GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σήμερα "οι γραπτές δεσμεύσεις" Σαμαρά στην τρόικα...

Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς πρόκειται να υπογράψει και να παραδώσει την «Τετάρτη το πρωί» την επιστολή δέσμευσης που απαιτούν οι δανε...

Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς πρόκειται να υπογράψει και να παραδώσει την «Τετάρτη το πρωί» την επιστολή δέσμευσης που απαιτούν οι δανειστές για τη νέα δανειακή σύμβαση, υποστηρίζει το Reuters επικαλούμενο ανώνυμες πηγές.
«Η επιστολή δέσμευσης από τον Αντώνη Σαμαρά αναμένεται να παραδοθεί το πρωί της Τετάρτης» ανέφερε αξιωματούχος της κυβέρνησης. Υψηλόβαθμο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας φέρεται να...
 επιβεβαίωσε στο πρακτορείο πως ο πρόεδρος του κόμματος προτίθεται να υπογράψει το εν λόγω έγγραφο. Επισήμως, η ΝΔ δεν έχει σχολιάσει.
Βάσει πηγών του ίδιου πρακτορείου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου έχει ήδη παράσχει τις γραπτές δεσμεύσεις υποστήριξης των μέτρων που ενέκρινε το ελληνικό Κοινοβούλιο.
Υπενθυμίζεται πως η έκτακτη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης που θα γινόταν την Τετάρτη, για την έγκριση του νέου πακέτου διάσωσης, τελικά ακυρώθηκε και θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνάντηση του Eurogroup την ερχόμενη Δευτέρα. Αντί της συνάντησης των υπουργών Οικονομικών, την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη στις 6 το απόγευμα.
Ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, εξηγώντας την απόφαση για αναβολή της συνάντησης, ανέφερε ρητά πως η Ελλάδα «δεν πληροί τις προϋποθέσεις του τέθηκαν», παρά την έγκριση του νέου Μνημονίου από τη Βουλή.
Οι εκκρεμότητες που παραμένουν είναι οι γραπτές δεσμεύσεις των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση καθώς και τα μέτρα για την κάλυψη της «τρύπας» των 325 εκατ. ευρώ.

14 σχόλια

  1. Γυαλάκια μή ξεχάσεις να δεσμεύσεις το πουλί σου που το παίζεις όλη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και όπως είπαμε Αντωνάκη Κομανέτση.
    Πρίν κατεβάσεις τις κουκούλες των αναρχικών,
    φρόντισε να σηκώσεις τα παντελόνια σου.
    Για την ώρα υπόγραφε και τσιμουδιά.
    ΚΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΖΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    12.44 το ξερουμε

    ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΙΑΝΟ ΓΑΜΙΑ ΣΟΥ
    ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
    ΘΕΜΑ..
    ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΛΙΝΑΡΙΑ ΣΟΥ.
    -----------------------------------

    O Σόιμπλε κατά Σαμαρά...
    Βερολίνο, Γερμανία.

    Η αυξανόμενη αμφισβήτηση που εκφράζεται από το Βερολίνο και άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες απέναντι στο ελληνικό πολιτικό σύστημα και τους χειρισμούς του, επικεντρώνεται τώρα στο πρόσωπο του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή την καθυστέρηση στην υποβολή των ενυπόγραφων δεσμεύσεων για..το πρόγραμμα της νέας δανειακής σύμβασης.

    Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε συνέντευξή του, σημεία από την οποία μεταδίδονται από την Deutsche Welle, υπογράμμισε ότι ένα από τα δυσκολότερα σημεία στις παρούσες διαπραγματεύσεις με την Αθήνα, εντοπίζεται στο γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία δεν έχει υποσχεθεί με σαφήνεια ότι σε περίπτωση εκλογικής της νίκης θα εφαρμόσει στο ακέραιο τις συμφωνηθείσες αποφάσεις του προγράμματος περικοπών.

    Σύμφωνα με τον Σόιμπλε, αυτός είναι ένας από τους λόγους της παραπομπής του ελληνικού ζητήματος στην τακτική σύνοδο του Eurogroup την ερχόμενη Δευτέρα.
    Παράλληλα, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών επανέλαβε ότι η Ευρωζώνη είναι σήμερα καλύτερα προετοιμασμένη για το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της Ελλάδας από ότι πριν από δύο χρόνια.

    Όπως εξήγησε:
    Πρώτον, οι [υπόλοιπες] υπερχρεωμένες χώρες ελέγχουν σήμερα καλύτερα τα προβλήματά τους, δεύτερον, υπάρχει ένα δημοσιονομικό σύμφωνο και τρίτον, υπάρχουν δύο μηχανισμοί στήριξης, οι οποίοι δεν υπήρχαν το 2010.

    Ο Β.Σόιμπλε κατέληξε υπογραμμίζοντας: «Η Ευρωζώνη δεν θα αποτύχει σε καμία περίπτωση».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΥΧΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από την Ελλάδα έλειψαν εκείνοι που όφειλαν να υψώσουν ανάστημα μπροστά στον Δήμιο ! Λείπει ο Λεωνίδας και έμειναν να προμαχούν 300 Εφιάλτες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Gia na doyme.., 8a anoi3oyn... oysiastika ola kai plhrws ta (8eo)kleista... epaggelmata opws anaferei to neo mhnomio poy egine nomos toy kratoys 'h 8a mas koro'i'deyoyn... pali..? Katarghsh klhronomikoothas kratikwn adeiwn leitoyrgias (farmakeiwn, taxi kai forthgwn) 8a ginei? Katarghsh toy mayroy... emporioy... aytwn twn kratikwn adeiwn (mesw metabibashs), 8a ginei? Ta antisyntagmatika plh8ysmiaka kai gewgrafika krithria 8a ar8oyn? Thn wra poy o aplos laos stenazei.., 8a afhsoyn tis syntexnies (farmakopoiwn (prwtoi... kai kalyteroi... me 400.000 eyrw mayrh... agora... kratikwn adeiwn leitoyrgias), taxi, forthgwn, symbolaiografwn, mhxanikwn kai allwn) na kanoyn oti 8eloyn..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι μάσκες έχουν πέσει εντελώς ... ΔΝΤ, αξιωματούχοι της ΕΕ με την μη εκλεγμένη κυβέρνηση «μας» (Ο πρώην τραπεζίτης σαν νέος πρωθυπουργός , με συμμάχους του τους κυρίως υπεύθυνους για την κρίση πολιτικούς , δηλαδή εκείνους που οικογενειακά αποφάσιζαν για εμάς , τα τελευταία 40 χρόνια) αποφάσισε χθες μία τρίτη ακόμη πιο σκληρή, πιο καταστροφική δέσμη μέτρων λιτότητας που θα μετατρέψουν την Ελλάδα σε αυτό που η χώρα ήταν λίγο μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο .. Ελεύθερη μετάφραση από ξενόγλωσσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ,ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ,ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ,Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΡΑΒΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΝΤΩΝΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μπελτες κυκνος
    και ελιτσες καλαμων..
    και ψεμματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κάποιος να ψάξει και να μας πει υπεύθυνα εάν ισχύει το ότι με 51% λευκά, επαναπροκηρύσσονται εκλογές χωρίς να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αυτές όσων μετείχαν στο προηγούμενο σχήμα.
    Ούτε επικρατείας να τους σώζει ούτε τίποτα.
    Στείλτε τους ΟΛΟΥΣ σπίτια τους να μην πω στον διάβολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ..ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΑΝΤΩΝΗ..ΑΠ'ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΛΑΣΙΜΟ ΤΩΝ @ΡΧΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙΣ ΘΑ ΛΥΓΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εμπρός να σηκώσουμε ξανά τον
    πράσαινο ήλιο απο την Περιοχή.
    ΠΑΣΟΚ 47%

    ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ
    ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ
    ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ....

    ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ...
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΑΝ ..ΝΕΟΣ Ο μπάμιας, σε στυλ ΠΟΎΤΙΝ (όπως λέγανε)
    θα σου δόσει και ένα τσουβάλι λεφτά.

    Εγγυημένα πράγματα
    στο ΑΠΑΝΕΜΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΔΝΤ...
    με ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ..

    ΕΜΠΡΟΣ ΞΑΝΑ......
    Θ Ε Ο ...Μ Α Λ Α Κ Α ΤΟΥ 47%
    ΚΑΙ ΑΠΟΧΙΚΕ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση