GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Είμαστε αντίθετοι στο κλείσιμο των Δημοσίων ΚΤΕΟ"...

Από το  lamiareport.gr Με ιδιαίτερη ανησυχία πληροφορηθήκαμε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ότι στις προθέσεις του Υπουργού Υποδομών, Μετα...

Από το lamiareport.gr

Με ιδιαίτερη ανησυχία πληροφορηθήκαμε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ότι στις προθέσεις του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων είναι να καταργήσει άμεσα όλα τα δημόσια Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων (Κ.Τ.Ε.Ο.).
Εμείς, κατηγορηματικά δηλώνουμε ότι...
είμαστε αντίθετοι στο κλείσιμο των δημοσίων Κ.Τ.Ε.Ο., τα οποία δεν είναι παρωχημένα, όπως τα χαρακτήρισε, και τα οποία λειτουργούν πλέον ανταγωνιστικά με τα ιδιωτικά, προσφέρουν υψηλό επίπεδο υπηρεσιών με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, και οι τιμές τους είναι πιο οικονομικές από αυτές των ιδιωτικών.
Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι, το Κ.Τ.Ε.Ο. της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για το έτος 2011 πραγματοποίησε 4.072 τεχνικούς ελέγχους, και τα δημόσια έσοδα ανήλθαν στο ποσό των 246.196,07 Ευρώ.
Τέλος, μας προβληματίζει το γεγονός ότι, οι δηλώσεις του κ. Υπουργού έγιναν αμέσως μετά την νομοθετική ρύθμιση για τεχνικό έλεγχο των φορτηγών αυτοκινήτων και από τα ιδιωτικά Κ.Τ.Ε.Ο.

14 σχόλια

  1. εμεις ομως ειμαστε υπερ του κλεισιματος των Δημοσιων ΚΤΕΟ. Επομενως απολυεστε. ΤΕΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΛΗ ΤΡΥΠΑ ΚΙ ΑΥΤΗ.

    ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΟΛΟΥΣ..ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ Ο ΓΑΚΙΑΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΓΑΚΙΑΣ;
    Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΙΤΟΛΩΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΡΙΟΥ.
    ΡΟΧΑΛΙΖΟΥΝ..
    ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ.
    ΑΝΑΠΑΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ,
    ΕΝΙΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΤΑ ΑΡΠΑΖΑΝ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΤΕΛΟΟΟΟΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ταπεινη μου αποψη μακριά απο την δολιό πολλών (κρατικοδίαιτων) ιδιωτικών
    συμφερόντων σχόλίων, είναι οτι το κράτος πρέπει να κρατήσει η και ακόμη να κρατικοποιήσει οτιδήποτε έχει να κάνει με την ανθρώπινη επιβίωση δηλαδή
    Ορυκτο πλούτο, νερό, ενέργεια, υγεία,
    τρόφιμα, και ασφάλεια εντός και εκτός.
    Τα υπόλοιπα μπορούν να ιδιωτικοποιηθούν άνετα συμπεριλαμβανομένων και των ΚΤΕΟ.
    Αν κάποιος νομίζει οτι αν αναλάβουν ιδιώτες την ΔΕΗ η την ΕΥΔΑΠ και θα πέσουν οι τιμές απλά του λέω οτι είτε
    εκτελεί χρέη έμμισθου υπαλλήλου αλλοτρίων συμφερόντων, είτε απλά είναι ηλίθιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ !!!
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΛΥΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ 10 ΕΥΡΟ
    ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΤΕΟ 50 !!!
    Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑΓΙΑΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΤΕΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΑΚΑΡΑΚΕΣ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΚΤΕΟ;;;;;;;;;;; ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ 'Η ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΤΕΟ ΕΧΟΥΝ "ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΠΕΘΕΡΟΥΣ" ΜΕ ΒΙΛΕΣ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ;;;;;;;; ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΚΟΥΝΗΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ,ΚΤΕΟ, ΕΝΩ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΤΡΕΧΟΥΝ" ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ;;;; ΚΑΤΙ ΒΡΟΜΑΕΙ ΜΗΠΩΣ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο δρομο ρε, να τα κλεισουν. Μας ειχατε σαν τα ζωα στην ουρα να βαζουμε τους μετρητες στην εξατμιση. Πολυ σωστη η κινηση να σας απολυσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν το κράτος κερδίζει χρήμα από τη λειτουργία τους, δηλαδή αν είναι κερδοφόρα, ας μείνουν. Αν είναι ζημιογόνα, ας κλείσουν. Αν κλείσουν, θα ανοίξουν ίσως περισσότερα ιδιωτικά για να καλύψουν το κενό, οπότε και θα βρουν κάποιοι δουλειά, και το κράτος θα έχει κέρδη από τη φορολογία της επιχείρησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 8:27μμ
    Οι τιμές ΠΕΦΤΟΥΝ όταν υπάρχει ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΌΣ σε ένα τομέα. Επιπροσθέτως δημιουργείται βελτίωση της ποιότητας και καινοτομία. Όταν ένα κρατικό μονοπώλιο γίνεται ιδιωτικό, τότε κάνουμε μια μεγαλοπρεπή τρύπα στο νερό. Ακόμα και ο γκουρού του φιλελευθερισμού Μίλτον Φρήντμαν, έλεγε ότι αν το κράτος δεν μπορεί να δημιουργήσει πεδίο ανταγωνισμού σε ένα τομέα, είναι καλύτερο να κρατήσει αυτόν τον τομέα για τον εαυτό του. Το ζήτημα λοιπόν είναι να δημιουργήσουμε συνθήκες ανταγωνισμού ΠΑΝΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΧΙ,ΟΧΙ!!! Να μην κλεισουν τα δημόσια ΚΤΕΟ! Θα χάσουμε τη βόλεψή μας! Άλλωστε το Δημόσιο είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα και πρέπει να δίνει δουλειά σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΕΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ.
    ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΕΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΕΡΔΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ 8:36

    Σε εσένα δεν λέω τίποτα γιατί φαίνεται από μακριά ότι σε χαρακτηρίζει ο φθόνος του νεοέλληνα που σε σπρώχνει να λες μεγάλες ανακρίβειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 2:14 πμ
    Σωστά! Η «διαπλοκή» δεν μπορεί να βγάλει κέρδος από τα δημόσια ΚΤΕΟ. Εκεί βγάζουν κέρδος ΜΟΝΟ οι (δημόσιοι) υπάλληλοί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ξεχνάτε όλοι τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκαν τα ΚΤΕΟ, την οδική ασφάλεια.
    Εχετε διαπιστώσει καμμιά μείωση ατυχημάτων πού είχαν σαν κύρια αιτία την κακή συντήρηση των οχημάτων?
    Εγώ όχι οπότε λέω να καταργηθούν όλα τα ΚΤΕΟ συνολικα σαν αποτυχημένη προσπάθεια.
    Και πρίν να δημιουργηθούν μια χαρά ζούσαμε και με ένα χαράτσι λιγότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε 7:39 σε βρίσκω πολύ σωστό!!!
    Πηγαίνεις από τα χαράματα!! λαδώνεις!! ή σε αρκετές περιπτώσεις ξυριών ή γερόντων άλλοι πηγαίνουν τα αυτοκίνητά τους--αν τα πηγαίνουν!!--και κάθε σακαράκα είναι στο δρόμο!!

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση