GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Γερμανοί δεν έρχονται!

Tου Τάκη Μίχα Στην Ελλάδα το πρόβλημα δεν είναι απλώς ότι οι πολιτικές δυνάμεις (όλες) δεν έχουν απολύτως καμία διάθεση να εφαρμόσουν ο...


Tου Τάκη Μίχα

Στην Ελλάδα το πρόβλημα δεν είναι απλώς ότι οι πολιτικές δυνάμεις (όλες) δεν έχουν απολύτως καμία διάθεση να εφαρμόσουν οποιαδήποτε μεταρρύθμιση που δυνητικά θα τους φέρει σε σύγκρουση με τα πελατειακά τους στρώματα. Το πρόβλημα είναι ακόμα χειρότερο: Οι πολιτικές δυνάμεις προσπαθούν συνειδητά να σπρώξουν προς την χρεοκοπία και τους ελάχιστους τομείς της ελληνικής οικονομίας που είναι σχετικά ανταγωνιστικοί όπως τον...
τουρισμό. Έτσι ο φασιστοειδής αντιγερμανισμός που καλλιέργησαν τόσο κυβέρνηση όσο και αντιπολίτευση αρχίζει να αποφέρει αποτελέσματα: Όπως μαθαίνουμε το καλοκαίρι ο τουρισμός από τις χώρες της Βόρειας Ευρώπης θα μειωθεί κατά διψήφιο αριθμό με την πλειονότητα εξ αυτών να είναι Γερμανοί.
Θα ήταν εύκολο να αποδώσει κανείς την ευθύνη για αυτές τις καταστροφικές εξελίξεις αποκλειστικά και μόνο στο ΚΚΕ στον ΣΥΡΙΖΑ και στην Χρυσή Αυγή που αναμφίβολα φέρουν το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για τα έκτροπα που λαμβάνουν χώρα στις διαδηλώσεις και που κάνουν τον τηλεοπτικό γύρο του κόσμου και αναγκάζουν τον κάθε Ευρωπαίο που σκεπτόταν να έρθει στην Ελλάδα να επανεξετάσει την απόφασή του. Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Το αφήγημα του αντιγερμανισμού δεν περιορίζεται μόνο στις προαναφερθείσες πολιτικές δυνάμεις αλλά αποτελεί την καθημερινή δίαιτα στην οποία υποβάλλεται ο Έλληνας πολίτης από όλα σχεδόν τα ΜΜΕ.
Τι θέλει η Μέρκελ; «Να μας πάρει τα πετρέλαια!» σκούζουν εν χορώ οι ινστρούκτορες. Τι θέλει ο Σοίμπλε; «Να ταπεινώσει την περήφανη Ρωμιοσύνη του Κοσμά του Αιτωλού και του Παπουλάκου» απαντούν με μια φωνή οι ευλαβείς. Αν ο αντιαμερικανισμός της δεκαετίας του 80 αντιπροσώπευε τον σοσιαλισμό των ηλιθίων, ο αντιγερμανισμός της εποχής μας αντιπροσωπεύει δίχως άλλο τον κομμουνισμό των παραφρόνων!
Και πού βρίσκεται η κυβέρνηση σε όλα αυτά; Συνδράμει και αυτή όσο μπορεί το κλίμα διακριτικά φυσικά γιατί δεν της επιτρέπεται να κάνει διαφορετικά αλλά συνδράμει. Πού ήταν ο πρωθυπουργός, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο κ.Σαμαράς η ο κ.Παπανδρέου όταν το φερέφωνο του Γκαντάφι και του Ασσάντ έκανε τις περιβόητες δηλώσεις περί Σόιμπλε; Και πού ήσαν πάλι οι προαναφερθέντες όταν μερικές ημέρες πριν και ενώ συμμετείχε ακόμα στον κυβερνητικό συνασπισμό ο Γιώργος Καρατζαφέρης χαρακτήριζε την σημερινή Γερμανία «Τέταρτο Ράιχ»; Έλαμψαν με την σιωπή τους. Όπως κανείς τους δεν είχε τολμήσει να έρθει σε αντίθεση με τις «λαϊκές μάζες» όταν αυτές την δεκαετία του 90 ζητούσαν στην πλατεία Συντάγματος το κρέμασμα του Κλίντον επειδή, μαζί με τους άλλους Ευρωπαίους, δεν επέτρεψε την μαζική εξόντωση των Βοσνίων και των Κοσοβάρων, έτσι και σήμερα τρέμουν να έρθουν σε αντίθεση με την «λαϊκή οργή» που καίει τα ομοιώματα της Μέρκελ επειδή η τελευταία αρνείται να συνεχίσει να χρηματοδοτεί τον πιο διεφθαρμένο και αντιπαραγωγικό δημόσιο τομέα της Ευρώπης.

10 σχόλια

  1. Που τολμαν οι Γερμανοι να ερθουν,

    πως να αντιμετωπισουν τους ντοπιους μαφιοζους, μαυραγοριτες λαθρεμπορες και ναρκωεμπορους που εχουν εξαγορασει τα παντα

    εφημεριδες τηλεορασεις κομματα

    χιλιαδες παπαγαλακια δικηγοροι συνδικαληστες δημοσιογραφοι λυβελογραφουν,

    απο επιφυλλαδες που ενω κανενας δεν αγοραζει!

    αυτοι συνεχιζουν να υπαρχουν, παρακρατικοι μαφιοζοι θρασεις ξεδιαντροποι με υψηλές αλλά βρωμικες πλάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όσοι ήταν φιλοαμερικάνοι ....άλλοι κυβέρνησαν δυναστεύοντας τον λαό και τους διαφωνούντες τους έκλεισαν στα ξερονήσια και οι άλλοι πήγαν στην Αμερική που τόσο αγαπούσαν.
    Σήμερα όσοι θεωρείται προτέρημα νέου ανθρώπου ο Γερμανισμός, δηλαδή η εξέλιξη του χιτλερικού φασισμού στον νέο αιώνα ως Μερκελισμός, μπορείτε να πάτε στην Γερμανία σας, γιατί εδω οι Έλληνες θα σας κρεμάσουν όπως θα κρεμάσουν και τους δοσίλογους που κυβερνούν αυτήν την χώρα.
    ¨ όσο για τον Τουρισμό, είναι μια καλή παρά- επένδυση, αλλά καμιά σοβαρή οικονομία δεν κάνει επενδύσεις στον τουρισμό όταν έχει τις πρώτες ύλες και τις δυνατότητες την γεωργική και βιομηχανικής παραγωγής.
    Αν η Ελλάδα ήταν τα νησιά Μπόρα-Μπόρα, ναι να κάνει επενδύσεις στον ΤΟΥΡΙΣΜΟ.
    Αλλά μόνο σου ομολόγησες πως αυτές οι επενδύσεις σου στερούν την αξιοπρέπεια και σαν Λαός και σαν Κράτος. Μόνο που δεν κατάλαβες τι είπες.
    Άνθρωποι σαν και εσένα έχουν μειωμένη πνευματική ικανότητα για να γνωρίζουν τι λένε όταν το λένε ή όταν το γράφουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "αλλά καμιά σοβαρή οικονομία δεν κάνει επενδύσεις στον τουρισμό όταν έχει τις πρώτες ύλες και τις δυνατότητες την γεωργική και βιομηχανικής παραγωγής."

    XA; XA, XA, TI LEEI RE O MALAKAS O "22 Φεβ 2012 11:05:00 π.μ"

    ASE NA MEINOUME STHN GERMANIA GIATI ESAS SAS EXEI BARESEI H MALAKIA KATAKEFALA KAI DEN $ERETE TI LETE KAI TI GRAFETE.

    TA DISEKATOMIRIA POU ARPAZETE OMOS, (XORIS NA SAS TA XROSTAEI KANEIS)XARI THS MERKEL, KALA EINE ETSI; BRE DEN MPATE STO DIAOLO LEO EGO PALIOMALAKA POU GELAEI KAI TO PARDALO KATSIKI ME TA XALIA SAS KAI SEIS KAMARONETE SAN GYFTIKO SKEPARNI.

    BRE AI SIXTIR KI AKOMA PARAPERA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ζωο 12.01,

    ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εθνικώς Ένοπλος Αγώνας:
    Αν νομίζετε μερικοί Νενέκοι όπως ο 22 Φεβ 2012 12:01:00 μ.μ. ,ότι θα παραδώσουμε την χώρα χωρίς να κοπούν κεφάλια κάνετε λάθος:

    Τι έσωσαν οι προδότες; της τράπεζες και τα θαλασσοδάνεια; πούλησαν της γερμανικές αποζημιώσεις, έβαλαν επιτηρητές, έκαναν ιδικό λογαριασμό ώστε να προεξοφλούνται οι τοκογλύφοι, και οι κρατικοδίαιτοι να είναι κλεισμένοι στο κρατικό κέλυφος τους και να κάνουνε σχέδια για το 2020!!!!! Βουλευτές να βγάζουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό όπως ο Σπήλιος Λιβανός , αλλά να ζητάνε όσοι έχουν χρήματα στο εξωτερικό να τα φέρουν στην μπανανία.

    Οι Ελληνες το 90% τους δεν σώθηκαν δυστυχώς, σώθηκαν ο Λάτσης, ο Μπόμπολας, ο Λιβάνος, ο Βαρδινογιάννης, ο Μυτιληναίος, ο Κοντομηνάς,και το πολιτικό σκυλολόι που τους υπηρετεί..

    Έτσι αποφασίσαμε ότι με ένοπλο αγώνα θα σπάσουμε το προστατευτικό κέλυφος του διεφθαρμένου ΚΑΡΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΌΣΚΥΛΑ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΈΡΩΝ ΤΟΥΣ , το δόγμα όσοι έχουν δικαίωμα στην ΑΠΕΡΓΊΑ έχουν και δικαίωμα στην εργασία ΚΑΤΑΡΓΕΊΤΑΙ όσοι δεν απεργούν (πολλοί από φόβο μην χάσουν την εργασία τους) θα τους δίνομε το δικαίωμα να αποχωρούν και ο εργοδότης τους θα υφίσταται την ανάλογη τιμωρία..

    Οι δε αλλοδαποί καλά θα κάνουν να φύγουν οικειοθελώς από την χώρα και να μην πλέκονται στα πόδια μας, ώστε να λύσομε εμείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή, για να καταλάβω κι εγώ:
    Άμα πας βράδυ στην Ομόνοια, τα κατεβάσεις και σκύψεις, θα φταίει αυτός που σε πήδηξε ή εσύ που στήθηκες;
    Οι Γερμανοί και ο κάθε γερμανός κάνει ότι κάνει γιατί έχει πρόθυμους συνεργάτες εντός.
    Αυτούς τους συνεργάτες, τους οποίους τους γνωρίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ, τους στηρίξαμε με την ψήφο μας τόσα χρόνια. Και αυτοί οι συνεργάτες ανήκουν σε όλο τον πολιτικό χώρο.
    Αν θέλετε λοιπόν να δείτε τον ένοχο, πηγαίντε στον καθρέφτη σας, όσοι ψηφίζατε αυτούς τους ρουφιάνους.
    Τώρα που γύρισαν τα πράγματα εναντίον σας, να μην διαμαρτύρεστε.
    Όταν βολευόσαστε ήταν καλά;
    Δεν πρέπει να εξασφαλιστεί κι ο Γερμανός;
    Η λύση είναι μία και μοναδική: σκληρή δουλειά (εμείς, όχι ο Πακιστανός) και λιτότητα.
    Αν το ένα δεν μας αρέσει και το άλλο δεν μας κάνει, τι να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΩΣΤΑ ΜΙΛΑΣ

    22 Φεβ 2012 12:55:00 μ.μ

    ΑΛΛΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ ΖΛΑΠΙΑ

    ΟΧΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τάκης Μίχας,ο γνωστός Τάκης???
    Κύριε Τάκη μας,εγώ πιστεύω ότι.
    Χονδρικά ο δημόσιος πλούτος της χώρας μας,ορυκτά κ.λ.π.,απ ότι λένε ,είναι Πάνω από ένα Τρις και,λείαν Επιεικώς.
    Το ποσό που θα πάρουν Αμερικανογερμανογάλλοι,υπολογίζω έτσι χονδρικά πάντα,στο ένα τρις.
    Ας μετρήσουμε τώρα όλοι μαζί.
    Πόσοι προδότες υπάρχουν αυτή τη στιγμή,που εμπλέκονται,και παραχωρούν την περιουσία του Ελληνικού λαού.
    Σιμά κοντά, 50 περίπου από Ν.Δ.,διακόσιοι,πεντακόσιοι,άντε χίλιοι Πασόκ, από τον Φύρερ, πόσοι θα είναι,από Κ.Κ.Ε. μεριά, όλο και κάποιοι από αυτούς,από την Αγία Ντόρα,άντε δύο,τρεις.
    Από δημοκρατική Αριστερά, του Φώτη του Εισαγγελέα της κάθαρσης, του 89,κάτι να πάρει και αυτός,μην τον αδικήσουμε ντε,άντε και μερικοί άλλοι που δεν υπολογίζω τώρα, η από άγνοια η άλλο λόγο.
    Όπως και εσύ Τάκη μας Μίχα.
    Λέω χονδρικά πάντα,ας βάλουμε δύο χιλιάδες συμμορίτες,βγάζουμε τους παραπάνω ξένους ληστοσυμμορίτες με το ένα τρις αμάκα.
    Με δεδομένο το ποσό προς υφαρπαγή, να είναι τουλάχιστον ένα,πέντε τρις!!!!!!!!!!!!.
    Ρε θηρία, δύο χιλιάδες καθάρματα,περίπου, θα γευθείτε σύμφωνα με τους απλούς υπολογισμούς μου,κοντά στα πέντε δέκα δις ο κάθε ένας.
    Είναι έτσι η περίπου έτσι.
    Μη μου πεις ότι το κάνετε για να σώσετε την πατρίδα μας.
    Επιχείρημα δηλαδή, για αγρίους.
    θα έλεγα καλοφάγοτα,τομάρια.
    Θα προλάβετε να τα γευτείτε,ίδωμεν .
    ΕΊΤΕ ΣΕΝΆΡΙΟ , ΕΊΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ.
    Τι,ένας λογικός άνθρωπος ,με λίγη γνώση,θα έλεγε επ αυτού,χωρίς να απέχει από την αλήθεια,εσύ κοινέ θνητέ θα το αποκλείσεις, ως άδικο η λάθος επιχείρημα, για αυτούς τους πατριώτες που θέλουν να μας σώσουν.-
    ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΦΙΤΣΑΣ Πρώην Αστυνομικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δάκρυσε όλη η Ελλάδα με το δράμα της Τζένης και του Πέτρου... ειδικά οι "μαλάκ@@" που πληρώνουν τα χρέη τους!

    “Μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα” είναι ο τίτλος του κειμένου που έγραψε στο προσωπικό της blog η Τζένη Μπαλατσινού για το τέλος της Imako και τις δυσκολίες που περνά ο σύζυγός της Πέτρος Κωστόπουλος. Η γνωστή παρουσιάστρια στέκεται στο πλευρό του αγαπημένου της σε αυτήν τη κρίσιμη κατάσταση που βρέθηκε στα επαγγελματικά του μετά την κατάσχεση που ξεκίνησε χθες το πρωί στα γραφεία της Imako.
    “Μήνες τώρα, παλεύω με τη συνείδησή μου, με τις φήμες αλλά και με την αλήθεια μου. Για όσα μπορεί να υποθέτει κανείς για τον Πέτρο, εγώ είμαι ο άνθρωπος που τον γνωρίζει καλύτερα. Και γνωρίζει καλύτερα το πάθος, την τρέλα, την τόλμη, τα όνειρά του. Η ευθύνη όμως για το τέλος μιας δημιουργικής μικροκοινωνίας που ο ίδιος δημιούργησε κι έγινε σημείο αναφοράς για πάρα πολλούς είναι ένα βάρος που μας κλονίζει καθημερινά.

    Κάτω από τη χαμογελαστή μάσκα κάθε Κυριακής, κρύφτηκαν πολλά και είμαι τυχερή που μπορώ να τα εκφράσω ελεύθερα μέσα από εδώ, σε ένα πιο βαθύ και αυτοαναφορικό post απ’ αυτά που σας έχω συνηθίσει. Το βλέμμα μου μπορεί να ήταν στραμμένο στο cue, η συγκέντρωσή μου στο live, αλλά η καρδιά μου ήταν πάντα στον Πέτρο. Γιατί ήξερα την προσπάθειά του να βγάλει αυτό που τόσο αγάπησε από μια ασφυκτική δίνη. Τώρα έχουμε να υποστούμε τις συνέπειες...”, έγραψε χαρακτηριστικά η Τζένη Μπαλατσινού.

    Τέλος, η ίδια ανέφερε στο blog της το πόσο ευγνώμων είναι για όσα έχει κάνει ο σύζυγός της και δεν παρέλειψε να του πει ένα μεγάλο “ευχαριστώ”.



    σχολιο...
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΑΞΙΑΣ 480.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ?
    ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αντί να τα βάζετε με την Μέρκελ, τον Σόιμπλε και την «κακή» Γερμανία, ίσως θα ήταν καλύτερο να δείτε την σκατόφατσά σας στον καθρέπτη και να αρχίσετε να φτύνετε με γενναιοδωρία. Αφού φυσικά «ευκαιρήσετε» από το τσιγάρο, τον φραπέ, το τσιφτετέλι, το σαβουρο-φαγητό και το καφρο-ποδόσφαιρο. Όσο για τον ανεκδιήγητο «Κυνόβουλο» 22/2 11:05 π.μ., με την τρισμέγιστη πνευματική συγκροτηση, του υπενθυμίζω ότι τα μόνα πράγματα που παράγει αυτή η χώρα είναι: Αριστερούς, αναρχικούς και δημοσίους υπαλλήλους! Ας αφήσει λοιπόν τις μπούρδες, διότι καταντάει περισσότερο γελοίος από όσο αφήνει να διαφανεί. Τελικά δεν είμαστε τίποτα άλλο παρά κάφροι κωλοέλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση