GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιδού το πραγματικό πρόσωπο του Ιερώνυμου...

  Πέταξαν στον δρόμο 34 εργαζόμενους (χωρίς αποζημίωση!) επειδή δε δέχθηκαν να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις Από το http://planet-greece.b...

 Πέταξαν στον δρόμο 34 εργαζόμενους
(χωρίς αποζημίωση!) επειδή δε δέχθηκαν
να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις
Από το http://planet-greece.blogspot.com/

Χωρίς ίχνος ανθρωπιάς, 34 οικογένειες έμειναν χωρίς εισόδημα, με μια ανακοίνωση! Οι κατά τα άλλα φιλέσπλανοι παπάδες, αποφάσισαν με μια ανακοίνωση να δημοσιοποιήσουν στους 34 εργαζόμενους (τεχνικούς και δημοσιογράφους) του "Ραδιοφώνου της Εκκλησίας" ότι χάνουν τη δουλειά τους, χωρίς αποζημίωση μάλιστα, ενεργώντας ως...
στυγνός επιχειρηματικός οργανισμός. Διαβάστε στο planet-greece την κατάπτυστη ανακοίνωση....
Είχαν προηγηθεί πιέσεις ιεραρχών προς τους εργαζόμενους να υποκύψουν στην υπογραφή ατομικών συμβάσεων εργασίας, με απώλειες έως και 35% των μηνιαίων τους αποδοχών! Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν την ΕΣΗΕΑ. Κι εκεί που βρίσκονταν σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις της Ιεραρχίας με το ΔΣ της Ένωσης, αιφνιδίως, σήμερα, με μια ανακοίνωση, οι... εκπρόσωποι του λόγου Του Θεού, πέταξαν στο δρόμο 34 άτομα!
Διαβάστε την ανακοίνωση:
Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος ενημερώθηκε από τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο, Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ και Πατρών κ. Χρυσόστομο, οι οποίοι είχαν ορισθεί ως Τριμελής Επιτροπή για να συζητήσει με εκπροσώπους των εργαζομένων στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος, σήμερα, 8.2.2012 και ώρα 11 π.μ., για το ενδεχόμενο συνάψεως επιχειρισιακής συμβάσεως, για την ανάγκη μειώσεως των μισθολογικών αποδοχών του προσωπικού λόγω της αδυναμίας καλύψεως του ελλείμματος για το τρέχον έτος και προκειμένου να αποφευχθεί οπωσδήποτε η απόλυση εργαζομένων. Οι Αρχιερείς ανέφεραν στην Διαρκή Ιερά Σύνοδο ότι δεν εμφανίσθηκε κανείς εκπρόσωπος η εκπρόσωποι των εργαζομένων κατά την ορισθείσα σημερινή συνάντηση. Κατόπιν αυτών, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, εξαιτίας των ανελαστικών και πιεστικών οικονομικών δεδομένων, αδυνατεί να εξακολουθήσει την λειτουργία του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος και απεφάσισε την άμεση αναστολή της εκπομπής ραδιοφωνικού σήματος του Σταθμού.
Τέλος, συζήτησε και έλαβε αποφάσεις σχετικά με τρέχοντα υπηρεσιακά ζητήματα και ενέκρινε αποσπάσεις Κληρικών της Εκκλησίας της Ελλάδος στο εξωτερικό.
Εκ της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.

13 σχόλια

  1. ΧΡΙΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.
    ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΑ ΤΡΑΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΖΗΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πεινασουν και τα λαμογια οι δημοσιογραφοι τα λιγουρια που πρωτοι αυτοι μας πουλησαν.
    Αυτοι με τους πολιτικους τα εκαναν πλακακια και τωρα θελουν και αντιδωρο απο τους παπαδες.

    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα τους εκαναν..Τι υπηρεσιες προσφεραν δηλαδη, κονομα με τον οβολο των πιστων! Ξεφτιλιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί δεν βγαίνουν στον "αέρα" οι μισθοί όλων των "φτωχών" εργαζομένων στο Σταθμό; Ακούγονται για κάποιους ποσά της τάξεως των 3.000ε το μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Α. Τσοχατζόπουλος



    Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος μετά την απολογία του στον εφέτη Θεόδωρο Κανελλόπουλο για «ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες» του έτους 2010 (χρήση 2009).

    Παράλληλα, διατάχθηκε η δέσμευση του ακινήτου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, το οποίο φέρεται πως δεν είχε δηλώσει, όπως προέκυψε μετά τον επανέλεγχο που διενεργήθηκε και την άρση του τραπεζικού, φορολογικού και χρηματιστηριακού απορρήτου, από την επιτροπή ελέγχου των οικονομικών των κομμάτων και των βουλευτών της Βουλής.

    Μετά την απολογία του, ο κ. Τσοχατζόπουλος υποχρεώθηκε να καταβάλλει εγγυοδοσία 150.000 ευρώ ενώ του απαγορεύτηκε και η έξοδος από τη χώρα.

    Το επίμαχο πόθεν έσχες κρίθηκε ως ανειλικρινές μετά το πόρισμα της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής, σύμφωνα με το οποίο, ο κ. Τσοχατζόπουλος έχει συνολικό εισόδημα 250.955,87 ευρώ, εκ των οποίων τα 150.000 ευρώ δικαιολογεί ως λήψη δύο δανείων.

    Δεν έχει δηλώσει, όμως, το σπίτι στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου ενώ παλιότερα περιουσιακά του στοιχεία δεν δικαιολογούνται με βάση τα εισοδήματα του. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το σπίτι δηλώθηκε στο πόθεν έσχες του 2011 καθώς αποκτήθηκε το 2010 και ότι έστειλε πολλές φορές συμπληρωματικά στοιχεία στην επιτροπή της Βουλής που, κατά την άποψή του, δικαιολογούν όλα τα περιουσιακά του στοιχεία.

    8 Φεβ 2012 8:02:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημοσκόπηση στην Λέσβο: Χρυσή Αυγή 10%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. >



    Καιρός να καταλάβουν και οι δημοσιογράφοι και κυρίως τα "παπαγαλάκια" πως όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα θα καεί και το δικό σου!!!
    Νομίζατε πως μόνο ο "λαουτζίκος" (κατά την Φυντανίδαινα) θα την πληρώνει? Θα την πληρώσετε όλοι σας σιγά-σιγά (παπαγαλάκια του MEGA κ.ά.)!!!
    Αρκετά φάγατε με μισθούς από τα κόματα και με περίοπτες θέσεις!
    Τώρα να πληρώσετε....!!!
    Αγαπούλα.... την κουκούλα....!!!



    >

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΛΙΟ ΤΙΤΛΟ, ΠΟΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ? ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΣΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΣΤΕ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΑΣ

    Με τα λάθη τους, με τις παραλείψεις τους, με την ανικανότητα τους, με τις κλεψιές τους, από την μια άκρη της Βουλής μέχρι την άλλη, άλλος λίγο άλλος πολύ αλλά όλοι μα όλοι τους, γιατί όλοι ξέρανε και τα καλά και τα στραβά του άλλου και κατά την προσφιλή τους τακτική τα καλά του άλλου τα θάβανε γιατί αυτό επίτασσε το Εθνικό Κομματικό Συμφέρον, και από την άλλη τα στραβά τα συμψηφίζανε στο μέτρο του δυνατού με τα δικά τους στραβά, Αυτοί ήταν και είναι οι Εθνοπατέρες μας, φαρδοπατελονάτοι και μη.
    Και εξακολουθούν οι Αφιλότιμοι αυτοί που οδήγησαν την χώρα, εμάς στην χρεοκοπία σε Εθνική τραγωδία, να σφυρίζουν αδιάφορα πάνω από πτώματα πάνω από τα αίσχη τους υπερασπιζόμενοι ένα και μόνο πράγμα το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ, όχι πάνω από όλα η Ελλάδα και οι Έλληνες, ΑΛΛΑ το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ! ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥΣ….
    Ούτε μια στιγμή δεν τους έχει περάσει από το μυαλό να πούνε να παραιτηθούν κάθε οικονομικού προνομίου τους τουλάχιστον όσοι από αυτούς αποδεδειγμένα δεν το έχουν ανάγκη, αλλά και σε αυτή την περίπτωση να μειωθούν στο ελάχιστο οι απολαυές τους, δεν τους έχει περάσει από το μυαλό να πούνε ότι οι χιλιάδες βουλευτές παίρνουν παχιές συντάξεις πρέπει, έχουν ηθική και Εθνική υποχρέωση να επιστρέφουν στο Ελληνικό δημόσιο ταμείο τουλάχιστον την μισή του σύνταξη, δεν μυρμηγκιάζουν τα χέρια τους εκείνων που συμβάλανε στην χρεοκοπία της Ελλάδας όταν τσεπώνουν τα κόλλυβα της;
    Αμ οι άλλοι περήφανοι Έλληνες Στρατηγοί κλπ; Ακούς να έχουμε περισσότερους στρατηγούς από όσους έχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής; Μιλάμε για πλιάτσικο, για βιομηχανία παραγωγής στρατηγών, με κάτι εφ’ άπαξ ναααααααααα! Με κάτι συντάξεις νααααααααααα! Δεν ντρέπονται όλοι αυτοί για το κατάντημα τους, για το κατάντημα της Ελλάδας και εξ αιτίας τους, γιατί όταν βλέπει ο απλός πολίτης τι κάνει ένας στρατηγός, ένας βουλευτής για να επωφεληθεί, σύμφωνα με τον νόμο βέβαια αλλά ένα νόμο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους που να εξυπηρετεί τα αμοιβαία συμφέροντα πολιτικών και στρατιωτικών, αυτός ο πολίτης τους ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΦΡΊΖΕΙ και ας μην τους το λέει, για πολλούς λόγους, άλλη πουτάνα και αυτός….
    ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ του Δημοσίου ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ !
    Και στο κάτω κάτω όλοι όσοι παίρνουν συντάξεις πάνω από δυο χιλιάρικα στο δημόσιο, ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!
    Και ακόμη, ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΜΠΟΡΟΙ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ κλπ
    Κυρίες και κύριοι βουλευτές ο ΛΑΟΣ ΑΦΡΙΖΕΙ, ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΗΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΕΝΑ ΣΠΙΡΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΑΜΠΑΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΡΑΨΕ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η καλύτερη είδηση της ημέρας!!! Επιτέλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ
    ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΡΡΗΓΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΔΩ Ο ΓΑΠ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΜΟΝΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΛΑ ΤΩΡΑ....
    ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ, ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΕΣΠΟΤΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ....
    ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ....
    PART TIME, ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΩΑΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ..
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση