GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αύριο το απόγευμα η συνάντηση Καμμένου - Θεοδωράκη...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ PRESS-GR Αύριο Τετάρτη, στις 6.30 το απόγευμα , ο Πάνος Καμμένος  θα συναντηθεί με τον Μίκη Θεοδωράκη. Η συνάντηση θα γίνει στ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ PRESS-GR

Αύριο Τετάρτη, στις 6.30 το απόγευμα, ο Πάνος Καμμένος  θα συναντηθεί με τον Μίκη Θεοδωράκη. Η συνάντηση θα γίνει στο σπίτι του μουικοσυνθέτη στην Ακρόπολη και αποκτά ιδιαίτερη σημασία ύστερα από τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις, τις διαγραφές στα κόμματα  και...
 τις έντονες διεργασίες για τη δημιουργία ενός ευρέως αντιμνημονιακού μετώπου.

7 σχόλια

  1. Πάνο φτιάξε το νέο κόμμα με νέους και νέες και άσε τα γνωστά ραμολυμέντα της κοινωνίας και της πολιτικής, να απολαύουν στα γηρατειά τους τα κεκτημένα .

    Θα είμαστε εκεί μαζί σου να διεκδικήσουμε την σωτήρια της πατρίδος και την χαμένη μας αξιοπρέπεια.

    Μπες μπροστά και ο κόσμος που θέλει και μπορεί να προσφέρει θα σε ακολουθήσει!

    Είσαι η φωτεινή εξαίρεση στην μαύρη μαυρίλα που λήστευε και κατέστρεψε την χωρά και αντιπροσωπεύεις την μεγάλη μας ελπίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΗ
    ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΜΕΝΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΙ'ΑΣ ΤΡΩΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΕΤΣΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. STIN AKROPOLI? OXI STO AFTHERETO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΟΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΓΥΝΟΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ,
    ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΟΤΙ ΚΟΥΤΑΛΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάτω τα χέρια από το γίγαντα Μίκη και το Γλέζο. Αυτοί οι ήρωες ανήκουν σε όλους. Αυτοι ρε δεν είναι άνθρωποι. λεφτομηχανές είναι. Χέζουν 500ευρα. Ακράτεια έχουν πάθει. Ξέρει τι κάνει ο Καμένος. Θα πάω μαζί τους λέει, θα βάλω μεγάλο γιο γιο στον πισινό τους, και εκεί που βγάζουν λεφτά θα τα μοιράζω στον κόσμο για να ζει και θα μειώνω το χρέος. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ; τι λέτε ρε. Τώρα με τις λεφτομηχανές ΠΛΕΡΩΝΩ και με το παραπάνω. Μη μας πουν και μπαταχτσήδες.

    Α ξέχασα, αν δεν πληρώσουμε και υποστούμε κυρωσεις από τη διεθνή κοινότητα, επικεφαλής του 1 εκ Ρώσων και των 3,5 εκ Κινέζων που θα έρθουν να μας υπερασπιστούν είτε για να δουλεύουν για μας είτε για να πολεμούν για μας, θα είναι ο Θεοδωράκης και ο Γλέζος. Στο ένα χέρι θα κρατούν την ελληνική σημαία και στο άλλο τη ... σέρβικη. Επαναστάτες για. Δεμένες στις πλάτες θα έχουν τις σημαίες της Κούβας και του δικέφαλου αετού.

    Ε ρε γλέντια!!!!!!!!!!

    Γεια σου επαναστατημένη Ελλάδα με τους ... ηγέτες σου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση