GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Για να μη βρεθούμε όλοι στο…δρόμο»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Για να μη βρεθούμε όλοι στον… δρόμο, μόνος δρόμος το σχέδιο Σαμαρά» «Σε άλλες εποχές μια κοινή κινητοποίηση γιατρών και μη...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Για να μη βρεθούμε όλοι στον… δρόμο,
μόνος δρόμος το σχέδιο Σαμαρά»
«Σε άλλες εποχές μια κοινή κινητοποίηση γιατρών και μηχανικών θα χαρακτηριζόταν αταίριαστη και εξωπραγματική. Κι όμως στην σημερινή μνημονιακή εποχή, στην οποία μας οδήγησε ο μοιραίος πάλαι ποτέ Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, είναι ήδη γεγονός, καθώς και οι τρεις κλάδοι προχώρησαν σε αποκλεισμό της Τράπεζας της Ελλάδος στην Πάτρα.», υπογραμμίζει σε σχετική ανακοίνωσή του για το θέμα ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας κ. Νίκος Παπαδημάτος και...
 προσθέτει: «Αποδεικνύεται πια περίτρανα ότι δεν υπάρχουν “ευγενή” και προνομιούχα επαγγέλματα. Από την ισοπεδωτική λογική της άγριας αφαίμαξης του ιδρώτα του Ελληνικού λαού σχεδόν ουδείς έχει εξαιρεθεί. Ουδείς, συνεπώς, δικαιούται να ισχυρίζεται ότι κάποιοι τυγχάνουν προνομιακής μεταχείρισης.
Αξίζει, ενδεικτικά, να αναφερθούν κάποια στοιχεία που αφορούν στον ιατρικό κλάδο. Το 15% των μελών του Ιατρικού συλλόγου της Πάτρας έχουν ήδη καταφύγει στο ταμείο ανεργίας του Ο.Α.Ε.Δ!
Ενώ το 25% υποαπασχολείται… Η επαγγελματική απραξία έχει πλήξει επίσης τους νέους δικηγόρους, ενώ το ίδιο απογοητευτική είναι η κατάσταση στον κλάδο των μηχανικών.»
Και ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του επισημαίνει:
«Του γκρεμού η σκάλα, όμως, πρέπει να έχει ένα τέλος. Δεν έχει νόημα να προβαίνουμε σε αλλεπάλληλες θλιβερές και μελαγχολικές διαπιστώσεις.
Η προκήρυξη εκλογών, μια ώρα αρχύτερα, προβάλλει πλέον ως επιτακτική ανάγκη. Οφείλουμε να αντιδράσουμε και να αντισταθούμε στο κατρακύλισμα. Ο Αντώνης Σαμαράς έχει δείξει από την πρώτη στιγμή τον άλλο, εναλλακτικό δρόμο της ηπιότερης αντιμετώπισης της κρίσης, με ανάπτυξη, διαμόρφωση δικαιότερου και ελκυστικότερου φορολογικού περιβάλλοντος, αξιοποίηση ‘’παγωμένων’’ πόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εφαρμογή μιας εθνικής ενεργειακής πολιτικής για την εξυπηρέτηση πρωτίστως των Ελληνικών συμφερόντων.»

11 σχόλια

  1. (ΚΥΡΙΟΙ),ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΟΓΩ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΩΝ&ΒΑΛΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.ΑΚΟΥ 8 ΧΡΟΝΙΑ&ΣΥΝΤΑΞΗ&ΕΜΕΙΣ 35-40 ΧΡΟΝΙΑ&ΚΟΜΜΕΝΗ+ΚΟΜΜΕΝΗ+ΚΟΜΜΕΝΗ.ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ.ΑΗΔΙΑ ΠΟΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αλί αλι και τρίς αλί ...
    η νδ του σαμαρά και του καραμαν-αλή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ ;;; ΠΑΛΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ;;; ΠΑΛΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝ ;;;

    ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΟΘΕΥΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παπαδημάτε,

    ψεματα λες εσυ οπως κι ο αρχηγος σου τρελαντωνης.

    Αν υπαρχει πληθώρα γιατρων δικηγορων μηχανικων και πολιτικών

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΤΕ 5 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ;

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΣΚΑΤΑΤΖΗΔΕΣ,

    ωστε να μη χρειαζομαστε φτηνα εργατικα χερια απο την αλβανια;

    ΨΕΥΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΔΟΥΔΕΣ ΟΣΟ ΚΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΑΥΡΟ ΣΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλο θα ηταν ολοι εσεις να σωπασετε επιτελους δεν εχετε καταλαβει πια οτι η μποχα σας εχει φτασει πια στις μυτες μας δεν σας αντεχουμε αλλο ελεος πια μη μιλατε αλλο αρκετα χρονια μιλατε και δεν λετε απολυτως τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΕ ΨΙΛΟΜΑΛΑΚΑΣ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΨΙΛΟΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ.
    ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑΝΤΩΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΘΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ;;;;;;
    ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΤΣΑΜΠΑ ΕΞΟΔΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΒΟΛΕΥΤΗΣ.ΦΥΛΑΞΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ.
    ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΑΛΙΟΥ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΟ
    ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΙΑΡΙΚΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΚΥΡΙΕ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ ΜΗ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ!
    ΠΟΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΡΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θα φατε τετοια βοιδοπουτσα που θα τρείβετε τα ματια σας αλήτες που καταντησατε το κόμμα της ΝΔ πολιτική ανοιξη και τραβεστί της συγγρού. Έχετε και το θράσος να γράφετε τετοια πράγματα λες και μιλάτε σε αγραμματους.
    Γυρω στους 10 ψηφους διναμε στην νδ. Τωρα σου υπόσχομαι στο μίσος που νοιώθω για όλους εσας που ταυτιστήκατε με την κυβερνηση τσολάκογλου, παπανδρέου, σαμαρά πουλώντας την εθνική παράταξη που έχει δωσει αίμα για την ελευθερία αυτης της χωρας πως Θα τρέχετε σαν τον καρατζαφερη την επόμενη των εκλογών βρωμοπουλημένοι.
    Δαγκωτο στον καμμένο αλήτες δαγκωτο και σπίτια σας. Εαν προφθάσετε και δεν βγούν τα όπλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΙΛΕ ΤΩΝ 6:44,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΙΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΙΚΟ.ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΩ.
    ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΒΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΡΗΧΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 10% ΣΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ.
    ΑΛΛΟ 10% ΣΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΙ ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ.
    ΑΝ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΓΑΛΖΟΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΘΑ'ΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση