠΩΣ Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΑΡΕΣ ,ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ,ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mπουρδέλο ή Χαμαιτυπείο?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΣΤΕ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΑΣ

    Με τα λάθη τους, με τις παραλείψεις τους, με την ανικανότητα τους, από την μια άκρη της Βουλής μέχρι την άλλη, άλλος λίγο άλλος πολύ αλλά όλοι μα όλοι τους, γιατί όλοι ξέρανε και τα καλά και τα στραβά του άλλου και κατά την προσφιλή τους τακτική τα καλά του άλλου τα θάβανε γιατί αυτό επίτασσε το Εθνικό Κομματικό Συμφέρον, και από την άλλη τα στραβά τα συμψηφίζανε στο μέτρο του δυνατού με τα δικά τους στραβά, Αυτοί ήταν και είναι οι Εθνοπατέρες μας, φαρδοπατελονάτοι και μη.
    Και εξακολουθούν οι Αφιλότιμοι αυτοί που οδήγησαν την χώρα, εμάς στην χρεοκοπία σε Εθνική τραγωδία, να σφυρίζουν αδιάφορα πάνω από πτώματα πάνω από τα αίσχη τους υπερασπιζόμενοι ένα και μόνο πράγμα το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ, όχι πάνω από όλα η Ελλάδα και οι Έλληνες, ΑΛΛΑ το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ! ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥΣ….
    Ούτε μια στιγμή δεν τους έχει περάσει από το μυαλό να πούνε να παραιτηθούν κάθε οικονομικού προνομίου τους τουλάχιστον όσοι από αυτούς αποδεδειγμένα δεν το έχουν ανάγκη, αλλά και σε αυτή την περίπτωση να μειωθούν στο ελάχιστο οι απολαβές τους, δεν τους έχει περάσει από το μυαλό να πούνε ότι οι χιλιάδες βουλευτές παίρνουν παχιές συντάξεις πρέπει, έχουν ηθική και Εθνική υποχρέωση να επιστρέφουν στο Ελληνικό δημόσιο ταμείο τουλάχιστον την μισή του σύνταξη, δεν μυρμηγκιάζουν τα χέρια τους εκείνων που συμβάλανε στην χρεοκοπία της Ελλάδας όταν τσεπώνουν τα κόλλυβα της;
    Αμ οι άλλοι περήφανοι Έλληνες Στρατηγοί κλπ; Ακούς να έχουμε περισσότερους στρατηγούς από όσους έχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής; Μιλάμε για πλιάτσικο, για βιομηχανία παραγωγής στρατηγών, με κάτι εφ’ άπαξ ναααααααααα! Με κάτι συντάξεις νααααααααααα! Δεν ντρέπονται όλοι αυτοί για το κατάντημα τους, για το κατάντημα της Ελλάδας και εξ αιτίας τους, γιατί όταν βλέπει ο απλός πολίτης τι κάνει ένας στρατηγός, ένας βουλευτής για να επωφεληθεί, σύμφωνα με τον νόμο βέβαια αλλά ένα νόμο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους που να εξυπηρετεί τα αμοιβαία συμφέροντα πολιτικών και στρατιωτικών, αυτός ο πολίτης τους ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΦΡΊΖΕΙ και ας μην τους το λέει, για πολλούς λόγους, άλλη πουτάνα και αυτός….
    ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ του Δημοσίου ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ !
    Και στο κάτω κάτω όλοι όσοι παίρνουν συντάξεις πάνω από δυο χιλιάρικα στο δημόσιο, ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!
    Και ακόμη, ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΜΠΟΡΟΙ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ κλπ
    Επίσης ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ON LINE INTERNET ΜΕ ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!
    ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ, ΜΕ ΜΟΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛ. ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ, ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΣΕΠΗ, ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ.
    Κυρίες και κύριοι βουλευτές ο ΛΑΟΣ ΑΦΡΙΖΕΙ, ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΗΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΕΝΑ ΣΠΙΡΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΑΜΠΑΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΡΑΨΕ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ….
    Κύριοι, Παπανδρέου, Σαμαρά, Καρατζαφέρη αν δεν τα κάνετε αυτά ντροπή σας και το κρίμα στο λαιμό ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιός να αντιδράσει ρε παιδιά... ο Πελεγρίνης? Αυτός θα κάνει πρόβες για καμιά θεατρική παράστση και θα τα λεει με τον θαυμαστή του, τον άλλο φελό, τον Τσίπρα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οσο για την κατάληψη στα γραφεία της Ντόρας, ας δοκιμάσουν.Εκεί πέφτουν και φάπες!! Και "οι αγωνιστές" ασχολούνται μοναχά με περιτπώσεις που τους έχουν και το φραπεδάκι έτοιμο να τους περιμένει... Κι ο Πελεγκρίνης να βγάζει κάποιο μονόλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεν θα σας σωσουν οι μπραβοι 10.53..
    για τα λεφτα δουλευουν κιαυτοι..
    οταν δουν τα σκουρα θα πανε για κατουρημα..
    αρχισε καλυτερα να σκεφτεσαι τους ψηλους τοιχους της πρεσβειας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. θα βοηθησει και ο πρεσβυς speckhard..
    του λαβρεντιαδη ντε..
    για μια θεσουλα στο ελικοπτερο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αεροπλανακι η ελικοπτερακι;
    κοττερο μηπως;
    λυσεις προτεινω..
    σκεψεις κανω..
    ασφυξια και μαυριλα
    σενα μικρο υπογειο
    της φιλτατης πρεσβειας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρέπει να διαλυθεί ΑΜΕΣΑ το αναρχοαυτόνομο αναρχοκομμουνιστικό καθεστώς των Εξαρχειωμένων. Πρέπει η αστυνομία να μπουκάρει μέσα στις σχολές και να τους σαπίσει στο ξύλο. Να τους ριζοσπάσει τα παϊδια. Πρέπει να ανοίξοπυν πάλι η Μακρόνησος και η Γυάρος αυτά τα οχυρά της δημοκρατίας. Σαπίστε τους αναρχοπρεζάκηδες. Αυτοί ευθύνονται για την καράντια της παιδείας μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τις σχολές τις πληρώνει ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ...και οι αναρχοπρεζάκηδες τις κατάντησαν ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ. Και τις σπάνε κάθε τόσο και λιγάκι.Οίκοι χρήσης πρέζας και μαύρης και όχι μάθησης. ΄Ετσι ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ. Από τα χρόνια που ήμουν εγω φοιτητής. Μόνο επί Παπαδόπουλου οι σχολές ήταν οίκοι μάθησης και έρευνας και οχι ΑΝΟΧΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. χεχεχεχεεεεεεεεεε
    ντορακια μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ο κυριος λαβρεντιαδης
    το μαυρο χρημα των ναρκωτικων
    το ξεπλενε στη νομικη
    η στην PROTONBANK
    το ΠΑΣΟΚ
    το κουβελοκομμα
    και τη ντοροσυναξη;
    ποσα δις ευρω πληρωνει το κρατος για να καλυψει τα κανονια του κυριου λαβρεντιαδη;
    γιατι πασοκ-ντορα-κουβελης
    εχουν παθει αμνησια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. H πολύ δημοκρατία στην Ελλάδα σημαίνει παρεκτροπή, εκμετάλλευση, άραχτή και στην τελική αναρχία. Ο Έλληνας δεν συναισθάνετια τις ευθύνες του και δεν εκτιμά την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Δημοκρατία και οχι φυσικά την φαινομενική που μας σερβίρει το σύστημα. Ποιά είναι η δουλειά των σχολών; Να είναι άντρα ανταρσίας που λέγεται "αντίσταση"; Αυτή τη στιγμή τα κόμματα της τρόικας έχουν πάνω από 250 βολευτές. Είναι νόμιμη η παπαδημοκρατία τους; Φυσικά και είναι αντισυνταγματική. Αλλά άμα καει η Νομική, το Πολυτεχνείο, η Βουλή θα λυθεί το πρόβλημα; Άμα πάμε σε αναρχία και ενδεχομένως σε εμφύλιο θα λύσουμε το πρόβλημα; Γί' αυτό πιστεύω οτι τα συριζοκομμούνια είναι επικίνδυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. νυχτες του καλοκαιριου
    στους κηπους της πρεσβειας..
    ουρλιαζουν οι οχλοι απεξω..
    waiting for the marines..
    to come and save us..
    oh lord
    won't you buy me
    a ticket to NYC..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση