GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εντ δε γουινερ ιζ....

Δια την e-μεταφορά: Ένας μακρινός ξάδελφος του Κ. Αγοραστού

Δια την e-μεταφορά: Ένας μακρινός ξάδελφος του Κ. Αγοραστού

23 σχόλια

  1. ΣΩΠΑ ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΑΝΤΩΜΗΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Που είναι ο Γιώργος οεοοοοοοο

    « Για όσους ρωτάνε στο Καφενείο που είναι ο ΓΑΠ, καλύτερα να μπούνε στη σελίδα της Αγγελικής Νικολούλη!!!...»

    Παντως εδω εχω μερες να ακουσω ελικοπτερο..ενας πυραυλος
    περασε το απογευμα.
    Λετε;

    Αυτός νύχτα θα φύγει με το ελικόπτερο, για να βρει τα αδέλφια του και τα εκατομμύρια τους στην Ελβετία και Αμερική. ΤΑ Ρεμάλια,τα άχρηστα.

    Την καρέκλα την πήρε μαζί του ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αντε ΠΟΥΣΤΑΡΕ..
    ΤΡΑΒΕΣΤΙ
    ανωμαλία - μαρία παπαριωταινα,,
    βρές τον
    ανώμαλοοοοοοοοοοοο


    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Που είναι ο Γιώργος οεοοοοοοο

    « Για όσους ρωτάνε στο Καφενείο που είναι ο ΓΑΠ, καλύτερα να μπούνε στη σελίδα της Αγγελικής Νικολούλη!!!...»

    Παντως εδω εχω μερες να ακουσω ελικοπτερο..ενας πυραυλος
    περασε το απογευμα.
    Λετε;

    Αυτός νύχτα θα φύγει με το ελικόπτερο, για να βρει τα αδέλφια του και τα εκατομμύρια τους στην Ελβετία και Αμερική. ΤΑ Ρεμάλια,τα άχρηστα.

    Την καρέκλα την πήρε μαζί του ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΜΟΡΦΑΝΡΑΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ..

    ΘΑ ΣΟΥ ΒΆΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΩΣ ΝΑ ΓΛΙΣΤΡΆΕΙ..

    ΌΤΙ ΕΊΣΟΥΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟ ΉΞΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!!!

    Μπούτζουκας Θ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πασοκομαλάκα άνωθεν

    ΡΟΥΦΑ και ΣΚΑΣΕ...
    πασοκομαλάααααααακααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΑ....ΕΛΑ
    ΜΑΑΑΑΑΛΛΛΑΑΑΑΑΑΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΠΡΑΣΙΝΟΒΛΑΚΑ...

    ΕΛΑ..ΕΛΑ...
    ΠΕΣΤΟ ΜΑΛΑΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    Όταν μας παραχώσατε στο ΔΝΤ.
    λέγατε..
    " Το Μνημόνιο είαι ΕΥΤΥΧΙΑ " !!!

    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ..ΣΚΑΣΕ
    ΓΕΛΟΙΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΣΤΕ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΑΣ

    Με τα λάθη τους, με τις παραλείψεις τους, με την ανικανότητα τους, από την μια άκρη της Βουλής μέχρι την άλλη, άλλος λίγο άλλος πολύ αλλά όλοι μα όλοι τους, γιατί όλοι ξέρανε και τα καλά και τα στραβά του άλλου και κατά την προσφιλή τους τακτική τα καλά του άλλου τα θάβανε γιατί αυτό επίτασσε το Εθνικό Κομματικό Συμφέρον, και από την άλλη τα στραβά τα συμψηφίζανε στο μέτρο του δυνατού με τα δικά τους στραβά, Αυτοί ήταν και είναι οι Εθνοπατέρες μας, φαρδοπατελονάτοι και μη.
    Και εξακολουθούν οι Αφιλότιμοι αυτοί που οδήγησαν την χώρα, εμάς στην χρεοκοπία σε Εθνική τραγωδία, να σφυρίζουν αδιάφορα πάνω από πτώματα πάνω από τα αίσχη τους υπερασπιζόμενοι ένα και μόνο πράγμα το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ, όχι πάνω από όλα η Ελλάδα και οι Έλληνες, ΑΛΛΑ το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ! ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥΣ….
    Ούτε μια στιγμή δεν τους έχει περάσει από το μυαλό να πούνε να παραιτηθούν κάθε οικονομικού προνομίου τους τουλάχιστον όσοι από αυτούς αποδεδειγμένα δεν το έχουν ανάγκη, αλλά και σε αυτή την περίπτωση να μειωθούν στο ελάχιστο οι απολαβές τους, δεν τους έχει περάσει από το μυαλό να πούνε ότι οι χιλιάδες βουλευτές παίρνουν παχιές συντάξεις πρέπει, έχουν ηθική και Εθνική υποχρέωση να επιστρέφουν στο Ελληνικό δημόσιο ταμείο τουλάχιστον την μισή του σύνταξη, δεν μυρμηγκιάζουν τα χέρια τους εκείνων που συμβάλανε στην χρεοκοπία της Ελλάδας όταν τσεπώνουν τα κόλλυβα της;
    Αμ οι άλλοι περήφανοι Έλληνες Στρατηγοί κλπ; Ακούς να έχουμε περισσότερους στρατηγούς από όσους έχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής; Μιλάμε για πλιάτσικο, για βιομηχανία παραγωγής στρατηγών, με κάτι εφ’ άπαξ ναααααααααα! Με κάτι συντάξεις νααααααααααα! Δεν ντρέπονται όλοι αυτοί για το κατάντημα τους, για το κατάντημα της Ελλάδας και εξ αιτίας τους, γιατί όταν βλέπει ο απλός πολίτης τι κάνει ένας στρατηγός, ένας βουλευτής για να επωφεληθεί, σύμφωνα με τον νόμο βέβαια αλλά ένα νόμο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους που να εξυπηρετεί τα αμοιβαία συμφέροντα πολιτικών και στρατιωτικών, αυτός ο πολίτης τους ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΦΡΊΖΕΙ και ας μην τους το λέει, για πολλούς λόγους, άλλη πουτάνα και αυτός….
    ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ του Δημοσίου ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ !
    Και στο κάτω κάτω όλοι όσοι παίρνουν συντάξεις πάνω από δυο χιλιάρικα στο δημόσιο, ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!
    Και ακόμη, ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΜΠΟΡΟΙ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ κλπ
    Επίσης ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ON LINE INTERNET ΜΕ ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!
    ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ, ΜΕ ΜΟΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛ. ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ, ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΣΕΠΗ, ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ.
    Κυρίες και κύριοι βουλευτές ο ΛΑΟΣ ΑΦΡΙΖΕΙ, ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΗΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΕΝΑ ΣΠΙΡΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΑΜΠΑΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΡΑΨΕ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ….
    Κύριοι, Παπανδρέου, Σαμαρά, Καρατζαφέρη αν δεν τα κάνετε αυτά ντροπή σας και το κρίμα στο λαιμό ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βρωμισε πασοκιλα..
    μη λες τζουμακειες..
    την πασοκιαν πολλοι ηγαπησαν
    τον πασοκον ουδεις..
    η ψηφος του πασοκομαλακα σκορπαει
    φτωχεια,πεινα,θανατο..
    η ισχυρη ελλαδα των ολυμπιακων και του ευρω..
    λεφτα υπαρχουν..
    δεν θα γινουμε και ιρλανδια οπου κοβουνε τους μισθους..
    δεν θα ερθει ποτε στην ελλαδα το ΔΝΤ..
    εξω οι βασεις του θανατου..
    εοκ και νατο το ιδιο συνδικατο..
    το σπαταλο,μεγαλο κρατος..
    η επιχειρηματικοτης..
    πρασινη αναπτυξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΒΡΑΒΕΙΟ.
    ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ.
    ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠ'ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ.
    ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ,ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΣΑΜΑΡΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΟΥΛΑΤΣΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,
    ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΟΥΝ Τ'ΑΣΥΜΜΑΖΕΥΤΑ:ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΛΙΚΙΑ.
    Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΓΙΑΟΥΡΤΙΩΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΤΥΧΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠ'ΑΥΤΑ.
    ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΠΕΣ.
    ΑΣ ΤΟ'ΧΟΥΝΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ
    ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ,ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ.
    ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.
    Το πρώτο μνημόνιο πέρασε και δεν ακούμπησε κανένα λαμόγιο δημοσιογράφο της τηλεόρασης και της Κυριακάτικης Διαπλοκής των Περιπτέρων!

    Όλοι μιλούσαν για τους καλούς δανειστές και το καλό ΔΝΤ που ήρθε να μας σώσει από τον κακό Καραμανλή!
    ΟΛΟΙ!
    Ο ΓΑΠ, η Ντορίτσα και ο Καρατζαφύρερ μας διαβεβαίωναν ότι το ψήφισαν για το καλό μας! Για να σβήσουν από τις μνήμες μας τις εποχές του κακού Καραμανλή!
    ΟΥΑΙ όμως….

    Και ήρθε το Μεσοπρόθεσμο! Τα ίδια κι εκεί! Σούζα το αλογάκι…ξανά μανά τα πιστόλια στο τραπέζι, οι εκβιασμοί του Παπακωνσταντίνου και φυσικά για όλα φταίει ο …Καραμανλής!

    ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ήταν έπειτα το επόμενο μαγικό του τιμωρού – εκδικητή του ελληνικού λαού! Και μας προέκυψε απ τους Μερκοζυομπάμες ο …Παπαδήμος!

    Και κάπου εδώ, θα συμφωνήσω απόλυτα με την ανάλυση του δημοσιογράφου Χρήστου Νικολαίδη στα ΧΑΛΙΑ για τον ΑΘΛΙΟ και ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ρόλο ΟλΩΝ των καναλιών, ΝΕΤ, ΜΕΓΚΑ, ΑΝΤ1, αλφα, ΣΚΑΙ ….

    Γράφει λοιπόν ο δημοσιογράφος:’

    Και εδώ ερχόμαστε στην τελευταία διαπραγμάτευση για το Μνημόνιο, το PSI και τη δανειακή σύμβαση. Οι τοποτηρητές μας είπαν από νωρίς πως εάν δεν κλείνει το ένα δε θα προχωράει το άλλο. Κάπου εκεί ακούσαμε τον πρωθυπουργό μας να μας λέει ότι δε θα πρέπει να μιλάμε για τον 13ο και τον 14ο μισθό γιατί κάποιοι δεν έχουν καν 1ο και 2ο (λες και εάν οι πρώτοι τον έχαναν οι δεύτεροι θα τον εισέπραταν αυτόματα). Μετά μάθαμε από τον ίδιο ότι οι δανειστές μας απαιτούν μείωση όλων των επικουρικών συντάξεων κατά 35% και των μισθών όλων των ιδιωτικών υπαλλήλων κατά 22% αλλά και αύξηση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων, μέσω των οποίων θα αυξάνονταν οι 16 φόροι που πληρώνουμε γι’ αυτά…

    Ακολούθησε ο “κακός χαμός” με τις συσκέψεις των αρχηγών, τα ξενύχτια στου Μαξίμου, οι δηλώσεις στους νυσταγμένους ρεπόρτερς, τα νέα ραντεβού, οι νέες πολύωρες συσκέψεις, τα διαγγέλματα, οι νέες προθεσμίες της τρόικα και τα περίφημα “ισοδύναμα” μέχρι χτες το βράδυ που το αποτέλεσμα τους ξενύχτησε και τα μέλη του “Γιουρογκρουπ”…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θυμίζω: Δε ζήσαμε κανέναν κακό χαμό στα πρώτα Μνημόνια… Σ’ αυτά, αν και ήταν πολύ πιο καθοριστικά από το τελευταίο, δεν υπήρχε η έννοια της διαπραγμάτευσης. Πουθενά…
    Μόλις χτες μάθαμε ότι όλα αυτά με τα οποία μας είχε απειλήσει ο κ. Πρωθυπουργός από τη Βουλή δεν “πέρασαν”. Για τις επικουρικές παλεύουμε τη μείωση ανάμεσα στο 7% και το μηδέν!

    Τον 13ο-14ο τον ξέχασαν, όπως και τις “αντικειμενικές”, ενώ το καταραμένο 22% αφορά μόνο τους νεοπροσλαμβανομένους!
    Τι εννοώ;
    Ότι όλοι μας οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι ανάμεσα σε εκείνη την τραγική ομιλία Παπαδήμου στη Βουλή και τη συμφωνία των πολιτικών αρχηγών ΚΑΤΙ έγινε… ΚΑΤΙ που βελτίωση σημαντικά το ρημάδι το κείμενο του νέου Μνημονίου… Και το ΚΑΤΙ αυτό ονομάζεται “διαπραγμάτευση”…
    Που επιτέλους έγινε… Και επιτέλους απέδωσε…

    Ας το κρατήσουμε αυτό το ΚΑΤΙ.
    Και ας του δώσουμε την αξία που του αξίζει. Σίγουρα θα προτιμούσαμε να τα είχαμε κερδίσει όλα. Να μην περνούσε καμία μείωση των επικουρικών και των μισθών και καμία επενέργεια… Αλλά όταν έχει προηγηθεί αυτή η απίστευτη νεκρική αφασία… δεν δικαιούμαστε να έχουμε τέτοιες προσδοκίες… Φυσικά, μέσα στην εθνική μας κατάθλιψη λίγοι μπορούν να δουν το θετικό μέσα στη μαυρίλα… Δυστυχώς.

    Είναι βέβαιο ότι η επιτυχής διαπραγμάτευση πιστώνεται στον Αντώνη Σαμαρά, τον μόνο που είχε θέσεις και με τη στάση του ουσιαστικά επέβαλε τις διαδικασίες του “κακού χαμού”. Η στάση του αυτή ίσως δώσει ελπίδα στους Έλληνες. Ίσως από την πικρή διαπίστωση του “θα ήμασταν καλύτερα εάν είχαμε από την αρχή διαπραγματευτεί” θα δικαιούμαστε να περάσουμε σιγά-σιγά στο “εάν ο Σαμαράς πέτυχε κάτι με την διαπραγμάτευση ίσως να μπορέσει να το επαναλαμβάνει συχνότερα στο μέλλον για το καλό όλων μας”…

    ΥΓ: Μέχρι χτες το μεσημέρι όλα τα κανάλια μας είχαν φλομώσει ότι το 22% αφορά όλους τους μισθούς!
    Μέχρι και πίνακες έβγαλαν για να μας δείξουν με τον παραστατικότερο τρόπο πως η μείωση αυτή μεταφέρεται σε όλους τους μισθούς.
    Μάλιστα το σημείο αυτό ήταν που ξεσήκωνε τις εντονότερες αντιδράσεις από εργαζόμενους και συνδικάτα, και δικαίως.
    Το απόγευμα ο Σαμαράς διευκρίνισε ότι αυτό δεν ισχύει…
    _________________________________
    Αλλά δεν υπήρξε καμία επανόρθωση!
    Οι πίνακες απλώς εξαφανίστηκαν από τα βραδυνά δελτία και… ούτε γάτα ούτε ζημιά!
    Γιατί άραγε;
    Γιατί δεν τονίστηκε η σοβαρότατη μετατροπή;
    Μήπως τα κανάλια προτίμησαν να προφυλάξουν το κύρος τους από το να πληροφορήσουν σωστά;
    Ειλικρινά, απορώ ακόμη…’

    http://olympia.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 10.50 ΕΙΠΑΜΕ...ΠΕΡΑΣΕ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΓΙΑΟΥΡΤΙΩΝ,ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΠΕΣ.
    ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΑ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΧΝΕΙ.ΘΑ ΣΑΣ ΧΩΝΕΙ ΜΠΟΥΦΛΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ,ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.
    ΑΠ΄ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ;
    ΜΑΝΤΕΨΕ ΟΜΩΣ.
    ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ ΤΩΡΑ,ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΑΚΟΜΑ,ΠΙΟ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ,ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΕΙΦΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΜΑΧΗΤΕΣ ΡΕ ΦΛΩΡΑΚΙΑ,ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΤΙΝΤΗΔΕΣ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.
    ΝΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ,Ο ΝΕΟΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΝΤΙΑΡΧΩΝ.
    ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ,ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ,
    ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ,ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ...ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠ'ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ.
    ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠ'ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΑΙ ΡΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ,
    ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ο φτωχομπινες βουλευτης μπορει και να μην ψηφισει..
    οι εκατομυριουχοι,που ειναι ανετη πλειοψηφια,θα ψηφισουν ναι και με τα δυο χερια,γιατι αυτο θελουν,αυτο σχεδιασαν,οχι γιατι το επιβαλουν οι γερμανοι..
    και ποιος εστειλε τους εκατομυριουχους στη βουλη;
    ο μαλακας λαος..
    οτι ψηφιζεις παιρνεις
    παλιομαλακα ελληνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΣΥ 11.18,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΑΙ,ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΛΕΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    Η' ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ

    ΣΠΑΣΤΙΚΕ ΠΑΣΟΚΕ.. ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ


    ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ.

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ

    ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΖΕΙΣ
    Ή ΟΧΙ
    ΖΩΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ...ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

    ΠΑΡΤΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. - ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ 11.27

    ΑΛΛΑ ΤΟ ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ
    ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΑΜΑΡΙΚΟ ΡΕΤΑΛΙ 11.27,ΕΓΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΣΦΑΛΙΑΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΕΣΥ ΔΥΣΚΟΛΑ...
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ.
    ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.
    ΚΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΕΙ,
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΗ.
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΜΩΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΤΙΣ ΜΑΠΕΣ ΑΠ΄ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ,ΔΕΝ ΤΗ ΓΛΙΤΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΖΩΟΟΟΟΟ.Ε ΖΩΟΟΟ.
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΑΙ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΝΙΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ.
    ΝΤΙΝΤΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΑΣΟΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ!!!

    ΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΖΕΦΡΥ ΠΡΟΣ 300:ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΕΣΤΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ;

    Βγήκε ο Τζέφρυ προχτές την Βουλή, και προκειμένου να υπεραμυνθεί του ανθελληνικού, προδοτικού και κατάπτυστου λαθρονομοσχεδίου, δεδομένου ότι είχε στερέψει από επιχειρήματα, απευθύνθηκε στους βουλευτές ρωτώντας τους "Πόσοι από εσάς νομίζετε ότι είστε Έλληνες;"

    Προφανώς εκείνη την ώρα κοιτούσε προς Χρυσοχοΐδη-Κοεντζόγλου, Σαρα-γκούση, Ντόρκας Τζάκρη, Χριστοφιλοπούλου (το όνομα του συζύγου και εβραϊκού πατρικού) και....
    λοιπούς συγγενείς της πρασινοπτέρυγάς του.

    Για πες μας εσύ που δεν είσαι Έλληνας Τζέφρυ και γνωρίζεις καλύτερα; Πόσοι είναι οι Έλληνες στην Βουλή; Μην ξεχνάς όμως πως εκτός βουλής δεν ισχύει το ίδιο, οπότε καλό θα είναι να βουτάς την γλώσσα στο μυαλό πριν ξεστομίσεις μισελληνικό εμετό.

    Εδώ δεν είμαστε αμερικανάκια γιε της Μάργκαρετ.

    Αντιλαβού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΑΛΑΖΟΣΑΜΑΡΑΚΙ 8.22 ΚΙ ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ 15%.ΗΔΟΝΗ ΣΚΕΤΗ.ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΨΥΧΑΡΗΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΖΩΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΟΣΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΑΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥΣ..ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΜΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ..ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΕΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΡΤΙΝΑΤΣΕΣ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ -ΣΑΜΑΡΑ -ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ.. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΣΕΙΣ ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ..ΠΑΝΗΛΙΘΙΕΣ ΠΟΥΣΤΑΡΟΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση