GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν μπορεί να είναι και Διοικητής του ΙΚΑ και Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ...

Από το  dimsim.gr Ο κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος δεν μπορεί ως Διοικητής του ΙΚΑ να ζητά να πληρώσουν επιχειρήσεις και ιδιώτες τα χρέη τους προ...

Από το dimsim.gr

Ο κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος δεν μπορεί ως Διοικητής του ΙΚΑ να ζητά να πληρώσουν επιχειρήσεις και ιδιώτες τα χρέη τους προς το ΙΚΑ και ταυτοχρόνως να προαναγγέλλει ως γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για χαριστικές ρυθμίσεις για τις κρατικές επιχορηγήσεις και τα τραπεζικά χρέη των κομμάτων.
Τέτοιες συμπεριφορές συμβάλλουν στην...
καταρράκωση της αξιοπιστίας κομμάτων και πολιτικών.
Το ελάχιστο που έχει να κάνει, είναι να παραιτηθεί σήμερα από το ΙΚΑ για να μείνει απερίσπαστος στην αντιμετώπιση των εσωκομματικών και οικονομικών υποχρεώσεων του ΠΑΣΟΚ, το οποίο χρωστά πάνω από 110 εκατομμύρια Ευρώ.

6 σχόλια

  1. ΑΥΤΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κομμα και κρατος
    θοδωρος τσουκατος

    για να μην ξεχναμε
    τι ηταν και ειναι
    το πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο σταρχιδισμος σαυτη τη χωρα εχει κανει τη μεγαλυτερη ζημια.εγω να φαω και οι αλλοι να πανε να γαμηθουν αυτο ειναι το μοτο των 300 λαμογιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ροβέρτος Σπυρόπουλος

    Συνδικα-ληστής του ΟΤΕ

    ΔΕΝ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ

    Κομματοσκυλο του ΜΠΑΤΣΟΚ απο το οποιο πλουτησε, με τα πακετα απεκτησε περιουσια επιχειρησεις εισοδηματα αυτος που

    δεν ειχε βρακι να φορεσει.

    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΜΠΑΤΣΟΚ

    ΠΟΤΕ ΝΔ και παρασανταλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραίος ΡΕ..
    ΚΑΙ ο Βελόπουλος !
    __________________________
    Το πρωί μαθήτρια που βρίζει
    τη Μέρκελ
    και το βράδι πόρν@ που κάνει μπιζνες με τη Γερμανία!!!

    [Το ότι έβγαλε έξω τα λεφτά του ο καραγκιόζης φίλος του Καραμπέρη (φώτο) εγώ δεν το θεωρώ κοροϊδία (αν και φαίνεται να υπάρχει θέμα καθώς δήλωνε καταθέσεις 230.000 και έστειλε έξω 400.000...)

    Όσο το ότι ο καραγκιόζης βρίζει όλη μέρα την πολιτική των Γερμανών και από την άλλη έχει στήσει επιχείρηση στη Γερμανία την οποία τροφοδοτεί με λεφτά από την Ελλάδα!!!...

    Και όλο αυτό δεν το βρίσκει καθόλου παράξενο...γιατί λέει δεν έκρυψε ποτέ "ότι δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Γερμανία"!!!

    Τώρα γιατί εγώ δεν τον έχω ακούσει ποτέ να το λέει... μάλλον θα έχω πρόβλημα ακοής... εκτός αν ο γελοίος τύπος εννοεί ότι μας είπε για τις μπίζνες στη Γερμανία όταν έγραφε στην ιστοσελίδα του ότι δραστηριοποιείται "για την ενίσχυση των δεσμών του ομογενειακού Ελληνισμού με τη Μητέρα Ελλάδα"]


    Το ποσό των 400.000 ευρώ σε τράπεζα του εξωτερικού μετέφερε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Κυριάκος Βελόπουλος, όπως υποστηρίζει σε αποκλειστικό δημοσίευμά της η εφημερίδα «Παρασκευή +13».

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ζήτημα είναι περίπλοκο καθώς το παραπάνω ποσό είναι πολύ υψηλότερο από τις καταθέσεις του, που σύμφωνα με το πόθεν έσχες που υπέβαλε στη Βουλή το 2010 διατηρούσε σε δύο ελληνικές τράπεζες χρήματα που ξεπερνούσαν τις 230.000 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ετσι δεν ηταν και ο βαρθολομαιος επι καταληλοτερου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση