GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα μέτρα προανήγγειλε για τον Ιούνιο ο Μπεγλίτης...

Νέα μέτρα τον Ιούνιο προανήγγειλε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάνος Μπεγλίτης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι αυτ...

Νέα μέτρα τον Ιούνιο προανήγγειλε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάνος Μπεγλίτης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι αυτά που έρχονται τις προσεχείς μέρες «δεν θα είναι τα τελευταία μέτρα».
«Τον Ιούνιο», πρόσθεσε, «αναμένονται νέα. Να πούμε την αλήθεια στο λαό. Έρχονται...
τα ειδικά μισθολόγια». Ο κ. Μπεγλίτης είπε ακόμη ότι κατά πάσα πιθανότητα την Τετάρτη θα συνεδριάσει η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ με αντικείμενο τα μέτρα.
Ανέφερε επίσης ότι υπάρχει δημοκρατική νομιμοποίηση, για την παράταση του βίου της κυβέρνησης Παπαδήμου με τη συμμετοχή τριών κοινοβουλευτικών κομμάτων και τόνισε ότι η κυβέρνηση «θα έπρεπε να ασχοληθεί, πέραν των θεμάτων της Συνόδου 26ης Οκτωβρίου και με άλλα ζητήματα».
Ο Πάνος Μπεγλίτης εκτίμησε ότι οι κάλπες θα αναδείκνυαν τις ίδιες πολιτικές δυνάμεις και πρόσθεσε ότι «στις σημερινές συνθήκες καμία μονοκομματική κυβέρνηση δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα». «Δεν θα υπάρχει αυτοδυναμία. Γιατί να ξοδέψουμε χρόνο για εκλογές; Έχουμε την πολυτέλεια;», διερωτήθηκε.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

17 σχόλια

  1. ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΑΝ ΟΧΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;
    Η ΝΔ έπεσε, γιατί ο Καραμανλής φρόντιζε τα συμφέροντα της χώρας μας, έξω από την δυτική εξάρτηση. Πασιφανές. Η κυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ) και η νέα κυβέρνηση πάλι ΠΑΣΟΚ, με ολίγη από ΝΔ-ΛΑΟΣ, 2 χρόνια τώρα δείχνουν να βρίσκονται σε άριστη συνεργασία με εξωθεσμικά δίκτυα (ίσως και μυστικές υπηρεσίες, έτσι μας ενημερώνει το wikileaks) αλλά και με την εσωτερική διαπλοκή, προώθησαν το σχέδιο της οικονομικής διάλυσης και υποδομών της χώρας, της ύφεσης και της παρακμής που είχε κι εξακολουθεί να έχει ως δομικά στοιχεία τους τραπεζίτες και το διαπλεκόμενο εσωτερικό κεφάλαιο, σε απόλυτη συνεργασία με την Ε.Ε. το Δ.Ν.Τ. και τις Η.Π.Α. στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, παρέα με την ιδιοκτησία των ΜΜΕ, εξυπηρετούν προφανή συμφέροντα στο χώρο των τραπεζών, των καυσίμων, του φαρμάκου, των καρτέλ της αγοράς και λοιπών οικονομικών συμφερόντων!

    Στο μεταξύ κατάφεραν και υπονόμευσαν τις όποιες προσπάθειες ανάκαμψης με τις κωλυσιεργίες και τη γραφειοκρατία σε προγράμματα ΕΣΠΑ. Χρέωσαν με 210 δις ευρώ περισσότερα τη χώρα, τσάκισαν τη μεσαία τάξη, έδιωξαν τις υγιείς Ελληνικές επιχειρήσεις με το νέο φορολογικό, κράτησαν εντός τις πολυεθνικές με σκανδαλώδεις όρους, διέλυσαν την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή, το εμπόριο, τον τουρισμό, την υγεία, την παιδεία, την άμυνα και ισχυροποίησαν τις θέσεις των εχθρών Τούρκων αλλά και των άλλων, Αλβανών και Σκοπιανών, μη ανακηρύσσοντας ΑΟΖ! Ταυτόχρονα μας κοροιδεύουν μέσα στα μούτρα μας, ότι τάχα δήθεν παλεύουν για τα συμφέροντα της χώρας, εξευτελίζοντας εντελώς τους Έλληνες, όπου κι όπως μπορούν.

    Πως λέγεται όλο αυτό, αν όχι έσχατη προδοσία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΝΟ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ .Όλες οι άλλες λύσεις που δίνουν όπως τώρα Λουκάς Παπαδήμος με συγκυβέρνηση εθνικής σωτηρίας δεν μπορούν να μας βγάλουν από την κρίση διότι αυτοί είναι οι εκπρόσωποι του Δ.Ν.Τ.

    Κατεπείγον άμεση επιστροφή του Κώστα Καραμανλή , για την σωτηρία της Ελλάδος .Να γίνουν επανεκκίνηση των συμφωνιών που έκανε ίδιος προσωπικά για την Ελλάδα και τους Έλληνες , με την Ρωσία και την Κίνα , να έχουμε την στρατιωτική τους κάλυψη δηλαδή ασπίδα προστασίας από την Ρωσία και την Κίνα από τις συνέπειες που θα έχουμε από την αποχώρηση και την αθέτηση των καταστροφικών συμφωνιών για την Ελλάδα που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του με το Δ .Ν .Τ . και των άλλων Εβραιοαμερικάνων και Εβραιογερμανών.
    Όλες οι άλλες λύσεις που δίνουν όπως τώρα Λουκάς Παπαδήμος με συγκυβέρνηση εθνικής σωτηρίας δεν μπορούν να μας βγάλουν από την κρίση διότι αυτοί είναι οι εκπρόσωποι του Δ.Ν.Τ. της παγκόσμιας τράπεζας των Εβραιογερμανών και των Εβραιοαμερικάνων που ο στόχος τους δεν είναι να βοηθήσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες , αλλά να την παραδώσουν στα χέρια όλων αυτών που σας αναφέραμε , την Ελλάδα μαζί με τον ορυκτό πλούτο και τους Έλληνες .
    Όπως καταλαβαίνετε έχουμε μπλέξει με προδότες και πρέπει όταν συλληφθουν και δικαστούν να τιμωρηθούν για εσχάτη προδοσία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. GAY- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    Μην περιμένετε ότι θα βγούμε ποτέ από την οικονομική εξαθλίωση που μας έβαλε
    Το gaypasok μαζί με την gay-παρέα του και τώρα με την gay- κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας .
    ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΝΔ έπεσε, γιατί ο Καραμανλής φρόντιζε τα συμφέροντα της χώρας μας, έξω από την δυτική εξάρτηση. Πασιφανές.

    Zαχόπουλος Βουλγαράκης και Ευφραίμ.Τρελλή φροντίδα για τα συμφέροντά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφορά τους πολιτικούς!

    Πριν λιγο καιρο επιθυμουσα να μπω για λιγο στο μυαλο σας να δω τι σκατα εχετε εκει μεσα !! τελικα δεν θελω γιατι ειναι τοσο διεστραμενο και βρωμικο που θα λερωθω. Στα παλια μου τα παπουτσια αν θα κανετε εκλογες ,ετσι που τα κανατε λιγη σημασια εχει αν και ποτε θα εκφρασει ο κοσμακης τα θελω του ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ειναι οτι θα πατε σπιτια σας -χωρις φρουρους χορηγουμενους απο το κρατος !!! - θα πληρωνετε Σεκουριταδες να σας φιλανε και μακαρι να εχετε κλεψει τοσα οσα να σας φτασουν για ολη σας την ζωη...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΟΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΝΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ" ΟΤΙ ΑΙΣΧΡΟ ΚΑΙ ΒΡΟΜΙΚΟ ΓΕΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΣΗΡΟΙ ΕΓΓΕΦΑΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΔΩ ΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ, Ο ΣΑΜΑΡΑΣ,Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΊΚΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΡΪΚΑΝΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ.
    ΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ. ΕΝΑ ΝΑ ΠΩ. ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ 2008 ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΛΑ.Ο.Σ; ΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ.

    ΑΜΑ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ ΚΟΚΑΛΑΚΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΣΚΑΒΑΝ ΤΟ ΛΑΚΟ

    ΑΠΟ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. στα αρχιδάκια μας ..οι Έλληνες ιθαγενείς
    Μόνο να είναι καλά τα ζώωωωωωωωωααααααα...μας του ΠΑΣΟΚ.


    Ο Κώστας Θέος από "κηπουρός" έγινε Θεός στη ΔΕΗ με 104 χιλ ευρώ το χρόνο.
    --------------------------------------------
    Τα ψέματα έχουν μικρά ποδάρια λέει ο λαός μας. Ετσι και με τον Κώστα Θέο και τις πραγματικές απολαβές του από τη ΔΕΗ ως αναπληρωτή διοικητή της εταιρείας.

    Δείτε την «Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου» που υπογράφηκε στις 30.12.2011 μεταξύ του προέδρου της ΔΕΗ Αρθούρου Ζερβού και του κ. Κωνσταντίνου Θέου σύμφωνα με την οποία ο δεύτερος από την 1.1.2012 έως την 31.12.2014 «θα λαμβάνει ως ετήσια συνολική μικτή αμοιβή το ποσό των.......
    103.606,32 ευρώ», δηλαδή 8.633,66 ευρώ μηνιαίως αντί των 5.981,40 ευρώ που ρητά και ξεκάθαρα αναφέρει ο σχετικός νόμος ότι είναι το ανώτατο πλαφόν.

    Στην ουσία ο "κηπουρός του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου προσελήφθη στην εταιρεία με μισθό που ξεπερνά κατά περίπου 2.600 ευρώ τα νόμιμα όρια που τέθηκαν από το υπουργείο Οικονομικών στην προσπάθεια της δημοσιονομικής προσαρμογής της χώρας.

    Σύμβαση με φουσκωμένο μισθό, κινητό και αυτοκίνητο με δωρεάν βενζίνη!

    Επιπροσθέτως, σύμφωνα με την σύμβαση, ο κ. Θέος ανέλαβε καθήκοντα από την 1η-1-2012 και η θητεία του θα λήξει την 31η – 12- 2014. Κατά το διάστημα αυτό, η ΔΕΗ εκτός του υπέρογκου μισθού του παραχωρεί «εταιρικό επιβατικό όχημα» με πληρωμένα καύσιμα ενώ για την άσκηση των καθηκόντων του δικαιούται έξοδα κίνησης όπως «έξοδα ταξιδιού, κινητό τηλέφωνο, λογαριασμοί εστιατορίων κλπ»

    Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ότι η συγκεκριμένη σύμβαση κρίνεται παράνομη σύμφωνα με όσα προβλέπουν οι διατάξεις του νόμου που καθορίζει τις αμοιβές των ανώτατων στελεχών των ΔΕΚΟ.

    Αναλυτικά, σύμφωνα με γνωμοδότηση έγκυρων νομικών που ερευνούν την υπόθεση «οι πάσης φύσεως αποδοχές και πρόσθετες αμοιβές που καταβάλλονται στους υπαλλήλους του δημοσίου, των ΝΠΔΔ … απαγορεύεται να υπερβαίνουν τις αποδοχές του Γενικού Γραμματέα Υπουργείου… Κατόπιν των ανωτέρω, οι πάσης φύσεως μικτές αποδοχές και απολαβές όλων των ανωτέρω δεν μπορούν να υπερβούν το ποσό των 5.981,40 ευρω» τονίζοντας μάλιστα ότι το συγκεκριμένο όριο αφορά και τα στελέχη της ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΥΓΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ...
    Ο ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ
    Θρασύτατη συμπεριφορά στα μούτρα των τηλεθεατών του ΣΚΑΪ.

    Εντελώς κυνικά τους πέταξε τη πατσαβούρα για νέα μέτρα τον Ιούνιο που όπως ο ίδιος ο Μπεγλίτης είπε "θα είναι αναγκαστικά"!

    Έτσι απλά.
    Αφού δεν είναι πια υπουργός
    τι... του στοιχίζει να εκφράσει
    τη γραμμή της Τρόικας ;

    Ο κοντοπούτανος Ρουφιάνος του Παπατζή !
    ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ .

    ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΜΕ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΓΑΠ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΩΣ ΜΑΥΡΟ.
    ΕΝΑΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΕΠΑΡΧΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΡΙΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ.

    ΓΛΥΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΑΠ.

    Το Αρκαδικό λαμόγιο, ας ψάξει θέση στο επικρατείας σε άλλη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΥΓΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ...
    Ο ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ
    Θρασύτατη συμπεριφορά στα μούτρα των τηλεθεατών του ΣΚΑΪ.

    Εντελώς κυνικά τους πέταξε τη πατσαβούρα για νέα μέτρα τον Ιούνιο που όπως ο ίδιος ο Μπεγλίτης είπε "θα είναι αναγκαστικά"!

    Έτσι απλά.
    Αφού δεν είναι πια υπουργός
    τι... του στοιχίζει να εκφράσει
    τη γραμμή της Τρόικας ;

    Ο κοντοπούτανος Ρουφιάνος του Παπατζή !
    ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ .

    ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΜΕ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΓΑΠ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΩΣ ΜΑΥΡΟ.
    ΕΝΑΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΕΠΑΡΧΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΡΙΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ.

    ΓΛΥΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΑΠ.

    Το Αρκαδικό λαμόγιο, ας ψάξει θέση στο επικρατείας σε άλλη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ;

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .

    ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΠΗΡΑΝ , ΕΒΑΛΑΝ ΠΟΙΗΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΕΑ .


    ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Gia ta kleista... epaggelmata, den blepw... kati... Farmakopoioi, symbolaiografoi, tarifes kai ntalhkeria mazi me alloys, synexizoyn akomh to party... me tis kratikes adeies leitoyrgias.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πουτσοκλένης8 Φεβ 2012, 12:42:00 π.μ.

    Μπεγλίτη
    Είπες όταν σε άλλαξε ο ποδηλάτης, ότι στο Υπουργείο Αμυνας υπήρχαν συναλλαγές και κάτω από το τραπέζι, εσύ το είπες αλλά όταν σε έπαυσε.
    Ρε μασκαρά μια χώρα που τα γαμισάτικα – Θαλασσοδάνεια – την κατέστρεψαν και δεν έδωσες συνέχεια στα λεγόμενα σου , ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΜΕΡΑ ΜΕΣΙΜΕΡΗ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ .
    Ο ποδηλατης ο μισόχαζος σε έφτιαξε και Κ. Ε. δεν με ξάφνιασε. Εσυ ρε πούστη, το κάτω από το τραπέζι, που μιλάμε για δις ρε ξευτιλισμένε το σταμάτησες, ρε πούστη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πουτσοκλένης8 Φεβ 2012, 12:54:00 π.μ.

    Υ. Γ.
    Βαγγέλα που θέλεις το δακτυλίδι του πoδηλάτη, τι έκανες ρε μεγάλε να βάλεις νοικοκύρεμα στο Υπουργείο που προμηθεύετε εξοπλιστηκά, με δις, του στατού ;
    Χεστήτε ρε πούστηδες ανίκανοι . -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πουτσοκλένης8 Φεβ 2012, 1:07:00 π.μ.

    Καλέ μου Άνθρωπε {Θ. Β.}
    Μην προκαλείς, το ξέρω σε βάζουν να εμφανίζεις τον Καραμαλέγκο ηγέτη, μην προκαλείς γράφοντας ότι το θύμα ο Ζαχόπουλος, τον κατέστρεψε.
    Ή είσαι βλάκας ή το τραβάει ο κόλος σου. Διάλεξε.
    Την άλλη φορά θα στα πω χύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μαλάκα μου, ούτε που φαντάζεσαι που θα σε έχουμε τον Ιούνιο.
    ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση