GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πέτρος Δούκας στην κυβέρνηση...

Περιλαμβάνεται στη λίστα με τα ονόματα τεχνοκρατών που έχει ο Παπαδήμος για το υπουργείο Οικονομικών Από τον Στάθη Παλαιολόγο ΜΟΝΟ στο PRE...

Περιλαμβάνεται στη λίστα με τα ονόματα τεχνοκρατών που έχει ο Παπαδήμος για το υπουργείο Οικονομικών

Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR

Ονόματα τεχνοκρατών έχει στη διάθεσή του ο Λουκάς Παπαδήμος για να μπουν στην κυβέρνηση σε περίπτωση που αποφασίσει ανασχηματισμό. Υπέρ αυτής της άποψης τάχθηκε στη σύσκεψη της Κυριακής και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης. Ο κ. Παπαδήμος όχι μόνο δεν την απέρριψε αλλά και την εξετάζει σοβαρά.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ένα από τα ονόματα αυτά που πρότεινε και ο΄κ. Καρατζαφέρης είναι...
 και του πρώην υφυπουργού Οικονομικών -που σήμερα δεν είναι βουλευτής- Πέτρου Δούκα.  Το όνομα του κ. Δούκα είναι μάλιστα στο τραπέζι και για το υπουργείο Οικονομικών στην περίπτωση που εν όψει της αλλαγής ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ αποχωρήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

13 σχόλια

  1. ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΣ ΣΤΥΛ ΔΟΥΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ Η ΦΤΩΧΙΑ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ.
    ΣΑΜΑΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελληνικό Δίκαιο που ίσχυε κατά τον 5ο π.Χ. αιώνα, δηλαδή του Χρυσού Αιώνα της Δημοκρατίας της ...Ελλάδας ΜΑΣ.

    Aναφέρεται εδώ η περίπτωση του πολίτη που ήθελε να γίνει βουλευτής.

    Ο νόμος απαιτούσε τα εξής:
    1) Να είναι Έλλην πολίτης
    2) Nα κατέχει την Ελληνική θρησκεία και παιδεία
    3) Nα ΜΗΝ είναι κίναιδος και
    4) Να καταγραφεί ΟΛΗ η περιουσία του κυρίου, μέχρι και τα σανδάλια που φοράει, καθώς και η οικογενειακή του περιουσία.

    Εάν τηρούνταν όλα αυτά τότε ο εν λόγω κύριος, μπορούσε να γίνει βουλευτής.

    Αν ο κύριος αυτός πρότεινε και περνούσε νόμο ο οποίος αποδεικνυόταν οικονομικά ζημιογόνος για την Αθήνα, τότε έπρεπε να κατασχεθεί από την καταγεγραμμένη περιουσία του, όλο το ποσόν κατά το οποίο ζημιώθηκε οικονομικά η Αθήνα.

    Αν δεν έφθανε η περιουσία του τότε έπρεπε να κατασχεθεί ΟΛΗ η περιουσία του (μέχρι και τα σανδάλια που κατεγράφησαν) και το υπόλοιπο που αδυνατεί να καλύψει να το εξοφλήσει ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ.
    Αν ο νόμος που πρότεινε και πέρασε ο κύριος αυτός, ζημίωνε ΗΘΙΚΑ την Αθήνα

    η ποινή ήταν :

    AΥΘΗΜΕΡΟΝ ΤΕΛΕΥΘΗΣΑΤΩ !!!
    5ος π.Χ. ΑΙΩΝΑΣ -- ΧΡΥΣΟYΣ ΑΙΩΝ
    21ος μ.Χ. ΑΙΩΝΑΣ -- ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ ΕΛΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ.. ΚΑΙ ΘΕΙΕ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ..ΣΑΝ ΕΠΙΚΟΥΡΟΙ ΣΑΣ ΑΣ ΕΛΘΟΥΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ..ΟΥ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΙΑ..ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ..ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.. ΟΤΑΝ Η ΒΛΑΚΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ
    ΑΜΑΣΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΤΥΓΝΟΙ ΕΙΝΑΙ .ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΜΑΝΕ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΚΑΚΟ.ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΙΝΑΛΕΣ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KAΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΕ ΕΜΙΡΑΤΑ...ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΤΣΕΜΠΕΡΙΑ ,Η ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΠΕΣΤΕΙΛΑΝ.ΕΡΩΤΩ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ.ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ .ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΛΕΨΙΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ .ΤΙ ΝΑ ΠΩ .ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.ΣΑΜΑΡΑ ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΠΑΣΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΡΕΞΕΙ ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ.Ο ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΔΟΥΚΑΣ ΜΕ ΤΑ "ΓΑΜΗΜΕΝΑ" ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΥΛΩΝ ΤΗΣ "ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗΣ" KAI TA ΨΗΦΟΥΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΕΩΣ ΕΒΕΡΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΠΕΡΝΗ.

    Ο ΚΑΛΟΣ "ΛΑγΟΣ" ΜΕ ΜΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΤΟΧΟΥΣ ...

    ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ «ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΣΑΤΣΟΥ» ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ των ΑΙΩΝΩΝ…ΑΝΟΙΧΤΟ…!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε??! Ναι?????!!
    Θα φυγει λετε αυτο το γατί??

    Με τοσα λεφτα "μηνιατικο"??

    Και μαλιστα εχοντας το .."βαρυ φορτιο" να μας ..σωσει κιολας???

    Α! ρε μακαριτη Παπαδοπουλε..
    ΣΗΚΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ..

    Και ανεθεσε σε μενα την .."βρωμικη δουλεια"!!!

    Να ξεπαστρεψω ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΛΥΛΙΑ...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στην κυβερνήση μπαίνουν μόνο τραπεζιτες,οικονομολογοι του ΔΝΤ της GOLDMAN!!!! άνθρωποι που συμμετείχαν στην κατάντια και την ξεφτίλα της χώρας και μιλανε την ιδια γλώσσα με τα συνεταιράκια τους τοκογλύφους. Αλλωστε γιαυτους δανειζόμαστε σαν λαός επωμιζόμενοι την φτωχεια την ξεφτίλα την ανέχεια και τον αργό θάνατο της κοινωνίας που καθε μέρα ξεφτίζει πιο πολυ.
    Τα ντόπια καθαρματα η αλητοελιτ οι πολιτικοι, οι τραπεζιτες της Ελλαδας εχουν προσυπογραψει τα παντα νομιζοντας ότι αυτό θα λειτουργήσει στην αυξηση του κλεμμενου πλούτου τους που τόσα χρόνια τρωγανε από το κράτος με τα ιδιωτικά μονοπώλια τους και τις συμβάσεις με τα μεγαλα εμπορικά πολυεθνικά τραστ που διέλυσαν την τοπική οικονομία διαπλεκομενοι μεταξυ τους. Στηνανε επιχειρησεις χρηματοδοτουμενες απο τις τραπεζες με την συμφωνη γνωμη των καθαρματων πολιτικων με μοναδικό πελάτη το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΉΜΌΣΙΟ!!!!τρώγωντας με τις υπερτιμολογήσεις όλα εκείνα τα προγράμματα που προορίζονταν για αναπτυξη και υποδομές δημιουργώντας ενα τεραστιο χρεος στις πλατες όλων μας.
    Το PSI και το κούρεμα αφορούν χρήματα που ποτε δεν εφθασαν στον Ελληνικό λαό και αποτελούν τόκους και πανωτόκια που χρέωσαν τα ξεπουλημενα καθαρματα πολιτικοί μαζί με τις υαινες των τραπεζων που δανειζονταν με 2% από την ευρωπαικη τράπεζα και δανειζαν το Ελληνικό κρατος με 5% και τον λαό μεχρι και με 23% μέσω των πιστωτικών καρτών που έδιναν ακόμα και σε ουρακοταγκους.
    Αναρωτιέμαι πόσοι από ολους αυτούς πρέπει να στηθούν στον τοιχο με συνοπτικές διαδικασίες και κανενα ελαφρυντικο.
    Την κυριακή ο ΕΛΛΗΝΙΚΌΣ ΛΑΌΣ ΣΎΣΣΩΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΑΣ.
    ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΊΝΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΠΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ.
    Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΡΓΉ.
    Την χρεοκοπία που επικαλούνται την ζούμε καθημερινά με το πιο απεχθές πρόσωπο. ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ δανειζόμαστε για να πληρώνονται τα πανωτοκια των τοκογλύφων και σε εμας μένει μονο το χρέος που ποτε δεν θα εξοφλούμε.
    Ξυπνήστε όσο ακόμα μπορουμε να ανατρέψουμε αυτην την σύμβαση που ετοιμαζονται να υπογραψουν για να μας θαψουν πιο βαθεια.
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ!!!ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΑΜΕΣΑ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΧΘΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΕΙ. Ακομα και καποιοι κηπουροί που βρισκονται στο εξωτερικό πρέπει να συλληφθουν κανενα ελεος για ολα αυτα τα κτήνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΡΦΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωχ, σωθήκαμε πάλι!!!
    Πατριώτες η Πατρίδα χρειάζεται ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ και ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ και ΠΡΟΝΟΙΑΣ με ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΑΧ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΙΡΑΤΑ ΕΝΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο καραμπερης υπουργος οικονομικων..
    μονο αυτος ξερει
    πως πληρωνονται τα δανεικα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. To neo Mnhmonio prepei na exei kai plhres anoigma... olwn twn kleistwn... epaggelmatwn. Farmakopoioi, tarifes, ntalhkeria, symbolaiografoi kai polloi alloi synexizoyn to party...

    Eidika oi farmakopoioi apolambanoyn akomh kai shmera feoydarxikh krhnonomikothta kratikwn adeiwn leitoyrgias, mayro... kai paranomo emporio... kratikwn adeiwn leitoyrgias mesw metabibashs/systegashs kai antisyntagmatika plh8ysmiaka kai gewgrafika krithria gia thn idrysh newn farmakeiwn apo neoys anergoys episthmones farmakopoioys.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση