GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΙΖΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟ «ΡΑΙΧ-ΧΡΕΟΣ»!...

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη http://www.nasostsaganelis.gr/ «Ανοικτό θέμα οι αποζημιώσεις», απαντά το υπουργείο Εξωτερικών Το λεγόμενο Διεθνέ...

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη
http://www.nasostsaganelis.gr/

«Ανοικτό θέμα οι αποζημιώσεις», απαντά το υπουργείο Εξωτερικών
Το λεγόμενο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για 2η φορά (μετά τα Σκόπια) αυτοκαθαιρείται. Προκαλεί!
Και πάλι ανακοίνωσε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ και σε καμία περίπτωση δικαστική ετυμηγορία!..
Ούτε καν άγγιξε τη ναζιστική θηριωδία στο Δίστομο. Κρύφτηκε, πίσω από...
 νομικίστικη τυπολατρία.
Άλλοθί του, η ετεροδικία(!!!)
Ξέχασε, το Ανθρωπιστικό Δίκαιο που υποτίθεται ότι προηγείται. Ότι υπερτερεί κάθε άλλου αντεπιχειρήματος. Κάθε άλλης νομικής ένστασης.
Και οι εδώ;
Μέσα στην κατάμαυρη ελληνική νύχτα, μισακούστηκε μία φοβισμένη φωνή…
Που «απείλησε» το σκότος με φως. «Ηλιόσταλτο» φως!..
Τι μας είπε η φωνή;
«Η ελληνική κυβέρνηση θα μελετήσει την απόφαση της Χάγης υπό το φως της σταθερής και διαχρονικής θέσης ότι το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων παραμένει ανοικτό»…
«Έντρομη», η υποβάθμιση.
Μιλάει αόριστα, για γερμανικές αποζημιώσεις σαν να πρόκειται για θεματάκι ρουτίνας. Χαμηλής πολιτικής. Αστείου ενδιαφέροντος.
Κρύβει, την αλήθεια.
Λέξη, για το διπλό γερμανικό χρέος προς την Ελλάδα.
Κατοχικά Δάνεια – Πολεμικές Επανορθώσεις.
Κρύβουν, το γιγαντιαίο ποσό –που σε τιμές του σήμερα- υπερβαίνει το μισό του ελληνικού χρέους που σκοτώνει την Πατρίδα.
Λέξη, για το «διεθνές δεδικασμένο».
Για τις τρεις μεταπολεμικές διεθνείς αποφάσεις (Ρώμη, Λονδίνο, Παρίσι) κατά της Γερμανίας. Συνέχεια εδώ.

5 σχόλια

  1. ΕΡΩΤΗΣΗ¨ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ&ΠΛΗΡΩΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΚΛΙΜΑΚΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ&ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ&ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ,ΤΡΙΠΛΑ,&ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΟΙ ΔΙΠΛΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΕΚΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΑΔΙΚΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΙΧΝΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΝΑΖΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΜΕΙΖΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ.
    ΑΠΛΑ ΣΕ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΧΑΓΗ ΩΣΤΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ "ΠΑΝΩ" ΧΕΡΙ. Η ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ "ΚΡΑΤΟΥΣ" ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΤΙΜΟΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΝΑΝΤΙΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟ 1940 ΗΤΑΝ ΑΤΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ.
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΑ "ΒΙΒΛΙΑ" ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ "ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥΣ" ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΚΑΙ ΠΟΥ'ΣΤΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΜΟΝΟ ΣΤΡΟΥΝΤΕΛ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΡΝΙ ΣΤΗ ΣΟΥΒΛΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν τελείωσε το θέμα ,τώρα ανοίγει με της γερμανικές αποζημίωσης..
    Τελείωσε ως ιδιωτική πρωτοβουλία, ανηγει ο δρόμος όμως για το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ για την η Ελληνική Δημοκρατία όπως το έκαναν όλες οι χώρες ..ΟΜΩΣ ΕΔΏ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΎΝ ΓΙΑΤΊ ΛΑΔΏΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΊ ΕΙΝΑΙ ΔΩΣΊΛΟΓΟΙ..

    Καλά πιστευτέ ΑΚΌΜΑ σε ότι σας λένε ΑΥΤΆ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΌΣΚΥΛΑ;....

    30.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ από κάθε κόμμα πληρώνονται πλουσιοπάροχα με τεράστιους ΜΙΣΘΟΥΣ με διπλές συντάξεις με μίζες, άρα 60.000 χιλιάδες είναι όλοι και όλοι οι κολαούζοι τους, πάμε για κοινωνικό εμφύλιο ΚΑΙ ΌΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΌ..

    Ετειμαστε τους 60.000 φέρετρα να του βάλομε ΟΛΟΥΣ μαζί μέσα ..
    Δεν έχουν πάρει χαμπάρι οι ΜΑΛΑΚΕΣ ότι κρέμονται ΌΛΟΙ από μια κλωστή..

    ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΜΙΚΆΖΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΡΧΌΜΑΣΤΕ..

    ΠΕΊΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΈΝΑ ΌΧΙ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΏΝΟΜΑΙ ΤΏΡΑ , ΑΛΛΆ ΌΤΑΝ ΘΑ ΈΧΟΜΕ , ΈΤΣΙ ΠΛΉΡΩΣΕ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΆΝΙΑ ΤΑ ΔΆΝΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΆ ΤΟΝ Β! ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΠΌΛΕΜΟ ΌΤΑΝ ΕΊΧΕ..ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΈΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΧΩΡΆΦΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΉΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΈΣΕΙ ΜΙΑ ΤΟΥΦΈΚΙΑ..

    Μπούτζουκας Θ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ¨Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ.ΠΡΟΣΟΝΤΑ.ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.¨Ι)TEST IQ.2)ΓΕΝΙΚΟ ΤΕΣΤ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ.3)ΓΝΩΣΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣ.4)ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.5)ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΗΣ.6)ΟΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΠΟΔΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΤΜΗΜΑ Δ'

    Ακροτελεύτια διάταξη

    Άρθρο 120

    ...

    4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση