GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο (μπουζουκόβιος) Μουσουρούλης αντάλλαξε τη "συνείδησή" του με μια θέση...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο ΜΟΝΟ στο PRESS-GR Μεγάλα παζάρια γίνονται αυτές τις ώρες στη ΝΔ. Ο βουλευτής Χίου Κώστας Μουσουρούλης μέχρι την...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR

Μεγάλα παζάρια γίνονται αυτές τις ώρες στη ΝΔ. Ο βουλευτής Χίου Κώστας Μουσουρούλης μέχρι την Κυριακή έλεγε ότι "προβληματίζεται" και ότι "σκέπτεται" για λόγους συνείδησης να μην υπερψηφίσει το νέο Μνημόνιο. Τελικά έκανε μια θεαματική κωλοτούμπα και ψήφισε ναι". Σήμερα αποκαλύφθηκε το αντάλλαγμα. Ορίστηκε...
 κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ. Τόσο κόστισε η συνείδησή του.
Ο Κ. Μουσουρούλης είναι ο ίδιος που ήταν γενικός γραμματέας στα υπουργεία Οικονομίας και Ανάπτυξης στην κυβέρνηση Καραμανλή μέχρι το 2009 και είχε ...συμβάλει και αυτός αποφασιστικά στην πορεία εκτροχιασμού της ελληνικής οικονομίας. Και φυσικά διέπρεπε με τις παρέες του στα μπουζούκια.

14 σχόλια

  1. Κράτα Αντώνη Σαμαρά ο λαός είναι μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΝΑ ΑΝΑΓΓΗΛΕΙΣ
    ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΛΟΒΕΡΔΕ.ΕΝΑ Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΥΝ ΚΑΙ ΚΛΨΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ [ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ .ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ Ο ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ,ΓΙΑΤΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕΣ ΚΑΤΑΠΩΣ ΛΕΓΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΔΗΛ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΕΥΤΗΚΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ ΕΝΑΝΤΙ ΝΟΜΟΥ.ΤΙ ΘΑ ΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ .ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΡΕΧΕΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΜΕΔΙΚΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ.ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΙΩΠΑΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 6:26 Καθάρματα παλιοψεύτες θα πέσει πολύ ξύλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟΛΑΜΟΓΙΑ ΤΙ ΕΓΕΙΝΑΝ ΤΑ 50 ΕΚ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΣΙΦΟΥΝΑΚΗ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΑΣΟΣΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ,ΡΩΤΑΓΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TI EGINE PASOKOMPELI KRATAME MONO TA PASOKOPOST!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι ντροπή σας αυτά που γράφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα φαει κιι αυτός την ΠΟΥΤΣΑ του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. aloenas sotiras poy hrthe apo tin esperia gia namas sosei. ypalilos kai aytos ton brixelon ean den apatome me hfos ekato kardinalion kai me fobero toype. otan apeythinete se aploys polites idika sta xoria tis periferias toy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΑΝ ΧΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΕ ΔΥΟ-ΔΥΟ) ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΟΥΡΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΟΥ!!!! ΛΑΚΕΔΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μακάρι νάχαμε κι΄ άλλους σαν το Μουσουρούλη.
    Άλλο η ψυχή κι΄άλλο η λογική. Και ποιός λογικός άνθρωπος δεν βρέθηκε στο δίλημμα του όχι ή του ναι.
    Ο άνθρωπος δεν είναι ούτε λαμόγιο ούτε πουλημένος. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά ξέρω καλά αυτόν που γνωρίζει τον βίο του, την προσφορά του στην Ελλάδα τόσο απο την παρουσία του στην κοινότητα (ως στέλεχος καριέρας) όσο και απο το Υπουργείο Οικονομίας.
    Όσο για τα μπουζούκια, ναί ο άνθρωπος δεν προέρχεται απο τα σαλόνια της προκλασσικής είναι ένας απο εμάς, με το μέτρο της διασκέδασης που έχει ο μέσος-πολιτισμένος Έλληνας.
    Να ξεκινήσω απο τον Τσαρούχη και να φτάσω στη Μελίνα, στο Χορν στον Κωστα Καραμανλή, και ποιός φυσιολογικός δεν πέρασε απο μπουζούκια;
    Αν έχει κλεμμένα απο υποβρύχια, αεροπλάνα ή Siemenοδουλειές αλλάζει το πράγμα, τέτοια πάντως δεν έχει κι' απ' ότι μου περιγράφουν δύσκολο ν' αποκτήσει.
    Δεν τα απέκτησε, άλλωστε, τότε που τα φώτα της δημοσιότητας δεν τον γνώριζαν και που ως παράγοντας αποφάσεων οικονομικής διάστασης θα μπορούσε να έχει οφελήσει φίλους και εξ΄όσων γνωρίζω ενω έχει πολλούς (φίλους) αυτοί δεν έχουν επωφεληθεί.

    Παιδιά, αν θέλετε πολιτικούς απο τη γυάλα να γράφετε τόσα κι άλλα τόσα, αν όχι λίγο προσοχή στον άνθρωπο που κρίνουμε και δεν γνωρίζουμε.
    Ι.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΡΕ ΣΚΑΤΟΠΑΣΟΚΟΙ:
    ΟΤΑΝ Ο ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΚΟΛΟΓΕΡΟΣ ΕΤΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΑΓΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ...ΤΟΝ ΛΕΓΑΤΕ ΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΚΛΑ.

    ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΠΙΑΝΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΙΑ ΛΑΙΚΙΑ ΤΣΟΥΛΑ ΤΗ ΜΙΜΗ, ΤΟΝ ΛΕΓΑΤΕ ΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΚΛΑ.

    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΙΣΤΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μουσουρούλης και παζάρι δεν γίνεται. Για όσους τον ξέρουν..
    Τάθελε και τάπαθε. Τι ήθελε ν'ασχοληθεί με τη πολιτική; Απ' τις Βρυξέλλες που είχε την τη μισθάρα του, νομίζω και η γυναίκα του, ήρθε σε μάς.(Μισθό απ'τον Ευρωπαϊκό κορβανά).

    Στην πολιτική προκόβουν αιώνιοι φοιτητές, άεργοι κληρονόμοι πολιτικών τζακιών, διορισμένοι εκδοτικών συγκροτημάτων ή υποτακτικοί όλων των παραπάνω αναγνωρισμένων συντεχνιών.

    Καλά ο ίδιος, τα αντέχει ... να τ' ακούει (παλικαράκι - καλό και τα σπάει αν τύχει ..) η οικογένεια και τα παιδιά του που τα ξεκουβάλησε απ'εξω τί φταίνε; Εδώ άλλοι φεύγουν για να γλιτώσουν - για ό,τι δουλειά έξω - κι' αυτός τους έβαλε στο καζάνι του Ελαδιστάν.
    Τι να του πώ; Ότι είχα να του πω, του τό είπα όταν έπρεπε. Καλή καρδιά με μας που έμπλεξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση