GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καθαρή Δευτέρα ...και εκλογές κάθαρσης!

Από τον Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο http://www.koutsoukos-anastasios.gr Καθαρή Δευτέρα, κάθαρση των ανομιών... και Εκλογές κάθαρσης! Οι τρ...


Από τον Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο
http://www.koutsoukos-anastasios.gr

Καθαρή Δευτέρα, κάθαρση των ανομιών... και Εκλογές κάθαρσης!Οι τραπεζίτες και ολιγάρχες με την βοήθεια των γερμανών έκλεψαν τον «χαρταετό» του μικρού παιδιού, τα βιβλία,τ αόνειρα και το χαμόγελό του, αλλά η ώρα της «κάθαρσης» πλησιάζει!
Η λαϊκή αντίδραση έρχεται σιγοβράζοντας, μην σε πετύχει στο διάβα της, δοσίλογε, τραπεζίτη, εκβιαστή τοκογλύφε, δολοφόνε δικηγόρε, άπρακτε εισαγγελέα, βουλευτή υποτελή,ανίκανε πολιτικέ, ολιγάρχη, μιζαδώρε, διεφθαρμένε κρατικέ υπάλληλε, φεουδάρχη...
Το νέο έντιμο αγωνιστικό ΠΑΣΟΚ, δύναται να...
κερδίσει με +7% διαφορά την Ν.Δ. αν κάνει, εδώ και τώρα πράξη την γνήσια «Νέα Σεισάχθεια», προχωρήσει σε πρόγραμμα ανάπτυξης, αντισταθεί στην σταλινοφασίστρια κ. Μέρκελ και διώξει τους «ανίκανους λάιτ τύπους»! Ο Σαμαράς ο «κολοτούμπας» δεν θα γίνει ποτέ Πρωθυπουργός, γιατί πρόδωσε και τους «δικούς του»!
Είναι παραπλάνηση το ποιος Βουλευτής έβγαλε το 1 εκατομμύριο στην Ελβετία, αφού στην Ελβετία είναι πολλά από τα 600 δις πολλών Βουλευτών και αναρωτιέται κανείς γιατί οι εισαγγελείς δεν ενεργούν αυτεπάγγελτα να φέρουν τα χρήματα πίσω στην Ελλάδα!
«Λεφτά υπάρχουν αλλά τα έχουν οι τραπεζίτες και ολιγάρχες, παράνομα στο
Λουξεμβούργο, στην Ελβετία, Αμερική, Κέιμαν Νησιά κλπ…
και η Γερμανία μας χρωστάει 1,3 τρις, αλλά κανείς, δεν τα ζητάει επίσημα,
ενώ στην Ελλάδα οι τραπεζίτες πήραν χάρισμα τα 110 δις
 και δολοφόνησαν, ήδη, 1800 υπερδανεισμένους πολίτες».
Σύγχρονη ρήση
Υπάρχει ελπίδα, μην αυτοκτονείτε!
Η Νέα Σεισάχθεια αρχίζει να γίνεται μερικώς πράξη!Μερική «νίκη» των «μπλογκ» και των δημοκρατικών αγωνιστών!Στο 30% του μηνιαίου μισθού του πολίτη καθόρισε το Ταμείο Παρακαταθηκών και δανείων την μηνιαία δόση για τους δανειολήπτες στεγαστικού δανείου, όπως δήλωσε ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, προς τον οποίον είχαμε καταθέσει σειρά υπομνημάτων!. Ανασαίνουν χιλιάδες δανειολήπτες στα πρόθυρα της αυτοκτονίας! Η σωστή λύση είναι να θεωρηθεί όλο το σύνολο των χρημάτων που οφείλει ο κάθε πολίτης σε όλες τις τράπεζες ως «ένα ενιαίο πακέτο» σε νέο δάνεο με χαμηλό επιτόκιο και να καταβάλλει συνολικά μόνο το 30% του μηνιαίου μισθού του για όλα τα δάνεια, το οποία θα επιμερίζεται σε κάθε τράπεζα ανάλογα με το ύψος του δανείου του. Για παράδειγμα ένας δανειολήπτης που οφείλει 100.000 ευρώ σε 6 τράπεζες, και έχει μηνιαίο μισθό 1000 ευρώ, θα πληρώνει μόνο 300  ευρώ, συνολικά,  τα οποία θα μοιράζονται οι 6 τράπεζες ανάλογα με το ύψος χρημάτων που έχουν δώσει στον δανειολήπτη. π.χ.  80 ευρώ η πρώτη Τράπεζα, 40 η δεύτερη, 50 η τρίτη, 30 η τέταρτη, 90 η πέμπτη και 100 η έκτη τράπεζα, σύνολο 300 ευρώ.Έως σήμερα 1800 δανειολήπτες έχουν δολοφονηθεί – αυτοκτονηθεί από τις πιέσεις τραπεζών και παράνομων εισπρακτικών γραφείων και παράνομων εκβιαστικών μεθόδων.
Η ρύθμιση Βενιζέλου, αλλά και οι ρυθμίσεις που υπόσχεται ο κ. Κουτρουμάνης, είναι μια θετική αρχή. Επειδή όμως ο δανειολήπτης έχει πολλά δάνεια και από πολλές τράπεζες, στο στεγαστικό έπρεπε να συγχωνευτούν και όλα τα υπόλοιπα  δάνεια και κάρτες του πολίτη σε ένα «ενιαίο πακέτο» σε νέο δάνεο, όπου η συνολική δόση θα είναι το 30% των αποδοχών του πολίτη.Σε νέο νομοσχέδιο για τη «διαχείριση οφειλών προς τις τράπεζες»,  να  μπουν πρόσθετες διατάξεις αυτόματου διακανονισμού με τις τράπεζες, όπως το σύνολο των δόσεων για όλο το «πακέτο δανείων καρτών» του πολίτη προς τις τράπεζες δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη!Να γίνει «κούρεμα» των δανείων των πολιτών τολάχιστον, έως 53%, όπως έγινε και για τις τράπεζες!Οι ληστρικοί τραπεζίτες και οι δημοκρατικοί πολίτες σε ένα τιτάνιο αγώνα για την δημοκρατία.Το επιτόκιο και το «υπερ-επιτόκιο», ως μηχανισμός υποδούλωσης των πολιτώνΑπό τις μικρές μηνιαίες δόσεις στις «υπερ-δόσεις ανά μήνα» ως μηχανισμός αυτοκτονίας των πολιτών!Να σταματήσουν οι «καταχέσεις, οι πλειστηριασμοί, οι υποθηκεύσεις, τα εξώδικα και οι εκβιασμοί» των πολιτών.Η νέα Σεισάχθεια μπορεί να πραγματοποιηθεί…  και οι πολίτες να σωθούν από την αυτοκτονία! Σε νέο νομοσχέδιο για τη «διαχείριση οφειλών προς τις τράπεζες»,  να  μπουν πρόσθετες διατάξεις αυτόματου διακανονισμού με τις τράπεζες, όπως το σύνολο των δόσεων προς τις τράπεζες δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη! Από το επιτόκιο φτάσαμε στο «υπερ-επιτόκιο»  (από +5% έως + 20%), που είναι ένας ληστρικός μηχανισμός υποδούλωσης πολιτών και κατασχέσεων περιουσιών.
Σε νέο νομοσχέδιο, για  τη «διαχείριση οφειλών προς τις τράπεζες», θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η Νέα Σεισάχθεια! Έτσι μόνο θα αποφευχθεί η κοινωνική έκρηξη που έρχεται!
Νέα Σεισάχθεια 2012, Οικονομική Πράσινη Ανάπτυξη και Κοινωνική Συνοχή!!!
Σύνολο παροχών και εγγυήσεων 78 δισ. ευρώ για τις τράπεζες και αυτές δεν κάνουν τίποτα για τους πολίτες!!
Να ψηφιστεί η πραγματική Νέα Σεισάχθεια και όχι η παραποιημένη, εδώ και τώρα! Λευτεριά στους νεο-σκλάβους, στους ληστρικούς τραπεζίτες, πολίτες!
Σεισάχθεια < αρχαία ελληνική σεισάχθεια : σείω (ταρακουνώ) άχθος (βάρος, χρέος)
Στο νέο  νομοσχέδιο, για την «προστασία των καταναλωτών από παράνομες και καταχρηστικές πρακτικές των τραπεζών», θα μπορούσε να περιληφθεί:
Α. Αυτόματη ενοποίηση όλων των δανείων και καρτών του πολίτη σε ένα δάνειο με αίτησή του (άσχετα αν έχει καθυστερημένες δόσεις ή είναι στον Τειρεσία, ή έχει γίνει καταγγελία, ή έχει δικαστική παραγγελία) με χαμηλό επιτόκιο, και δόση που δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη.
Β. Αν ένας πολίτης πληρώνει δόσεις πάνω από το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του τότε αυτόματα μετατρέπεται σε νέο-σκλάβο των τραπεζιτών, πράγμα αντισυνταγματικό και παράνομο! Τα επιτόκια των καταναλωτικών και καρτών, να μειωθούν ως επιτόκια στεγαστικών. Καμία ρύθμιση με υψηλότερο επιτόκιο του υπάρχοντος!
Γ. Η διαβάθμιση των υπερχρεωμένων και υπερδανεισμένων σε κατηγορίες θα είναι προς όφελος του πολίτη, των τραπεζών, αλλά και θα σταθεί και εμπόδιο στη δημιουργία μιας νέας γενιάς υπερδανεισμένων μελλοντικά. Αφού δούμε συνολικά όλες τις οφειλές του πολίτη μέσω Τειρεσία, να υπάρξει διακανονισμός ούτως ώστε να μην πληρώνει μηνιαίες δύσεις στο σύνολο των οφειλών του προς όλες τις τράπεζες, οι οποίες θα καταμερίζονται αναλογικά σε όλα τα δάνεια ή τράπεζες που χρωστάει που δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη..
Δ. «Ρύθμιση δανείων» επιτρέπεται ανά έτος,  ανάλογα την οικονομική επιβάρυνση του πολίτη. Επιτρέπεται μη καταβολή 3  δόσεων ανά έτος, λόγω οικονομικής κρίσης (π.χ. Χριστούγεννα, Πάσχα, Αύγουστο, ως εξισορρόπηση από την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού).
E. Κανένα επιτόκιο υψηλότερο του υπάρχοντος.  Τέλος στους εκβιασμούς των τραπεζών προς τους πολίτες και επιχειρηματίες να υπογράψουν νέα δανειακή σύβαση με υψηλότερο επιτόκιο! Τέρμα στην «βιομηχανία κατασχέσεων», που δεν υπάρχει προς όφελος των τραπεζών, αλλά προς όφελος μιας ολιγαρχίας, «των  μαφιόζων των ακινήτων».
ΣΤ.Να συλληφθούν οι υπέυθυνοι των εισπρακτικών που εκβιάζουν ανώνυμα τους δανειολήπτες και έχουν ήδη δολοφονήσει 1800 πολίτες και κανείς από τους εκβιαστές δικηγόρους και συνεργάτες τους (που κυκλοφορούν με ψευδώνυμα και πλαστες πινακίδες και ταυτότητες, κάτω από την μύτη της Αστυνομίας), ακόμα δεν έχει συλληφθεί ενώ είναι γνωστοί σε όλοι την Αθήνα. Αν δει ένας έντιμος Εισαγγελέας τις κλήσεις που δεχόταν ο δανειολήπτης στο τηλέφωνότου με «άρση απορρήτου» εύκολα θα εντοπίσουν τα εισπρακρτικά γραφεία του κέντρου της Αθήνας
 Θετικός o Νόμος 3869/2010 (ΦΕΚ 130/Α/03.08.2010) "ρύθμιση των οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων και άλλες διατάξεις", αλλά μερικές σημαντικές βελτιώσεις, τροποποιήσεις της ασάφειας και χρονοβόρας διαδικασίας μπορεί να γίνουν, προς όφελος του Πολίτη!. Η διαδικασία ρύθμισης των οφειλών διακρίνεται σε 4 φάσεις:
Α' φάση, Εξωδικαστικός συμβιβασμός. Β' Φάση, Αίτηση στο Ειρηνοδικείο.
Γ' Φάση, Προσπάθεια συμβιβασμού ενώπιον του Ειρηνοδικείου. Δ' Φάση, Δικαστική ρύθμιση των οφειλών σε περίπτωση που αποτύχει ο δικαστικός συμβιβασμός
Ζ. Με την Νέα Σεισάχθεια θα επικεντρωθούμε στον «εξωδικαστικό συμβιβασμό», που θα είναι αυτόματος και θα έχει κανόνες συγκεκριμένους και όχι ως τώρα γενικούς, χρονοβόρους και αφηρημένους. Αυτό θα είναι και προς όφελος των πολιτών, αλλά και των τραπεζιτών Με αυτές τις απλές διατάξεις θα επωφεληθούν δέκα εκατομμύρια πολίτες και δεν θα καταφύγουν στη πολυδαίδαλη, μακροχρόνια και αμφίβολη  «δικαστική ρύθμιση» του νόμου «υπερχρεωμένων νοικοκυριών!
Η. Άλλο επιτόκιο που το ανώτερο μπορεί να είναι τα 5% και άλλο «υπερεπιτόκιο» που είναι + 5% έως 20% το οποίο είναι ένας ληστρικός μηχανισμός υποδούλωσης των πολιτών, που τους οδηγεί σε έναν φαύλο κύκλο υπερδανεισμού στο τέλος του οποίου είναι οι κατασχέσεις και η αυτοκτονία!
Οι δανειολήπτες επιβαρύνονται  με δυσβάσταχτα δικαστικά δικηγορικά έξοδα, για την ρύθμιση των δανείων τους, ενώ οι τράπεζες θα λαμβάνουν με μεγαλύτερη καθυστέρηση τα οφειλόμενα, αλλά με υπερεπιτόκιο
 Μηνύσεις έχουν κατατεθεί κατά των τραπεζιτών και παράνομων δικηγορικών γραφείων εκβιασμού και δολοφονίας δανειοληπτών, όπως επίσης κατά της Τρόικας και ζητάμε από την Γερμανία αποζημιώσεις γα τις ύβρεις και τις πολεμικές αποζημιώσεις ύψους 1,3 τρισεκατομμυρίων,  (όπως η μήνυση με την σχηματισθείσα δικογραφία Π.2399).
Χρέος κάθε έντιμου δημοκρατικού πολίτη είναι, να ξεχάσει τώρα τα λάθη του «λάιτ ανίκανου ΠΑΣΟΚ»  και  να χαιρετίσει και να αγκαλιάσει τις προτάσεις του νέου έντιμου, γνήσιου ΠΑΣΟΚ, που είναι η μοναδική πλέον ελπίδα των εργατών, αγροτών, φοιτητών, δασκάλων, καθηγητών, υπαλλήλων, ανέργων, υπερδανεισμένων… Ο νεοφιλελευθερισμός κατάρρευσε παρά τα πρόσκαιρα υποστυλώματα.  Καμιά λύπηση στους ληστρικούς τραπεζίτες που κατάσχουν τα σπιτάκια του κοσμάκη. Να πληρώσουν οι ίδιοι την κατάρρευση των τραπεζών τους και όχι ο λαός (το κράτος), που του έδωσε χάρισμα 110 δις και αυτοί αχόρταγοι δολοφονούν τους δανειολήπες!. Περίπου 9.500.000 ΄Ελληνες είναι υπερδανεισμένοι, 700.000 σπίτια κατάσχονται ακόμα και από άτομα με ειδικές ανάγκες ακόμα και για το ευτελές χρέος των 100 ευρώ!!! Οι υπάλληλοι των ληστρικών τραπεζών είναι συνυπεύθυνοι για αυτήν την κατάσταση επειδή δεν προτείνουν βιώσιμες λύσεις και το μόνο που τους απασχολεί είναι η υποθήκευση του μέλλοντος όλων των Ελλήνων!!!
Τα κρατικά-λαϊκά χρήματα να πάνε στην στήριξη των υπερδανεισμένων και όχι των τραπεζιτών.!! Το μέλλον άδηλον εστί! Και ας μην ξεχνάμε...μετά τον Σόλωνα ήρθε ο τύραννος Πεισίστρατος! Αντισταθείτε!

102 σχόλια

  1. Εντιμε συναγωνιστή δρ. Αναστάση,

    καλή Ανασταση και ευτυχισμενο το σωτήριον ετος 1966.

    Οπως τα γραφεις ειναι,

    δεν υπάρχει καμια ελπίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. hgeth doktora koytsoyko

    dose to pasok'esy mporeis

    kanto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΧΟΝΤΑ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΤΑ ΕΙΠΕΣ Π[ΑΛΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ηφεγη ελα αρχηγος στο πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ηφεγη ελα αρχηγος στο πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΚΤΩΡΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι τραπεζίτες και ολιγάρχες με την βοήθεια των γερμανών έκλεψαν τον «χαρταετό» του μικρού παιδιού, τα βιβλία,τ αόνειρα και το χαμόγελό του, αλλά η ώρα της «κάθαρσης» πλησιάζει!

    ΠΕΣΤΑ ΗΓΕΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Το νέο έντιμο αγωνιστικό ΠΑΣΟΚ, δύναται να...
    κερδίσει με +7% διαφορά την Ν.Δ. αν κάνει, εδώ και τώρα πράξη την γνήσια «Νέα Σεισάχθεια», προχωρήσει σε πρόγραμμα ανάπτυξης, αντισταθεί στην σταλινοφασίστρια κ. Μέρκελ και διώξει τους «ανίκανους λάιτ τύπους»!

    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΔΟΚΤΩΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΔΗΣΗ

    ΕΙΣΑΓΕΛΕΑ ΦΕΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ!!


    Είναι παραπλάνηση το ποιος Βουλευτής έβγαλε το 1 εκατομμύριο στην Ελβετία, αφού στην Ελβετία είναι πολλά από τα 600 δις πολλών Βουλευτών και αναρωτιέται κανείς γιατί οι εισαγγελείς δεν ενεργούν αυτεπάγγελτα να φέρουν τα χρήματα πίσω στην Ελλάδα!

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. «Λεφτά υπάρχουν αλλά τα έχουν οι τραπεζίτες και ολιγάρχες, παράνομα στο Λουξεμβούργο, στην Ελβετία, Αμερική, Κέιμαν Νησιά κλπ… και η Γερμανία μας χρωστάει 1,3 τρις, αλλά κανείς, δεν τα ζητάει επίσημα, ενώ στην Ελλάδα οι τραπεζίτες πήραν χάρισμα τα 110 δις και δολοφόνησαν, ήδη, 1800 υπερδανεισμένους πολίτες».

    Σύγχρονη ρήση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ

    Η σωστή λύση είναι να θεωρηθεί όλο το σύνολο των χρημάτων που οφείλει ο κάθε πολίτης σε όλες τις τράπεζες ως «ένα ενιαίο πακέτο» σε νέο δάνεο με χαμηλό επιτόκιο και να καταβάλλει συνολικά μόνο το 30% του μηνιαίου μισθού του για όλα τα δάνεια, το οποία θα επιμερίζεται σε κάθε τράπεζα ανάλογα με το ύψος του δανείου του. Για παράδειγμα ένας δανειολήπτης που οφείλει 100.000 ευρώ σε 6 τράπεζες, και έχει μηνιαίο μισθό 1000 ευρώ, θα πληρώνει μόνο 300 ευρώ, συνολικά, τα οποία θα μοιράζονται οι 6 τράπεζες ανάλογα με το ύψος χρημάτων που έχουν δώσει στον δανειολήπτη. π.χ. 80 ευρώ η πρώτη Τράπεζα, 40 η δεύτερη, 50 η τρίτη, 30 η τέταρτη, 90 η πέμπτη και 100 η έκτη τράπεζα, σύνολο 300 ευρώ.

    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΗΝΥΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΙΚΑ


    ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ 1,3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΑΠΟ ΕΛΒΕΤΙΑ

    Μηνύσεις έχουν κατατεθεί κατά των τραπεζιτών και παράνομων δικηγορικών γραφείων εκβιασμού και δολοφονίας δανειοληπτών, όπως επίσης κατά της Τρόικας και ζητάμε από την Γερμανία αποζημιώσεις γα τις ύβρεις και τις πολεμικές αποζημιώσεις ύψους 1,3 τρισεκατομμυρίων, (όπως η μήνυση με την σχηματισθείσα δικογραφία Π.2399).

    ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΗΝΥΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΡΟΙΚΑ


    ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ 1,3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΑΠΟ ΕΛΒΕΤΙΑ

    Μηνύσεις έχουν κατατεθεί κατά των τραπεζιτών και παράνομων δικηγορικών γραφείων εκβιασμού και δολοφονίας δανειοληπτών, όπως επίσης κατά της Τρόικας και ζητάμε από την Γερμανία αποζημιώσεις γα τις ύβρεις και τις πολεμικές αποζημιώσεις ύψους 1,3 τρισεκατομμυρίων, (όπως η μήνυση με την σχηματισθείσα δικογραφία Π.2399).

    ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΥΝΗΜΑ ΠΑΣΟΚΟΥ

    Χρέος κάθε έντιμου δημοκρατικού πολίτη είναι, να ξεχάσει τώρα τα λάθη του «λάιτ ανίκανου ΠΑΣΟΚ» και να χαιρετίσει και να αγκαλιάσει τις προτάσεις του νέου έντιμου, γνήσιου ΠΑΣΟΚ, που είναι η μοναδική πλέον ελπίδα των εργατών, αγροτών, φοιτητών, δασκάλων, καθηγητών, υπαλλήλων, ανέργων, υπερδανεισμένων

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
    ΓΙΤΙ ΔΕΝ ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ?

    ΣΤ.Να συλληφθούν οι υπέυθυνοι των εισπρακτικών που εκβιάζουν ανώνυμα τους δανειολήπτες και έχουν ήδη δολοφονήσει 1800 πολίτες και κανείς από τους εκβιαστές δικηγόρους και συνεργάτες τους (που κυκλοφορούν με ψευδώνυμα και πλαστες πινακίδες και ταυτότητες, κάτω από την μύτη της Αστυνομίας), ακόμα δεν έχει συλληφθεί ενώ είναι γνωστοί σε όλοι την Αθήνα.

    Αν δει ένας έντιμος Εισαγγελέας τις κλήσεις που δεχόταν ο δανειολήπτης στο τηλέφωνότου με «άρση απορρήτου» εύκολα θα εντοπίσουν τα εισπρακρτικά γραφεία του κέντρου της Αθήνας

    ΠΑΣΟΚΟΙ@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
    ΓαΙΤΙ ΔΕΝ ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ?

    ΣΤ.Να συλληφθούν οι υπέυθυνοι των εισπρακτικών που εκβιάζουν ανώνυμα τους δανειολήπτες και έχουν ήδη δολοφονήσει 1800 πολίτες και κανείς από τους εκβιαστές δικηγόρους και συνεργάτες τους (που κυκλοφορούν με ψευδώνυμα και πλαστες πινακίδες και ταυτότητες, κάτω από την μύτη της Αστυνομίας), ακόμα δεν έχει συλληφθεί ενώ είναι γνωστοί σε όλη την Αθήνα.

    Αν δει ένας έντιμος Εισαγγελέας τις κλήσεις που δεχόταν ο δανειολήπτης στο τηλέφωνότου με «άρση απορρήτου» εύκολα θα εντοπίσουν τα εισπρακρτικά γραφεία του κέντρου της Αθήνας

    ΠΑΣΟΚΟΙ@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ?

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ?

    ΣΤ.Να συλληφθούν οι υπέυθυνοι των εισπρακτικών που εκβιάζουν ανώνυμα τους δανειολήπτες και έχουν ήδη δολοφονήσει 1800 πολίτες και κανείς από τους εκβιαστές δικηγόρους και συνεργάτες τους (που κυκλοφορούν με ψευδώνυμα και πλαστες πινακίδες και ταυτότητες, κάτω από την μύτη της Αστυνομίας), ακόμα δεν έχει συλληφθεί ενώ είναι γνωστοί σε όλη την Αθήνα.

    Αν δει ένας έντιμος Εισαγγελέας τις κλήσεις που δεχόταν ο δανειολήπτης στο τηλέφωνότου με «άρση απορρήτου» εύκολα θα εντοπίσουν τα εισπρακρτικά γραφεία του κέντρου της Αθήνας

    ΠΑΣΟΚΟΙ@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Νεα Σεισαχθεια δρ Κουτσουκου:

    Η ρύθμιση Βενιζέλου, αλλά και οι ρυθμίσεις που υπόσχεται ο κ. Κουτρουμάνης, είναι μια θετική αρχή. Επειδή όμως ο δανειολήπτης έχει πολλά δάνεια και από πολλές τράπεζες, στο στεγαστικό έπρεπε να συγχωνευτούν και όλα τα υπόλοιπα δάνεια και κάρτες του πολίτη σε ένα «ενιαίο πακέτο» σε νέο δάνεο, όπου η συνολική δόση θα είναι το 30% των αποδοχών του πολίτη.

    Δρ Κουτσούκου στο πρεσσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ :

    Σε νέο νομοσχέδιο για τη «διαχείριση οφειλών προς τις τράπεζες», να μπουν πρόσθετες διατάξεις αυτόματου διακανονισμού με τις τράπεζες, όπως το σύνολο των δόσεων για όλο το «πακέτο δανείων καρτών» του πολίτη προς τις τράπεζες δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη!Να γίνει «κούρεμα» των δανείων των πολιτών τολάχιστον, έως 53%, όπως έγινε και για τις τράπεζες

    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΟΥΡΕΜΑ ΡΕΕΕΕΕ

    Να γίνει «κούρεμα» των δανείων των πολιτών τολάχιστον, έως 53%, όπως έγινε και για τις τράπεζες



    ΠΑΣΟΚΟΙ%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΗΓΕΤΗ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΕΣΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΣΚΗ!

    ΤΩΡΑ ΒΟΗΘΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΕΣΥ!!

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οι ληστρικοί τραπεζίτες και οι δημοκρατικοί πολίτες σε ένα τιτάνιο αγώνα για την δημοκρατία.Το επιτόκιο και το «υπερ-επιτόκιο», ως μηχανισμός υποδούλωσης των πολιτώνΑπό τις μικρές μηνιαίες δόσεις στις «υπερ-δόσεις ανά μήνα» ως μηχανισμός αυτοκτονίας των πολιτών!Να σταματήσουν οι «καταχέσεις, οι πλειστηριασμοί, οι υποθηκεύσεις, τα εξώδικα και οι εκβιασμοί» των πολιτών

    ΠΕΣΤΣ ΔΟΚΤΩΡΑ

    ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙ...

    Η λαϊκή αντίδραση έρχεται σιγοβράζοντας, μην σε πετύχει στο διάβα της, δοσίλογε, τραπεζίτη, εκβιαστή τοκογλύφε, δολοφόνε δικηγόρε, άπρακτε εισαγγελέα, βουλευτή υποτελή,ανίκανε πολιτικέ, ολιγάρχη, μιζαδώρε, διεφθαρμένε κρατικέ υπάλληλε, φεουδάρχη...


    ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!


    Το νέο έντιμο αγωνιστικό ΠΑΣΟΚ, δύναται να...
    κερδίσει με +7% διαφορά την Ν.Δ.

    αν κάνει, εδώ και τώρα πράξη την γνήσια «Νέα Σεισάχθεια», προχωρήσει σε πρόγραμμα ανάπτυξης, αντισταθεί στην σταλινοφασίστρια κ. Μέρκελ και διώξει τους «ανίκανους λάιτ τύπους»!

    ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΦΑΚΙΑ ΚΡΗΤΗ

    ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΑΙΡΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!


    Το νέο έντιμο αγωνιστικό ΠΑΣΟΚ, δύναται να...
    κερδίσει με +7% διαφορά την Ν.Δ.

    αν κάνει, εδώ και τώρα πράξη την γνήσια «Νέα Σεισάχθεια», προχωρήσει σε πρόγραμμα ανάπτυξης, αντισταθεί στην σταλινοφασίστρια κ. Μέρκελ και διώξει τους «ανίκανους λάιτ τύπους»!

    ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΦΑΚΙΑ ΚΡΗΤΗ

    ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΑΙΡΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. κυριε κουτσουκο

    ειμαστε φτωχοι απο το Ιλιον δεν εχουμε να πληρωσουμε την βιζα καρτα

    σωσε μας

    βαγγελιω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κάθε μέρα δολοφονείται - αυτοκτονείται και ένας δανειολήπτης .... Δολοφονούνται και δήθεν φαίνεται ότι αυτοκτονούν οι δανειολήπτες,


    ελεος δρ κουτσουκο

    Εσυ εκανες μηνυση στις τραπεζες '
    ανα συχωρεθουν ταποθαμενα σου Λευτερης Κ. από Κερατσίνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΕΡΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ( ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ )
    Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 16 Απριλίου 2011, 15:44


    Δεκάδες οι δολοφονίες και χιλιάδες οι εκβιασμοί από τα παράνομα Τραπεζο-δικηγορικά Κυκλώματα.
    Μήπως, αντί να εξαντλείται η ενασχόληση των διωκτικών αρχών, με τις ιδέες που διακινούν "ενοχλητικοί" bloggers, να εφαρμοστεί επιτέλους η νομοθεσία ;
    για αυτό μας φοβούνται ποιοι άλλοι λένε για αυτό το κακούργημα;


    ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
    ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
    ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ
    PARIS V-SORBONNE

    Καταγγελία – Υπόμνημα

    Προς
    Κύριο Πρωθυπουργό,
    Υπουργεία Δικαιοσύνης, Οικονομικών, Ανάπτυξης, Υγείας
    Εισαγγελία Αρείου Πάγου, Εισαγγελία Εφετών
    ΣΔΟΕ, ΣΕΔΔ, Εφορίες
    Ευρωπαϊκή Ένωση, Διεθνείς Οργανισμούς Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
    Κοιν: ΜΜΕ, Ξένα ΜΜΕ
    Αθήνα, 8-4-2011
    Δολοφονούνται στην Ελλάδα και φαίνεται ότι αυτοκτονούν οι δανειολήπτες!
    Έκκληση στην Διεθνή Κοινότητα να βοηθήσει στην ανυπαρξία Δικαιοσύνης στην Ελλάδα, όπου δικάζεται μόνο ο καταγγέλλων και όχι ο παραβάτης!

    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=294540&cid=122

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ρυθμίσεις δανείων για όλους τους δανειολήπτες



    Την ανακοίνωση ρυθμίσεων που θα διευκολύνουν την αποπληρωμή δανείων που έχουν πάρει από όλες τις εμπορικές τράπεζες δανειολήπτες, ανεξάρτητα από το εάν είναι δημόσιοι υπάλληλοι ή μη, προανήγγειλε ο γενικός γραμματέας Καταναλωτή Δημήτρης Σπυράκος, σε συνέντευξη του στην τηλεόραση του Αντένα.

    Ο χρόνος τρέχει πιεστικά. Δεν είναι ένα ζήτημα μηνών ή εβδομάδων, είπε ο κ.Σπυράκος, ερωτηθείς σχετικά με το χρόνο ανακοίνωσης των οριστικών αποφάσεων, τον οποίο προσδιόρισε εντός του Μαρτίου.


    φοβηθηκαν τον δρ Κουτσουκο στο πρεσσ και τρεχουν!!

    Νικος από Μελλίσια δανειολήπτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. "Κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τις συνέπειες στη γερμανική οικονομία, στην Ιταλία, την Ισπανία, σ΄ολόκληρη την ευρωζώνη και σ' ολόκληρο τον κόσμο". τόνισε η Μέρκελ.

    μην γαμματε την μερκελ

    καταδικαστε την καθε γερμανιδα σε αγαμια ειναι η μεγαυτερη ποινη!

    τις ξερω καλα τι τσιμπου κλου δ ες ειναι

    Σωκρατης Βοννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Β. Οι κατασχέσεις. Τα γραφεία κατάσχεσης και πλειστηριασμών συνεχίζουν να υπάρχουν, έστω και καλυμμένα. Για οικόπεδα ή σπίτια φιλέτα ο πλειστηριασμός έχει ήδη ‘στηθεί’ από δικούς τους ανθρώπους εκ των προτέρων και σε τιμή μηδενική.
    Επομένως η όλη ‘βιομηχανία Ενημερώσεων, εκβιασμών και απειλών’ στοχεύει στον πλειστηριασμό της περιουσία των πολιτών σε μηδενική τιμή, άρα στην αρπαγή της περιουσίας του και στην δολοφονία των Πολιτών, που φαίνεται ως αυτοκτονία.
    Καλούμε, τον Κύριο Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, την Εισαγγελία Αρείου Πάγου και την Εισαγγελία Εφετών, το ΣΔΟΕ, την Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος να εντοπίσουν αυτά τα Δικηγορικά Γραφεία δολοφονίας των Πολιτών, τα Γραφεία ενημέρωσης και τα Γραφεία κατασχέσεων, τα οποία γνωρίζει όλη η Αθήνα, να κατασχέσει τις μαγνητοταινίες συνομιλιών και εκβιασμού των δανειοληπτών, να βρουν με πόσους συνομίλησαν και να έχουν τις μαρτυρίες των εκβιασμών, και να εισάγουν τους υπεύθυνους σε αυτόφωρη δίκη με την κατηγορία


    http://filologos10.wordpress.com/2011/04/09/%CF%84%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%AD%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BF%CE%B4%CE%AE%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μερικά Δικηγορικά γραφεία για να μην χάσουν τα θύματα τους δανειολήπτες βάζουν και υπογράφουν παράνομα ‘ρήτρες’ ότι , αν το Δικηγορικό γραφείο έχει κάνει ενέργειες με τον Δανειολήπτη είναι πλέον ο δανειολήπτης στη δικαιοδοσία του Δικηγορικού γραφείου. Ως ‘Ενέργειες’ μπορεί να θεωρηθούν παράνομα και μερικά τηλεφωνήματα προς τον δανειολήπτη. Με αυτόν τον τρόπο τα Δικηγορικά γραφεία κρατάνε τους φακέλους των δανειοληπτών περισσότερο από ένα μήνα που είναι τι φυσιολογικό.


    τα ελεγε ο δρ κουτσουκος στο πρεσσ
    χρονιοα τωρα



    ΜΑΛΤΙΣΟΥ ΣΟΦΙΑ ΚΥΠΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μην ακουτε τον κρουγκμαν

    ειναι τιποτα ζητω ο δρ κουτσουκοσ ο δικοσ μασ νομπελιστασ του λαου

    Ο Κρούγκμαν προβλέπει ότι η Ελλάδα θα εγκαταλείψει το ευρώ
    Πηγή: ΑΠΕ 27/02/12-20:22



    Η οικονομική κατάσταση στην Πορτογαλία δεν είναι τόσο άσχημη όσο στην Ελλάδα, υποστήριξε σήμερα ο Νομπελίστας οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν, στο περιθώριο ενός συνεδρίου που φιλοξενείται στο Πανεπιστήμιιο της Λισαβόνας.

    "Η Πορτογαλία πηγαίνει πολύ καλύτερα από την Ελλάδα.
    Δεν νομίζω ότι βαδίζει προς την καταστροφή αλλά στην καλύτερη περίπτωση έχει μπροστά της μια μακρά και οδυνηρή προσαρμογή", σημείωσε.


    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΝΣΟΥ ΚΡΟΥΓΚΜΑΝ ΚΑΡΓΙΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ

    Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΧΑΝΤΗΜΑΡΚΑΚΗΣ


    Χατζημαρκάκης: Τον Ιούλιο θα διώξουν την Ελλάδα από την Ευρωζώνη
    Πηγή: Express.gr 17/02/12-10:14


    O ελληνικής καταγωγής Γερμανός Ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης υποστήριξε ότι οι δανειστές μας θα μας διώξουν από την Ευρωζώνη τον Ιούλιο.

    Σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης 9.84, ο κ. Χατζημαρκάκης αποκάλυψε ότι το σχέδιο των δανειστών της χώρας προβλέπει την διατήρηση της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ μέχρι και τον Ιούλιο προκειμένου να μην καταρρεύσει η Ευρωζώνη, αφού τυχόν πτώχευση της Ελλάδας θα συμπαρασύρει κι άλλες χώρες.

    Μάλιστα ο ευρωβουλευτής επεσήμανε πως αφού οι δανειστές μας εξασφαλίσουν μέσω ενός νέου μηχανισμού ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να τους μολύνει θα την αφήσουν στην τύχη της. «Μετά ο Θεός να βάλει το χέρι του» είπε χαρακτηριστικά.


    ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΧΑΝΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗ Ι

    ΘΑ ΦΑΣ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΛΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Λεγόμενα-Σκέψεις Οφειλετών - Δανειοληπτών
    Θεωρούμε πολύ ενδιαφέρον να παραθέσουμε απλά λεγόμενα και εμπειρίες δανειοληπτών και οφειλετών σε Τράπεζες που σχεδόν καθημερινά ακούμε στο γραφείο μας με επαναλαμβανόμενες σχεδόν ίδιες εκφράσεις από διαφορετικούς ανθρώπους, πιστεύοντας ότι θα βρεθούν πολλοί από τους αναγνώστες με παρόμοιες σκέψεις:

    «Δεν μπορώ να καταλάβω πως έμπλεξα έτσι, πώς έχασα εγώ τον έλεγχο, πως βρέθηκα να χρωστάω τόσα πολλά. Πληρώνω, πληρώνω και πληρώνω μόνο τόκους το κεφάλαιο δεν πέφτει.»

    «Στην αρχή είχα τρεις κάρτες, μετά επειδή δεν μπορούσα να τις πληρώσω έπαιρνα άλλο δάνειο για να πληρώσω τα προηγούμενα. Έβγαζα λεφτά από τη μια κάρτα για να πληρώσω την άλλη. Αυτό γινόταν συνέχεια αλλά τώρα δεν μπορώ περισσότερο έχω φτάσει ως εδώ. Δεν ξέρω τι να κάνω»

    «Χρωστάω σε πολλές τράπεζες αλλά ο άντρας μου δεν γνωρίζει όλες μου τις οφειλές, του έχω πει ότι χρωστάω μόνο σε δύο. Αν του το πω φοβάμαι ότι θα θυμώσει πάρα πολύ. Δεν ξέρω που θα πάει αυτό»

    «Με παίρνουν τηλέφωνο από εισπρακτικές εταιρείες και μου λένε ότι θα χάσω το σπίτι μου. Θα μου το πάρουνε το σπίτι μου;. Τηλεφωνούν ακόμα και σε συγγενείς μου και στη δουλεία μου, με αποτέλεσμα να εκτίθεμαι »

    «Είχα, μια διευθυντική θέση με πολύ υψηλό μισθό. Με απέλυσαν αλλά τώρα δεν μπορώ να ξαναβρώ δουλεία με αντίστοιχό μισθό, οι εταιρείες δεν προσλαμβάνουν κόσμο και δεν δίνουν πλέον τέτοιες αμοιβές. Τα έβγαζα μια χαρά πέρα, αλλά τώρα είμαι στον ΟΑΕΔ και δεν μπορώ να πληρώσω τις δόσεις των δανείων μου»

    «Τα χρέη είχαν ξεκινήσει από παλιά είχα αρχίσει να δυσκολεύομαι εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν το έλεγα στην οικογένεια μου, δεν ήθελα η γυναίκα και τα παιδιά μου να γνωρίζουν την κατάσταση για να μην στενοχωρηθούν, αλλά πλέον δεν πάει άλλο πρέπει να κάνω κάτι. Κάποιες φορές μου είχε περάσει η σκέψη και να αυτοκτονήσω ακόμα»


    (Σχόλιο της γράφουσας: Προσοχή! Δεν πρέπει να γίνονται τέτοιες σκέψεις Τέτοιου είδους ιδέες δεν είναι λογικές καθώς η κατάσταση σε περίπτωση υπερχρέωσης είναι αντιμετωπίσιμη. Σε κάθε περίπτωση σκέψεις τέτοιου είδους είναι επικίνδυνες και πρέπει να αντιμετωπιστούν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δικηγορικά γραφεία: Πολλά Δικηγορικά γραφεία είναι φαινομενικά νόμιμα συνεργαζόμενα με τις τράπεζες. Όμως όπως καταγγέλλουν δανειολήπτες έχουν και παράνομους συνεργάτες, που απειλούν τους δανειολήπτες με δικά τους τηλεφωνήματα από δικά τους τηλεφωνικά κέντρα! Είναι καλά οργανωμένοι και έχουν και τσιλιαδόρους, μήπως γίνει κανένας έλεγχος.
    4. Οι εκβιασμοί που γίνονται από αυτά τα τηλέφωνα και τα ψυχολογικά βασανιστήρια είναι δυσβάσταχτα. Παραπλανούν σκόπιμα τους δανειολήπτες, ότι θα κατασχεθεί όλη η περιουσία τους, ότι θα καταστραφούν κλπ… και τους προτείνουν να υπογράψουν με αυτούς οποιαδήποτε διευθέτηση της διαφοράς. Έχουν και παραρτήματα των Δικηγορικών Γραφείων σε σπίτια ή άλλα γραφεία απόπου κάνουν και από εκεί τρομοκρατικά τηλεφωνήματα με απόκρυψη αριθμού ή με ψευδώνυμα. Πρόκειται για άτομα του κοινού ποινικού δικαίου, πρώην μεσίτες, φυγόδικοι, που
    εργάζονται για τα Δικηγορικά γραφεία, ενώ δεν είναι ούτε Δικηγόροι ούτε έχουν ασφάλιση και δουλεύουν με το κεφάλι, δηλ. πραγματικοί κεφαλοκυνηγοί! Αποτυχημένοι Δικηγόροι, είναι ανασφάλιστοι για την παροχή υπηρεσιών! Αν κάποιος υπάλληλος δεν θέλει να συνεχίσει τους εκβιασμούς απολύεται και στην συνέχεια εκβιάζεται συνεχώς για να μην τους αποκαλύψει. Μερικά γραφεία έχουν και παράνομη προστασία της Αστυνομίας, δηλ. η Αστυνομία φυλάει τους εκβιαστές και δολοφόνους των δανειοληπτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΙΟΥΦΑ

    ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ

    ΤΟ ΛΕΕΙ ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ

    ΝΑ ΣΥΛΗΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ

    ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΣΙΣΤΗΜΙΟΥ 60Σ

    ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ

    ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Να πώς δολοφονούν τους δανειολήπτες:
    Α. Μόλις υπάρξει έστω και μιας ημέρας καθυστέρηση της πληρωμής της μηνιαίας δόσης:
    1. Τράπεζα : Τηλεφωνικές απειλές συνεχώς από υπαλλήλους τους κυρίως γυναίκες νεαρές με τσιριχτή φωνή. Απειλούν Θεούς και δαίμονες όλη την οικογένεια όποιον βρουν, ακόμα και στον χώρο εργασίας των δανειοληπτών. Έτσι τους διασύρουν επιπλέον, που είναι και αυτό ποινικό αδίκημα
    2. Εταιρείες ενημέρωσης: Είναι η χειρότερη μορφή εκβιασμού και οδηγούν τους δανειολήπτες στην δολοφονία δηλ. τους δολοφονούν ενώ φαίνεται αυτοκτονία. Εκβιάζουν και κάνουν ψυχολογικά βασανιστήρια στους πολίτες που είναι παράνομο.
    3. Δικηγορικά γραφεία: Πολλά Δικηγορικά γραφεία είναι φαινομενικά νόμιμα συνεργαζόμενα με τις τράπεζες. Όμως όπως καταγγέλλουν δανειολήπτες έχουν και παράνομους συνεργάτες, που απειλούν τους δανειολήπτες με δικά τους τηλεφωνήματα από δικά τους τηλεφωνικά κέντρα! Είναι καλά οργανωμένοι και έχουν και τσιλιαδόρους, μήπως γίνει κανένας έλεγχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΨΑΡΟΜΜΑΛΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΟΛΩΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ

    ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΒΙΑΣΤΡΙΕΣ ΒΟΗΘΙΝΕΣ ΕΧΕΙ

    ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΟΛΩΝΟΣ 66 ΑΛΛΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

    6 0Σ ΟΡΟΦΟΣ

    ΨΙΧΑΚΙΑΣ??



    ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΣΟΛΩΝΟΣ.....ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ?

    ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΜΕΣΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
    ΕΥΡΟΜΠΑΝΚ

    ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΕΞΠΡΕΣΣ

    ΚΕΝΤΡΑΣ ΕΚΑΛΗ
    ΒΟΥΚΛΟΥΡΕΣΤΙΟΥ ΝΟΚΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΣ
    ΚΑΛΙΘΕΑ

    ΕΚΑΤΟ ΚΟΡΙΣΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΕΤΡΑΠΕΙ ΣΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΒΙΑΣΤΡΙΕΣ

    ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΚΟΣΜΟΙ

    ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΚΟΛΠΑ

    ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗς ΕΥΡΩΜΠΑΝΚ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙ ΟΛΑ

    ΨΑΧΤΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ

    ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΔΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 4. Οι εκβιασμοί που γίνονται από αυτά τα τηλέφωνα και τα ψυχολογικά βασανιστήρια είναι δυσβάσταχτα. Παραπλανούν σκόπιμα τους δανειολήπτες, ότι θα κατασχεθεί όλη η περιουσία τους, ότι θα καταστραφούν κλπ… και τους προτείνουν να υπογράψουν με αυτούς οποιαδήποτε διευθέτηση της διαφοράς. Έχουν και παραρτήματα των Δικηγορικών Γραφείων σε σπίτια ή άλλα γραφεία απόπου κάνουν και από εκεί τρομοκρατικά τηλεφωνήματα με απόκρυψη αριθμού ή με ψευδώνυμα. Πρόκειται για άτομα του κοινού ποινικού δικαίου, πρώην μεσίτες, φυγόδικοι, που
    εργάζονται για τα Δικηγορικά γραφεία, ενώ δεν είναι ούτε Δικηγόροι ούτε έχουν ασφάλιση και δουλεύουν με το κεφάλι, δηλ. πραγματικοί κεφαλοκυνηγοί! Αποτυχημένοι Δικηγόροι, είναι ανασφάλιστοι για την παροχή υπηρεσιών! Αν κάποιος υπάλληλος δεν θέλει να συνεχίσει τους εκβιασμούς απολύεται και στην συνέχεια εκβιάζεται συνεχώς για να μην τους αποκαλύψει. Μερικά γραφεία έχουν και παράνομη προστασία της Αστυνομίας, δηλ. η Αστυνομία φυλάει τους εκβιαστές και δολοφόνους των δανειοληπτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μερικά Δικηγορικά γραφεία για να μην χάσουν τα θύματα τους δανειολήπτες βάζουν και υπογράφουν παράνομα ‘ρήτρες’ ότι , αν το Δικηγορικό γραφείο έχει κάνει ενέργειες με τον Δανειολήπτη είναι πλέον ο δανειολήπτης στη δικαιοδοσία του Δικηγορικού γραφείου. Ως ‘Ενέργειες’ μπορεί να θεωρηθούν παράνομα και μερικά τηλεφωνήματα προς τον δανειολήπτη. Με αυτόν τον τρόπο τα Δικηγορικά γραφεία κρατάνε τους φακέλους των δανειοληπτών περισσότερο από ένα μήνα που είναι τι φυσιολογικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Μερικά Δικηγορικά γραφεία για να μην χάσουν τα θύματα τους δανειολήπτες βάζουν και υπογράφουν παράνομα ‘ρήτρες’ ότι , αν το Δικηγορικό γραφείο έχει κάνει ενέργειες με τον Δανειολήπτη είναι πλέον ο δανειολήπτης στη δικαιοδοσία του Δικηγορικού γραφείου. Ως ‘Ενέργειες’ μπορεί να θεωρηθούν παράνομα και μερικά τηλεφωνήματα προς τον δανειολήπτη. Με αυτόν τον τρόπο τα Δικηγορικά γραφεία κρατάνε τους φακέλους των δανειοληπτών περισσότερο από ένα μήνα που είναι τι φυσιολογικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. «Λεφτά υπάρχουν αλλά τα έχουν οι τραπεζίτες και ολιγάρχες, παράνομα στο Λουξεμβούργο, στην Ελβετία, Αμερική, Κέιμαν Νησιά κλπ… και η Γερμανία μας χρωστάει 1,3 τρις, αλλά κανείς, δεν τα ζητάει επίσημα, ενώ στην Ελλάδα οι τραπεζίτες πήραν χάρισμα τα 110 δις και δολοφόνησαν, ήδη, 1800 υπερδανεισμένους πολίτες».

    Σύγχρονη ρήση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Τα γραφεία ενημέρωσης. Τυπικά, πολλά λειτουργούν νόμιμα, γιατί παρέχουν δήθεν υπηρεσίες ενημέρωσης. Όμως αναθέτουν την ενημέρωση σε άτομα άπειρα, χωρίς ασφάλιση και χωρίς εκπαίδευση. Η ενημέρωση, συνήθως, γίνεται τηλεφωνικός εκβιασμός. Μεταξύ των Γραφείων ενημέρωσης και Δικηγορικών γραφείων υπάρχει συνεργασία, γιατί αρκετά Δικηγορικά γραφεία εργάζονται για Εταιρείες Ενημέρωσης, όπου και κόβονται τιμολόγια παροχής υπηρεσιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΔΟΚΤΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

    ΣΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Οι κατασχέσεις. Τα γραφεία κατάσχεσης και πλειστηριασμών συνεχίζουν να υπάρχουν, έστω και καλυμμένα. Για οικόπεδα ή σπίτια φιλέτα ο πλειστηριασμός έχει ήδη ‘στηθεί’ από δικούς τους ανθρώπους εκ των προτέρων και σε τιμή μηδενική.
    Επομένως η όλη ‘βιομηχανία Ενημερώσεων, εκβιασμών και απειλών’ στοχεύει στον πλειστηριασμό της περιουσία των πολιτών σε μηδενική τιμή, άρα στην αρπαγή της περιουσίας του και στην δολοφονία των Πολιτών, που φαίνεται ως αυτοκτονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Καλούμε, τον Κύριο Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, την Εισαγγελία Αρείου Πάγου και την Εισαγγελία Εφετών, το ΣΔΟΕ, την Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος να εντοπίσουν αυτά τα Δικηγορικά Γραφεία δολοφονίας των Πολιτών, τα Γραφεία ενημέρωσης και τα Γραφεία κατασχέσεων, τα οποία γνωρίζει όλη η Αθήνα, να κατασχέσει τις μαγνητοταινίες συνομιλιών και εκβιασμού των δανειοληπτών, να βρουν με πόσους συνομίλησαν και να έχουν τις μαρτυρίες των εκβιασμών, και να εισάγουν τους υπεύθυνους σε αυτόφωρη δίκη με την κατηγορία
    ‘σκόπιμης και συστηματικής δολοφονίας πολιτών, συστηματικού εκβιασμού πολιτών, συστηματικά ψυχολογικά βασανιστήρια’, με στόχο το παράνομο ίδιο όφελος. Επιπλέον να ψάξουν τα τιμολόγια, που εκδίδουν οι ανωτέρω για να αποφύγουν την νόμιμη φορολόγηση. Επίσης πώς μια Τράπεζα που δανείζεται με 1% από την ΕΚΤ, μετα-δανείζει με 20% και πού πάει αυτό το υπερκέρδος. Τέλος οι Δικηγορικοί Σύλλογοι πρέπει να κάνουν αυτοκάθαρση από τους εκβιαστές δολοφόνους Δικηγόρους και τα τσιράκια τους
    Μπορεί να βρεθεί μια λύση για όλους τους δανειολήπτες. Αυτόματη ενοποίηση όλων των δανείων ‘ καρτών του πολίτη σε ένα νέο δάνειο ‘πακέτο’ στο Ταμείο Παρακαταθηκών με χαμηλό επιτόκιο και μηνιαία δόση που δεν θα ξεπερνά το 30% των μηνιαίων αποδοχών του δανειολήπτη. Τα 30 δις που θα δοθούν στο Ταμείο Παρακαταθηκών να δοθούν για το ‘πρόγραμμα διευθέτησης οφειλών υπερδανεισμένων’ τη Νέα Σεισάχθεια. Επίσης η παράταση της καταγγελίας του Δανείου στους 9 μήνες καθυστέρησης πληρωμών, θα επιφέρει μια ανάσα στους δανειολήπτες από
    τις 3 μήνες που είναι τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. "ΝΈΑΙ ΘΉΒΑΙ"
    filologos-hermes.blogspot.com

    Ο στρατηγός Πελοπίδας των Θηβών έδειξε τον δρόμο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Εταιρίες ενημέρωσης ή αλλιώς εισπρακτικές εταιρίες


    Το ζήτημα των εισπρακτικών εταιρειών είναι ιδιαίτερα σοβαρό και η πρακτική εμπειρία αλλά και η επαφή και η επικοινωνία με τους δανειολήπτες που απευθύνονται στο γραφείο μας έχει δείξει ότι πρόκειται πραγματικά για μια «πληγή» στη ζωή χιλιάδων οφειλετών. Συχνότατα είναι τα φαινόμενα « συνεργάτες» από εισπρακτικές εταιρείες να ενοχλούν με τηλεφωνήματα πολλές φορές την ημέρα δανειολήπτες, να τους εκθέτουν στον εργασιακό τους χώρο, να εκτοξεύουν απειλές εναντίον τους, να τους εκφοβίζουν με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να χάνουν κυριολεκτικά τον ύπνο τους και να δημιουργείται δυσλειτουργία σε ολόκληρη τη ζωή τους. Οι τακτικές αυτές είναι καταχρηστικές και παράνομες χωρίς αμφιβολία.

    Ο νόμος 3758/2009 επιβάλλει στις εταιρείες ενημέρωσης τις γνωστές εισπρακτικές εταιρείες να μην τηλεφωνούν στον δανειολήπτη από «απόκρυψη» , να μην ασκούν στον οφειλέτη οποιαδήποτε μορφή ψυχολογικής πίεσης ώστε να δημιουργούν την εντύπωση ότι απειλείται το επάγγελμα, η περιουσία ή η ζωή του οφειλέτη. Συνήθης απειλή είναι η εξής «θα πας φυλακή».
    Απαγορεύεται επίσης οι εταιρείες αυτές να χρησιμοποιούν προσβλητικές εκφράσεις, η να απειλούν ότι θα λάβουν μη νόμιμα μέτρα εις βάρος του οφειλέτη ή μελών της οικογενείας του εκμεταλλευόμενοι την άγνοια νόμου που διέπει τους περισσότερους των δανειοληπτών. Απαγορευτικό επίσης είναι να ενοχλούν μέλη της οικογένειας ου οφειλέτη ή συναδέλφους ή εργοδότες του σχετικά με την εξόφληση του χρέους.


    ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανοιχτή επιστολή του Δρ. Αναστασίου Κουτσούκου για την ανάγκη ...

    Ο μεγάλος αριθμός δανειοληπτών έχει αφεθεί στην καταστροφική μανία των τραπεζών που εκβιάζουν, απειλούν και οδηγούν σε αυτοκτονία τους πολίτες, ενώ ...


    ΑΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. PRESS-GR.blogspot.com:

    Νέα Σεισάχθεια 2010...

    press-gr.blogspot.com/2010/05/2010.html -

    CachedSimilar
    You +1'd this publicly. Undo


    23 Μάιος 2010 –

    Νέα Σεισάχθεια 2010... Από τον Αναστάσιο Κουτσούκο http://www.koutsoukos- anastasios.gr/.

    Νέα Σεισάχθεια 2010: Η μόνη διέξοδος… στα ...


    Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΠΥ ΠΡΕΣΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 11% ΦΙΑΦΟΡΑ!!

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ\\ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Θα προσπαθήσουμε με όσο το δυνατόν πιο απλό και κατανοητό τρόπο να επεξηγήσουμε στον καταναλωτή ποια είναι τα βήματα που ακολουθούνται πρακτικά από την Τράπεζα ή από οποιονδήποτε δανειστή προκειμένου να επιτύχει την είσπραξη της οφειλής του αλλά και ποια τα μέσα άμυνας του οφειλέτη-καταναλωτη.

    ΣΤΑΔΙΟ 1ο : ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ
    Η εξώδικη δηλωση αποτελεί μια όχληση δηλαδή μια προειδοποίηση προς τον οφειλέτη ότι αν δεν συμμορφωθεί και δεν υπάρξει συνεπής προς τις υποχρεώσεις του ο δανειστής θα ακολουθήσει τη δικαστική οδό

    ΣΤΑΔΙΟ 2o: ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
    Η διαταγή πληρωμής ζητείται και εκδίδεται από το Ειρηνοδικείο για οφειλές έως 12.000 ευρώ και από το Μονομελές Πρωτοδικείο για ποσά που ξεπερνούν τις 12.000 ευρώ, για χρηματικές απαιτήσεις που αποδεικνύονται με ιδιωτικό ή δημόσιο έγγραφο.
    Στις περιπτώσεις των Τραπεζικών δανείων από την πρακτική εμπειρία βλέπουμε ότι οι Τράπεζες μετά την αποστολή εξώδικης δήλωσης κοινοποιούν στο δανειολήπτη διαταγή πληρωμής Η διαταγή πληρωμής αποτελεί εκτελεστό τίτλο και με την επίδοση της επιταγής προς πληρωμή μπορεί να ξεκινήσει η διαδικασία της αναγκαστικής εκτέλεσης . Επομένως είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ όταν μας κοινοποιείται μια διαταγή πληρωμής να μην θεωρούμε ότι είναι κάτι ασήμαντο αλλά να απευθυνόμαστε σε ένα δικηγόρο για να μας καθοδηγήσει.
    Ως μέσα άμυνας εναντίον της διαταγής πληρωμής που μας έχει επιδοθεί ο νόμος προβλέπει την ανακοπή εντός της προθεσμίας των 15 εργασίμων ημερών από την επίδοση αλλά αναγκαία είναι και η αίτηση αναστολής προκειμένου να ανασταλεί με απλά λόγια η «νομική δύναμη» για να μιλήσουμε απλά της διαταγής πληρωμής έως τη συζήτηση της ανακοπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΣΤΑΔΙΟ 3o: ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ
    Η κατάσχεση γίνεται με την αφαίρεση του πράγματος από το δικαστικό επιμελητή και συντάσσεται σχετική έκθεση που ονομάζεται κατασχετήρια έκθεση. Επιπλέον η νομική συνέπεια της κατάσχεσης είναι ότι ο οφειλέτης χάνει την εξουσία διάθεσης του κατασχεμένου δηλαδή με απλά λόγια δεν μπορεί να το εκποιήσει και να το μεταβιβάσει Αντίγραφο ή περίληψη της κατασχετήριας έκθεσης επιδίδεται στον οφειλέτη όπου και αναγράφεται και η ημερομηνία του πλειστηριασμού .
    Ως μέσο άμυνας κατά της κατασχετήριας έκθεσης ο νόμος προβλέπει το ένδικο βοήθημα της ανακοπής η οποία πρέπει να κατατεθεί το αργότερο 5 εργάσιμες ημέρες πριν την ημέρα του πλειστηριασμού. Με την ανακοπή αυτή επιδιώκεται η διόρθωση της τιμής της εκτίμησης του δικαστικού επιμελητή που αφορά τα κατασχεθέντα και εκτιθέμενα σε πλειστηριασμό κινητά ή ακίνητα του οφειλέτη. Αν γίνει δεκτή η ανακοπή ματαιώνεται ο πλειστηριασμός και ορίζεται από το δικαστήριο νέα ημερομηνία πλειστηριασμού. Βεβαίως απαραίτητη στην πράξη είναι η αίτηση αναστολής κατά τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων Ο νόμος προβλέπει κατάσχεση ακίνητων, αλλά και κινητών πραγμάτων.
    Εν τούτοις προβλέπεται και η κατηγορία των ακατάσχετων πραγμάτων Περιπτωσιολογικά θα αναφέρουμε κάποια από τα αντικείμενα που ο νόμος λογίζει ως ακατάσχετα και που στην πράξη έχουν ιδαίτερη σημασία για τους οφειλέτες ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ Ρούχα, έπιπλα, βιβλία, μουσικά όργανα, εργαλεία και μηχανήματα απαραίτητα για την εργασία του οφειλέτη, Νομολογιακά έχει γίνει δεκτό ότι ακατάσχετα είναι η τηλεόραση, το κλιματιστικό, μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να θεωρηθεί και το αυτοκίνητο, η τραπεζαρία, τα έπιπλα σαλονιού και χωλ, η ηλεκτρική σκούπα, το ηλεκτρικό πλυντήριο και πράγματα που συντελούν στη διακόσμηση της οικίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΣΤΑΔΙΟ 4ο: ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ
    Τα κατασχεμένα πράγματα πλειστηριάζονται δημόσια ενώπιον συμβολαιογράφου . Ο πλειστηριασμός γίνεται με την υποβολή γραπτών και σφραγισμένων προσφορών και στη συνέχεια διαδοχικών προφορικών προσφορών. Ο πλειστηριασμός γίνεται στο κατάστημα του Ειρηνοδικείου στην περιφέρεια του οποίου έγινε η κατάσχεση εργάσιμη μέρα Τέταρτη με συγκεκριμένη διαδικασία που προβλέπει αναλυτικά ο Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας.
    Ο νόμος προβλέπει μέσα άμυνας του οφειλέτη καθώς μπορεί να ασκήσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων 5 τουλάχιστον εργάσιμες μέρες πριν την ημερομηνία του πλειστηριασμού η οποία αν γίνει δεκτή έχει ως αποτέλεσμα την αναστολή του πλειστηριασμού για διάστημα 6 μηνών εφ΄ όσον βέβαια πληρούνται οι προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

    ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΟΛΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΗΚ ΤΟΥ ΑΕΡΙΝΤΗ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΛΑΤΣΗ

    ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

    ΣΩΣΕ ΜΑΣ

    ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Αυτοκτονία 56χρονου επιχειρηματία στην Κάρυστο |

    Undo
    Αυτοκτονία 56χρονου επιχειρηματία στην Κάρυστο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ζευγάρι απειλεί να αυτοκτονήσει στον ΟΕΚ
    Πρώτη ανάρτηση:15/02/2012 12:20 Ένα ζευγάρι παντρεμένο με δύο παιδιά, το ένα μάλιστα έχει ειδικές ανάγκες, έχει ανέβει στον 6ο όροφο του κτιρίου του ΟΕΚ, που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Πατησίων και Σολωμού και απειλεί να αυτοκτονήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο γονείς έχουν τελειώσει το Μετσόβιο Πολυτεχνείο και είναι εργαζόμενοι στον οργανισμό, ο οποίος απειλείται με "λουκέτο". Προέρχονται από την Πρέβεζα και πήραν μετάθεση στην Αθήνα μόνο και μόνο για να είναι κοντά στα νοσοκομεία και να μπορεί να εξυπηρετείται το παιδί τους. Τώρα κινδυνεύουν να μείνουν στον δρόμο. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, προκειμένου να τους σταματήσουν. Άνδρες της πυροσβεστικής έχουν βάλει από κάτω ειδικά στρώματα με αέρα. Ο άνδρας πείστηκε να κατέβει μετά από συνομιλίες με ψυχολόγο και την απαίτηση της γυναίκας του: "Ή εσύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. υπάρχει ελπίδα

    ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ

    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ

    'ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ

    ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕς ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Τεράστια κουρέματα σε υπερχρεωμένους δανειολήπτες
    Ωρα: 09:48

    Πηγή: http://24wro.blogspot.com/
    Μια σημαντική ανάσα έδωσαν δύο αποφάσεις του Ειρηνοδικείου Λάρισας υπέρ των καταναλωτών...
    και κατά των τραπεζών, διαγράφοντας το 75% της οφειλής δύο δανειοληπτών-μελών του ΙΝ.ΚΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ οι οποίοι αποδεδειγμένα αδυνατούσαν να πληρώσουν.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που γίνεται «κούρεμα» του συνολικού χρέους σε τόσο μεγάλο ποσοστό στο νομό Λάρισας.

    Συγκεκριμένα ο πρώτος αιτών περιήλθε σε μόνιμη αδυναμία πληρωμών και ζήτησε την μηνιαία καταβολή ποσού 400 ευρώ το οποίο θα επιμεριζόταν συμμέτρως σε 6 τράπεζες οι συνολικές του οφειλές ήταν πριν την κατάθεση της αίτησης σε 98.824,93 ευρώ.

    Με την απόφαση, το Ειρηνοδικείο δέχτηκε την αίτηση του και του επέβαλε την καταβολή μηνιαίας δόσης 500 ευρώ για τέσσερα (4) έτη, δηλαδή καταβολή 24.000 ευρώ (στο σύνολο) χωρίς επιτόκιο, επήλθε δηλαδή απαλλαγή για 74.796 ευρώ δηλαδή του 75% περίπου του συνολικού ποσού.

    Παρόμοια περίπτωση και η δεύτερη απόφαση ο αιτών στρατιωτικός καλείται να καταβάλλει 650ευρώ μηνιαίως, ενώ ζητούσε 580ευρώ προς 4 τράπεζες για τέσσερα (4) έτη και σύνολο 31.053 ευρώ χωρίς επιτόκιο. Το σύνολο των οφειλών του ήταν 123.202 ευρώ και επήλθε απαλλαγή για 92.148€ δηλαδή το 78% περίπου της συνολικής του οφειλής. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ



    Για παράδειγμα ένας δανειολήπτης που οφείλει 100.000 ευρώ σε 6 τράπεζες, και έχει μηνιαίο μισθό 1000 ευρώ, θα πληρώνει μόνο 300 ευρώ, συνολικά, τα οποία θα μοιράζονται οι 6 τράπεζες ανάλογα με το ύψος χρημάτων που έχουν δώσει στον δανειολήπτη. π.χ. 80 ευρώ η πρώτη Τράπεζα, 40 η δεύτερη, 50 η τρίτη, 30 η τέταρτη, 90 η πέμπτη και 100 η έκτη τράπεζα, σύνολο 300 ευρώ.


    ΔΡ ΚΟΥΤΟΥΚΟΣ
    Ο ΝΕΟΣ ΣΟΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου διέγραψε χρέος 250.000 ευρώ σε δανειολήπτη
    |
    Δράσεις Ενεργών Πολιτών - Προστασία Καταναλωτών



    Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, δέχτηκε την πιο εντυπωσιακή είδηση, που αφορούσε την διαγραφή χρέους 250.000 Ευρώ ,από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου, σε δανειολήπτη από το Ηράκλειο Κρήτης, μέλους της.

    Συγκεκριμένα: O δανειολήπτης αυτός, είχε ένα σημαντικό χρέος, ύψους συνολικά 300.000 Ευρώ ,σε διάφορες Τράπεζες, εμφάνισε αδυναμία πληρωμής αυτού, χρησιμοποίησε τις ευεργετικές διατάξεις του Ν.3869/2010 και το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου,αναγνωρίζοντας την ειλικρίνεια του σε όσα αυτός προέβαλλε στην αίτησή του , αλλά και κρίνοντας ότι ο πολίτης αυτός έπρεπε να απαλλαγεί από το χρέος του και να αρχίσει μια νέα οικονομική και κοινωνική ζωή, τον απαλλαξε από το μεγάλο βραχνά του χρέους των 250.000 Ευρώ, παρά τις αντιρρήσεις των Τραπεζών σε στα όσα αυτές προέβαλλαν



    Με την απόφαση του, το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου διέγραψε το χρέος των 250.000 Ευρώ, καλώντας τον δανειολήπτη, να πληρώσει το υπόλοιπο του χρέους του, 50.000 Ευρώ όπως αυτός είχε αιτήσει.

    Η χαρά του δανειολήπτη ήταν τόση μεγάλη, που αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης, του Ειρηνοδικείου Ηρακλείου, επικοινώνησε φανερά συγκινημένος με την Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, την ευχαρίστησε αναγνωρίζοντας την σημαντική καθοδήγηση και συνδρομή της, στην όλη διαδικασία,στην τόσο μεγάλη νίκη του.

    Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, παρά τις συνεχείς θετικές αποφάσεις των Ειρηνοδικείων Κρήτης, και σαυτή την απόφαση , νοιώθει δικαιωμένη, καλώντας τους καταναλωτές- δανειολήπτες της Κρήτης, να επωφεληθούν από τις ευεργετικές διατάξεις του Ν.3869/2010 και να εμπιστευτούν τις Πιστοποιημένες Ενώσεις Καταναλωτών, μα προπάντων την ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, η οποία είναι έτοιμη με το έμπειρο στελεχιακό της προσωπικό, σε εθελοντική βάση, να συνδράμει κάθε πολίτη της Κρήτης αλλά και της Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΤΑ ΕΙΠΕΣ Π[ΑΛΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    MILTOS GIANNENA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΑΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΡΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Εντιμε συναγωνιστή δρ. Αναστάση,

    καλή Ανασταση και ευτυχισμενο το σωτήριον ετος 1966.

    Οπως τα γραφεις ειναι,

    δεν υπάρχει καμια ελπίδα.

    27 Φεβ 2012 9:58:00 μ.μ.


    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ

    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. kOSTAS APO eGALEO

    EUYXARISTO TSE GEVARA KOYTSOUKO

    SODE TON KOSMO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Το ειρηνοδικείο απόφασήσε αντίμώλίά προκείμενου να ξαναγράψω την δηλώση του ν.105 ξανά.(ν.3869).
    Έγραψα μία κλήση.
    Θα την δώσω στην γραμματεία.
    Οι αντίδικοί πως θα μάθουν την ημερομηνία της νέας δικάσιμου,
    ?Θα πρέπει να κάνω πάλι επίδοσή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. MYNHMA


    Η λαϊκή αντίδραση έρχεται σιγοβράζοντας, μην σε πετύχει στο διάβα της, δοσίλογε, τραπεζίτη, εκβιαστή τοκογλύφε, δολοφόνε δικηγόρε, άπρακτε εισαγγελέα, βουλευτή υποτελή,ανίκανε πολιτικέ, ολιγάρχη, μιζαδώρε, διεφθαρμένε κρατικέ υπάλληλε, φεουδάρχη...


    DR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. MYNHMA


    Η λαϊκή αντίδραση έρχεται σιγοβράζοντας, μην σε πετύχει στο διάβα της, δοσίλογε, τραπεζίτη, εκβιαστή τοκογλύφε, δολοφόνε δικηγόρε, άπρακτε εισαγγελέα, βουλευτή υποτελή,ανίκανε πολιτικέ, ολιγάρχη, μιζαδώρε, διεφθαρμένε κρατικέ υπάλληλε, φεουδάρχη...


    DR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. MYNHMA


    Η λαϊκή αντίδραση έρχεται σιγοβράζοντας, μην σε πετύχει στο διάβα της, δοσίλογε, τραπεζίτη, εκβιαστή τοκογλύφε, δολοφόνε δικηγόρε, άπρακτε εισαγγελέα, βουλευτή υποτελή,ανίκανε πολιτικέ, ολιγάρχη, μιζαδώρε, διεφθαρμένε κρατικέ υπάλληλε, φεουδάρχη...


    DR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. MYNHMA


    Η λαϊκή αντίδραση έρχεται σιγοβράζοντας, μην σε πετύχει στο διάβα της, δοσίλογε, τραπεζίτη, εκβιαστή τοκογλύφε, δολοφόνε δικηγόρε, άπρακτε εισαγγελέα, βουλευτή υποτελή,ανίκανε πολιτικέ, ολιγάρχη, μιζαδώρε, διεφθαρμένε κρατικέ υπάλληλε, φεουδάρχη...


    DR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. η Άννα Νταλάρα

    έχει 1 ΕΚ στην Ελβετία!!!

    Αλλά και άλλοι 30 η 40 βουλευτές διαφόρων κομμάτων και σε λίγες μέρες θα σκάσει και αυτό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. η Άννα Νταλάρα

    που έχει 1 ΕΚ στην Ελβετία!!!

    Αλλά και άλλοι 30 η 40 βουλευτές διαφόρων κομμάτων και σε λίγες μέρες θα σκάσει και αυτό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ηγετη δοκτωρα γαμησε τουσ στα ορθια
    η ωρα ηρθε

    ολοι οι ελληνεσ μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. MYNHMA


    Η λαϊκή αντίδραση έρχεται σιγοβράζοντας, μην σε πετύχει στο διάβα της, δοσίλογε, τραπεζίτη, εκβιαστή τοκογλύφε, δολοφόνε δικηγόρε, άπρακτε εισαγγελέα, βουλευτή υποτελή,ανίκανε πολιτικέ, ολιγάρχη, μιζαδώρε, διεφθαρμένε κρατικέ υπάλληλε, φεουδάρχη...


    DR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. "ΝΈΑΙ ΘΉΒΑΙ"
    filologos-hermes.blogspot.com

    Για να έρθει η λαϊκή οργή πρέπει να έρθει και ο ηγέτης.
    Ο στρατηγός Πελοπίδας ξεπήδησε μέσα από τα ιδανικά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ανδρέας Παπανδρέου,
    "Ο ιθύνων νούς και ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ
    "Ο πατέρας του κράτους-τέρατος"


    "καταναλίσκουμε περισσότερα από όσα παράγουμε
    και αν δεν περιορίσουμε δραστικά το δημόσιο χρέος
    αυτό θα αφανίσει τη χώρα.

    ________________________________________________

    Ο Κανακάρης του ο ΓΑΠ,
    Ο ηλίθιος που μας πούλησε όλους
    κι έβαλε την χώρα ενέχυρο


    Συντρόφισσες - Σύντροφοι
    ΛΕΦΤΑΑΑΑ ΥΠΑΡΧΟΟΟΟΥΝ
    ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ________________________________________________

    Dr Κουτσούκος
    Ο διπρόσωπος υιός της προπαγάνδας ΠΑΣΟΚ,
    συνήθως εμφανίζεται κάθε φορά που η δουλειά του κινδυνεύει.


    Σήμερα ήρθε να πείσει όσους απο σάς έχετε ακόμη δυό δεκάρες
    να ψηφίστε πάλι ΠΑΣΟΚ για να σας τα κάνει και πάλι πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ελεος ρε παιδιά
    Μην τον ακούτε τον παλιοψεύτη
    Μην τσιμπάτε στην προπαγάνδα

    Το ΠΑΣΟΚ κάνει στην πατρίδα μας
    ότι κάνει και το σκουλήκι στο μήλο.
    Αφού το βλέπετε
    Το ζήτε
    Την πάθατε
    Δεν πάει άλλο ρε γαμώτο,
    Ελεος πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ

    Eμπιστευτείτε το χαζό που γράφει σχόλια μόνος του με διάφορα ψευδώνυμα.
    Κουτσούκος, ένα σούργελο αλλιώτικο απ' τ' άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ

    Eμπιστευτείτε το χαζό που γράφει σχόλια μόνος του με διάφορα ψευδώνυμα.
    Κουτσούκος, ένα σούργελο αλλιώτικο απ' τ' άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ

    Eμπιστευτείτε το χαζό που γράφει σχόλια μόνος του με διάφορα ψευδώνυμα.
    Κουτσούκος, ένα σούργελο αλλιώτικο απ' τ' άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ

    Eμπιστευτείτε το χαζό που γράφει σχόλια μόνος του με διάφορα ψευδώνυμα.
    Κουτσούκος, ένα σούργελο αλλιώτικο απ' τ' άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ

    Eμπιστευτείτε το χαζό που γράφει σχόλια μόνος του με διάφορα ψευδώνυμα.
    Κουτσούκος, ένα σούργελο αλλιώτικο απ' τ' άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ

    Eμπιστευτείτε το χαζό που γράφει σχόλια μόνος του με διάφορα ψευδώνυμα.
    Κουτσούκος, ένα σούργελο αλλιώτικο απ' τ' άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ

    Eμπιστευτείτε το χαζό που γράφει σχόλια μόνος του με διάφορα ψευδώνυμα.
    Κουτσούκος, ένα σούργελο αλλιώτικο απ' τ' άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  87. Όταν κάποιος είναι αποφασισμένος να αυτοκτονήσει ας πάρει μαζί του αυτόν ή αυτούς που τον έφεραν σε αυτή την τραγική θέση κάνοντάς τον να πάρει μια τέτοια απόφαση. Εάν τώρα φοβούνται τα αυγά και τα γιαούρτια μετά θα φοβούνται για την ζωή τους και θα ξέρουν ότι κάποιος τρελλαμένος ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να είναι ο δήμιός τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ 160 ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΕΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ Ε Λ Β Ε Τ Ι Α ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ 300+ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Deutsche Bank Linked To Auschwitz Funding
    By John Schmid
    Published: February 5, 1999

    FRANKFURT— Historians combing through Deutsche Bank AG archives have found evidence that the biggest German bank helped finance construction of the Auschwitz death camp, the chief historian of the bank said Thursday.

    Manfred Pohl, director of the bank's historical institute, said it was the first time that Deutsche Bank had been linked to the financing of companies that built the Nazi death camp. Other recently unearthed documents showed that the bank serviced accounts for the Gestapo, the Nazi secret police, which deposited proceeds from auctions of property confiscated from deported Jews, he said.

    Mr. Pohl said the bank's archivists had found detailed loan records to construction companies that built facilities for "Waffen-SS Auschwitz," the camp's security police. They also found records of loans by Deutsche Bank to companies for the construction of the IG Farben chemicals plant adjacent to Auschwitz.

    The revelations follow heightened scrutiny in the United States of the Nazi-era past of Deutsche Bank after it announced plans last year to acquire Bankers Trust Corp., the eighth-largest U.S. bank.........
    ..................................

    http://www.nytimes.com/1999/02/05/news/05iht-berlin.t.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. 28 Φεβ 2012 3:52:00 π.μ

    πουστρακο δεξιε

    στην Ριγιλης σου μαθανε λιγα κολπα
    ελα απο μηλιωνη να δεις πως γαμουν οι πρασινοφρουροι να δεις ποσοι ειναι

    πολλες ψοολελλες θα φας αμετρητες
    μανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. MYNHMA


    Η λαϊκή αντίδραση έρχεται σιγοβράζοντας, μην σε πετύχει στο διάβα της, δοσίλογε, τραπεζίτη, εκβιαστή τοκογλύφε, δολοφόνε δικηγόρε, άπρακτε εισαγγελέα, βουλευτή υποτελή,ανίκανε πολιτικέ, ολιγάρχη, μιζαδώρε, διεφθαρμένε κρατικέ υπάλληλε, φεουδάρχη...


    DR

    28 Φεβ 2012 12:07:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Το νέο έντιμο αγωνιστικό ΠΑΣΟΚ, δύναται να...
    κερδίσει με +7% διαφορά την Ν.Δ. αν κάνει, εδώ και τώρα πράξη την γνήσια «Νέα Σεισάχθεια», προχωρήσει σε πρόγραμμα ανάπτυξης, αντισταθεί στην σταλινοφασίστρια κ. Μέρκελ και διώξει τους «ανίκανους λάιτ τύπους»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Το νέο έντιμο αγωνιστικό ΠΑΣΟΚ, δύναται να...
    κερδίσει με +7% διαφορά την Ν.Δ. αν κάνει, εδώ και τώρα πράξη την γνήσια «Νέα Σεισάχθεια», προχωρήσει σε πρόγραμμα ανάπτυξης, αντισταθεί στην σταλινοφασίστρια κ. Μέρκελ και διώξει τους «ανίκανους λάιτ τύπους»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ελα αρχηγος στο πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. dR kOUTSOUKO


    EIMASTE MAZI SOU

    PASOKOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Η λαϊκή αντίδραση έρχεται σιγοβράζοντας, μην σε πετύχει στο διάβα της, δοσίλογε, τραπεζίτη, εκβιαστή τοκογλύφε, δολοφόνε δικηγόρε, άπρακτε εισαγγελέα, βουλευτή υποτελή,ανίκανε πολιτικέ, ολιγάρχη, μιζαδώρε, διεφθαρμένε κρατικέ υπάλληλε, φεουδάρχη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Η λαϊκή αντίδραση έρχεται σιγοβράζοντας, μην σε πετύχει στο διάβα της, δοσίλογε, τραπεζίτη, εκβιαστή τοκογλύφε, δολοφόνε δικηγόρε, άπρακτε εισαγγελέα, βουλευτή υποτελή,ανίκανε πολιτικέ, ολιγάρχη, μιζαδώρε, διεφθαρμένε κρατικέ υπάλληλε, φεουδάρχη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. H EYANUIA MPOTSARH MAKRH EXEI KANEI MHNYSH STO PRESS KAI TON DR KOYTSOYKO

    GIA SYKOFANTIA

    XA XA EXEI NA PESEI GELIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. υπάρχει καμια ελπίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΠΑΛΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ
    ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Οι τραπεζίτες και ολιγάρχες με την βοήθεια των γερμανών έκλεψαν τον «χαρταετό» του μικρού παιδιού, τα βιβλία,τ αόνειρα και το χαμόγελό του, αλλά η ώρα της «κάθαρσης» πλησιάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Οι τραπεζίτες και ολιγάρχες με την βοήθεια των γερμανών έκλεψαν τον «χαρταετό» του μικρού παιδιού, τα βιβλία,τ αόνειρα και το χαμόγελό του, αλλά η ώρα της «κάθαρσης» πλησιάζει

    E ERXETAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση