• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

  Αμερικανικές μίζες σε Ελληνες γιατρούς...

  Από petraskandalou.blogspot.com

  Όπως μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία το Αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης και η Securities and Exchange Commision επέβαλαν πρόστιμο ύψους 22 εκατομμυρίων δολαρίων στην εταιρεία ιατρικών μηχανημάτων Smith & Nephew.
  Ο λόγος; Οι δωροδοκίες Ελλήνων γιατρών που εργάζονται σε δημόσια νοσοκομεία.
  Το πρόστιμο επιβλήθηκε στο...
  πλαίσιο του Foreign Corrupt Practices Act. Η εταιρεία παραδέχθηκε ότι επί μία δεκαετία έως και το 2008 κατέβαλλε "παράτυπες πληρωμές" συνολικού ύψους 9,4 εκατομμυρίων δολαρίων σε Έλληνες γιατρούς μέσω ενός δικτύου υπερακτίων εταιρειών.
  Οι πληρωμές αποσκοπούσαν στην εξασφάλιση παραγγελιών προϊόντων της εταιρείας, κυρίως ορθοπεδικών εξαρτημάτων και έφταναν στο 40% του κόστους των παραγγελλόμενων προϊόντων.
  Σε ηλεκτρονικό μήνυμα του διανομέα προϊόντων της εταιρείας στην Ελλάδα οι μίζες δικαιολογούνται ως "αναπόφευκτο δεδομένο της ελληνικής ζωής", με την επισήμανση ότι οι ανταγωνίστριες εταιρείες πλήρωναν 30% με 40% μεγαλύτερες μίζες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  9 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 9 Φεβ 2012, 11:03:00 π.μ.

  Julia Alexandratou Και Σια Α.Ε ειναι η πιο καλύτερη λύση για την σωτηρία της Ελλαδας. Θα την σώσει με τα πιο συγχρονα προβλεπόμενα κοκκινα συστηματα σε όλη την χώρα με κεντρικό γραφείο στην βουλή τον ελλήνων. Τελία και παύλα.

  Ανώνυμος είπε... 9 Φεβ 2012, 11:03:00 π.μ.

  Kalimera sto "Bourdello Republic of Greece". There is red light at the end of the tunnel. No hope what so ever.

  Ανώνυμος είπε... 9 Φεβ 2012, 11:11:00 π.μ.

  9 Φεβ 2012 10:22:00 π.μ
  ==
  Ηλιθιο βρωμερο καθαρμα "κουρδιστο αρχιδι-πορτοκαλι" καλα τα λες ..
  Αλλα ρε μπασταρδο σκυλι της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια.γιατι οι ..πιλοτοι(μην γαμισω) και τα υποβρυχια (μην χεσω) να εξαιρεθουν??

  Αυτοι ειναι που ειναι αχρηστοι..
  ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να παιρνουν ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΝΤΑΞΗ,εκτος αν πιασουν το 65 ετος της ηλικιας τους..
  Τα τζογλανια,στα 40 βγαινουν στην συνταξη ,με 10.000 ωρες πτησεις! (υποτιθεται"!!!!)

  Και μαλιστρα 3.500 ευρω!!!

  Στο διαλα μπασταρδε ανισορροπε "κουρδιστι αρχιδι"..

  τζων

  Ανώνυμος είπε... 9 Φεβ 2012, 11:12:00 π.μ.

  ΑΣ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΖΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝΕ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ

  Kourdistiri είπε... 9 Φεβ 2012, 11:32:00 π.μ.

  Με τα λάθη τους, με τις παραλείψεις τους, με την ανικανότητα τους, από την μια άκρη της Βουλής μέχρι την άλλη, άλλος λίγο άλλος πολύ αλλά όλοι μα όλοι τους, γιατί όλοι ξέρανε και τα καλά και τα στραβά του άλλου και κατά την προσφιλή τους τακτική τα καλά του άλλου τα θάβανε γιατί αυτό επίτασσε το Εθνικό Κομματικό Συμφέρον, και από την άλλη τα στραβά τα συμψηφίζανε στο μέτρο του δυνατού με τα δικά τους στραβά, Αυτοί ήταν και είναι οι Εθνοπατέρες μας, φαρδοπατελονάτοι και μη.
  Και εξακολουθούν οι Αφιλότιμοι αυτοί που οδήγησαν την χώρα, εμάς στην χρεοκοπία σε Εθνική τραγωδία, να σφυρίζουν αδιάφορα πάνω από πτώματα πάνω από τα αίσχη τους υπερασπιζόμενοι ένα και μόνο πράγμα το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ, όχι πάνω από όλα η Ελλάδα και οι Έλληνες, ΑΛΛΑ το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ! ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥΣ….
  Ούτε μια στιγμή δεν τους έχει περάσει από το μυαλό να πούνε να παραιτηθούν κάθε οικονομικού προνομίου τους τουλάχιστον όσοι από αυτούς αποδεδειγμένα δεν το έχουν ανάγκη, αλλά και σε αυτή την περίπτωση να μειωθούν στο ελάχιστο οι απολαβές τους, δεν τους έχει περάσει από το μυαλό να πούνε ότι οι χιλιάδες βουλευτές παίρνουν παχιές συντάξεις πρέπει, έχουν ηθική και Εθνική υποχρέωση να επιστρέφουν στο Ελληνικό δημόσιο ταμείο τουλάχιστον την μισή του σύνταξη, δεν μυρμηγκιάζουν τα χέρια τους εκείνων που συμβάλανε στην χρεοκοπία της Ελλάδας όταν τσεπώνουν τα κόλλυβα της;
  Αμ οι άλλοι περήφανοι Έλληνες Στρατηγοί κλπ; Ακούς να έχουμε περισσότερους στρατηγούς από όσους έχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής; Μιλάμε για πλιάτσικο, για βιομηχανία παραγωγής στρατηγών, με κάτι εφ’ άπαξ ναααααααααα! Με κάτι συντάξεις νααααααααααα! Δεν ντρέπονται όλοι αυτοί για το κατάντημα τους, για το κατάντημα της Ελλάδας και εξ αιτίας τους, γιατί όταν βλέπει ο απλός πολίτης τι κάνει ένας στρατηγός, ένας βουλευτής για να επωφεληθεί, σύμφωνα με τον νόμο βέβαια αλλά ένα νόμο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους που να εξυπηρετεί τα αμοιβαία συμφέροντα πολιτικών και στρατιωτικών, αυτός ο πολίτης τους ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΦΡΊΖΕΙ και ας μην τους το λέει, για πολλούς λόγους, άλλη πουτάνα και αυτός….
  ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ του Δημοσίου ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ !
  Και στο κάτω κάτω όλοι όσοι παίρνουν συντάξεις πάνω από δυο χιλιάρικα στο δημόσιο, ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!
  Και ακόμη, ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΜΠΟΡΟΙ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ κλπ
  Επίσης ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ON LINE INTERNET ΜΕ ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!
  ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ, ΜΕ ΜΟΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛ. ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ, ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΣΕΠΗ, ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ.
  Κυρίες και κύριοι βουλευτές ο ΛΑΟΣ ΑΦΡΙΖΕΙ, ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΗΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΕΝΑ ΣΠΙΡΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΑΜΠΑΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΡΑΨΕ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ….
  Κύριοι, Παπανδρέου, Σαμαρά, Καρατζαφέρη αν δεν τα κάνετε αυτά ντροπή σας και το κρίμα στο λαιμό ΣΑΣ!

  Ανώνυμος είπε... 9 Φεβ 2012, 1:34:00 μ.μ.

  ΣΩΣΤΟΣ

  ο τζων
  9 Φεβ 2012 11:11:00 π.μ.

  Ανώνυμος είπε... 9 Φεβ 2012, 3:42:00 μ.μ.

  οχι δεν ειναι αληθεια μην μου το λες για τους φακε-λακηδες αν ειναι δυνατον.θελω να ζησω αυτη τη ψοφια τη ζωη να τη γαμησω.

  Ανώνυμος είπε... 9 Φεβ 2012, 6:13:00 μ.μ.

  Ο κόσμος τόχει τούμπανο και μείς
  κρυφό καμάρι.
  Αναστάσης.

  Ανώνυμος είπε... 24 Φεβ 2012, 9:08:00 μ.μ.

  ΤΩΡΑ...Ο ειδικός γραμματέας του Σώματος, Ιωάννης Διώτης, διέταξε κατεπείγουσα… έρευνα για να διαπιστωθεί αν το ποσό του 1.000.000 ευρώ που έβγαλε ο (η) βουλευτής από τη χώρα, δικαιολογείται από τα δηλωθέντα εισοδήματα του.

  ΠΡΙΝ..
  ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ 47%..160 ΒΟΛΕΥΤΕΣ
  Κατεπείγουσα είχε διατάξει πριν
  2 χρόνια και ο υπόλογος Καπελέρης του ΣΔΟΕ για κάποιον Καραχάλιο, μόνιμο διοργανωτή αφορολογήτων συνήθως “φιλανθρωπικών” συναυλιών, κάποιου γνωστου λαϊκού τροβαδούρου, που στο Ε1 έχει δηλώσει καμιά πενηνταριά ακίνητα στο εσωτερικό η στο εξωτερικό και καταθέσεις απροσδιόριστες …

  Ψάξε κ Διώτη που κατέληξε αυτή η κατεπείγουσα για να βρεις που οδηγεί ο μίτος της “ΑΝNΟΥΛΑΣ”,
  για να ξέρεις που θα καταλήξει και η δίκη σου ”κατεπείγουσα“ …

  « Μη μιλάς μη γελάς κινδυνεύει η Ελλάς.. στο ΣΔΟΕ μικροφοροφυγάδες αναζητάς...
  Μη μιλάς μη γελάς κινδυνεύει η Ελλάς
  με τη κατεπείγουσα… που ζητάς »


  Στίχοι: Λ .Παπαδόπουλου
  Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος
  Πρώτη εκτέλεση: Γιώργος Νταλάρας

  (Υ.Γ.. Ο λαϊκός αιδός από αύριο αρχίζει συναυλίες στην Β περιφέρεια Αττικής ..με δωρεάν είσοδο για τους πιθανούς υποψηφίους ψηφοφόρους της γυναίκας του…
  Είναι σίγουρο ότι ο Αρχιεπίσκοπος και το Μέγαρο Αρπαχτής ότι δεν θα είναι χορηγός ;;;)

  ΑΧ ΡΕ ΑΔΗΦΑΓΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ.

  Item Reviewed: Αμερικανικές μίζες σε Ελληνες γιατρούς... Rating: 5 Reviewed By: Press01