GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα κολπάκια του νέου ΟΤΕ…

Από το http://www.sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/ Πριν από λίγο ( όλα τα στοιχεία στη διάθεσή μας και σε κάθε υπηρεσία που δεν ελέγχουν τ...

Από το http://www.sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Πριν από λίγο (όλα τα στοιχεία στη διάθεσή μας και σε κάθε υπηρεσία που δεν ελέγχουν τα γερμανικά γουρούνια), οι «πωλητές»-εκβιαστές της γερμανικής αλητείας που διοικούν τον ΟΤΕ, ξεπερνούν κάθε όριο, κάθε νομιμότητα.
Συνδρομητής ζήτησε πριν ένα μήνα αλλαγή εταιρία (ελεύθερη αγορά δεν λένε ότι έχουμε;) και τον ενοχλούν συνεχώς και αδιάλειπτα με συνεχή τηλεφωνήματα για...
να παραμείνει στον ΟΤΕ.
Όταν απηύδησε και τους ζήτησε να σταματήσουν τα συνεχόμενα και σε όλες τις ώρες τηλεφωνήματά τους, πως δεν ενδιαφέρουν οι υποσχέσεις τους πως «όλες οι εταιρίες εκτός ΟΤΕ είναι απατεώνες κλπ., προχώρησαν σε απειλές και εκβιασμούς!
Τεχνικός του ΟΤΕ τον είχε ενημερώσει πως η περιοχή του δεν σηκώνει πάνω από 4 mb conex και θα έπρεπε να πάψουν να πληρώνουν για 24 που ήταν πλασματικά. Έτσι κάλεσε τον ΟΤΕ και ζήτησε μείωση ταχύτητας ιντερνέτ (3-11-2011).
Έτσι, αφού οι συνεχείς ενοχλήσεις και δυσφημίσεις των άλλων εταιριών δεν απέδωσαν, σήμερα απειλητικά, αλήτικα δήλωσαν: «Αν εγκαταλείψετε τον ΟΤΕ θα έχετε πρόστιμο γιατί θα εκλάβουμε τη μείωση ταχύτητας που κάνατε τον Νοέμβριο, ως νέο συμβόλαιο. Αν πάτε σε άλλη εταιρία θα έχετε πρόστιμο και κανένα κέρδος».
Μιας και κράτος δεν υπάρχει, μάλλον έχουμε κατεχόμενη χώρα και υπαλλήλους των γερμανών ως κυβερνήτες, μιας και δεν προστατεύει κανένας φορέας τους πολίτες, ήρθε η ώρα να μάθουν όλοι και να τιμωρήσουν τον γερμανικό ΟΤΕ.
Οι υπηρεσίες του Υπουργείου Ανάπτυξης γνωρίζουν;
Οι καταναλωτικές οργανώσεις γνωρίζουν;
Τελικά θα πρέπει οι πολίτες να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους;

9 σχόλια

  1. Και γω πληρώνω connex για 24mbps και με το ζόρι πιάνω τα 8 και κάτι στο κατέβασμα, και .7 και κάτι στο ανέβασμα.
    OTE ενίσχυσε το δίκτυό σου, έχεις ακόμη τόσες οπτικές ίνες που κααααάθονται και περιμένουν 'λίγο' φως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιά "γερμανικά γουρούνια" ρε σεις;

    Εδώ μιλαμε για ελληνικά τετράπαχα γουρουνια

    απο την εποχή του μπουχέσα επανιδρυτή!

    Ο ΟΤΕ εδιωξε με τις εθελουσιες εξοδους, ακριβές συνταξιοδοτήσεις, περιπου 5000 ικανο προσωπικο, το φόρτωσε στο ΙΚΑ

    και στη θεση ολων αυτών προσέλαβαν,

    ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ

    γουρουνια, pigs, golden boys.

    Γελάω καμια φορα που ακουω την Μητσοτακαινα τη Ντορα να μιλαει για ιδιωτικοποπιησεις και αξιοκρατία!

    Οσοι σήμερα ειναι σε θεσεις διευθυντων στελεχων σε ΔΕΗ ΟΤΕ, προσελήφθησαν επι κυβέρνησης Μητσοτάκη, και υπουργου Μουτσιου, φαγωθηκαν να ξεπουλησουν τον ΟΤΕ για να βολέψουν τα κωλοπαιδά τους απ το παράθυρο διοτι με εξετάσεις..

    δεν υπήρχε περίπτωση!

    Και δε φτάνει αυτό,
    με εντολές του κομματος ΝΔ, ολα αυτά τα κομματοσκυλα golden boys, γραφτηκαν στη ΠΕΤ-ΟΤΕ,

    η ποτάνα η κάλπη βλέπετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 3000 μ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΟΤΕ έχει οπτική ίνα στα διακόσα μέτρα από το σπίτι μου και η 24άρα κλειδώνει στα 19 με 20 !!!.
    Μου παρέχει καλή τεχνική εξυπηρέτηση
    και φτάνουν στο σπίτι δύο ξεχωριστά σήματα , ένα το τηλεφωνικό και ένα το ADSL . ΄Αλλοι πουλάνε ... "φτηνότερα" αλλά ...ένα για δύο δλδ ADDL+τηλέφωνο ιντερνετικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να πάτε στους ιδιώτες τα τίμια παλικάρια...βλέπε ρεύμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας μην ρίχνουμε τα βάρη σε άλλους.
    Στην περίπτωσή μας έχουμε μια κολώνα του ΟΤΕ εμποδίζει την είσοδο και έξοδο των αυτοκινήτων σε χώρο στάθμευσης της επιχείρησης. Υποβάλαμε αίτηση μετατόπισης της κολώνας στον ΟΤΕ Αμαρουσίου, η οποία πήρε αριθμό πρωτοκόλλου 2772129/17.3.2010. Εκτοτε έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια, έχουν προκληθεί δεκάδες ζημιές σε αυτοκίνητα (μάλιστα σήμερα το δικό μου είναι στο φανοποιείο με ζημιά 500€) και η κολώνα στέκι ακούνητη. Κανένας δεν μας ενημερώνει για την τύχη της αίτησης. Έπρεπε να ενδιαφερθούμε εμείς. Είμαστε και πελάτες να μας πάρει …. Το αστείο είναι ότι τηλεφωνούμε και δεν μας δίνει σημασία κανένας, μας προτρέπουν να πάμε πάλι στο τεχνικό τμήμα του ΟΤΕ Αμαρουσίου ή ακόμη και στη Νέα Ιωνία. Έχουμε μεταβεί τέσσερεις φορές και οι υπάλληλοι μας λένε ότι το έχουν δώσει στον εργολάβο και αυτός είναι υπεύθυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρός τον φίλο 23 Φεβ 2012 7:41:00 μ.μ.:

    Η κολώνα θα μετατοπισθεί ΜΟΝΟ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΒΛΑΒΗ. Σου το εγγυώμαι, ώς πρώην εργαζόμενος και συνεργαζόμενος με τον ΟΤΕ στην κατασκευή. Οπότε, για να λυθεί το πρόβλημά σας, το απλούστερο που έχετε να κάνετε είναι να χτυπήσετε την κολώνα με κάποιο παλιό όχημα (για να μήν πάθετε και ζημιά) και να την ρίξετε κάτω (άν είναι δυνατόν). Το κέντρο βλαβών του ΟΤΕ θα τσακισθεί να έρθει ΑΜΕΣΩΣ και τότε μόνο θα ξεμπερδέψετε.

    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 2:24,
    εγώ πέρασα 90km οπτικές ίνες ΟΤΕ
    το 1997.Γράφεις χωρίς διασταύρωση.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση