GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετά είτε άνευ κουκούλας...

Του Θανάση Νικολαΐδη ΒΓΗΚΑΝ απ’ τα…σπίτια τους μετά τον σεισμό και όπου φύγει-φύγει. Νεοδημοκράτες ψάχνουν για «στέγη» και «σοσιαλιστές» ...

Του Θανάση Νικολαΐδη

ΒΓΗΚΑΝ απ’ τα…σπίτια τους
μετά τον σεισμό και όπου φύγει-φύγει. Νεοδημοκράτες ψάχνουν για «στέγη» και «σοσιαλιστές» αυτοοργανώνονται. Για την παραμονή τους στο «επάγγελμα», χωρίς ν’ αλλάξουν στόχους και νοοτροπία. Καθένας με την προοπτική του πριν βγει στη σύνταξη κι όλοι μαζί για το σινάφι με τα προνόμιά του, για τη μακροβιότητα στον «παράδεισο». Τους βλέπεις να ξεροσταλιάζουν στο κονάκι της κας Ντόρας που την λοιδορούσαν και σε πιάνει τρόμος. Στη σκέψη πως η Ελλάδα ήταν αφημένη σε χέρια που...
 την παράτησαν ξαφνικά μόλις έσκασε η βόμβα και τρέχουν να κρυφτούν.
ΔΕΝ έχουμε σχέση ιδεολογική με τη Ν.Δ., ούτε ανήκει στις προτιμήσεις μας ο κ. Σαμαράς. Ωστόσο, τώρα που η διαχωριστική γραμμή στα κόμματα πάει να σβήσει και μια καλή κουβέντα για τον αντίπαλο δεν συνιστά προδοσία, ας πάρουμε τοις μετρητοίς ό,τι «υποσχέθηκε» ο αρχηγός της Ν.Δ. «Θα τραβήξω την κουκούλα των αλητών» είπε ο κ. Σαμαράς κι ήταν η φράση του βάλσαμο. Για τον πολίτη, χειμαζόμενο σε χέρια κακοποιών κάθε λογής, ελεύθερων, ατιμώρητων και ακαταδίωκτων. Σημειώσαμε τη δράση τους στις μέρες που καιγόταν η Αθήνα, βάλαμε τους κουκουλοφόρους των νεοκλασικών δίπλα στους κακοποιούς της καθημερινότητας και αναζητούμε σωτήρα. Σε πόστο ισχυρό και μεγάλων πρωτοβουλιών. Για μέτρα που θα χτυπήσουν κατακέφαλα το έγκλημα, θα εξουδετερώσουν τον εγκληματία και θα αποθαρρύνουν τον επίδοξο.
ΑΞΙΖΕΙ να γίνει κάποιος πρωθυπουργός, λοιπόν, και μόνο για αυτόν το λόγο. Θα προσφέρει στον έλληνα ό,τι του στέρησαν επί δεκαετίες για λόγους καλοπιάσματος του κακοποιού (κι αυτός ψηφίζει). Το ίδιο και η οικογένειά του, ελπίζοντας στην αποφυλάκισή του. Με κομμάτι της κοινωνίας να προτιμά την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι και μερίδα ελλήνων με νεφελώδη άποψη περί δημοκρατίας, πριν καταντήσει ασυδοσία στα τρεμάμενα χέρια τους.
ΔΕΝ θα είναι ο καλύτερος (εφ’ όλης της ύλης) ο κ. Σαμαράς, δεν θα είναι ο χειρότερος. Ωστόσο, θα είναι ο μοναδικός και άριστος, αν τραβήξει την κουκούλα των αλητών, κρατώντας τον λόγο του. Θα τη δουν επίδοξοι εγκληματίες και θ’ αλλάξουν σχέδια, πολίτες και θα νιώσουν ασφαλείς. Αν λύσει το πρόβλημα της δημόσιας ασφάλειας εξοικονομώντας φύλακες απ’ τη φύλαξη πολιτικών και κονδύλια από υπερωρίες και εκτός έδρας κηφήνων και διπλοθεσιτών κάποιων υπουργείων. Και, βέβαια, αγνοώντας κάποιους…ψυχοπονιάρηδες (με ξένο αίμα) που στρώνουν παιχνίδι για τους κακοποιούς μετά είτε άνευ κουκούλας.

12 σχόλια

  1. ρε νικολαιδη
    πλημμυρισαμε στα σαλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει δίκιο ο Νικολαΐδης. Ο Σαμαράς μίλησε με ευθύτητα και μας ανακούφισε μέσα στη μεγάλη μας θλίψη. Δεν θα ψηφίσω Σαμαρά, αλλά οφείλω να παραδεχτώ ότι ένοιωσα ικανοποίηση από τα λόγια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχ περιστερες μου..
    μια μπουκια θα σας κανουν..
    περιμενετε ακομα απο νδ-πασοκ..
    δυο χρονια δεν σας εμαθαν τιποτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τιμόθεος Σημακαμπάνας16 Φεβ 2012, 12:44:00 π.μ.

    Και εγώ ένοιωσα ένα ρίγος να μου διαπερνά το κορμί με τα λόγια του Αντώνη. Και επειδή ο άνθρωπος αυτός είναι πάνω από όλα συνεπής ( Η πρόσφατη στάση του στο θέμα του μνημονίου αποτελεί νομίζω την μεγαλύτερη εγγύηση ) , ένα έχω να πω : Τρέμετε κουκουλοφόροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και φυσικά θα κατεβάσει πρώτα τη δικιά του κουκούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. άντονυ, Α ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κούνια που σε κούναγε Νικολαίδη άν θεωρείς αυτόν τον τύπο άξιο να κάνει τέτοιο πράγμα, όσο άξιος ήταν να μας βγάλει απο το μνημόνιο και να μηδενίσει το έλλειμα άλλο τόσο θα βγάλει κουκούλα απο αναρχικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΕΝΑ ΜΙΞ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΑΓΑΖΟ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ , ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΧΡΕΙΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ….

    Η Ν.ΔΟΥΛΑ… “ Η ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ” ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

    ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΔΑΧΤΥΛΙΣΜΑ ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο ηγέτης μιάς ολόκληρης χώρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κράτα Αντώνη Σαμαρά η πατρίδα σε χρειάζεται σώσε την Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το χρέος το 2004 ήταν 180 δις, κάτω από το 100% του ΑΕΠ και άρα διαχειρίσμο.

    Το πρωτογενές έλλειμα του 2009 ήταν 24 δις, όσο όλες οι συντάξεις που πληρώνει το κράτος για ένα έτος!

    Αντίστοιχα το χρέος, το 2009 ήταν 300 δις, 120% του ΑΕΠ και πλέον ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΟ!!

    Αυτά... για να μην ξεχνιόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το μεγαλιτερο πιστοποιητικο της ανοησιας μας.ασχολουμαστε ακομη με τον Σαμαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση