GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πολιτική έχει συνέχεια και ο πολιτικός οφείλει να έχει συνέπεια...

Από το  kimonmitalidis.gr Οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας έφεραν την πολιτική στο προσκήνιο αν και από την αρνητική της πλε...

Από το kimonmitalidis.gr

Οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας έφεραν την πολιτική στο προσκήνιο αν και από την αρνητική της πλευρά. Η ψηφοφορία της προηγούμενης Κυριακής ήταν η κατακλείδα ενός προβληματισμού και οι μετέπειτα εξελίξεις έδωσαν πλούσια τροφή για πολιτικό κουτσομπολιό, ενώ η παραφιλολογία που αναπτύχθηκε είναι ιδιαίτερα έντονη.
Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε όλοι τώρα που αρχίζει να...
κατακάθεται ο κουρνιαχτός και να βλέπουμε την πραγματικότητα που μας ξημερώνει, είναι να δείξουμε ψυχραιμία. Αναμφίβολα πολλοί πληγωθήκαμε, απογοητευτήκαμε τόσο από την πολιτική όσο και από τους πολιτικούς. Η λύση όμως δεν είναι η άρνηση και η αποχή. Η λύση είναι η καθημερινή τριβή, ο προβληματισμός και ο διάλογος ώστε να οδηγήσουμε τα πράγματα όλοι μαζί προς τη σωστή κατεύθυνση.
Το πολιτικό σκηνικό αλλάζει, όχι όμως σε τέτοιο βαθμό που θα λέγαμε ότι υπάρχει ανατροπή. Αυτό που σίγουρα άλλαξε είναι η πολιτική θεώρηση όλων μας. Ο πολιτικός ξέρει πια πως θα βρίσκεται μονίμως σε κριτική και έλεγχο, η εποχή της ασυδοσίας πέρασε στο παρελθόν. Είναι μία κατάκτηση και αυτό, μικρή μεν κατάκτηση δε.
Τα προβλήματα του κόσμου είναι πολλά, αυτό που απαιτείται είναι αλήθεια από τους πολιτικούς και συνέπεια, τα μισόλογα και η ξύλινη γλώσσα δεν έχουν καμία θέση στο αύριο που ξημερώνει. Ο κόσμος δεν έχει ανάγκη από ήρωες αλλά από πολιτικούς που θα είναι παρόντες και την επόμενη μέρα.
Ο κόσμος στις επικείμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν, οφείλει να αφήσει έξω από τη βουλή αυτούς που υπηρέτησαν από τη θέση τους μόνο το προσωπικό τους συμφέρον. Γιατί έχουμε όλοι ευθύνη για όλους όσους μας εκπροσώπησαν τα τελευταία χρόνια αφού εμείς τους επιλέξαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση