GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όχι στην ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης...

Από το  ecogreens-gr.org Απόπειρα αμφισβήτησης της παιδαγωγικής αυτονομίας των εκπαιδευτικών αποτελεί η αγωγή βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. εναντίον...

Από το ecogreens-gr.org

Απόπειρα αμφισβήτησης της παιδαγωγικής αυτονομίας των εκπαιδευτικών αποτελεί η αγωγή βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. εναντίον της Ο.Λ.Μ.Ε. και της Ε.Λ.Μ.Ε. Σερρών
Αγωγή κατέθεσε εναντίον της ΟΛΜΕ και της ΕΛΜΕ Σερρών, ο βουλευτής Σερρών του ΛΑΟΣ κ. Ηλίας Πολατίδης ζητώντας να...
καταδικαστούν τα προεδρεία των Δ.Σ. ΟΛΜΕ και ΕΛΜΕ.
Η αγωγή γίνεται γιατί με ανακοίνωσή τους η ΟΛΜΕ και η ΕΛΜΕ Σερρών εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην απαίτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ (και του προέδρου της ΝΕ Σερρών του κόμματός του), να κληθεί καθηγήτρια του 3ου Γυμνασίου Σερρών να δώσει εξηγήσεις σε αυτούς και τον Διευθυντή της, για το περιεχόμενο της διδασκαλίας της στο θέμα του ρατσισμού.
Ο παραπάνω βουλευτής κατέθεσε αγωγή που εκδικάζεται σήμερα (6/2/2012) στο Πρωτοδικείο Σερρών, ζητώντας να καταδικαστούν ο πρώην πρόεδρος της ΟΛΜΕ Κώστας Μανιάτης, ο πρώην Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, Θέμης Κοτσιφάκης και οι τότε Αντιπρόεδρος και Γεν. γραμματέας της ΕΛΜΕ Σερρών, Κων. Ψαθάς και Σταυρούλα Σάββα, αντίστοιχα, σε πρόστιμο 50.000 Ευρώ ο καθένας, προσωπική κράτηση 6 μηνών, γραπτή δήλωση μετάνοιας για τις πράξεις τους κ.α.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι είμαστε αντίθετοι με οποιαδήποτε έξωθεν παρέμβαση στην εκπαιδευτική διαδικασία και σε οποιαδήποτε προσπάθειά αμφισβήτησης της παιδαγωγικής αυτονομίας των εκπαιδευτικών.
Με την παρέμβαση και την αγωγή του βουλευτή του ΛΑΟΣ επιχειρείται η ποινικοποίηση της έκφρασης γνώμης και της συνδικαλιστικής δράσης.

7 σχόλια

  1. Προς κύριον Κωλοτούμπαν Σαχλαμαρά,

    Αντωνάκη, τώρα που συμμάζεψες στην μεγάλη, δεξιά, ταγματασφαλίτικη, θαλπωρή,

    τους άσωτους φασίστες «Άδωνι Μπουμπούκο» και «Μάϊκ Τσεκούρη»

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΟΥ !!!

    Αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτοί οι γελοίοι τύποι, που περιμάζεψες…

    Το πρόβλημα είσαι ΕΣΥ, που ηγείσαι της… υποτίθεται ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ στην Ελλάδα και τους περιμάζεψες!!!!

    Αντωνάκη…, αύριο και η «Χρυσή Αυγή» θα μπει στο Κοινοβούλιο, λόγω της εγκληματικής ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ 60 χρόνων μετά την Κατοχή!!! Εάν κι ο Μιχαλιολάκος αλλάξει γνώμη και δηλώσει «ΑΝΑΝΗΨΑΣ», θα τον δεχτείς κι αυτόν στην κακόμοιρη ΝΟΥΔΟΥΛΑ?????

    Αφού πήρες τον τσεκουροβγάλτη, κουμπάρο του Λεπέν και ΥΜΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, στον Μιχαλιολάκο της «Χρυσή Αυγής» θα κολλήσεις???

    Βρε, αει στα τσακίδια ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΗΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι να μπορούσε να ποινικοποιηθεί στην Ελλάδα (στην Ελλάδα το τονίζω) η συνδικαλιστική δράση. Θα ξεκαθάριζε ο τόπος από έναν παράγοντα που φέρει τεράστια ευθύνη για την κατάσταση που βιώνουμε τώρα.Επαγγελματίες τεμπέληδες, που κοιτάνε πρώτιστα το προσωπικό συμφέρον τους αδιαφορώντας για το ευρύ κοινωνικό σύνολο. Να ποιοι είναι οι Έλληνες συνδικαλιστές. Αν μαζί καθιερωνόταν και το πόθεν έσχες γι' αυτούς και τους συγγενείς τους θα βλέπαμε που πήγαν τα λεφτά των δανείων και των επιδοτήσεων που τώρα οι Ευρωπαίοι μας ζητούν να τους επιστρέψουμε με απαράδεκτους τόκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια συνδικαλιστικη δραση ρε σουργελα;

    Αντε να δουλεψετε καμια ωρα τεμπεληδες,

    εκπαιδευτικοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
    ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ????
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΓΟΥΝ ΑΝΤΙ ΑΛΛΗ ΒΡΙΣΙΑ "ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΗΤΕΣ"!!!
    ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΗΣΑΝ ΤΑ "ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΕΙΑΣ" ΚΑΙ ΤΑ "ΜΟΛΟΓΑΝΕ"????
    ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΠΟΥΝ ΚΙ ΕΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειναι απαραδεκτο το δικαιωμα του συνδικαλισμου σε μονιμους ΔΥ καθοσον το κρατος χανει το πρωτογενες δικαιωμα του διευθυνειν στους υπαλληλους του που αντιτιθενται στις εντολες και κατευθυνσεις της ΕΚΛΕΓΜΕΝΗΣ κυβερνησης.Αντιθετα οι ΔΥ μπορουν να συνδικαλιζονται οταν δεν ειναι μονιμοι.Μονο ετσι θα υπαρχει η αναγκαια ισοροπια δικαιου.Οχι τζαμπα μαγκες με τις πλατες της σιγουριας και της ασφαλειας.Αραγε οι ιδιοι δεν ντρεπονται να λειτουργουν μ αυτον το τροπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση