GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν ψηφίζει και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τ. Δημητρουλόπουλος...

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που δεν ψηφίζουν τη νέα δανειακή σύμβαση προστέθηκε, με την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα...

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που δεν ψηφίζουν τη νέα δανειακή σύμβαση προστέθηκε, με την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, και...
ο βουλευτής Ηλείας Τάκης Δημητρουλόπουλος.

7 σχόλια

  1. απο: http://tamgr.blogspot.com/

    Αν σκεφτεστε για το πως θα είναι το αύριο αν πούμε ΟΧΙ στους δυνάστες μας, διαβάστε το παρακάτω απόσπασμα.

    Το έγραψε εν μέσω του Β΄ΠΠ ο Εγγλέζος Σκώτος Πατριώτης Κομπτον Μακενζι, στο βιβλίο του «Ανεμος Ελευθερίας», εμπνευσμένο από την πολεμική ιαχή των Ελλήνων «Αερα!!!!»

    «Η Ελληνική άρνηση υποταγής ήταν για την ανθρωπότητα ένας δεύτερος Μαραθώνας και έτσι θα την θεωρήσει η Ιστορία όταν τελειώσει αυτός ο μεγάλος φρικτός πόλεμος. ... αν η Ελλάδα είχε δεχθεί τις απαιτήσεις των άνανδρων Ιταλών θα είχε αλλάξει όλη η ροή των γεγονότων, επειδή η Ρωσία θα είχε συντριβεί το φθινόπωρο του 1941.

    Η Ελλάδα ήταν, που έσωσε την ψυχή της ανθρωπότητας, αυτή η μικρή ορεινή χώρα η τριγυρισμένη από θάλασσα όπου γεννήθηκε πρώτα η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

    Και ο απλός στρατιώτης ήταν εκείνος που έσωσε την Ελλάδα. Η επιδέξια στρατηγική του Μεταξά, ο ταχύς αυτοσχεδιασμός του Γενικού Στρατηγείου, η ταχυκινησία των ορεινων πυροβόλων, η γενναιοψυχία του τοπικού πληθυσμού, η ενθουσιώδης συνδρομή της RAF, δεν θα ωφελούσαν σε τίποτα αν δεν μπορούσε να νοιώσει κάθε στρατιώτης ξεχωριστα ότι μέσα του ήταν όλο Ελλάδα και αν δεν σήκωνε τις ευθύνες του τόσο αποφασιστικά όσο σήκωνε το τουφέκι του…ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ή ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, τρεφόμενος επί μέρες με ο,τι τρόφιμα είχε μαζί του, αντιμετωπίζοντας το κρυο και τις χιονοθύελλες με μια μόνο κουβέρτα, προχώρησε πολεμώντας σε κορφές τρεις χιλιάδες μέτρα ψηλές και πέθανε ΕΚΕΙ για την ΕΛΛΑΔΑ, έχοντας στην σκέψη του τις ελιές του χωριού, τα κουδούνια από τα πρόβατα και τις κατσίκες του στα λιβάδια της Αρκαδίας, τα λουσμένα στον αφρό νησιά του Αιγαίου, τους θορυβώδεις δρόμους της Αθήνας και τα ρυακια της Θεσσαλίας»

    Λονδίνο 1943
    Compton Mackenzie “Wind of Freedom” (publ.CHATTO and WINDUS)
    ______
    ΕΜΕΙΣ στο μνημονιο λεμε ξανα: Α ε ρ α α α!
    Ακομα, απαιτουμε ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ του χρεους να δουμε ΠΟΣΑ πραγματικα χρωστουμε και που!
    Γιατι τα ποσά ειναι φουσκωμενα! Να δουμε τι μας γινετε! Τι μας ζητανε!
    Θελουμε το ΕΛΕΥΘΕΡΟ να δανειζομαστε απο οπου ΕΜΕΙΣ επιλεγουμε!
    Θελουμε να ειμαστε ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ στο σπιτι ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΣΤΕ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΑΣ

    Με τα λάθη τους, με τις παραλείψεις τους, με την ανικανότητα τους, από την μια άκρη της Βουλής μέχρι την άλλη, άλλος λίγο άλλος πολύ αλλά όλοι μα όλοι τους, γιατί όλοι ξέρανε και τα καλά και τα στραβά του άλλου και κατά την προσφιλή τους τακτική τα καλά του άλλου τα θάβανε γιατί αυτό επίτασσε το Εθνικό Κομματικό Συμφέρον, και από την άλλη τα στραβά τα συμψηφίζανε στο μέτρο του δυνατού με τα δικά τους στραβά, Αυτοί ήταν και είναι οι Εθνοπατέρες μας, φαρδοπατελονάτοι και μη.
    Και εξακολουθούν οι Αφιλότιμοι αυτοί που οδήγησαν την χώρα, εμάς στην χρεοκοπία σε Εθνική τραγωδία, να σφυρίζουν αδιάφορα πάνω από πτώματα πάνω από τα αίσχη τους υπερασπιζόμενοι ένα και μόνο πράγμα το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ, όχι πάνω από όλα η Ελλάδα και οι Έλληνες, ΑΛΛΑ το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ! ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥΣ….
    Ούτε μια στιγμή δεν τους έχει περάσει από το μυαλό να πούνε να παραιτηθούν κάθε οικονομικού προνομίου τους τουλάχιστον όσοι από αυτούς αποδεδειγμένα δεν το έχουν ανάγκη, αλλά και σε αυτή την περίπτωση να μειωθούν στο ελάχιστο οι απολαβές τους, δεν τους έχει περάσει από το μυαλό να πούνε ότι οι χιλιάδες βουλευτές παίρνουν παχιές συντάξεις πρέπει, έχουν ηθική και Εθνική υποχρέωση να επιστρέφουν στο Ελληνικό δημόσιο ταμείο τουλάχιστον την μισή του σύνταξη, δεν μυρμηγκιάζουν τα χέρια τους εκείνων που συμβάλανε στην χρεοκοπία της Ελλάδας όταν τσεπώνουν τα κόλλυβα της;
    Αμ οι άλλοι περήφανοι Έλληνες Στρατηγοί κλπ; Ακούς να έχουμε περισσότερους στρατηγούς από όσους έχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής; Μιλάμε για πλιάτσικο, για βιομηχανία παραγωγής στρατηγών, με κάτι εφ’ άπαξ ναααααααααα! Με κάτι συντάξεις νααααααααααα! Δεν ντρέπονται όλοι αυτοί για το κατάντημα τους, για το κατάντημα της Ελλάδας και εξ αιτίας τους, γιατί όταν βλέπει ο απλός πολίτης τι κάνει ένας στρατηγός, ένας βουλευτής για να επωφεληθεί, σύμφωνα με τον νόμο βέβαια αλλά ένα νόμο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους που να εξυπηρετεί τα αμοιβαία συμφέροντα πολιτικών και στρατιωτικών, αυτός ο πολίτης τους ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΦΡΊΖΕΙ και ας μην τους το λέει, για πολλούς λόγους, άλλη πουτάνα και αυτός….
    ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ του Δημοσίου ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ !
    Και στο κάτω κάτω όλοι όσοι παίρνουν συντάξεις πάνω από δυο χιλιάρικα στο δημόσιο, ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!
    Και ακόμη, ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΜΠΟΡΟΙ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ κλπ
    Επίσης ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ON LINE INTERNET ΜΕ ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΣΟ Φ.Π.Α. ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ!
    ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ, ΜΕ ΜΟΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛ. ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ, ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΣΕΠΗ, ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ.
    Κυρίες και κύριοι βουλευτές ο ΛΑΟΣ ΑΦΡΙΖΕΙ, ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΗΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΕΝΑ ΣΠΙΡΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΑΜΠΑΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΡΑΨΕ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ….
    Κύριοι, Παπανδρέου, Σαμαρά, Καρατζαφέρη αν δεν τα κάνετε αυτά ντροπή σας και το κρίμα στο λαιμό ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο φτωχομπινες βουλευτης μπορει και να μην ψηφισει..
    οι εκατομυριουχοι,
    που ειναι ανετη πλειοψηφια,
    θα ψηφισουν ναι και με τα δυο χερια,
    γιατι αυτο θελουν,αυτο σχεδιασαν,
    οχι γιατι το επιβαλουν οι γερμανοι..
    και ποιος εστειλε τους εκατομυριουχους στη βουλη;
    ο μαλακας λαος..
    οτι ψηφιζεις παιρνεις
    παλιομαλακα ελληνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΣΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΑΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥΣ..ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΜΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ..ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΕΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΡΤΙΝΑΤΣΕΣ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ -ΣΑΜΑΡΑ -ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ.. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΣΕΙΣ ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ..ΠΑΝΗΛΙΘΙΕΣ ΠΟΥΣΤΑΡΟΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. άλλο ένα ποντίκι πα$$οκ,
    που αφού μας υποδούλωσαν την έκαναν στην σκατοφωλιά τους.

    _________________________________________
    Παραλήρημα ΓΑΠ σε συνδιασμό με ναρκωτικά!
    Μόνο ψυχίατρος μπορεί να λύσει πλέον το μυστήριό του μιας και πιστεύει ότι τα έκανε όλα καλά !

    _________
    Ατάκα ΓΑΠ
    Διαβάστε τι είπε το άτομο:

    Συνάδελφοι είμαστε έτοιμοι να ρίξουμε τη ζαριά για να δούμε αν η πραγματική χρεοκοπία είναι ίδια με αυτό που ζούμε σήμερα ;

    ΣΤΟΝ ΝΑΡΚΩΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ... Ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ.


    Νικολάκηηηηηηηηη μωρήηηηηηηηη θα τον πεθάνεις ρε,
    απο υπερβολική δόση +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΨΗΦΙΣΤΕ ΔΕ ΨΗΦΙΣΤΕ, ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ,

    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΑΥΡΟ

    ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟΣΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ..ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΤΑΝ Η ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΑ ΤΡΕΧΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΡΘΙΟΣ ΠΑΡΑ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση