GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγχωνεύσεις σχολείων...

Από το http://whitetoweraris.blogspot.com/ Ανάστατο το Περιστέρι απο επικείμενες συγχωνευσεις Επαγγελματικων σχολείων Τον δρόμο μπροστα α...

Από το http://whitetoweraris.blogspot.com/

Ανάστατο το Περιστέρι απο επικείμενες συγχωνευσεις Επαγγελματικων σχολείων
Τον δρόμο μπροστα απο το Δημαρχείο (στην Ξυλοτεχνία) οσο γινόταν η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπης Παιδείας εκλεισαν οι καθηγητες κι οι μαθητες του 1ου και 3ου ΕΠΑΛ Περιστερίου.
Την αναστάτωση προκάλεσε η πρόταση...
 του διευθυντη Εκπαίδευσης, που προτείνει την συγχώνευση των δύο σχολείων, που ουσιαστικά εξαφανίζει το ένα ,αφου 300 μαθητες (1 ΕΠΑΛ) και  180 μαθητες (3 ΕΠΑΛ) καλούνται να χωρέσουν στις αίθουσες του 1ουΕΠΑΛ που είναι ήδη υπερπλήρες.
Επίσης  μεταφέρει τους μαθητες του  3ου ΕΠΑΛ στο κτιριο του 1ου ΕΠΑΛ που σημαίνει ότι θα πρέπει να διανυουν καθημερινά απόσταση πάνω απο 1χλμ για να πηγαίνουν στα εργαστήρια τους που θα παραμείνουν στο παλιό τους κτίριο .
ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ στο ΕΠΑΚΡΟ με θύμα ως συνήθως τους μαθητες.
Ο διευθυντης εκπαίδευσης Γ Αθήνας ειναι πιστός στο δογμα, "θυμα ΠΡΩΤΑ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ"

2 σχόλια

  1. Μπορεί να σας φανεί περίεργη αυτή η τοποθέτηση αλλά αξίζει να την ψάξετε την δουλειά.
    Από το 1927 επιτρέπεται στις τράπεζες να κόβουν χρήμα χωρίς απολύτως κανένα αντίκρισμα. Στην ουσία η FED -ο κεντρικός τραπεζίτης κάθε χώρας -απλά τυπώνει χαρτί. Η αξία αυτού του χαρτιού; Μόνο η θερμική ενέργεια που απελευθερώνει όταν το κάψεις. Δέν υπάρχει απολύτως κανένα αντίκρισμα σε χρυσό ή κάτι άλλο.

    Τότε γιατί μας συμβαίνουν όλα αυτά και δεν διαγράφουμε όλα τα χρέη όλων να τελειώνουμε;

    Γιατί το "χρήμα" έχει υποκαταστήσει τον στρατό. Εγινε ένα μέσο πίεσης για να χειραγωγούνται οι λαοί. Και μέσα από αυτή την χειραγώγηση κάποιο μπορούν και ζουν καλύτερα -Αμερικάνοι, Άγγλοι, Γερμανοί και οι δορυφόροι ασπίδες τους ενω όλοι οι υπόλοιποι να λιμοκτονών. Μάλιστα το μακρύ χέρι τους είναι τα ΜΜΕ. Το λάθος είναι δικό μας απλά γιατί πιστέψαμε στο χρήμα, και μάλιστα σε συγκεκριμένο χρήμα.

    Η προσπάθεια που κάνουν είναι καταδικασμένη να αποτύχει γιατί πάντα τελικά κέρδιζε ο λαός. Φυσικά θα υπάρξουν απώλειες, αλλά πάντα έτσι ήταν η ιστορία από τότε που υπάρχει ιστορική καταγραφή της ιστορίας του Homo Sapiens. Όσο και να φαίνεται περίεργο μόνο με ψυχραιμία, καθαρή σκέψη αλλά και δυναμισμό αντιμετωπίζεται αυτή η κατάσταση, και όχι με φόβο και υποταγή. "πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα' ναι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ .
    ΟΙ ΓΚΕΣΤΑΜΠΙΤΕΣ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
    Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗ ΔΕΚΑΡΑ.
    ΜΑΖΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΧΩΡΙΣΤΑ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση