GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έσπασαν φράγματα στην Βουλγαρία! Μεγάλοι όγκοι υδάτων εισρέουν στον Έβρο...

Από το http://piazzadelpopolo.blogspot.com/ Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί από το μεσημέρι οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Ανατολικής Μ...

Από το http://piazzadelpopolo.blogspot.com/
Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί από το μεσημέρι οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και των τοπικών δήμων του Έβρου, λόγω εισροής μεγάλου όγκου υδάτων στην κοίτη του μεγάλου διασυνοριακού ποταμού.
Σύμφωνα με τη βουλγαρική πλευρά, το φαινόμενο αυτό οφείλεται...
 στις έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν τα τελευταία 24ωρα στη νότια Βουλγαρία και στις υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες που επιταχύνουν το λιώσιμο του χιονιού.
Ήδη έχουν ειδοποιηθεί οι κάτοικοι των παραποτάμιων περιοχών, αγρότες αλιείς και κτηνοτρόφοι να απομακρύνουν τα μηχανήματα και τα ζώα τους από τις ζώνες όπου υπάρχει ενδεχόμενο να εκδηλωθούν πλημμυρικά φαινόμενα.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, ήδη το νερό που κατέρχεται από τη Βουλγαρία προκαλεί μικρής έκτασης πλημμύρες στις περιοχές Ορμενίου και Δικαίων Έβρου, χωρίς όμως να απειλούνται κατοικημένες περιοχές.
Ο φόβος των υπηρεσιών και της πολιτικής προστασίας εστιάζεται στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα καθότι ενδέχεται, σύμφωνα με εκτιμήσεις και με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, η ταχύτητα των υδάτων που θα εισρεύσουν στην κοίτη του ποταμού να ξεπεράσει τα 1500 κυβικά μέτρα το δευτερόλεπτο.

7 σχόλια

  1. Πρωθυπουργός αρνί .
    Ποιοι κρύβονται πίσω από αυτό το αθώο αμνού πρόσωπο του πρωθυπουργού ;
    Ποιοι κρύβονται πίσω από το λυπημένο βλέμμα και το μωρουδίστικο πρόσωπο του Αλβανοπαπούλια ;
    Είναι όλοι αυτοί που σαν ακρίδες θα φάνε κάθε τρυφερό βλαστάρι της χώρας μας και θα αφήσουν πόνο, θλίψη και ερημιά .
    Εσύ καλά τους ψήφισες και καλά σου κάνουν τώρα,
    μόνο μια δικαιολογία υπάρχει
    ότι εξαπατήθηκες .
    Ξύπνησες όμως ;
    Έμαθες?
    Τι σκέπτεσαι να κάνεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς παράνομο πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμιο .
    Αληθεύει ότι κατάγεσαι από τη Δεσφίνα ;
    Από γεωγραφία φαντάζομαι ότι θα ξέρεις,
    Ακριβώς κάτω από την Δεσφίνα βρίσκεται το πολύπαθο ιστορικό Δίστομο που υπέστη την άνευ προηγούμενου σφαγή – γενοκτονία από τους Γερμανούς κατά την διάρκεια της κατοχής .
    Εσύ ρε Παπαδήμο δεν ντράπηκες κι έκανες συντρόφισσα και γυναίκα της ζωής σου μια Γερμοεβραία…
    Και μόνο από αυτή την πράξη θα τρίζουν τα κόκκαλα των γενναίων μας προγόνων-πολεμιστών.
    Ο πατέρας σου σε έδιωξε όταν το έμαθε….έτσι δεν είναι?
    Έχεις μούτρα να πας στο χωριό σου?
    Που βρήκες τόσο θράσος ρε Γερμανοτσολιά κι έγινες παράνομος πρωθυπουργός του 11-11-11 ;
    Όσα χρήματα κι αν παραδώσεις, κλέβοντας την Ελλάδα, στους εβραιοληστοσυμορίτες σου, την ψυχή του Έλληνα δε θα την πάρεις ποτέ…
    Άλλη μια απόδειξη λοιπόν πως το Γερμανοφορεμένο και Γερμανογέννητο εβραϊκό ΠΑΣΟΚ του εωσφόρου Ανδρέα παίρνει σήμερα ακόμη και στο όνομα σου ζωή .
    Τώρα εξηγούνται οι παλιές και οι τωρινές σου σχέσεις με τον άλλον Γερμανοστολιά τον Αλβανοπαπούλια, που Γερμανό δεν σκότωσε αλλά πολλούς Έλληνες πατριώτες σίγουρα τους στέρησε την ζωή .
    Ουστ! από δω παλιοτόμαροοοοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΑΝ ΟΧΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;
    Η ΝΔ έπεσε, γιατί ο Καραμανλής φρόντιζε τα συμφέροντα της χώρας μας, έξω από την δυτική εξάρτηση. Πασιφανές. Η κυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ) και η νέα κυβέρνηση πάλι ΠΑΣΟΚ, με ολίγη από ΝΔ-ΛΑΟΣ, 2 χρόνια τώρα δείχνουν να βρίσκονται σε άριστη συνεργασία με εξωθεσμικά δίκτυα (ίσως και μυστικές υπηρεσίες, έτσι μας ενημερώνει το wikileaks) αλλά και με την εσωτερική διαπλοκή, προώθησαν το σχέδιο της οικονομικής διάλυσης και υποδομών της χώρας, της ύφεσης και της παρακμής που είχε κι εξακολουθεί να έχει ως δομικά στοιχεία τους τραπεζίτες και το διαπλεκόμενο εσωτερικό κεφάλαιο, σε απόλυτη συνεργασία με την Ε.Ε. το Δ.Ν.Τ. και τις Η.Π.Α. στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, παρέα με την ιδιοκτησία των ΜΜΕ, εξυπηρετούν προφανή συμφέροντα στο χώρο των τραπεζών, των καυσίμων, του φαρμάκου, των καρτέλ της αγοράς και λοιπών οικονομικών συμφερόντων!

    Στο μεταξύ κατάφεραν και υπονόμευσαν τις όποιες προσπάθειες ανάκαμψης με τις κωλυσιεργίες και τη γραφειοκρατία σε προγράμματα ΕΣΠΑ. Χρέωσαν με 210 δις ευρώ περισσότερα τη χώρα, τσάκισαν τη μεσαία τάξη, έδιωξαν τις υγιείς Ελληνικές επιχειρήσεις με το νέο φορολογικό, κράτησαν εντός τις πολυεθνικές με σκανδαλώδεις όρους, διέλυσαν την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή, το εμπόριο, τον τουρισμό, την υγεία, την παιδεία, την άμυνα και ισχυροποίησαν τις θέσεις των εχθρών Τούρκων αλλά και των άλλων, Αλβανών και Σκοπιανών, μη ανακηρύσσοντας ΑΟΖ! Ταυτόχρονα μας κοροιδεύουν μέσα στα μούτρα μας, ότι τάχα δήθεν παλεύουν για τα συμφέροντα της χώρας, εξευτελίζοντας εντελώς τους Έλληνες, όπου κι όπως μπορούν.

    Πως λέγεται όλο αυτό, αν όχι έσχατη προδοσία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. GAY- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    Μην περιμένετε ότι θα βγούμε ποτέ από την οικονομική εξαθλίωση που μας έβαλε
    Το gaypasok μαζί με την gay-παρέα του και τώρα με την gay- κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας .
    ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επαναστατήστε ρε έλληνες τι περιμένετε ;;;;
    Μήπως είστε πουστράκια όπως οι αρχηγοί σας και σας αρέσει να σας γαμάνε τον κώλο σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βίντεο.Με νεκροφόρες και γιούχα υποδέχτηκαν τον Παπουτσή στον Εβρο.

    Ο Χρήστος Παπουτσής και ο Μανώλης Όθωνας πήγαν να εγκαινιάσουν τις εργασίες για το φράχτη του Έβρου. Δεν περίμεναν όμως να τους υποδεχθούν τέσσερις παρατεταγμένες νεκροφόρες!

    Τις νεκροφόρες είχαν παρατάξει ιδιοκτήτες γραφείων τελετών της πόλης, σε.........ένδειξη διαμαρτυρίας για την υπαγωγή των συγκεκριμένων οχημάτων στην κατηγορία των πολυτελών ΙΧ και όχι σε αυτή των επαγγελματικών όπως ήταν μέχρι πέρσι, με αποτέλεσμα η δαπάνη για τα τέλη κυκλοφορίας να εκτοξευθεί.
    --------------------------------------
    Και η συνέχεια είχε εκπλήξεις για τους Υπουργούς Κάτοικοι του Έβρου, οι οποίοι διαφωνούν με την κατασκευή του φράχτη αποδοκίμασαν το μεσημέρι της Δευτέρας τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή κατά την αναχώρησή του από τη Νέα Βύσσα.

    Αποδοκιμασαν τον Παπουτση
    babisflouΑπό babisflou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Julia Alexandratou Και Σια Α.Ε ειναι η πιο καλύτερη λύση για την σωτηρία της ελλαδα. θα την σώσει με τα πιο συγχρονα προβλεπόμενα κοκκινα συστηματα σε όλη την χώρα με κεντρικό γραφείο στην βουλή τον ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση