GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απειλεί με κομματική πειθαρχία τους βουλευτές της ΝΔ ο Μιχελάκης...

Ανοιχτό αφήνει με συνέντευξή του  ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης το ενδεχόμενο να επιβληθεί κομματική πειθαρχία στην ΚΟ της ΝΔ, αν...

Ανοιχτό αφήνει με συνέντευξή του  ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης το ενδεχόμενο να επιβληθεί κομματική πειθαρχία στην ΚΟ της ΝΔ, αν...
 υπάρξουν βουλευτές οι οποίοι θα αντιδράσουν στο νέο πρόγραμμα που θα συμφωνηθεί από τους πολιτικούς αρχηγούς.

21 σχόλια

  1. Μοιραστείτε το: (0)
    Προσθήκη στα αγαπημένα | Σχόλια

    Ο Παπανδρέου το απόγευμα της Παρασκευής στο αγαπημένο του γυμναστήριο. Παπαδήμος τέλος- πάμε σε δημοψήφισμα...
    Hercules gym της Νέας Ερυθραίας γυμναζόταν χθες το απόγευμα ο Γιώργος Παπανδρέου, ώστε να είναι έτοιμος για την αυριανή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με τον Παπαδήμο. Ελπίζουμε σε λίγες ώρες η κυβέρνηση Παπαδήμου να αποτελεί παρελθόν και να οδηγηθεί η χώρα σε δημοψήφισμα με το ερώτημα αν θέλουν οι πολίτες χρεοκοπία μέσα η έξω από το ευρώ... από. kourdistoportocali. . Ευχαριστώ για την επίσκεψη: devilthrakis@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βαλτε την μηνυση του δρ κουτσουκου κατα τησ τροικασ και τησ γερμανιασ που σωζει την τιμη τησ Ελλασας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. GAY- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    Μην περιμένετε ότι θα βγούμε ποτέ από την οικονομική εξαθλίωση που μας έβαλε
    Το gaypasok μαζί με την gay-παρέα του και τώρα με την gay- κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας .
    ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παραδίδει την εντολή ο Παπαδήμος αν δεν συμφωνήσουν οι αρχηγοί

    Παραδίδει την εντολή ο Παπαδήμος αν δεν συμφωνήσουν οι αρχηγοί

    Την πιθανότητα να παραδώσει την εντολή ο Λουκάς Παπαδήμος αν στην αυριανή συνάντηση με τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς δεν υπάρξει συμφωνία για τα μέτρα που θα ληφθούν, εξετάζουν στο Μέγαρο Μαξίμου.Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Παπαδήμος έχει ενοχληθεί απο τις διαρροές αλλα και από δημόσιες τοποθετήσεις και από τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση και εξετάζει την πιθανότητα, αν αύριο τεθούν εμπόδια στην πορεία για την υπογραφή της δανειακής σύμβασης να παραδώσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.«

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΛΑΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ???
    ΤΙ ΧΟΥΝΤΙΝΙ ΡΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΜΠΟΜΠΟΛΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΡΗΤΡΕΣ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
    Τρεις βασικές ρήτρες της δανειακής σύμβασης του Μαΐου που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε

    Αυτές είναι:
    1) Η Ελλάδα παραιτείται αμετάκλητα και άνευ όρων από κάθε ασυλία που της παρέχει η εθνική της κυριαρχία

    2) Η Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να ζητήσει δανειακή βοήθεια από άλλη χώρα εκτός των δανειστών της ( πχ Κίνα, Ρωσία)
    3) Η Ελλάδα δεν μπορεί να προβάλλει αξιώσεις από τους δανειστές της ώστε να συμψηφιστούν τα χρέη της με χρέη των δανειστών της προς την ίδια, όπως για παράδειγμα κατοχικό δάνειο που έλαβε η Γερμανία από την Ελλάδα κατά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο.
    Η παραπάνω σύμβαση έχει υπογραφεί από τον Κ. Παπακωνσταντίνου και από τον Κ.Προβόπουλο. Το μειονέκτημα για αυτούς και το πλεονέκτημα για μας είναι ότι δεν έχει περάσει από κύρωση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο οπότε μπορούμε στο μέλλον να την καταγγείλουμε. Τώρα βέβαια αυτό προσπαθούν να περάσουν με τη νέα δανειακή σύμβαση που θα περάσει από την Βουλή και επικυρώνει όλα τα παραπάνω. Ελπίζω τώρα να γίνεται από όλους αντιληπτό ποιος είναι ο ρόλος της νέας φασιστικής κυβέρνησης που ήρθε στην εξουσία ερήμην μας και τελείως αντισυνταγματικά, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των Γερμανών και των διεθνών τοκογλύφων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επαναστατήστε ρε έλληνες τι περιμένετε ;;;;
    Μήπως είστε πουστράκια όπως οι αρχηγοί σας και σας αρέσει να σας γαμάνε τον κώλο σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όσο ποιο γρήγορα φωνάξουμε τον Κώστα Καραμανλή ,
    να έρθει να μας σώσει από την Εθνική - ολική καταστροφή που μας έφερε , το ΠΑΣΟΚ , ο Λουκάς Παπαδήμος και η υπόλοιποι της παρέας των εθνοσωτήρων , που όπως αποδεικνύετε πλέον με αποδείξεις ότι είναι όλοι τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ , μπορούμε να βγούμε από την Εθνική - ολική καταστροφή ζωντανοί , με έξυπνες πατριωτικές κινήσεις , που θα κάνει ο Κώστας Καραμανλής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. _________________________________
    Διαβάστε τι λέει ο διεστραμμένος μισάνθρωπος.
    ________________________________
    Υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος : "Οι Έλληνες κρύβουν 49 δισ. ευρώ κάτω από το στρώμα". !!

    Ούτε που του περνά από το μυαλό ότι τα λεφτά αποσύρονται από τις τράπεζες για να μπορούν οι Έλληνες να αντεπεξέρθουνε στα αυξημένα έξοδα και στα μειωμένα έως ανύπαρκτα έσοδα, λόγω της πολιτικής που εφαρμόζουν.
    ----------------------------------
    Δηλαδή αυτός με λίγα λόγια θέλει η φορολογία να ανεβαίνει, οι μισθοί και οι συντάξεις να κόβονται, οι εργαζόμενοι να απολύονται, τα μαγαζιά να κλείνουν και τα λεφτά των καταθετών να παραμένουν άθικτα στις τράπεζες.

    Ουσιαστικά είναι σαν να
    μας λέει ότι ανακάλυψε το αεικίνητο.
    Αλλά τι να περιμένει κανείς από ένα μισάνθρωπο κτήνος της αποκάλυψης.
    Είναι σαν την Μαρία Αντουανέτα που όταν της έλεγαν ότι ο λαός δεν έχει ψωμί να φάει αυτή τους απαντούσε εντελώς φυσικά, ότι εάν δεν έχουν ψωμί ας φάνε παντεσπάνι.

    Ένα να ξέρεις απαίσια βρωμερή πατσαβούρα, ότι στην σημερινή κατάσταση έχει περιέλθει η χώρα λόγω της δουλικότητας σου έναντι των ξένων τοκογλύφων, με τους οποίους συνεργάζεσαι και την μεγαλύτερη ευθήνη λόγω της θέσης σου την φέρεις εσύ.

    Όταν έρθει τι πλήρωμα του χρόνου θα κληθείς να λογοδοτήσεις για τα πεπραγμένα σου και δεν θα υπάρξει κανένα έλεος, όπως και εσύ δεν έχεις κανένα έλεος για τον λαό, μέρος του οποίου εσύ δεν είσαι.


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ
    Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος στην Βουλή, τεράστιο πλήγμα έχει προκαλέσει στις τράπεζες η μεγάλη απόσυρση καταθέσεων από τους Έλληνες, που φτάνει συνολικά τα 65 δισ. ευρώ,
    ...ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ
    ΤΟ ΖΩΟΟΟΟΝ . ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΛΕΣ ΤΟΥ.

    Ο υπουργός τόνισε πως από τα 65 δισ. μόνον τα 19 δισ. έχουν φυγαδευτεί σε τράπεζες του εξωτερικού, με κύριο προορισμό την Βρετανία (5 δισ. ευρώ περίπου) και την Ελβετία (1,6 δισ. ευρώ).
    "Τα υπόλοιπα 49 δισ. ευρώ που έχουν αποσύρει οι Έλληνες από τις τράπεζες για να τα σώσουν, σε περίπτωση επιστροφής στη δραχμή, φυλάσσονται σε τραπεζικές θυρίδες, σε μπαούλα, σε σεντούκια, σε υπόγεια, σε σοφίτες και σε στρώματα.
    Πρόκειται για παραδοσιακούς αποταμιευτές", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ευ. Βενιζέλος.....
    _________________________________
    Και εγώ σου λέω ότι εσύ δεν είσαι ένας παραδοσιακός μαλάκας αλλά ένας μαλάκας με πατέντα….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πω πω πω… ΕΦΙΑΛΤΗ ζω, μη με ξυπνάτε…

    - Άλλος, , έλεγε ότι «λεφτά υπάρχουν», όχι μόνο προεκλογικά, αλλά και στη συνέντευξη για τις 100 μέρες της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ στην εξουσία (στο Ζάππειο).
    - Άλλος έκανε μυστικές διαπραγματεύσεις με τον Στρος Καν για το ΔΝΤ, ενώ ταυτόχρονα δήλωνε ότι «δεν υπάρχει κανένα θέμα ΔΝΤ».
    - Άλλος έλεγε ότι οι διοικητές των εφοριών, των νοσοκομείων και οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων θα επιλεγούν απ’ το opengov, αφήνοντας επί μήνες παράλυτο το κράτος στην πιό δύσκολη στιγμή μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. .
    - Άλλος μίλαγε για πράσινη ανάπτυξη (και πράσινα άλογα) στα υπουργικά συμβούλια, καλώντας δήθεν ειδικούς να κάνουν διαλέξεις γυμνασιακού επιπέδου, ενώ η χώρα είχε φτάσει ήδη στο παγόβουνο.
    - Άλλος δεν έπαιρνε κανένα μέτρο επί 6 μήνες, παρά τις πιέσεις υπουργών αλλά και ΜΜΕ, και ενώ οι αγορές έκλειναν για την Ελλάδα.
    - Άλλος διασύρθηκε στο Νταβός από Άγγλο δημοσιογράφο και άλλος πήγε ατάραχος, στη συνέχεια, να δει την ειδική προβολή του «Άβαταρ».

    - Άλλος κυβέρνησε με φίλους και υπαλλήλους, περιφρονώντας κάθε έννοια αξιοκρατίας.
    - Άλλος δεν έκανε καμιά διαπραγμάτευση με την τρόικα (και τους πολιτικούς προϊσταμένους της) για τη σύνταξη του πρώτου Μνημονίου, τον Μάιο του 2010.
    - Άλλος άφησε την κυβέρνηση να βολοδέρνει επί 12 μήνες, χωρίς να παρακολουθεί το μηδενικό έργο πολλών υπουργών και χωρίς να παίρνει καμιά πρωτοβουλία για να αλλάξει τη φορά των πραγμάτων.
    - Άλλος θα κατέρρεε τον περασμένο Ιούνιο, όταν η τρόικα κατάλαβε ότι δεν έχουμε τηρήσει καμιά απ’ τις δεσμεύσεις και μας έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό, με το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

    - Άλλος εξήγγειλε Δημοψήφισμα, χωρίς καμιά προειδοποίηση των δανειστών, με συνέπεια να απειληθεί η Ελλάδα με άμεση αποβολή από την Ευρωζώνη;
    - Άλλος πρότεινε για πρωθυπουργό την πρώην νταντά του και τον αρχικηπουρό του, όταν υποχρεώθηκε να παραιτηθεί.
    - Άλλου πρωθυπουργού ο υπεύθυνος Τύπου έλεγε ανενδοίαστα ψέματα
    (τη 12η ώρα) ότι δήθεν ο Παπαδήμος έθετε όρους για να αποδεχθεί την πρωθυπουργία.

    -....Άλλος, προφανώς, θα ήταν



    Διότι αν ο Γιώργος Παπανδρέου διέσωζε την Ελλάδα επί 2 χρόνια, τότε πώς σήμερα παραμένει ένα βήμα πριν από την καταστροφή ή την πανάκριβη για τους Έλληνες σωτηρία;

    Άλλος τα έκανε όλα αυτά.

    Ο «κανονικός» Γιώργος, όχι ο άλλος, έχει να αναμετρηθεί πλέον μόνο με την ιστορία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όσο ποιο γρήγορα φωνάξουμε τον Κώστα Καραμανλή ,
    να έρθει να μας σώσει από την Εθνική - ολική καταστροφή που μας έφερε , το ΠΑΣΟΚ , ο Λουκάς Παπαδήμος και η υπόλοιποι της παρέας των εθνοσωτήρων , που όπως αποδεικνύετε πλέον με αποδείξεις ότι είναι όλοι τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ , μπορούμε να βγούμε από την Εθνική - ολική καταστροφή ζωντανοί , με έξυπνες πατριωτικές κινήσεις , που θα κάνει ο Κώστας Καραμανλής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. στο λαιμό θα σας κάτσει ρε κουφάλες φασίστες ο γιώργος. αλλά έπρεπε να αφήσει το μπουχέσα κανά εξάμηνο να κυβερνήσει ακόμη και να σας έβλεπα σήμερα. θα είχαν διαλυθεί τα πάντα. θα είχαμε βέβαια και ένα καλό. τον μπουχέσα θα τον είχαν κρεμάσει. που θέλει να γίνει και σωτήρας σήμερα η παλιαδερφή του ζαχόπουλου και του εφραίμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τρία κοντοσούβλια στον κύριο καραμανλή και γρήγορα......γρήγορα...γιατί πρέπει να έρθει να μας σώσει....για να έχει δυνάμεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ελα ντε γιατί δεν τον άφησε..........να μας σώσει.......τον καραμαλέγκο..........και μας έσωσε ο γιώργος......ρητορικό το ερώτημα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ιστορία με τη ΔΕΗ στις Σέρες δεν είναι λάθος, δεν μπορεί να έγινε τέτοιο λάθος, σκεφτείτε το. Θέλουν κρέμασμα. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Καραμανλής άφησε μια... ανθηρή οικονομία? ΄Η μήπως άφησε... ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΑΝΤΟΥ? ΄Εργο δικό του δεν είναι ο εκτροχιασμός της οικονομίας? Η τραγωδία που ζούμε? Πόσες 10ετίες θα χρειαστούν για να συμμαζευτεί το... έργο του! Δεν σας άρεσε, που ο Γιώργος, ήταν ο μόνο που ανασκουμπώθηκε και βάλθηκε να καθαρίσει τα... γαλάζια σκατά! Που είναι... ατέλειωτα!!! Και όλοι κάθονταν γύρω, ακόμα και αυτοί που προκάλεσαν τη... ρύπανση και έκαναν μόνο κριτική! Αν πάλι σας άρεσε, ο Καραμανλής, ο Σαμαράς και τ΄άλλα παιδιά, μπορείτε να ψηφίσετε δεξιά, για να συνεχίσει, να... ολοκληρώσει το έργο της! Αλτσχάϊμερ πάθατε? Ξυπνείστε ρέεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτοί είσαστε ΜΕΡΙΚΟΊ ο ένας θέλει τον Καρμ-ΑΛΗ, ο άλλος τον Γιωργάκη...

    Βρε παπάρες ΧΡΟΝΙΑ τώρα συγκυβερνούν η δυο παρατάξεις , από εποχή που η Πολιτική άνοιξη έριξε τον Κ.Μητσοτάκη..

    Μην ξεβρακώνεστε άλλο πια χρόνια τώρα η δυο Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ ο ένας μας λούζει και ο άλλος μας χτενίζει εε.. ήρθε η ώρα να φωνάξουν και τον Καρατζαφυρερ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΈΨΟΥΝ..

    Μόλις υπογράψουν το PSI+ , θα αλλάξει η κατάσταση ΤΌΤΕ ΘΑ ΠΑΛΕΎΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΊΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΏ γιατί τα χρέη θα είναι σε ΕΥΡΩ στο αγγλοσαξονικό δίκαιο ..

    ΤΌΤΕ βγάζοντας μας από το ευρώ θα έλθουν τα ευρώ από έξω να μας ξεβρακώσουν ..

    ΌΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΈΧΟΥΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ,ΣΑΜΑΡΑΣ, ΝΤΟΡΑ, ΦΥΡΕΡ, ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΜΠΕΝΊΤΟ.ΚΑΙ Σ.Ι.Α.. Ανοίξετε κανένα σαιτ της βουλής να τα δείτε, ΟΙ ΠΙΟ (ΕΞΥΠΝΑΚΙΔΕΣ) σε αδέλφια, σε συζύγους , σε γκόμενες , σε καμαριέρες τους ,σε μαγείρους τους το ίδιο έχουν κάνει και γνωστές οικογένειες..

    Μας λένε για την ΦΟΎΣΚΑ των μεγάλων μισθών ΆΝΤΕ και να το δεχτώ ,για την ΦΟΎΣΚΑ των μεγάλων τιμών τον αγαθών γιατί δεν μιλά κανείς κερατάς εξουσιαστής ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ της σημερινής φασιστικής εξουσίας Η κανένας ΜΕΓΆΛΟ-ΔΗΜΟΣΕΙΟΓΡΑΦΟΣ;...

    Γιατί δεν βγαίνει ένας (ηγέτης) να πει μποϋκοτάζ στα προϊόντα αυτής και αυτής της χωράς; ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΧΕΣΤΕΣ, ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΛΆΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΈΔΙΟ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...

    Ότι πάρομε τώρα είναι και τέλος και 300 δις και 500 δις..του χρόνου πρέπει να δώσουμε 53 δις ,τον άλλο χρόνο 75 δις, το παραπάνω 90 δις .. από που μωρέ θα βρεθούν αυτά αν δεν σου πάρουνε και την γυναικά σου να την βάλουν να κάνει βίζιτες;

    Μπούτζουκας Θ.Τ .. έχω αποφασίσει εγώ τι θα πράξω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όσο ποιο γρήγορα φωνάξουμε τον Κώστα Καραμανλή ,
    να έρθει να μας σώσει από την Εθνική - ολική καταστροφή που μας έφερε , το ΠΑΣΟΚ , ο Λουκάς Παπαδήμος και η υπόλοιποι της παρέας των εθνοσωτήρων , που όπως αποδεικνύετε πλέον με αποδείξεις ότι είναι όλοι τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ , μπορούμε να βγούμε από την Εθνική - ολική καταστροφή ζωντανοί , με έξυπνες πατριωτικές κινήσεις , που θα κάνει ο Κώστας Καραμανλής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σιγά τον Larry King. Το μόμολο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όσο ποιο γρήγορα φωνάξουμε τον Κώστα Καραμανλή

    Bιάζεσαι χαζέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση