GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόβεται από τις λίστες όποιος δεν ψηφίσει στο ΠΑΣΟΚ...

Δεν είναι πολύ πιθανό να τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας στο ΠΑΣΟΚ για την ψηφοφορία της Κυριακής επί των νέων μέτρων. Το πιο πιθανό είναι...

Δεν είναι πολύ πιθανό να τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας στο ΠΑΣΟΚ για την ψηφοφορία της Κυριακής επί των νέων μέτρων. Το πιο πιθανό είναι όμως να αποφασιστεί και να ανακοινωθεί  ότι...
 όποιος βουλευτής δεν ψηφίσει, δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια των επόμενων εκλογών....
Ο Τρυποκάρυδος

12 σχόλια

  1. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-Πρωθυπουργός
    ΓΡΑΦΕΑΣ ΑΡΜΑΤΩΝ
    1978: Παρουσιάστηκε στη Καλαμάτα. Εξαγόρασε 16 μήνες θητείας προς 19.000 δρχ. και απολύθηκε τον Αύγουστο του 1979,έχοντας περάσει και από τη Λήμνο.

    ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ-Αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης
    ΝΑΥΤΗΣ
    1976 Ιούλιο παρουσιάστηκε στο ΠΝ,τον Οκτώβριο απολύθηκε,πληρώνοντας 21.000 δρχ. με τις οποίες εξαγόρασε τους 21 μήνες. Το υπόλοιπο τρίμηνο της

    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΥΕΘΑ
    ΓΙΩΤΑΣ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΤΤΩΝ ΚΙΛΩΝ
    1986 παρουσιάστηκε στη Κόρινθο. Οι γιατροί τον έβγαλαν Ι3 λόγω «παχυσαρκίας». Εξαγόρασε εννέα μήνες θητείας προς 27.000 δρχ.

    ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ-Πρώην ΥΕΘΑ
    ΑΠΑΛΛΑΓΗ
    Το 1968 κηρύχτηκε ανυπότακτος,το 1972 έχασε την ελληνική ιθαγένεια. Το 1975 με 29.000 δρχ. εξαγόρασε 29 μήνες θητείας. Επανήλθε στις ΕΔ όμως. Ως υπουργός!


    ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
    ΦΑΡΟΦΥΛΑΚΑΣ
    1959 παρουσιάστηκε στο ΠΝ και απολύθηκε το 1961. Σ΄ αυτό το διάστημα με την ειδικότητα του διαχειριστή φύλαγε ένα φάρο στον Πειραιά.

    ΦΆΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΆΠΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΌΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο φτωχομπινες βουλευτης μπορει και να μην ψηφισει..
    οι εκατομυριουχοι,
    που ειναι ανετη πλειοψηφια,
    θα ψηφισουν ναι και με τα δυο χερια,
    γιατι αυτο θελουν,αυτο σχεδιασαν,
    οχι γιατι το επιβαλουν οι γερμανοι..
    και ποιος εστειλε τους εκατομυριουχους στη βουλη;
    ο μαλακας λαος..
    οτι ψηφιζεις παιρνεις
    παλιομαλακα ελληνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακου ρε γιέ της καλογριάς ο φίλος είμαι ο Πανουργιάς , ο φίλος είμαι ο Πανουργιάς και το δεξί σου χέρι και εκείνος που καλύτερα απ’ολουνούς σε ξέρει...
    Λένε πως παίζεις με χανουμάκια με τουρκοπούλες καλογριές και σ’ αραδιάζουνε βρισιές, πως μπαινοβγαίνεις στους μαχαλάδες με δερβισάδες στήνεις χορό και με ρωτάν και τι να πώ; Λένε πως έχεις αλισβερίσι με αλί πασάδες κάνεις χωριό, και σε ρωτάω τι να τους πώ; και σε ρωτάω τι να τους πώ;

    --- Πες τους ρε φίλε Πανουργιά έχω είς τον πούτσον μου βιολιά, ορε έχω είς τον πούτσον μου βιολιά έχω και τουμπερλέκια κι όπως γουστάρω τα βαρώ και σπάω τα ζεμπερέκια ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΓΗΣΩ ΔΩΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ Τ’ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΥΟ, όπως στα λέω να τους τα γράψεις όπως τα λέω να τους τα πείς Καραϊσκάκης σεβνταλής .. όπως στα λέω να τους τα γράψεις όπως τα λέω να τους τα πείς Καραϊσκάκης σεβνταλής Καραϊσκάκης μπεσαλής ..

    Καραϊσκάκης, γειά χαρά γειά σου ρε Γέρο του Μοριά Γεια σου ρε Γέρο του Μοριά και γεια ΄που σ΄αγαπάνε κι αυτούς δεν λυγίζουνε και που δεν προσκυνάνε .Λένε για μένα τα καρακόλια Ακου τι λένε να μην γαμη…Μίλα και εσύ ρε Θοδωρή όπως στα λέμε να τους τα γράψεις όπως τα λέμε να τους τα πείς Καραϊσκάκης , Θοδωρής όπως στα λέμε να τους τα γράψεις όπως τα λέμε να τους τα πείς Κολοκοτρώνης και Γιωργής Καραϊσκάκης, Θοδωρής .

    Γεία σου ρε Ανδρούτσο γεία χαρά, Γεία σας παιδιά μου αητόπουλα, Γεία σας παιδιά μου αητόπουλα που έχετε αητό πατέρα κι όποιος δε το κατάλαβε τότε ας μας κάνει αέρα, όπως στα λέμε να τους τα γράψεις όπως τα λέμε να τους τα πείς Ανδρούτσος, Γιώργης , Θοδωρής.

    ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΨΩ έτσι μου είπαν λόγω τιμής
    ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ,ΓΙΩΡΓΗΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ
    ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΨΩ έτσι μου είπαν λόγω τιμής, ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ..

    ( Ειλθε η σειρά μας , για την πατρίδα μας, για τους προγόνους μας, για τους γερο γονείς μας , για τα παιδιά μας , για τα εγγόνια μας, ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΜΕ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ,ΝΑΙ ΝΑ ΠΟΝΕΣΟΥΜΕ , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΜΕ )

    Μπούτζουκας Θεόδωρος Τηλέμαχος Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετα .."προιουσης"(!!) εκπληξεως παρακολουθω αγαπητοι συν-πατριωτες μου δημοκρατικοι,φιλησυχοι και νομοταγεις πολιτες, (εξαιρω απο τον ανωτερω ορισμο τους αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια),παρατηρω λεω οτι εχετε χαψει αμασητη την προπαγανδα της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..

    Τι λενε καθε τρεις και λιγο οι αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια?
    Μας εκβιαζουν οτι δηθεν η.."τροικα",ζηταει να κοπει αυτο να κοπει το αλλο αλλιως δεν μας δανειζουν!!!
    Λες και μας κανουν την χαρη να μας δανειζουν με 10% επιτοκιο με τα σπρεντς στις 2.500 μοναδες βασης!!!!!
    Και αυτο το παραμυθι το ξεκινησαν απο τον Σεπτεμβριο οι αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια και το συνεχιζουν!!
    Ειδαν οτι εχει ..αποτελεσμα ,ρε οι πουστηδες οι αλητες οι μπασταρδοι,ρεεε!!!!

    Λοιπον : ΤΕΡΜΑ.
    Η αληθεια ειναι οτι "ΚΑΜΜΙΑ ΤΡΟΙΚΑ" δεν ζηταει η επιβαλλει μετρα..
    Οι αλητες οι μπασταρδοι της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια, την βρηκαν σαν αλλοθι..

    Για τον απλουστατο λογο αγαπητοι μου συνανθρωποι( πασοκοσκυλα οξω απο δω)οτι:
    Αν η .."τροικα" ηθελε οντως να .."περικοψει" τις δημοσιες δαπανες θα ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ απο τους αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια το εξης απλο:

    Μειωση του μισθου του "εθνικου δανειστη" παπουλιας..της διαμονοκρατιας προεδρος..
    Δεν μπορει αυτο το πραμμα να παιρνει 360.000 ευρω!!
    150.000 ευρω παραπανω απο τον προεδρο των ΗΠΑ!!
    Εστω και αν ο προεδρος των ΗΠΑ ,ειναι μαυρος σκυλος αραπης..

    Και μιλαμε για τα φανερα!! Αυτος πρεπει να τσεπωνει το χρονο πανω απο 1 εκατ ευρα!!!

    Για ΜΗΔΕΝ ΕΡΓΟ η προσφερομενη υπηρεσια!!
    ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ....

    Δευτερον θα ρωταγε την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια:
    Ρε αλητες ΟΛΟΚΛΗΡΗ Αμερικη και εχει ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟ Αμυνας! Εσεις γιατι εχετε τρεις??

    Ολοκληρη Αμερικη ρε τιποτενιοι μπασταρδοι εχει ΕΝΑ αντιπροεδρο !!
    Και εσεις εχετε δυο???
    Με (φανερες) 165.000 ευρω αμοιβες?? Ο καθε ενας??
    Και τα δυο "ευτραφη" γουρουνια απο 165.000 ευρω φανερα??
    Τι δουλεια προσφερουν,αυτα τα ασουλουπωτα κητη???

    ΟΛΟΚΛΗΡΗ Αμερικη εχει ΕΝΑ Υπεξωτερικων!!
    Και εσεις εχετε τρεις????

    Λοιπον ο καταλογος ειναι μακρυς αγαπητοι συνανθρωποι (τζογλανια της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια,μην νομιζετε οτι θεωρω και εσας ,ανθρωπους μπασταρδα)..

    ΟΛΟΚΛΗΡΗ Αμερικη ελεγχει και ειναι πολυ φειδωλη στην χρηματοδοτηση Μη Κυβερνητικων Οργανωσεων (ΜΚΟ) και εδω εχουμε ισιαμε εκατονταδες η και χιλιαδες ΟΛΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ με δεκαδες εκατομμυρια και μαλιστα στις μισες απο αυτες ειναι προεδρος η "μαμυ" μαργκαρετ τσαντ του ηλιθιου βλακογιοργο!!!!

    Και λοιπα ..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΣΤΕ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΑΣ

    Με τα λάθη τους, με τις παραλείψεις τους, με την ανικανότητα τους, από την μια άκρη της Βουλής μέχρι την άλλη, άλλος λίγο άλλος πολύ αλλά όλοι μα όλοι τους, γιατί όλοι ξέρανε και τα καλά και τα στραβά του άλλου και κατά την προσφιλή τους τακτική τα καλά του άλλου τα θάβανε γιατί αυτό επίτασσε το Εθνικό Κομματικό Συμφέρον, και από την άλλη τα στραβά τα συμψηφίζανε στο μέτρο του δυνατού με τα δικά τους στραβά, Αυτοί ήταν και είναι οι Εθνοπατέρες μας, φαρδοπατελονάτοι και μη.
    Και εξακολουθούν οι Αφιλότιμοι αυτοί που οδήγησαν την χώρα, εμάς στην χρεοκοπία σε Εθνική τραγωδία, να σφυρίζουν αδιάφορα πάνω από πτώματα πάνω από τα αίσχη τους υπερασπιζόμενοι ένα και μόνο πράγμα το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ, όχι πάνω από όλα η Ελλάδα και οι Έλληνες, ΑΛΛΑ το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ! ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥΣ….
    Ούτε μια στιγμή δεν τους έχει περάσει από το μυαλό να πούνε να παραιτηθούν κάθε οικονομικού προνομίου τους τουλάχιστον όσοι από αυτούς αποδεδειγμένα δεν το έχουν ανάγκη, αλλά και σε αυτή την περίπτωση να μειωθούν στο ελάχιστο οι απολαβές τους, δεν τους έχει περάσει από το μυαλό να πούνε ότι οι χιλιάδες βουλευτές παίρνουν παχιές συντάξεις πρέπει, έχουν ηθική και Εθνική υποχρέωση να επιστρέφουν στο Ελληνικό δημόσιο ταμείο τουλάχιστον την μισή του σύνταξη, δεν μυρμηγκιάζουν τα χέρια τους εκείνων που συμβάλανε στην χρεοκοπία της Ελλάδας όταν τσεπώνουν τα κόλλυβα της;
    Αμ οι άλλοι περήφανοι Έλληνες Στρατηγοί κλπ; Ακούς να έχουμε περισσότερους στρατηγούς από όσους έχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής; Μιλάμε για πλιάτσικο, για βιομηχανία παραγωγής στρατηγών, με κάτι εφ’ άπαξ ναααααααααα! Με κάτι συντάξεις νααααααααααα! Δεν ντρέπονται όλοι αυτοί για το κατάντημα τους, για το κατάντημα της Ελλάδας και εξ αιτίας τους, γιατί όταν βλέπει ο απλός πολίτης τι κάνει ένας στρατηγός, ένας βουλευτής για να επωφεληθεί, σύμφωνα με τον νόμο βέβαια αλλά ένα νόμο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους που να εξυπηρετεί τα αμοιβαία συμφέροντα πολιτικών και στρατιωτικών, αυτός ο πολίτης τους ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΦΡΊΖΕΙ και ας μην τους το λέει, για πολλούς λόγους, άλλη πουτάνα και αυτός….
    ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ του Δημοσίου ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ !
    Και στο κάτω κάτω όλοι όσοι παίρνουν συντάξεις πάνω από δυο χιλιάρικα στο δημόσιο, ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!
    Και ακόμη, ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΜΠΟΡΟΙ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ κλπ
    Επίσης ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ON LINE INTERNET ΜΕ ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!
    ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ, ΜΕ ΜΟΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛ. ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ, ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΣΕΠΗ, ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ.
    Κυρίες και κύριοι βουλευτές ο ΛΑΟΣ ΑΦΡΙΖΕΙ, ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΗΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΕΝΑ ΣΠΙΡΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΑΜΠΑΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΡΑΨΕ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ….
    Κύριοι, Παπανδρέου, Σαμαρά, Καρατζαφέρη αν δεν τα κάνετε αυτά ντροπή σας και το κρίμα στο λαιμό ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΖΕΦΡΥ ΠΡΟΣ 300:ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΕΣΤΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ;

    Βγήκε ο Τζέφρυ προχτές την Βουλή, και προκειμένου να υπεραμυνθεί του ανθελληνικού, προδοτικού και κατάπτυστου λαθρονομοσχεδίου, δεδομένου ότι είχε στερέψει από επιχειρήματα, απευθύνθηκε στους βουλευτές ρωτώντας τους "Πόσοι από εσάς νομίζετε ότι είστε Έλληνες;"

    Προφανώς εκείνη την ώρα κοιτούσε προς Χρυσοχοΐδη-Κοεντζόγλου, Σαρα-γκούση, Ντόρκας Τζάκρη, Χριστοφιλοπούλου (το όνομα του συζύγου και εβραϊκού πατρικού) και....
    λοιπούς συγγενείς της πρασινοπτέρυγάς του.

    Για πες μας εσύ που δεν είσαι Έλληνας Τζέφρυ και γνωρίζεις καλύτερα; Πόσοι είναι οι Έλληνες στην Βουλή; Μην ξεχνάς όμως πως εκτός βουλής δεν ισχύει το ίδιο, οπότε καλό θα είναι να βουτάς την γλώσσα στο μυαλό πριν ξεστομίσεις μισελληνικό εμετό.

    Εδώ δεν είμαστε αμερικανάκια γιε της Μάργκαρετ. Αντιλαβού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Οι συνεργάτες του Γιώργου" σαμποτάρουν τη συμφωνία και τον Παπαδήμο
    - Στις 10 η κρίσιμη ΚΟ - Κλίμα αποσύνθεσης στο ΠΑΣΟΚ.

    * - Πολιτικοί φίλοι του Γ. Παπανδρέου οι περισσότεροι απο αυτούς που παραιτήθηκαν απο την κυβέρνηση ή δηλώνουν οτι θα καταψηφίσουν
    * - Σε εκρηκτικό κλίμα συνεδριάζει η Κ.Ο. σε λίγη ώρα
    * - Βενιζέλος, Λοβέρδος,Διαμαντοπούλου αναζητούν λύση.

    Η τακτική του Γ. Παπανδρέου να μην παραδόσει την προεδρία του κόμματος και να παρίσταται "ωσεί παρών" στις κρίσιμες εξελίξεις συμβάλλει στη μεγιστοποίηση του αδιεξόδου για τον τόπο.
    Το ΠΑΣΟΚ παραπαίει ακυβέρνητο. Υπουργοί παραιτούνται, βουλευτές δηλώνουν ότι θα καταψηφίσουν τα μέτρα ελπίζοντας ότι έτσι θα εξασφαλίσουν την επανεκλογή τους και το γενικότερο κλίμα στο κόμμα δείχνει πως στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του έχει αφεθεί στην τύχη του...

    Τα περισσότερα από τα στελέχη που παραιτήθηκαν είναι του "κλίματος Παπανδρέου". Τόσο η Μ. Ξενογιαννακοπούλου που είναι από τις στενότερες συνεργάτιδες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ όσο και ο κ. Αργύρης είναι από εκείνους που ως πριν λίγες μέρες στήριζαν με παθος τα μέτρα και το μνημόνιο.

    Ετσι η χθεσινή στάση τους γεννά σοβαρα ερωτήματα.

    Σε λίγη ώρα συνεδριάζει η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ. Κάποιοι λένε ότι ίσως να είναι η τελευταία συνεδρίαση της με επικεφαλής τον κ. Παπανδρέου.
    Το κλίμα είναι εκρηκτικό. Και το χρέος του κ. Παπανδρέου τεράστιο.

    Με τις δικές του κινήσεις και σχεδιασμούς έφερε τη χώρα στη σημερινή κατάσταση.
    Θα μπορέσει να περάσει και τα νέα μέτρα;
    Είναι αυτά η τελική λύση;
    Και θα καταφέρει να διασώσει το κόμμα του ή θα γίνειο γιός του ιδρυτή που θα διαλύσει το κόμμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα πρόβατα, όταν δεν ακολουθούν τον τσοπάνη εκτελούνται.
    Αυτή είναι η "πασοκική δημοκρατία".
    Το 8% προσπαθεί να επιβάλει τα όσα επιτάσσουν οι κατακτητές, όπου μας υποδούλωσαν οι ντενεκέδες, μας κατέστρεψαν.
    Ποιός από αυτούς μπορεί να κυκλοφορήσει μέσα στον κόσμο χωρίς να τον κράξουν?
    Όλοι αυτοί που μας στέλνουν στο εκτελεστικό απόσπασμα να ξέρουν ότι όσοι μείνουμε, την Ελλάδα θα την υπερασπισθούμε και δεν πρόκειται να καταστραφεί. Αυτοί δεν θα βρίσκουν τόπο να κρυφθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα πρόβατα, όταν δεν ακολουθούν τον τσοπάνη εκτελούνται.
    Αυτή είναι η "πασοκική δημοκρατία".
    Το 8% προσπαθεί να επιβάλει τα όσα επιτάσσουν οι κατακτητές, όπου μας υποδούλωσαν οι ντενεκέδες, μας κατέστρεψαν.
    Ποιός από αυτούς μπορεί να κυκλοφορήσει μέσα στον κόσμο χωρίς να τον κράξουν?
    Όλοι αυτοί που μας στέλνουν στο εκτελεστικό απόσπασμα να ξέρουν ότι όσοι μείνουμε, την Ελλάδα θα την υπερασπισθούμε και δεν πρόκειται να καταστραφεί. Αυτοί δεν θα βρίσκουν τόπο να κρυφθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άντε αμόλυντοι,αγνοί Έλληνες βουλευτές μας, καμάρια μας, ΣΩΣΤΈ μας,σας ικετεύομαι.
    Ψηφίστε όλα τα μέτρα,υπέρ της πατρίδας μας, και των μαφιόζων της Ε.Ε.
    Υπερήφανοι ήρωες μας.
    Που,η ήρωες του 21-1940,είναι,τόσο μικρή μπροστά σας.
    Ελάτε να σας αγκαλιάσουμε, να σας φιλήσουμε σταυρωτά-ευλαβικά,για το ηρωικό σας κατόρθωμα.
    Τώρα, αν συμβεί και κανένα ατύχημα,και σας λιντσάρει κανένας {βλάκας} από [λάθος} .
    Δεν υπάρχει, και κανένα πρόβλημα.
    Εσείς πάντως, κάντε το , αφού έτσι θα σωθούμε,άντε παλληκάρια μας , ατρόμητα.
    Ορθώστε το ανάστημα σας,τσακίζοντας τους ,Ηλίθιους Έλληνες πολίτες που, δεν μπορούν να καταλάβουν ότι, το κάνετε για το καλό της πατρίδας μας.
    Ω ,ήρωες!!!!!,σας αξίζει κάθε τιμή.
    Σίγουρα η ιστορία θα σας γράψει με κόκκινα γράμματα.-
    ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΦΙΤΣΑΣ Πρώην Αστυνομικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση