GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λυπάμαι πολύ αλλά δεν θα έρθει ο Μόσκοβος...

Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου Οκ κάνανε τo Happening σε όλη την Ευρώπη… 100 εδώ 50 παραπέρα και οργανώθηκε και πάλι μέσω διαδικτύου και τους...

Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου

Οκ κάνανε τo Happening σε όλη την Ευρώπη… 100 εδώ 50 παραπέρα και οργανώθηκε και πάλι μέσω διαδικτύου και τους ευχαριστήσαμε.
Τα ΜΜΕ έπαιξαν το Θέμα στην γραμμή “αλλάζει το κλίμα κάντε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο Γαλανός” και σε αυτή την γραμμή θα συνεχίσουν για όσο το θέμα τσουλάει. Και από ότι βλέπω...
 στα blogs το θέμα τσουλάει και “τσιμπάει” επικαιρότητα που κοιμίζει.
Ας το τελειώσουμε τώρα.
Η αλήθεια είναι ότι σήμερα είμαστε πάλι εδώ και οι μειώσεις μισθών και συντάξεων ψηφίζονται. Οι πολιτικοί αδιαφορούν για τέτοια event και όχι μονό σε ελληνικό επίπεδο. 8 Χρόνια εξαθλίωσης υπόσχεθηκε ο Παπαδημος.
Για να ξέρουμε που είμαστε θα πρέπει να ειπωθεί ότι έξω, δεν συζητούν αν θα ρημάξουμε αλλά που τους συμφέρει να ρημάξουμε. Μέσα ή έξω από το ευρώ;
Για να κινηθούμε πρέπει να ξέρουμε ένα μόνο πράγμα. Δεν θα έρθει ο Μοσκοβος. Ούτε τούτη τὴν ἄνοιξη, ραγιάδες, ραγιάδες, ούτε τοῦτο τὸ καλοκαῖρι, δεν θὰ ῾ρθεῖ ὁ Μόσκοβος, ραγιάδες, ραγιάδες, νὰ φέρει τὸ σεφέρι.
Μόνοι μας είμαστε και εάν εμείς δεν αγωνιστούμε θα μας σβήσουν από τον χάρτη για να λύσουν το δικό τους πρόβλημα. Αν δεν αγωνιστούμε δεν στήνεται Φιλελληνισμός όπως έγινε και στο παρελθόν. Αν δεν αγωνιστούμε δεν αλλάζει τίποτα.
Δεν πρέπει να ελπιζουμε τίποτα και δεν πρέπει να φοβόμαστε τίτοπα για να γίνουμε ελεύθεροι. Και ο Ελευθερος άνθρωπος είναι πανίσχυρος άνθρωπος

4 σχόλια

  1. Ε ΟΧΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΝΕ ΚΑΙ Η ΕΥΤΩΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχο. Χαίρομαι ειλικρινά που τις τελευταίες μέρες, ειδικά στο press-gr, εμφανίζεται από λίγους έστω φίλους ένας λόγος ουσιαστικός, αυτοκριτικός καιγιαυτό και χρήσιμος, μακρυά από τις λαϊκιστικές κορώνες του συρμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
    ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΘΕΙ ΣΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ, ΣΤΟ ΜΠΑΧΣΙΣΙ, ΤΙ ΜΙΖΑ ΚΤΛ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΩΝ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΙΚΟ ΦΡΑΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΡΩΞΕΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ..
    ΠΟΛΛΑ ΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΡΕΚΙΣΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΕΝΩ ΕΔΩ ΥΠΟΥΡΓΕΥΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ
    Η ΛΑΪΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ;;;; ΣΟΥ ΛΕΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΓΕΝΕΕΣ ΠΟΥ ΤΡΑΦΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ!!!
    ΑΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ
    ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΙΑΟΛΟΥΣ ΤΡΙΒΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΟΣΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς κύριον Κωλοτούμπαν Σαχλαμαρά,

    Αντωνάκη, τώρα που συμμάζεψες στην μεγάλη, δεξιά, ταγματασφαλίτικη, θαλπωρή,

    τους άσωτους φασίστες «Άδωνι Μπουμπούκο» και «Μάϊκ Τσεκουροβγάλτη»...

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΟΥ !!!

    Αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτοί οι γελοίοι τύποι, που περιμάζεψες...

    Το πρόβλημα είσαι ΕΣΥ, που ηγείσαι της… υποτίθεται ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ στην Ελλάδα και τους περιμάζεψες!!!!

    Αντωνάκη, αύριο και η «Χρυσή Αυγή» θα μπει στο Κοινοβούλιο, λόγω της εγκληματικής ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ 60 χρόνων μετά την Κατοχή!!! Εάν κι ο Μιχαλιολάκος αλλάξει γνώμη και δηλώσει «ΑΝΑΝΗΨΑΣ», θα τον δεχτείς κι αυτόν στην κακόμοιρη ΝΟΥΔΟΥΛΑ?????

    Εδώ πήρες τον τσεκουροβγάλτη, κουμπάρο του Λεπέν και ΥΜΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, στον Μιχαλιολάκο της «Χρυσής Αυγής» θα κολλήσεις???

    Βρε, αει στα τσακίδια ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΗΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση