GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ;..

Διαβάσαμε σήμερα την απάντηση της ΕΡΤ για τις κατηγορίες που δέχεται η διοίκηση για τον τρόπο επιλογής των συμβασιούχων. Είναι φανερό από το...

Διαβάσαμε σήμερα την απάντηση της ΕΡΤ για τις κατηγορίες που δέχεται η διοίκηση για τον τρόπο επιλογής των συμβασιούχων. Είναι φανερό από το ύφος της απάντησης ότι δεν αισθάνονται καλά εκεί στην Αγία Παρασκευή και νοιώθουν την ανάγκη να απολογηθούν, με απώτερο σκοπό να..
 κρύψουν τις ευθύνες τους.
Αν όπως λέει η ανακοίνωση όλα έγιναν αδιάβλητα και δίκαια, ο πιο απλός τρόπος να αποδειχτεί η αλήθεια είναι να δοθεί στην δημοσιότητα η αναλυτική μοριοδότηση όλων των συμβασιούχων και αυτών που επιλέχθηκαν και αυτών που απορρίφθηκαν.
Αφού η διοίκηση υποστηρίζει το αδιάβλητο, «ας μας τρίψει στη μούρη το χαρτί να το βουλώσουμε». Τα υπόλοιπα είναι φιοριτούρες, τρίπλες και τζάμπα μαγκιές.
Τα οποία έτσι κι αλλιώς θα ξεκαθαρίσουν στα δικαστήρια όπου πρόκειται να προσφύγουν πολλοί από τους απορριφθέντες, τόσο με ασφαλιστικά μέτρα και προσφυγή, όσο και με προσωπικές ΑΓΩΓΕΣ κατά του Ταγματάρχη και όσων άλλων έβαλαν την υπογραφή τους στη σχετική απόφαση.
Αν έχουν δίκιο μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι, αν έχουν άδικο καλό είναι να επανορθώσουν εγκαίρως, γιατί θα χάσουν τον ύπνο τους για να τρέχουν στα δικαστήρια.
ΝΕΜΕΣΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση