GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μάγια Τσόκλη τι ψηφίζει;..

Από το http://plateiaippodameias.blogspot.com/ Χαμός από ερωτήματα που θέτουν χιλιάδες φίλοι του ΠΑΣΟΚ στο blog  μας. Η Μάγια Τσόκλη  ψη...

Από το http://plateiaippodameias.blogspot.com/

Χαμός από ερωτήματα που θέτουν χιλιάδες φίλοι του ΠΑΣΟΚ στο blog  μας. Η Μάγια Τσόκλη  ψηφίζει; Η Μάγια είναι εδώ;
Βουλευτής επικρατείας. Δημοσιογράφος στην κρατική ΝΕΤ. Η ως άνω χαριτωμένη, ενώ...
 είναι βουλευτής, εγκαταλείπει συνεχώς την Ελλάδα, όχι για να  υποστηρίξει βεβαίως κάποιο εθνικό θέμα ,άλλα για ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ δημοσιογραφία.
Κάθε μήνα ο μισθός της βουλευτού στο τραπέζι.
Εμείς πληρώνουμε και έπειτα  διαμαρτυρόμαστε στην ΤΡΟΙΚΑ!

9 σχόλια

  1. ΔΕΣΤΕ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΑΣ

    Με τα λάθη τους, με τις παραλείψεις τους, με την ανικανότητα τους, από την μια άκρη της Βουλής μέχρι την άλλη, άλλος λίγο άλλος πολύ αλλά όλοι μα όλοι τους, γιατί όλοι ξέρανε και τα καλά και τα στραβά του άλλου και κατά την προσφιλή τους τακτική τα καλά του άλλου τα θάβανε γιατί αυτό επίτασσε το Εθνικό Κομματικό Συμφέρον, και από την άλλη τα στραβά τα συμψηφίζανε στο μέτρο του δυνατού με τα δικά τους στραβά, Αυτοί ήταν και είναι οι Εθνοπατέρες μας, φαρδοπατελονάτοι και μη.
    Και εξακολουθούν οι Αφιλότιμοι αυτοί που οδήγησαν την χώρα, εμάς στην χρεοκοπία σε Εθνική τραγωδία, να σφυρίζουν αδιάφορα πάνω από πτώματα πάνω από τα αίσχη τους υπερασπιζόμενοι ένα και μόνο πράγμα το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ, όχι πάνω από όλα η Ελλάδα και οι Έλληνες, ΑΛΛΑ το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ! ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥΣ….
    Ούτε μια στιγμή δεν τους έχει περάσει από το μυαλό να πούνε να παραιτηθούν κάθε οικονομικού προνομίου τους τουλάχιστον όσοι από αυτούς αποδεδειγμένα δεν το έχουν ανάγκη, αλλά και σε αυτή την περίπτωση να μειωθούν στο ελάχιστο οι απολαβές τους, δεν τους έχει περάσει από το μυαλό να πούνε ότι οι χιλιάδες βουλευτές παίρνουν παχιές συντάξεις πρέπει, έχουν ηθική και Εθνική υποχρέωση να επιστρέφουν στο Ελληνικό δημόσιο ταμείο τουλάχιστον την μισή του σύνταξη, δεν μυρμηγκιάζουν τα χέρια τους εκείνων που συμβάλανε στην χρεοκοπία της Ελλάδας όταν τσεπώνουν τα κόλλυβα της;
    Αμ οι άλλοι περήφανοι Έλληνες Στρατηγοί κλπ; Ακούς να έχουμε περισσότερους στρατηγούς από όσους έχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής; Μιλάμε για πλιάτσικο, για βιομηχανία παραγωγής στρατηγών, με κάτι εφ’ άπαξ ναααααααααα! Με κάτι συντάξεις νααααααααααα! Δεν ντρέπονται όλοι αυτοί για το κατάντημα τους, για το κατάντημα της Ελλάδας και εξ αιτίας τους, γιατί όταν βλέπει ο απλός πολίτης τι κάνει ένας στρατηγός, ένας βουλευτής για να επωφεληθεί, σύμφωνα με τον νόμο βέβαια αλλά ένα νόμο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους που να εξυπηρετεί τα αμοιβαία συμφέροντα πολιτικών και στρατιωτικών, αυτός ο πολίτης τους ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΦΡΊΖΕΙ και ας μην τους το λέει, για πολλούς λόγους, άλλη πουτάνα και αυτός….
    ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ του Δημοσίου ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ !
    Και στο κάτω κάτω όλοι όσοι παίρνουν συντάξεις πάνω από δυο χιλιάρικα στο δημόσιο, ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!
    Και ακόμη, ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΜΠΟΡΟΙ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ κλπ Δεν ντρέπεστε, δεν έχετε τσίπα τα ταμεία να μην έχουν να πληρώσουν συντάξεις και οι φαρμακοποιοί να κερδίζουν από 26 έως 36/100;
    Επίσης ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ON LINE INTERNET ΜΕ ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΣΟ Φ.Π.Α. ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ!
    ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ, ΜΕ ΜΟΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛ. ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ, ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΣΕΠΗ, ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ.
    Κυρίες και κύριοι βουλευτές ο ΛΑΟΣ ΑΦΡΙΖΕΙ, ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΗΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΕΝΑ ΣΠΙΡΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΑΜΠΑΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΡΑΨΕ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ….
    Κύριοι, Παπανδρέου, Σαμαρά, Καρατζαφέρη αν δεν τα κάνετε αυτά ντροπή σας και το κρίμα στο λαιμό ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να απολαμβάνουν τα ζώααααααααα
    και φυττά του πασοκ

    το Μαγικό Τσόλι Νο4 Επικρατείας του Πασοκ
    Που έγινε εκατομμυριούχος απο την
    Ερτ, ταξιδεύοντας στους παραδείσους.

    Και που κραταέι τους βουλευτικούς μισθούς..για τα γεράματα

    Ψηφίζοντα Ολα τα μετρα ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.

    Μπορούν να πάρουν και μία της Φώτι για να έχουν μαζί τους στον τάφο τους + εφόσον βέβαια πληρώσουν
    τα ζώαααααααααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ.
    ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ;
    ΣΚΑΤΑ!
    ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η μαγια ψηφιζει το συμφερον της..
    οι πασοκομαλακες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΑΓΕΝΑ: O AΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ

    ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΜΙΜΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
    ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟ
    ΣΥΝ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ 2,5 ΧΡΟΝΩΝ
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑ$$ΟΚ
    ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ " αριστερή"...ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΜΑΣ


    Η Μάγια Τσόκλη τι ψηφίζει;..

    να απολαμβάνουν τα ζώααααααααα και φυτά του πασοκ
    το Μαγικό Τσόλι Νο4 Επικρατείας του πα$$οκ
    Που έγινε εκατομμυριούχος απο την Ερτ, ταξιδεύοντας στους παραδείσους.

    Και που κραταέι τους βουλευτικούς μισθούς..για τα γεράματα

    Ψηφίζοντα Ολα τα μετρα ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.
    Μπορούν να πάρουν και μία της Φώτο της, για να έχουν μαζί τους στον τάφο + εφόσον βέβαια πληρώσουν
    τα ζώαααααααααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιρνει πολλα λεφτα,γιατι να παραιτηθει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πέφτουμε απ' τα σύννεφα! Ο Παπακωνσταντίνου έπαιζε τένις την ώρα του Eurogroup...

    ε, τον φύλαγαν και 4 Αστυνομικοί

    Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και νυν Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, έχοντας τη συνείδηση του καθαρή πως συνέβαλε το κατά δύναμιν ώστε να οδηγηθεί η χώρα στο μνημονιακό μονοπάτι, φόρεσε τα αθλητικά του και το 'ριξε στο τένις, τη νύχτα ακριβώς που κρινόταν το μέλλον για το κούρεμα του ελληνικού χρέους!

    Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου και ώρα 7 το απόγευμα. Η τηλεδιάσκεψη του Eurogroup με αντικείμενο το τελικό πλαίσιο της συμφωνίας για το PSI έχει μόλις ολοκληρωθεί, φέρνοντας τα κακά μαντάτα για τα σκληρά ανταλλάγματα που ζητούσαν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας από τη χώρα.

    Ακολούθησε η παρέμβαση του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, ενώ παράλληλα επισημάνθηκε το εξαιρετικά κρίσιμο της κατάστασης. Το θερμόμετρο αγωνίας για τον πολιτικό κόσμο είχε ήδη χτυπήσει κόκκινο, με σχεδόν όλους τους υπουργούς να βρίσκονται στα γραφεία τους και να λαμβάνουν συνεχή ενημέρωση για τις εξελίξεις. Σχεδόν όλους, άλλα όχι όλους... Την ίδια ακριβώς στιγμή στη Νέα Ερυθραία μια γνώριμη ανδρική πολιτική φιγούρα έβρισκε το κουράγιο να κάνει την εμφάνισή της στα γήπεδα τένις της περιοχής. Ο υπουργός Περιβάλλοντος δεν πέρασε απαρατήρητος παρά την παραλλαγή που του προσέφερε το αθλητικό γκρι φούτερ με τον αριθμό 89 επάνω και την ενσωματωμένη κουκούλα. Οπωσδήποτε το σκεπτικό ύφος που είχε ο κ. Παπακωνσταντίνου θα αφορούσε και στις εξελίξεις της ελληνικής οικονομίας, η αλήθεια είναι, όμως, ότι το μυαλό του εκείνη την ώρα ήταν επικεντρωμένο στη ρακέτα και στο παιχνίδι που θα ακολουθούσε. Άσχετα αν ο τρόπος με τον οποίο κρατούσε τη ρακέτα δεν φανέρωνε έμπειρο τενίστα, η παρουσία τεσσάρων σωματοφυλάκων που παρακολουθούσαν άγρυπνοι μήπως κάποιο μπαλάκι ξεφύγει της πορείας του και επιχειρήσει να απειλήσει τον υπουργό ήταν εντυπωσιακή. Χωρίς πολλά - πολλά ξεκίνησε το απαραίτητο ζέσταμα με τις απαραίτητες διατάσεις, με τον υπουργό Περιβάλλοντος να δείχνει από νωρίς τις διαθέσεις του για το πρώτο σέρβις. Το ματς ξεκίνησε, ωστόσο ο υπουργός έδειξε απροπόνητος, με αποτέλεσμα να χάσει πολύ εύκολο το πρώτο game, αλλά και τα υπόλοιπα πέντε, και το σκορ στα σετ να γράφει: Υπουργός -Αντίπαλος 0 1.

    Ο εγωισμός και το πείσμα του, όμως, που τον ακολουθούν και στην πολιτική του καριέρα, απ' ό,τι φάνηκε δεν τον εγκατέλειψαν ούτε στο γήπεδο του τένις. Ανασκουμπώθηκε, αυτοσυγκεντρώθηκε και ετοιμάστηκε για την αντεπίθεσή του.
    Ο τραυματισμός

    Αφού «έστυψε» το μπαλάκι στο χέρι του, σήκωσε τη ρακέτα του και χτύπησε δυνατά. Ο υπουργός ανταπέδωσε με ρεβέρ. Η ένταση στο πρόσωπο του υπουργού μαρτυρούσε ότι δεν θα παρέδιδε εύκολα τα όπλα. Και εκεί τον πρόδωσε... ο ίδιος του ο εαυτός. Η ελεύθερη πτώση του υπουργού Περιβάλλοντος στο ταρτάν σήμανε το άδοξο τέλος μιας παρτίδας που δεν έμελλε να ολοκληρωθεί. «Μάλλον έπαθα κράμπα» , ψέλλισε ο υπουργός. «Ηρέμησε και χαλάρωσε το σώμα σου» . «Για θλάση στον τετρακέφαλο το βλέπω» , πρόσθεσε, βοηθώντας τον προσεκτικά να σηκωθεί ενώ εκείνος σφάδαζε από τον πόνο. Με το ζόρι πάτησε το πόδι στο τερέν. «Δεν φτάνει που μας έβαλε στο ΔΝΤ, έχει το θράσος να εμφανίζεται δημόσια σαν να μην τρέχει τίποτα» , μουρμούρισε κάποιος άλλος και ο υπουργός αποχώρησε άρον άρον υποβασταζόμενος από τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας. «Τουλάχιστον θα προλάβει τα δελτία των οκτώ ώστε να ενημερωθεί για τις εξελίξεις» , ήταν η τελευταία και πιο φαρμακερή ατάκα που ακούστηκε στο ταπεινό γηπεδάκι της Νέας Ερυθραίας. Match point!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι Ανεκδιηγητοι ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ο παππους Γεώργιος πιστευουμε και στη Λαοκρατία ο πατέρας Ανδρέας με το Σύνταγμα του 85 και τους Βολευτές Επικρατείας που βάζει οποιους κηπουρογλύφτες θέλει ο Αρχηγός του κόματος και ο εγγονός γιος Γιωργάκης, που αν αναρωτείται κάποιος αν το γονίδιο του ηλιθιου Θείου του ετεροθαλή αδελφού του Ανδρέα προέρχοταν από τους Παπανδρέου βρίσκει εύκολα την απάντηση, αυτός λοιπόν ο τουριστόΓιωργάκης βλέποντας τις Τουριστικές εκπομπές της Μάγιας Τσόκλη μας την χάσπωσε σαν Βολευτή.
    Μπράβο Ηλίθιοι μαζί και εγώ που ψηφίζουμε αυτή την ΚΛΕΦΤΟΥΡΙΑ που μοιράζει καθρεφτάκια ελπίδας στον ευπιστο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
    ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση