GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιά είναι η μόνη κόκκινη γραμμή για τον Π. Καμμένο;;..

Διαβάστε στη συνέχεια ...

Διαβάστε στη συνέχεια...


Δια την e-μεταφορά: Ένας μακρινός ξάδελφος του Κ. Αγοραστού


4 σχόλια

  1. ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ;

    ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το έχουμε προ πολλού αντιληφθεί αυτό που λες, γι αυτό και έχουμε γυρίσει την πλάτη σε όλους αυτούς τους ψεύτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ .
    όλοι τώρα να ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ. Να πάμε τώρα μέσα στου Μάξιμου , μέσα στην βουλή , μέσα στον κάρολο , μέσα στην Ιπποκράτους και στο Χίλτον που μένει η τρόικα ,στην Συγγρού (στους δυο άλλους σωτήρες )
    Ολοι τώρα για να μην περάσουν τα δεσμά τους και να τους αναγκάσουμε να παρατηθούν δεν έχουν την εξουσιοδότηση αυτά τα ανδρείκελα να μας σώσουν .
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ λοιπόν τώρα Ελληνικέ λαέ γιατί σε λίγη ώρα δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα για τη ζωή σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στα αρχιδάκια μας ..οι Έλληνες ιθαγενείς
    Μόνο να είναι καλά τα ζώωωωωωωωωααααααα...μας του ΠΑΣΟΚ.


    Ο Κώστας Θέος από "κηπουρός" έγινε Θεός στη ΔΕΗ με 104 χιλ ευρώ το χρόνο.
    --------------------------------------------
    Τα ψέματα έχουν μικρά ποδάρια λέει ο λαός μας. Ετσι και με τον Κώστα Θέο και τις πραγματικές απολαβές του από τη ΔΕΗ ως αναπληρωτή διοικητή της εταιρείας.

    Δείτε την «Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου» που υπογράφηκε στις 30.12.2011 μεταξύ του προέδρου της ΔΕΗ Αρθούρου Ζερβού και του κ. Κωνσταντίνου Θέου σύμφωνα με την οποία ο δεύτερος από την 1.1.2012 έως την 31.12.2014 «θα λαμβάνει ως ετήσια συνολική μικτή αμοιβή το ποσό των.......
    103.606,32 ευρώ», δηλαδή 8.633,66 ευρώ μηνιαίως αντί των 5.981,40 ευρώ που ρητά και ξεκάθαρα αναφέρει ο σχετικός νόμος ότι είναι το ανώτατο πλαφόν.

    Στην ουσία ο "κηπουρός του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου προσελήφθη στην εταιρεία με μισθό που ξεπερνά κατά περίπου 2.600 ευρώ τα νόμιμα όρια που τέθηκαν από το υπουργείο Οικονομικών στην προσπάθεια της δημοσιονομικής προσαρμογής της χώρας.

    Σύμβαση με φουσκωμένο μισθό, κινητό και αυτοκίνητο με δωρεάν βενζίνη!

    Επιπροσθέτως, σύμφωνα με την σύμβαση, ο κ. Θέος ανέλαβε καθήκοντα από την 1η-1-2012 και η θητεία του θα λήξει την 31η – 12- 2014. Κατά το διάστημα αυτό, η ΔΕΗ εκτός του υπέρογκου μισθού του παραχωρεί «εταιρικό επιβατικό όχημα» με πληρωμένα καύσιμα ενώ για την άσκηση των καθηκόντων του δικαιούται έξοδα κίνησης όπως «έξοδα ταξιδιού, κινητό τηλέφωνο, λογαριασμοί εστιατορίων κλπ»

    Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ότι η συγκεκριμένη σύμβαση κρίνεται παράνομη σύμφωνα με όσα προβλέπουν οι διατάξεις του νόμου που καθορίζει τις αμοιβές των ανώτατων στελεχών των ΔΕΚΟ.

    Αναλυτικά, σύμφωνα με γνωμοδότηση έγκυρων νομικών που ερευνούν την υπόθεση «οι πάσης φύσεως αποδοχές και πρόσθετες αμοιβές που καταβάλλονται στους υπαλλήλους του δημοσίου, των ΝΠΔΔ … απαγορεύεται να υπερβαίνουν τις αποδοχές του Γενικού Γραμματέα Υπουργείου… Κατόπιν των ανωτέρω, οι πάσης φύσεως μικτές αποδοχές και απολαβές όλων των ανωτέρω δεν μπορούν να υπερβούν το ποσό των 5.981,40 ευρω» τονίζοντας μάλιστα ότι το συγκεκριμένο όριο αφορά και τα στελέχη της ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση