GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγριος καυγάς Βενιζέλου - Σαμαρά...

Ιδιαιτέρως νευρικό περιγράφουν τον κ. Αντ. Σαμαρά, στελέχη του ΠAΣOΚ που ήταν παρόντα χθες το βράδυ στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρόεδρος της ΝΔ α...

Ιδιαιτέρως νευρικό περιγράφουν τον κ. Αντ. Σαμαρά, στελέχη του ΠAΣOΚ που ήταν παρόντα χθες το βράδυ στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρόεδρος της ΝΔ ανοιγόκλεινε τους φακέλους του, βημάτιζε νευρικά πάνω κάτω στην αίθουσα έλεγε ότι δεν μπορούσε να γυρίσει στο κόμμα του με μια τέτοια συμφωνία, απειλούσε ότι θα αποχωρήσει από τη σύσκεψη. Ο κ. Γ. Καρατζαφέρης υποστήριζε όλες τις ενστάσεις του κ. Σαμαρά, σε σημείο να...
 σκεφτούν ορισμένοι ότι οι δύο συντηρητικοί αρχηγοί βρίσκονταν σε συνεννόηση.
Κάποια στιγμή ο κ. Σαμαράς έθεσε ξανά το ζήτημα της αξιοποίησης κοινωνικού πόρου για να καλυφθούν οι απώλειες στις επικουρικές συντάξεις. Η πρόταση αυτή είχε ήδη απορριφθεί από την τρόικα και οι κ.κ. Ευ. Βενιζέλος και Γ. Κουτρουμάνης πρόσθεσαν ότι δεν είναι μπορεί το κράτος να παρέμβει στη σχέση εργοδότη - εργαζόμενου στον ιδιωτικό τομέα και ότι αν είναι να διατεθεί κάπου κοινωνικός πόρος είναι προτιμότερο να γίνει για τις κύριες συντάξεις του ΙΚΑ.
Ο κ. Σαμαράς επέμενε στις προτάσεις του, οπότε ο κ. Βενιζέλος εξερράγη: «Τι είναι αυτά που κάνεις; Ποιος είσαι εσύ που μιλάς με τέτοιο τρόπο, που με τις εμμονές σου και τη διαπραγμάτευση που κάνεις στέλνεις τη χώρα στη χρεοκοπία!», φέρεται να του είπε ο αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών.
«Τι είναι αυτά τώρα; Την ώρα που η χώρα κινδυνεύει...», παρενέβη και ο κ. Παπανδρέου απευθυνόμενος στον κ. Σαμαρά.
Προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα ο κ. Παπαδήμος ζήτησε από τον κ. Βενιζέλο να αποχωρήσει από την αίθουσα της σύσκεψης.
Η στάση του κ. Σαμαρά και η επιμονή του στις επικουρικές συντάξεις έχει προκαλέσει πλήθος ερωτημάτων και αρκετοί αναρωτιούνται αν έχει αλλάξει στάση για τις εκλογές.
Πηγή: http://www.tovima.gr/

20 σχόλια

  1. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΘΗΚΕ..

    ΤΑ πασοκοΜΟΥΝΙΑ..ΕΚΕΙ...ΣΤΟ ΞΥΣΙΜΟ

    Κόλπο του Βενιζέλου είναι η κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ στο 8%,
    ο οποίος έχει σχέδιο ανάστασης... λένε οι φίλοι του.

    Θετικό μήνυμα προς τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ επιχειρούν να περάσουν συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου.

    Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση των δημοσκοπήσεων που αποτυπώνουν την κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ, σε ποσοστά μόλις 8% και στην πέμπτη θέση, κύκλοι προσκείμενοι στον Ευάγγελο Βενιζέλο υποστηρίζουν ότι υπάρχει σχέδιο για τη διάσωση της παράταξης.

    «Οι πολίτες απαιτούν ειλικρίνεια» υποστηρίζουν θέτοντας ως ζητούμενο «μια προοδευτική πλειοψηφία μεταρρυθμίσεων και υπευθυνότητας, όχι προοδευτική κατά δήλωση, αλλά προοδευτική κατ' αποτέλεσμα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ..ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ...ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ..ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ
    ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ..

    ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ
    ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ...

    ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΜΙΛΑΤΕ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΧΗΣ ΨΕΥΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΚΑΤΟΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ
    ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ,
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ
    ΣΥΣΤΗΜΑ,ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΒΑΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ
    ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ,ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ
    300 ΣΕ 100 ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ
    ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ,ΚΑΤΑΣΧΕΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ 500
    ΕΚ ΕΥΡΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "ΔΥΟ ΓΑΪΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝ ΣΕ ΞΕΝΗ ΑΧΥΡΩΝΑ". ΤΣΑΜΠΟΥΚΕΔΕΣ ΝΑ ΚΑΜΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 9 Φεβ 2012 1:46:00 μ.μ.

    Οι παπάδες διέθεσαν στο κράτος επί Ανδρέα πάνω από το 80 % της εκκλησιαστικής περιουσίας γιά να μισθοδοτούνται από το κράτος.
    Άλλα είναι τα στραβά με τους παπάδες και όχι η (χαμηλή)μισθοδοσία τους.

    Γιά τα υπόλοιπα προσυπογράφω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κι όμως υπάρχουν!!..
    Τέτοια τσόκαρα του κερατα...
    Πόρνες θαυμάστριες του ΓΑΠ !!!

    Συλβάνα Ράπτη: «Παλικάρι ο Γιώργος Παπανδρέου»... που με έστειλε Ευρωβουλή και τα τσεπώνω άγρια

    [Προσέξτε πως κοιτάζει η Συλβάνα τον ΓΑΠ!! Τον γδύνει με τα μάτια και τα χείλη έχουν πάρει θέση!!! Γιωργάκη μη δει τη φώτο η Άντα γιατί θα φας τηγανιά...]

    Εντύπωση (καλό! γελάσαμε...) προκαλεί η θέση που εξέφρασε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ στον realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου για τον πρώην Πρωθυπουργό και τη διαδικασία που επέλεξε για να αποχωρήσει από το Μέγαρο Μαξίμου:

    «Χρειάζεται παλικαριά και ανωτερότητα ενώ έχεις τη δεδηλωμένη να αποχωρείς από την πρωθυπουργία. Η απόφαση του Παπανδρέου να κάνει πέρα και πίσω και να δώσει την ευκαιρία σε μία συνθετική κυβέρνηση να εργαστεί για τη διάσωση της χώρας θεωρώ ότι είναι κάτι το θετικό» είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου επικρίνοντας τον Κώστα Καραμανλή ο οποίος, όπως συμπλήρωσε, «το έβαλε στα πόδια και κατέφυγε στην εξαφάνιση έστω μέσω εκλογών».

    Η κ. Ράπτη αναφερόμενη στη δημοσκοπική κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι «το ΠΑΣΟΚ πήρε επάνω του τη σωτηρία του τόπου» και πρόσθεσε πως αυτό που μετράει αυτή τη στιγμή είναι να πάει πιο πάνω η χώρα και μετά η παράταξη.

    σχόλιο:

    ΝΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ "ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ" = ΠΟΥΤΑΝΙΑ
    ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.....


    17.000 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως.
    Γι αυτό και τα γλυκόλογα της άχρηστης και κακάσχημης αλογομούρας Ράπτη προς τον ευεργέτη της.
    Αμα την δείτε πουθενά, τα χαιρετίσματά μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΑΜΑΡΑ Η ΠΟΛΙΤΗΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΚΕΤΑ ΚΡΙΦΤΙΚΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΟΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΚΩΤΟΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ..

    Όσοι νομίζουνε ότι δεν θα υπάρξει κοινωνικός εμφύλιος είναι μαλάκας ,αν περάσουνε αυτά τα μέτρα ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΟΠΛΑ κανονικά ΟΠΛΑ και όχι αριστερών η δεξιών αλλά ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ..

    Σιχαίνομαι τους αριστερούς γιατί θέλουν να δείχνουν ότι έχουν πάντα δίκιο αλλά όταν έπεσε το ανατολικό μπλοκ φάνηκε η γύμνια τους και τα γκούλακ τους η χειρότερες φυλακές της Σοβιετικής Ένωσης , αναφέρεται ότι εκεί σκοτώθηκαν γύρω στα 40 εκατομμύρια άνθρωποι δηλαδή ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΛΛΑΔΕΣ !!!!.

    Τώρα σιχαίνομαι εσάς προδότες ,φασίστες , τομάρια, σκυφτούλιδες του κεφαλαίου , των Καρτέλ , της Μαφίας , τι δουλειά έχετε εσείς με την δημοκρατία ΜΩΡΕ παλιό πουτσαράδες;
    ΛΥΣΗ υπάρχει ναι χρωστάμε θα πληρώσουμε ΟΤΑΝ ΕΧΟΜΕ , όταν ο Λαός αρχίσει να αναπτύσσετε με δημοκρατικές διαδικασίες να είστε σίγουροι ότι θα γίνει το ξεκαθάρισμα , από ΚΛΕΦΤΕΣ, ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ, ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΥΣ , ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ , ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ …

    Δεν θέλετε την συντεταγμένη χρεοκοπία για να μην πληρώσουν τα ασφάλιστρα οι τραπεζίτες και για 20-30- οικογένειες πατρώνους σας που τρώνε την Ελλάδα χρόνια τώρα.. και 300 δις να πάρομε πια δεν θα τα ΔΟΥΜΕ σε κανένα χρηματοκιβώτιο , θα πάνε από τον έναν υπολογιστή στον άλλο των Δανειστών + τοκογλύφων μας.

    Αν δεν τα υπογράψετε όλα αυτά τι θα πάρουν; Αν θέλουν να τους πληρώσουμε θα πληρώσουμε σε διάρκεια 100-150 χρονών….
    Θέλω να δω πως θα υποδεχτούν τους Ευρωπαίους τουρίστες το καλοκαίρι στην Ελλάδα ιδικά τους Γερμανούς οι Έλληνες του μισθού των 500 ευρω, υπάρχει περίπτωση το καλοκαίρι να σφαχτούμε σαν τα αρνιά μεταξύ μας ρε ηλίθιοι το έχετε σκεφτεί ; Ποίος θα ελέγξει τότε τους εξαθλιωμένους από την πείνα Έλληνες; , έτσι και ο τουρισμός μας θα πάει στα τάρταρα , δεν έχει λογική να λειτουργήσει ο πεινασμένος όχλος κύριοι εσείς που θα πείτε ΝΑΙ την Κυριακή μέσα στην Βουλή ..

    Αν τα ψηφίσετε όλα αυτά, αν μας δέσουν στο αγγλοσαξονικό δίκαιο είστε σίγουροι ότι σωθήκαμε και ότι δεν θα μας πετάξουνε έξω οι ίδιοι από το ευρω , η θα βγείτε και θα μας πείτε η εγχειρίσει πέτυχε, αλλά ο ασθενής ΠΕΘΑΝΕ…

    Ακουστέ κύριοι ξέρομε πόσοι είστε πόσους κολαούζους έχετε ποίοι είναι δεν θα σας σώζει ακόμα ούτε το ποδόσφαιρο ώστε να απροσανατολίζετε τον ΛΑΟ, δεν το λέω τυχαία, μέχρι τον κ. Βουρος είδα να θέλει να σώσει την ΑΕΚ ..

    ΑΝ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΛΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ …

    Μπούτζουκας Θ. Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕ ΖΗΜΕΝΣ ΔΙΑΦΗΜΉΣΕΙΣ ... ΜΕ ΡΕΚΟΡ
    ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ...ΜΕ ΚΑΤΑΜΕΣΤΑ
    ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ...ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕΝ ΒΑΦΟΥΝ ΑΥΓΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. siga mhn skisete kanena kalson theatrinoi pali oti sas poyn tha kanete dosilogoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΠ .ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΖΑΝΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΕΣ .ΠΟΡΔΕΜΑΓΚΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΚΑΛΠΙΚΟΥΣ ΚΑΒΓΑΔΕΣ.
    ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @9 Φεβ 2012 2:11:00 μ.μ.

    kαι που τα βρηκαν τα παπαδαρια την περιουσια που λετε οτι εδωσαν, μηπως την πηραν απο τους πασαδες που προσκηνουσαν. Και το κρατος τι την εκανε την περιουσια που λετε οτι πηρε, σε ρωταω τι την εκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΚΑΜΑΤΗΔΕΣ ΑΕΡΟΛΟΓΟΙ ΥΠΟΖΥΓΙΑ ΤΩΝ ΔΕΝΕΙΣΤΩΝ
    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητοι φιλοι ολο το συστημα ειναι σαπιο...ολοι μιλανε για τους αλλους κ αφηνουν τους εαυτους τους εξω...π.χ. ολοι μιλανε να μην ξεπουλησουμε την υπαρχουσα περιουσια του δημοσιου...ερωτω για ποια περιουσια αφου το 70% ειναι καταπατημενη,στο ελληνικο σας λεω οτι υπαρχουν 35 διεκδικησεις απο καταπατητες...ολοι αυτοι ειναι πατριωτες κ δεν θελουν να πουληθει οτιδηποτε...συμπληρωσε σε αυτους τους φοροφυγαδες κομματοκρατες κ κλεπτοπρακτες κλπ... κ περιμενουνε το συστημα να λυσει το προβλημα...το μονο που ξερουν ειναι να κοβουν μισθους κ συνταξεις...ο γαπ μας εβαλε στο δντ,αμφιβαλω εαν ειχε αλλη λυση κ εαν ηξερε τις συνεπειες...πονηρα αποφασισε με την αποψη οτι θα τους ξεγελασει κ να μην θειξει την κομματικη νομεκλατουρα που τον εφερε στην εξουσια...δεν καταλαβε οτι το κρατος ηταν καταχρεωμενο κ διαλυμενο,πιστευε οτι ολα ηταν οποως πριν...να ομως που ο βασιλιας ηταν γυμνος κ για αυτο τον παραιτησαν...ο σαμ αυτος κ εαν ειναι λαικιστης,απλως θελει μονο να γινει προθυπουργος κ ας χρεοκοπησουμε...αυτο φανηκε απο την αρχη που ανελαβε την νδ...εαν ηταν ηγετης θα επρεπε απο την αρχη να βαλει χερι για να σωθει η πατριδα κ οχι να το παιζει αντιμνημονιακος της πλακας...εαν εβαζε χερι απο την αρχη δεν θα φθαναμε εδω που ειμαστε χρεοκοπημενοι...τα μετρα εαν απο την αρχη τα επερνε ο γαπ οπως πχ,την εισφορα της δεη τωρα δεν θα ειμαστε εδω...σφαλματα,σφλματα κ ολα στον βωμο της κομματικης συντεχνεια των δυο μεγαλων κομματων...οσο για την αριστερα,αυτη κ εαν ειναι στον κοσμο της κ στα μικροκομματικα της παιχνιδια...ροζ κ πληρως αστικοποιημενη κ κρατικοδιαιτη... μονο την επιβιωση της κοιταζει κ να αυξησουν την επιροη της αψηφοντας για το κρατος...αποδειξη ειναι οτι θελουν επιστροφη στη δραχμη...δλδ θελουν πεινα κ δυστυχια κ προσφερουν υπηρεσια στους μαυραγορητες κ σε αυτους που εχουν βγαλει τα χρηματα τους εξω καθως κ στα ντοπια λαμογια που χρωστανε παντου...ευτυχως ο κοσμος εχει ξυπνησει κ στις εκλογες δεν θα δωσουν πλειοψηφια σε κανενα λαμογιο...πιστευω η καλυτερη εκδικιση του κοσμου που υποφερει αυτη την στιγμη ειναι να μην βγαλει κανενα,αλλα να τους καταδικασει να συνεργαζονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σιγά μην σκίσουν κανένα καλσόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Σαμαρας δεν παει και πολυ καλα απο μυαλο, εχει κληρονομικα ψυχολογικα προβληματα. Αντε καποιος εκει στη Συγγρου να τον εξετασει γιατι βλεπω ζουρλομανδυα συντομα.
    Ενας φιλος απο τα παλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. _____________________________
    ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ...
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    Ο ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑ-ΛΑ-ΚΑ ?



    δες φατσα, βγαλε συμπερασμα...



    Ο ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΕΙΑ.ΣΤΗΝ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΑ ΜΕΙΑΣΜΑΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ..ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΙΑΣ ΜΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΟΙΚΤΟ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΑΙ ..ΦΤΑΙΕΙ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση