GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κ. Μαρκόπουλος: «Δεν είμαι απόγονος, ούτε ζω με "χορηγίες"...»

«Η μεγαλύτερη μαγκιά είναι η αξιοπιστία και η πειστικότητα. Οι δε μεγάλες αποφάσεις δεν σκιάζονται ούτε από φιλίες, ούτε από προσωπολατρίες...

«Η μεγαλύτερη μαγκιά είναι η αξιοπιστία και η πειστικότητα. Οι δε μεγάλες αποφάσεις δεν σκιάζονται ούτε από φιλίες, ούτε από προσωπολατρίες» είναι το σχόλιο του πρώην βουλευτή της ΝΔ Κώστα Μαρκόπουλου που ανοίγει για πρώτη φορά τα χαρτιά του μετά τη διαγραφή του από το κόμμα. Με τον τρόπο αυτό απαντά στο «τζάμπα μάγκες» του Αντώνη Σαμαρά και μάλιστα προχωρά και ένα βήμα πιο πέρα, τονίζοντας πως «διαφωνήσαμε πολιτικά. Τόσο απλά. Και τόσο σοβαρά συγχρόνως».
Ανοίγοντας τα χαρτιά του στο eviaportal.gr, ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, δηλώνει πως «νοιώθει αμήχανα», τονίζει πως...
ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ «κράτησα όλο το στρατηγικό σχεδιασμό του κόμματος» και συμπληρώνει με νόημα: «εγώ, έκανα το χρέος μου». Αναφερόμενος στο κλίμα λίγο πριν από την ψηφοφορία, υπογραμμίζει ότι δεν έπρεπε να έχει τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας και σημειώνει: «η απόφασή μου να πω "όχι" στο Μνημόνιο 2 δεν περιείχε φιλοδοξία εφήμερου εντυπωσιασμού. Ούτε μετριέται με το αν "μου βγήκε" ή όχι. Ούτε η διαγραφή θα με εμπόδιζε. Δεν το πιστεύω. Το έχω αναλύσει σε όλες τις διαστάσεις. Δεν το ψήφισα. Διαγράφηκα αλλά είμαι εντάξει με τον εαυτό μου».
Δίνει ελαφρυντικά στον Αντώνη Σαμαρά γιατί όπως λέει «έχει το ελαφρυντικό ότι είχε αδιέξοδο μπροστά του». Μάλιστα ο ίδιος δεν κρύβει ότι είχε την ελπίδα πως «το αδιέξοδο θα έλυνε η Βουλή, εξάλλου οι βουλευτές έχουν τον τελευταίο λόγο. Γι' αυτό καταψήφισα μαζί με άλλους 20 από τη Ν.Δ. και 22 από το ΠΑΣΟΚ. Αλλά δεν φθάσαμε».
Ο κ. Μαρκόπουλος ζητά άμεσα εκλογές και θεωρεί πως χρειάζεται μια κυβέρνηση με νωπή εντολή και σχέδιο εγκεκριμένο από τον λαό. Σημειώνει πως δεν χρειάζεται «διορισμένους ημιπολιτικούς που στο τέλος θα φύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση», ενώ παράλληλα υπογραμμίζει πως «πρέπει να σταματήσει η ταλαιπωρία των θεσμών προς όφελος των σχεδιασμών».
Ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, λέει ακόμη ότι η αλλαγή στάσης «προκάλεσε σοκ σε όσους καλλιεργούσαν μέσα τους την ελπίδα για κάτι αναπτυξιακό», εκτιμά πως «η αλλαγή στάσης και ο ακρωτηριασμός της παράταξης προκάλεσε ψαλίδισμα της πρωτοπορίας», διακινδυνεύει μια πρόβλεψη σύμφωνα με την οποία «χωρίς έγκριση από τον λαό, η ΝΔ κινδυνεύει να έχει την τύχη του ΠΑΣΟΚ» και εύχεται «να πέφτει έξω». Συγχρόνως καταθέτει τη διαφωνία του για τις διαγραφές και τη «δεξιά διεύρυνση», όπως χαρακτηριστικά σημειώνει, και προσθέτει πως η ΝΔ «ήταν πάντα το κόμμα των νοικοκυραίων με αποστροφή στα άκρα και στις εξαλλοσύνες».
Ο κ. Κώστας Μαρκόπουλος δεν κρύβει την πολιτική διαχείριση της εισόδου των δύο στελεχών από το ΛΑΟΣ και επισημαίνει πως «είναι τουλάχιστον αστείο η ΝΔ να έχει έξω από το κόμμα 21 βουλευτές και να ζητωκραυγάζει για μεταγραφές δύο προσώπων που μέχρι πριν λίγο την εξύβριζαν πολιτικά. Αλλά, πιο σημαντικό ρόλο παίζουν οι πολιτικές αποφάσεις από τα πρόσωπα».
Αναφερόμενος στην πολιτική του διαδρομή από δω και μπρος καταθέτει την εκτίμηση πως «σύντομα είμαστε πίσω όλοι, εκπροσωπώντας ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας που αντεπιτίθεται στο μνημόνιο και που διαθέτει μεγαλύτερη διάσταση κοινωνικής πολιτικής μέσα στο σχέδιο σωτηρίας» και προσθέτει: «όπως και να το κάνουμε τα "όχι" γράφουν ιστορία. Τα "ναι", σπάνια». Τέλος, αφήνει αιχμές ακόμη και για συναδέλφους του τους οποίους και δεν προσδιορίζει αλλά με έμφαση σημειώνει: «Δεν είμαι απόγονος, ούτε ζω με "χορηγίες". Δόξα τω Θεώ. Ωστόσο ούτε άλλους πολιτικούς χώρους γλυκοκοιτάζω, ούτε εκτός πολιτικής με βλέπω. Αλίμονο άλλωστε αν στην πρώτη δυσκολία το βάζαμε στα πόδια!...».
Πηγή: ΑΠΕ

7 σχόλια

  1. Βρε ζώα του ΜΕΚΑ του ΣΚΑΙ του ΣΤΑΡ και όλων τον ΜΜΕ αλλά ιδικά ΜΕΚΑ και ΣΚΑΙ... ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ στο Παπαδήμο και στους μαλάκες που τον στηρίζουν!!! ( ΠΗΓΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΓΚΟΥΠ) ΠΩ ΠΩ κατόρθωμα!!!

    ΑΦΟΎ ΒΡΕ ΖΏΑ Ο ΙΠΠΟΠΌΤΑΜΟΣ ΘΑ ΑΠΟΧΏΡΗΣΉ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΙ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ ωστε οι μαλακες ψηφοφόροι να ξεχάσουν τον ΙΠΠΟΠΌΤΑΜΟ ΒΕΝΙΖΈΛΟ!!!

    ΡΕ ΓΙΑ ΤΌΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΆΝΕ ΑΚΌΜΑ !!!!!!!

    Διέγραψε τους, γαμώ την κούνια τους..

    Μπούτζουκας Θ.Τ ΚΡΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κώστα Μαρκόπουλε
    σουχα γράψει πριν δυο χρόνια ένα σχόλιο,όταν σε χτύπαγαν για τον ΕΟΤ.
    αυτός που έγινε αιτία κάποιος μεγάλος να γενεί, αυτού του μέλει να χαθεί.
    όχι δικό μου , αλλά Σαίκσπιρ!
    Να που έγινε!
    ότι έκανε ο ΓΑΠης , τέτοια θα κάνει και ο Αντωνάκης!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΓΗΚΕ και ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ και ΤΟ "ΤΑΚΙΜΙ" ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗ και ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ...ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...!!!
    ______________________________
    "ΧΑΟΣ και ΑΛΛΑΛΟΥΜ" ΣΤΟ ΛΑγΟΣ
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΒΟΡΙΔΗ--ΑΔΩΝΙ...!!!

    Ο άξεστος Ελ-λαδέμπορας της Ελληνικής Ιστορίας και πρώτο "τακίμι" του Αρχηγού τού υποκόσμου, των εκβιαστών-- τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης, Κ.Βελόπουλος εξαργυρώνει την στήριξη πού είχε από τον Καρατζαφέρη στην υπόθεση Καραμπέρη (Άλλωστε, ένοχος ένοχον... ού ποιεί)καί αφού κρυβόταν με τις αποκαλύψεις γιά τις σχέσεις του με τον Καραμπέρη, βγήκε από τον τάφο της σιωπής του και παριστάνει τον Ηρακλή του Καρατζαφέρη παραδίνοντας μαθήματα...ηθικής και δημοκρατίας.

    Ξέχασε ο "άξεστος" Βελόπουλος ότι γιά λόγους "ηθικής αναξιότητος" μετά από Εφετειακές καταδίκες του γιά υπεξαίρεση, είχε εκδιωχθεί από το ΛΑΟΣ και επιπροσθέτως του είχε απαγορευθεί και η εκπομπή των τηλεπωλήσεων στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ επί δύο χρόνια καί ως άστεγος περιφερόταν στην Θεσσαλονίκη και οσάκις ανέβαινε ο Καρατζαφέρης έτρεχε και έσπρωχνε να βγεί φωτο μαζί του, γιά να δείξει ότι δεν είναι διωγμένος...

    Αυτός λοιπόν ό "άξεστος" με το παλιό και πρόσφατο παρελθόν, επιτέθηκε ακόμη και στον συναδελφό του στο ίδιο κόμμα βουλευτή Θ.Πλεύρη, γιά να στηρίξει τον Καρατζαφέρη καί του δώσει κανένα κομματικό τίτλο, τωρα πού αποχώρησαν Βορίδης-Άδωνις...

    Ο Πλεύρης στο Βήμα 99,5 επιτέθηκε εναντίον των βουλευτών του ΛΑΟΣ που κατηγορούν τους Μάκη Βορίδη και Αδωνι Γεωργιάδη για την προσχώρησή τους στη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας:
    «Δεν μπορούν να τους κατηγορούν αυτοί που ήρθαν στο κόμμα αργότερα μόνον για να γίνουν βουλευτές». .

    Πήρε λοιπόν τη σκυτάλη από το τάφο του ο "άξεστος" Βελόπουλος και απάντησε:
    "Ο Θάνος έχει μπερδέψει τους ενοίκους και τους φιλοξενούμενους με τον Καρατζαφέρη που έχει ιδρύσει το κόμμα...δυστυχώς για τον Θάνο ο Καρατζαφέρης αποφασίζει...'Αλλωστε η πλειοψηφία των βουλευτών μας δεν μεταλλάχθηκε, έμεινε εδώ και απ'ότι θυμάμαι, οι πλειοψηφίες αποφασίζουν, τουλάχιστον στις δημοκρατίες".
    (λόγια...κουτρουβάλα)...

    Βέβαια αυτά είναι χαρακτηριστικά του χάους και του αλλαλούμ πού επικρατεί στο ΛΑΟΣ, το οποίον όπως δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις κινδυνεύει να μείνει εκτός Βουλής...!!!

    Υ.Γ.
    Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βελόπουλος άν δεν είχε "εμπλοκή" στην υπόθεση Καραμπέρη σήμερα θα είχε γίνει δεκτός και θα είχε προσχωρήσει στο ΠΑΣΟΚ...

    Τόσο... συνεπής Καρατζαφερικός...είναι...!!!

    /////////////////////////////////////////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε πλήρη κατάρρευση το τηλεκόμμα.
    Περαστικά σας!

    Με το Θεμη Καλαποθαρακο, το νονο της νυχτας που δολοφονηθηκε το 2000, τι σχεση εχει το ενα διαμαντι;
    ΚΑΙ...Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ..ΤΩΡΑ !
    Καλαποθαρακος του εξωτικου Λαος,
    τι σχεση εχει με αυτη την οικογενεια;

    Απάντηση: ...AΔΕΛΦΟΣ !!!!


    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑ..Φυρερ
    ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ...
    ΤΟ'ΠΑΙΖΕΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
    ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ - ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ !!!

    ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΠΑΡΣΗ Η ΑΛΛΑΖΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΜΟΣ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΗ
    ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΡΟΜΠΑ ΕΓΙΝΕΣ

    ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ ΕΧΟΥΝΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ
    χέρι-πόδι με τις ΜΑΦΙΕΣ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    Καραμπέεεεεερηηηη ...μουυυυυυσχάριιιιιιιιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΑΘΑΡΧΙΔΟΣ20 Φεβ 2012, 10:19:00 μ.μ.

    ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ: ΞΕΝΟΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΣ!
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!…ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ;…ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!




    Δεν υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία! Στο βιογραφικό του δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά για στρατιωτική θητεία Παπαδήμου και βεβαίως ο ίδιος απέφυγε να απαντήσει σε σχετικές επίμονες ερωτήσεις..
    Τι θυμίζει ο Παπαδήμος; Περίπτωση σαν αυτές του Τσοχατζόπουλου, Σαμαρά και άλλων πολιτικών ταγών, που δεν υπηρέτησαν στον στρατό! Και αν σε αυτούς προσθέσουμε τον Παπανδρέου (αυτός υπηρέτησε στον αμερικανικό στρατό), τότε καταλαβαίνουμε πώς και γιατί έχει φτάσει σε αυτά τα χάλια η Ελλάδα!..
    Όποιος πει ότι ο Σαμαράς “υπηρέτησε στον στρατό”, θα πει βλακεία. Ο Σαμαράς κατετάγη στο ναυτικό τον Ιούλιο του 1976 και τον Οκτώβριο του ίδιου έτους εξαγόρασε την θητεία του με 21.000 δρχ.!!! Σε ηλικία 26 ετών παρακαλώ και εν καιρώ επιστρατεύσεως λόγω των γεγονότων της Κύπρου, ο Α. Σαμαράς, βρήκε τον τρόπο (!) να εξαγοράσει τη θητεία του (βουτυρομπεμπές)! Το 1977 υπηρέτησε 3 ακόμη μήνες από το “υπόλοιπο” της θητείας του! Κολαγιόπαις ήταν, ως κολέγιο και λούφα εξέλαβε το στρατό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μακρόπουλε τα χρύσα χερούλια από το υπουργείο τουρισμού λείπουνε λέει η άντζελα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ,ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ,
    Η ΝΔ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΡΑΜΑ ΠΟΛΑΝ ΚΑΙ ΚΕΠ ΜΕ ΟΛΙΓΗ ΓΡΑΦΙΚΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ (19% ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ...),Η ΛΑΪΚΗ ΔΕΞΙΑ ΕΧΕΙ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΜΑΝΤΙΛΙ,ΚΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΝΟΥΝ ΗΔΗ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗ ΝΔ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΠΑΡΣΟ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΟΝΤΑΡΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
    ΑΜΑ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΦΑ ΗΓΕΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ,Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,Η ΝΔ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 10%.
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΝΑ ΣΚΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΙΣΟ.ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ.
    ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΝΔ ΤΟ 2009 ΕΛΑΒΕ 33%.
    ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΤΕ ΚΡΑΤΑΙΑ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση