GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαριστική βολή στον Χρυσοχοΐδη...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο Χαριστική βολή ήταν για τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη οι δηλώσεις του Γερμανού ομολόγου του Ρέσλερ, που μεταδόθηκαν σε ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο

Χαριστική βολή ήταν για τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη οι δηλώσεις του Γερμανού ομολόγου του Ρέσλερ, που μεταδόθηκαν σε βίντεο την ώρα που έδινε συνέντευξη ο Β. Βενιζέλος στο Mega. Ο Ρέσλερ τον κατηγόρησε ότι κάθε φορά που τον συναντούσε και τον ρωτούσε για την προώθηση της ανταγωνιστικότητας, ο Ελληνας υπουργός...
του απαντούσε "Θα σου πω σε δυο εβδομάδες...".
Έξαλλος ο κ. Χρυσοχοΐδης, καταλαβαίνοντας την πολιτική και εσωκομματική ζημιά που παθαίνει, παρενέβη στο δελτίο ειδήσεων και κατηγόρησε τον Ρέσλερ (του οποίου εμφανιζόταν κολλητός μέχρι τώρα) ότι λέει ψέμματα και κάνει απρέπειες.
Άρα, εκτ΄ςο από όλα τα άλλα, θα έχουμε θέμα (ένα ακόμη) ως χώρα από αύριο με την Γερμανία.

5 σχόλια

  1. ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΤΖΕΡ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ "ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΕ". ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΖΗΜΙΏΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΟΥ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ Ο ΒΑΘΥΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Χρυσοχοΐδης "Ο Αναλόγως Ανδρας"
    (3 Δεκεμβρίου 2011 στο Mega) ! ! !


    Το ΠΑΣΟΚ οδήγησε σε εθνική ταπείνωση και εθνική αναξιοπρέπεια, και τέλος οδήγησε και σε κρατική αποδιοργάνωση και ευθύνη έχουμε όλοι μας αναλόγως..

    Αυτός που έχει την μεγαλύτερη ευθύνη είναι ο ηγέτης της παράταξης και εμείς οι υπόλοιποι αναλόγως.

    Ετσι όπως τα κάναμε έτσι όπως καταντήσαμε την παράταξη πρέπει να ταπεινωθούμε αναλόγως.

    ---ο Βόγλης

    υ.γ.
    έχετε να φάτε κάτι "αναλόγως"
    π--τσες που θα είναι όλες δικές σας
    ανδρίκελα του κερατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τί να πρωτοθαυμάσει κανείς;
    Τον Χρυσοχοΐδη τον αδιάβαστο;
    Τον Βενιζέλο που το παίζει ήδη αρχηγός;
    Δήλωσε ο ανόητος (θυμάστε τον καφέ του Ρέλλου;)την ίδια στιγμή που κάνειέκκληση να επιστρέψουν οι καταθέσεις από το εξωτερικό:
    «Κουρεύονται» και τα ομόλογα των πολιτών. Το επιβεβαίωσε χθες ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, προσθέτοντας ότι σε δεύτερη φάση «θα προστατευθούν με ειδικούς μηχανισμούς».
    Μα είναι δυνατό να είναι τόσο ηλίθιος ο, κατά την Τόνια Αντωνίου, ήδη αρχηγός;
    Τώρα θα φύγουν και οι υπόλοιπες καταθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Βιετναμέζος έχει 1,5%,κατέστρεψε το κόμμα του,ούτε Βουλή δεν θα μπει,οπότε λέει ό,τι του κατέβει μπας και τη γλιτώσει.
    Το κράξιμο στον θλιβερό Χρυσοχοΐδη είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση και είναι μαλακία (το λιγότερο) να χρησιμοποιούμε δηλώσεις του κατακτητή που θέλει να χαϊδέψει τα πιο ταπεινά ανθελληνικά αντανακλαστικά για να τον χτυπήσουμε.
    Το άτομο αυτό ο Ρέσλερ είναι λιγότερο σοβαρό ακόμα κι απ'τους πολιτικούς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση