GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολο το (απειλητικό) διάγγελμα Παπαδήμου...

Ελληνίδες, Έλληνες,   Απευθύνομαι σήμερα σε σας για να σας εκθέσω με απόλυτη ειλικρίνεια την κρίσιμη κατάσταση που βρισκόμαστε και τις επιλ...

Ελληνίδες, Έλληνες,
 Απευθύνομαι σήμερα σε σας για να σας εκθέσω με απόλυτη ειλικρίνεια την κρίσιμη κατάσταση που βρισκόμαστε και τις επιλογές που έχουμε μπροστά μας. Είμαστε σε απόσταση αναπνοής από το σημείο μηδέν.
Το ελληνικό Κοινοβούλιο καλείται αύριο να αναλάβει μια ιστορική ευθύνη. Καλείται να εξετάσει και να εγκρίνει το νέο οικονομικό πρόγραμμα της Ελλάδας, το οποίο...
 αποτελεί προϋπόθεση για τη χρηματοδοτική στήριξη της χώρας κατά τα επόμενα χρόνια.
Το οικονομικό πρόγραμμα και η δανειακή σύμβαση που θα το συνοδεύσει έχουν τεράστια σημασία για το μέλλον της χώρας. Η νέα δανειακή συμφωνία εξασφαλίζει τη χρηματοδότησή μας με 130 δισ. ευρώ και μας δίνει τη δυνατότητα να μειώσουμε το υπάρχον δημόσιο χρέος κατά περίπου 100 δισ. ευρώ. Με τη μείωση του χρέους θα απελευθερωθούν πολύτιμοι πόροι για την οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική προστασία, θα δημιουργηθούν συνθήκες ασφάλειας, σταθερότητας και εμπιστοσύνης.
Με την πιστή εφαρμογή του προγράμματος θα αποκατασταθεί η δημοσιονομική σταθερότητα και η διεθνής ανταγωνιστικότητα της οικονομίας μας, η οποία θα επανέλθει σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης – πιθανότατα από το δεύτερο εξάμηνο του 2013. Χωρίς δημοσιονομική εξυγίανση και χωρίς μεγάλες μεταρρυθμίσεις, ανάπτυξη δεν μπορεί να υπάρξει.
Η συμφωνία για το νέο πρόγραμμα, που επετεύχθη μετά από πολυήμερες, εντατικές και σκληρές διαπραγματεύσεις με την τρόικα, έχει τη στήριξη των δυο μεγαλύτερων κομμάτων της χώρας. Κατοχυρώνει το μέλλον της πατρίδας μας στο ευρώ και θέτει τις βάσεις για να ξεπεράσουμε τη σημερινή οικονομική κρίση. Παράλληλα, η συμφωνία αποτυπώνει τις ακραίες συνθήκες ανάγκης στις οποίες εξακολουθεί να βρίσκεται η χώρα μας.
Ο κεντρικός και ουσιαστικός σκοπός όλων μας είναι η βιώσιμη ανάπτυξη της οικονομίας μας. Τα τελευταία πέντε χρόνια, όμως, η οικονομία βρίσκεται σε ύφεση. Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι αναπτυσσόταν στηριζόμενη σε συνεχώς αυξανόμενο δανεισμό. Όταν τα δανεικά τελείωσαν, το κράτος δεν μπορούσε πια να χρηματοδοτεί δαπάνες, η κατανάλωση υποχώρησε, και η οικονομική δραστηριότητα συρρικνώθηκε. Το μοντέλο ανάπτυξης που είχαμε μέχρι το 2009 δεν είχε μέλλον. Ήταν καταδικασμένο να τερματιστεί. Αυτό συνέβη όταν τα ελλείμματα διαμορφώθηκαν σε υπερβολικά υψηλά επίπεδα, κληροδοτώντας μας ένα τεράστιο χρέος.
Για την ύφεση ευθύνεται επίσης το δυσμενές διεθνές οικονομικό περιβάλλον. Όμως ο πιο καθοριστικός παράγοντας είναι η αστάθεια και η αβεβαιότητα για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας. Είναι ο φόβος της χρεοκοπίας και της εξόδου από το ευρώ που σκιάζει τους αποταμιευτές, αναστέλλει τις επενδυτικές αποφάσεις, παγώνει την οικονομική δραστηριότητα, εμποδίζει την ανάκαμψη της οικονομίας. Στην αβεβαιότητα, την αστάθεια και την ανασφάλεια θα θέσει τέρμα το αξιόπιστο πρόγραμμα, η χρηματοδοτική στήριξη και η αναδιάρθρωση του χρέους που το συνοδεύουν.
Το πρόγραμμα περιέχει πολλές ρυθμίσεις τις οποίες θα έπρεπε να είχαμε υιοθετήσει από μόνοι μας προ πολλού. Αν τις είχαμε εφαρμόσει όταν οι συνθήκες ήταν ευνοϊκότερες, δεν θα είχαμε φτάσει σε τόσο δεινή κρίση.
Το πρόγραμμα όμως περιέχει και ρυθμίσεις που καμία κυβέρνηση δεν θα υιοθετούσε υπό ομαλές συνθήκες. Μέτρα που δοκιμάζουν τις αντοχές και πλήττουν το εισόδημα μεγάλου μέρους της κοινωνίας μας. Έχουμε απόλυτη επίγνωση ότι το οικονομικό αυτό πρόγραμμα συνεπάγεται βραχυπρόθεσμα οδυνηρές θυσίες για τους Έλληνες, οι οποίοι έχουν ήδη δοκιμαστεί σκληρά.
Λένε ορισμένοι: από ένα τέτοιο οικονομικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει επώδυνα μέτρα, καλύτερη η χρεοκοπία. Πλανώνται οικτρά όσοι υποστηρίζουν κάτι τέτοιο, ή δημαγωγούν επικίνδυνα. Μια άτακτη χρεοκοπία θα έριχνε τη χώρα μας σε μια καταστροφική περιπέτεια. Θα δημιουργούσε συνθήκες ανεξέλεγκτου οικονομικού χάους και κοινωνικής έκρηξης.
Οι αποταμιεύσεις των πολιτών θα κινδύνευαν. Το κράτος θα αδυνατούσε να πληρώσει μισθούς, συντάξεις, να καλύψει στοιχειώδεις λειτουργίες, όπως τα νοσοκομεία και τα σχολεία, καθώς έχει ακόμα πρωτογενές έλλειμμα πάνω από 5 δισ. ευρώ. Δηλαδή τα έσοδα του κράτους δεν αρκούν για να καλύψουν τις δαπάνες, ακόμα κι αν παύαμε να εξυπηρετούμε το χρέος.
Η εισαγωγή βασικών αγαθών –όπως φάρμακα, πετρέλαιο, και μηχανήματα– θα γινόταν προβληματική, αφού η χώρα, δημόσιος και ιδιωτικός τομέας, θα έχανε κάθε πρόσβαση σε δανεισμό και η ρευστότητα θα συρρικνωνόταν. Επιχειρήσεις θα έκλειναν μαζικά, αδυνατώντας να αντλήσουν χρηματοδότηση. Η ανεργία, η οποία είναι ήδη απαράδεκτα υψηλή θα αυξανόταν περισσότερο.
Το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων στην περίπτωση μιας άτακτης χρεοκοπίας θα κατέρρεε. Η χώρα θα παρασυρόταν σε μια μακρά δίνη ύφεσης, αστάθειας, ανεργίας και παρατεταμένης εξαθλίωσης.
Οι εξελίξεις αυτές θα οδηγούσαν, αργά ή γρήγορα, στην έξοδο από το ευρώ. Από χώρα του πυρήνα της Ευρωζώνης, η Ελλάδα θα καταντούσε χώρα αδύναμη, στο περιθώριο της Ευρώπης.
Κοιτάμε τον ελληνικό λαό στα μάτια με πλήρη συναίσθηση της ιστορικής ευθύνης. Το κοινωνικό κόστος που συνεπάγεται το πρόγραμμα αυτό είναι περιορισμένο σε σύγκριση με την οικονομική και κοινωνική καταστροφή που θα ακολουθούσε εάν δεν το υιοθετήσουμε.
Γνωρίζουμε ότι οι αντοχές των πολιτών αγγίζουν τα όριά τους. Τα τελευταία δύο χρόνια καταβάλλεται μια υπερπροσπάθεια. Παρά τις καθυστερήσεις στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων έχουμε κατορθώσει πολλά, με μεγάλο οικονομικό και κοινωνικό κόστος, όπως καταγράφεται από τη συνεχιζόμενη ύφεση και την αύξηση της ανεργίας στο 20%.
Τα τελευταία δύο χρόνια μειώσαμε το πρωτογενές δημόσιο έλλειμμα από 24 δισ. ευρώ σε 5 δισ., μείωση που αντιστοιχεί σε 8 εκατοστιαίες μονάδες του ΑΕΠ. Ανακτήσαμε περίπου το 1/3 της ανταγωνιστικότητας που χάθηκε κατά τα προηγούμενα δέκα έτη. Οι προσπάθειες και οι θυσίες του ελληνικού λαού αποδίδουν και δικαιούνται το σεβασμό όλων.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ελλάδα αντλεί σήμερα τη μεγαλύτερη χρηματοδοτική στήριξη που δόθηκε ποτέ με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους. Αυτό αντανακλά τη βούληση των εταίρων μας να στηρίξουν την παραμονή μας στο ευρώ. Γι’ αυτό μάς πιέζουν: για να αξιοποιήσουμε τη στήριξη αυτή, δημιουργώντας εμείς οι ίδιοι τις προϋποθέσεις βιώσιμης συμμετοχής μας στο κοινό νόμισμα. Οφείλουμε να εξυγιάνουμε την οικονομία μας. Να μην δαπανούμε περισσότερο από όσα παράγουμε.
Δεν πρέπει να χάσουμε αυτή την ευκαιρία να κάνουμε την οικονομία μας πιο παραγωγική και ανταγωνιστική. Για να διασώσουμε όσα κατακτήσαμε, πρέπει να αλλάξουμε όλα όσα κάναμε λάθος. Πρέπει να εξυγιάνουμε το κράτος και να χτίσουμε την οικονομία μας σε στέρεες βάσεις για να επιτύχουμε υψηλή και βιώσιμη ανάπτυξη.
Αυτός είναι ο αγώνας της γενιάς μας. Και θα ήταν η μεγαλύτερη ήττα τής μεταπολιτευτικής Ελλάδας αν από λιποψυχία ή ελλιπή αίσθηση ευθύνης, από βαριά αμέλεια ή από μοιραίο λάθος αυτή η χώρα κατέληγε κάποια στιγμή χρεοκοπημένη και έξω από το ευρώ. Αν, την ώρα που χώρες πολύ φτωχότερες από μας καταβάλλουν σκληρές προσπάθειες για να μπουν στη ζώνη του ευρώ, εμείς βαδίζαμε την πορεία εξόδου.
Θα είναι μια τεράστια αδικία της ιστορίας, η χώρα από την οποία ξεκίνησε ο ευρωπαϊκός πολιτισμός, που τα τελευταία 65 χρόνια βίωσε έναν εμφύλιο και μια δικτατορία, αλλά πρόκοψε, έφτιαξε την ευημερία της, οικοδόμησε μια δημοκρατία, θεσμούς και αξίες, να φτάσει στην πτώχευση και να βρεθεί, από ένα ακόμα λάθος, σε εθνική απομόνωση και εθνική απόγνωση.
Δεν θα βγούμε από την κρίση χωρίς θυσίες. Είμαστε λαός περήφανος και φιλότιμος. Ξέρουμε από αγώνες. Και αυτός είναι σήμερα ο αγώνας της πατρίδας μας. Να έχουν τα παιδιά μας την ευρωπαϊκή Ελλάδα της σταθερότητας, της ευημερίας και της δημοκρατίας που κατακτήσαμε τα τελευταία τριάντα χρόνια.
Πατριωτικό σήμερα δεν είναι να ρίξουμε τις ασπίδες, αλλά ενωμένοι να πάρουμε τις αναγκαίες δύσκολες αποφάσεις για τη σωτηρία της χώρας. Θα υπερασπιστούμε τη θέση μας στο ευρώ και στην Ευρώπη.
Το οικονομικό πρόγραμμα που έχει κατατεθεί στη Βουλή, και η χρηματοδοτική στήριξη που θα το συνοδεύει, είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για να διασώσουμε τα σημαντικότερα κεκτημένα των τελευταίων δεκαετιών για να διασφαλίσουμε τη θέση της Ελλάδας στην ομάδα των αναπτυγμένων χωρών της Ευρώπης και στο ευρώ. Είναι απολύτως αναγκαία για να προστατεύσουμε τα εθνικά μας συμφέροντα.
Η προσαρμογή της οικονομίας μας δεν τελειώνει σε ένα χρόνο. Για την ολοκλήρωση των αλλαγών θα χρειαστεί σκληρή προσπάθεια, συνέχεια και συνέπεια, δημιουργική συνεργασία και πνεύμα ενότητας των κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων. Εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και πίστη στην ανάγκη να αλλάξουμε τη χώρα μας.
Σε ό,τι με αφορά, ανέλαβα την ευθύνη και τον κίνδυνο να κάνω ό,τι μου αναλογεί για να φτάσουμε στην άκρη αυτής της διαδρομής. Και θα το κάνω.

44 σχόλια

  1. βρωμισε πασοκιλα..
    μη λες τζουμακειες..
    την πασοκιαν πολλοι ηγαπησαν
    τον πασοκον ουδεις..
    η ψηφος του πασοκομαλακα σκορπαει
    φτωχεια,πεινα,θανατο..
    η ισχυρη ελλαδα των ολυμπιακων και του ευρω..
    λεφτα υπαρχουν..
    δεν θα γινουμε και ιρλανδια οπου κοβουνε τους μισθους..
    δεν θα ερθει ποτε στην ελλαδα το ΔΝΤ..
    εξω οι βασεις του θανατου..
    εοκ και νατο το ιδιο συνδικατο..
    το σπαταλο,μεγαλο κρατος..
    η επιχειρηματικοτης..
    πρασινη αναπτυξη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πιστεύω τον συνάδελφο του, τον κο Γκαργκάνα και αυτά που μας έλεγε επί Κινέζου. Δώστε δάνεια-πάρτε δάνεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να βγεί στο μπαλκόνι αυριο στο Συνταγμα να μας τα πει απ ευθείας...
    Εκει θα ειμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΠΑΓΑΛΙΑ ΟΣΩΝ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ ΤΟ ΠΡΩΙ.
    Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ ΚΙ Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΝΔ ΠΟΛΑΝ!!
    ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΡΩΙ,
    ΤΟΝ ΓΡΑΨΑΝΕ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΑ-ΠΑΡΤΙΔΑ 20 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ!
    ΧΩΡΙΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ.
    ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΑΝΘΟ ΤΩΡΑ.
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΨΥΧΑΡΗ.
    15% ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ...
    ΠΟΥ'ΣΑΙ ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ
    ΤΟ ΑΧΟΥΡΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε ενδιαφέρουν μονο οι δανειστές-τοκογλύφοι και καθόλου μα καθόλου ο ελληνικός λαός
    Μας έχετε πρήξει στα ασύστολα ψέμματα και τελευταία στις απειλές
    το τσιράκι των τοκογλύφων Μπέννυ έδωσε ρεσιτάλ φασισμού στο κοινοβούλιο απειλώντας ανοικτά τους αντιμνημονιακούς βουλευτές
    Ειναι αρχιπροδότες δεν τους ενδιαφέρει η πατρίδα και έχουν καβάτζα και Β πλάνο και αυτός και ο ΓΑΠ, Ο Μπέννυ και πολλοί άλλοι που θα ψηφίσουν τη νεα δανειακή σύμβαση γιατί οι τοκογλύφοι θα τουσ ανταμείψουν
    γιαυτό γαυγίζουν
    Ελληνες μη τσιμπάτε στα ασύστολα ψέμματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΗΠΑ
    ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΣΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΣΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΑΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥΣ..ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΜΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ..ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΕΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΡΤΙΝΑΤΣΕΣ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ -ΣΑΜΑΡΑ -ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ.. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΣΕΙΣ ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ..ΠΑΝΗΛΙΘΙΕΣ ΠΟΥΣΤΑΡΟΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΜΙΝΤΙΑΡΧΩΝ,ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΣΑΜΑΡΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΕΙΦΤΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑΙ,ΟΙ ΜΑΠΕΣ ΑΠ'ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΕΣ.
    ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΓΙΝΑΝΕ ΝΤΙΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΙΟΡΘΩΣΗ:
    ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΗΠΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ
    ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΣΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ!!!

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ...ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΣ!!!!
    εδώ μέσα πάντως καν μπαμ, οι 2-3 μαστουρηδες Χ.Α ναζιστές.
    ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    - Η΄ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!

    ΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΑΜΑΡΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ.
    ΟΣΟ ΔΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΞΟΦΛΗΣΕ ΑΣ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ.

    ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!!!!
    ___________________________________
    ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΚΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥΣ
    ____________________________________________________
    ΑΠΟ ΝΤΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚαΙ ΑΠΟ ΧΡΥΣΕΣ ΑΝΑΤΟΛΕΣ
    ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟ-ΜΑΜΑΚΙΕΣ.

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΔΕΞΙΩΝ!!!


    Χαχα εννοείται οτι είναι τα Ντοράκια αυτά εδώ -αν είναι τελικά πάνω απο ένας αυτός που γράφει
    - Πόσοι οπαδοί της πια από τους μετρημένους στα δάχτυλα να επισκέπτονται αναλογικά το μπογκ αυτό.
    Δεν τους παρατάει και ο Αντώνης λέω εγώ να τρέχουν στις ουρές με τα κουπόνια και τα δελτία.

    Εδώ έφεραν τα πράματα ο Γιωργάκης η Ντόρα και ο γλοιώδης Καρατζαφερης
    ΤΟ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ...ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ....ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΠΙΑ δυστυχώς.

    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ..ληγμένοι
    ΥΠΑνθρωποι
    ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ..ΤΟΥ ΠΑ$$ΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΥΠΩΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ ΠΟΥΣΤΗ ΚΩΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΓΙΑ Ε Θ Ν Ι Κ Ο ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΥΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΗΠΑ
    ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΣΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΜΑΣ

    11 Φεβ 2012 10:14:00 μ.μ.


    A RE BROMOPOUSTA GAMISI KAI SFALIARA POU THELEIS
    KATI KOLOPAIDIA SAN KESENA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΕ ΘΑ ΒΑΖΕΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ... ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΛΛΑΔΑΣ... ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΣ ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ...ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ 'ΧΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΛΒΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΟΝΔΙΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΟΥΛ ΤΗΣ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ
    ΦΟΡΤΙΖΕ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ..ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΗΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΙΜΠΟΡΓΚ..ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟΣΟ
    ΑΣΤΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΜ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΩΤΟΓΟΝΗ....ΟΤΑΝ ΞΕΦΟΡΤΙΖΕΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ
    ΚΑΤΩ ....ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 11 Φεβ 2012 10:14:00 μ.μ.
    GERMANIA GALIA KAI USA DEN EXOUN MONO KALOUS POLITIKOUS ALA KAI EUSTROFO KAI ERGATIKO LAO
    KAI OXI KOPROMALAKES SAN ESENA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΥΝ .ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ .ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΛΑΟ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ..ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ..ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΩΡΑ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ..ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΛΕΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ...ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΑΝΕΚΕΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
    ΠΟΛΥ ΠΕΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ
    ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΦΟΡΤΙΖΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ
    ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ....ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣ
    ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ..ΜΕ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ....ΟΠΩΣ Ο ΛΟΥΚΑΣ..
    ΑΡΙΣΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΣΤΡΟΦΟΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ
    ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΖΗΜΕΝΣ ΟΥΤΕ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ...ΠΟΣΟ
    ΜΑΛΛΟΝ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΛΟΥΚΑΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ
    ....ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ....ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η πολιτική διαστροφή στην ελλαδα έχει χτυπήσει κόκκινο προ πολλού. Εάν υπάρχουν ακόμα έλληνες που πιστεύουν σε τέτοια λογίδρια είναι πνευματικά ανάπηροι. Οι δε λεγόμενοι πολιτικοί αρχίζω να πιστεύω ότι είναι επίσης διανοητικά ανάπηροι, έστω κι αν τους παριστάνουν, η έστω κι αν είναι απλώς το λεγόμενο επικοινωνιακό παιχνίδι τους, ε λοιπόν αναρωτιέμαι πως μπορούν ακόμα και πιστεύουν ότι ο ελληνικός λαός η τουλάχιστον μια πολύ μεγάλη μερίδα του πια, νομίζουν ότι εξακολουθούν να τους πιστεύουν. Θα πρέπει να βρουν άλλου είδους λογίδρια γιατί αυτά τα έχουμε πια συνηθίσει. Αλλά απλώς εξακολουθούν να τα λένε γιατί απλώς ξέρουν ότι θα στείλουν τα μπουλντόκ με τα γκάζια να μας γκαζώσουν και έτσι διατηρούν τη ψευδαίσθηση ότι μας νικούν. Ναι, τελικά, είναι ο μόνος λόγος που εξακολουθούν να μπαίνουν στο κόπο να εκφέρουν τέτοιου είδους ξεράσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΥΚΑ !
    ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ !
    ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΤΡΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΝΟ ΣΟΥ ΤΟΝ LORD JACOB ROTHSCHILD !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΕΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΜΕΣΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΙΔΕΜΗ ΕΝΟΠΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
    ΜΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ
    ΗΔΗ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΠΕΝΝΥ ΜΕ ΤΟ 1.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. οι βουλευτες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ
    ΚΟΝΟΜΑΝΕ απο τα δανεικα..
    ο μισθος ειναι το λιγοτερο..
    για να δουν οι δημοσιογραφοι εταιρειες συμβουλων,
    δικηγορικα γραφεια,
    εταιρειες μελετων,ΜΚΟ..
    ποσα εβγαλε ο βοριδης,και το ΛΑΟΣ,για να κλεισει το θεμα SIEMENS?
    η νομενκλατουρα των συγκυβερνουντων βουλευτων θα ψηφισει να συνεχιστει το καθεστως
    και οσο αντεξει..
    καθε μερα φερνει κιαλλο χρημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΛΙΒΕΡΕ ΕΦΙΑΛΤΗ, ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΚΥΦΗΝΩΝ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Συμμερίζομαι την άποψη πολλών σχολιαστών εδώ σχετικά με την οργή και την αγανάκτηση που έχει ο Ελληνικος λαός απέναντι σε αυτό το σαπιο πολιτικο σύστημα που μας οδήγησε εδώ.
    Ασφαλώς ο κ Παπαδήμος δεν ειναι και από τους πιο φανατικούς Ελληνες με μια πολιτική διαδρομή στα άντρα των παγκοσμιων τραπεζιτων -αγιογδυτων λαών.
    Δυστυχώς η χώρα είναι με την πλάτη στον τοίχο και χωρίς επιλογές εξευρεσης λύσης αλλα με επιλογές καταστροφικές και οδυνηρες έως εξευτελιστικές και αφανιστικές για τον λαό και αυτό όχι σε προσωρινη βάση αλλα μακροχρόνια δέσμια.
    Το τομάρι που γυροφερνε τα νησια κανωντας ποδήλατο αμέριμνος και ασφαλώς ευχαριστήμενος με την πειθηνια υπακοή του σε ολους αυτους που τον στηρίξανε και τον κανανε πρωθυπουργό ακόμα δεν εχει καταλαβει σε τι όλεθρο έχει οδηγήσει την χώρα μαζι με την περιοδεύουσα μαιμου τον Παπακωνσταντινου.
    Ασφαλώς η σιωπή του Καραμανλή δεν τον απαλλάσει από τις βαρύτατες ευθύνες που έχει εστω και αν δεχοταν εκβιασμό από κεντρα που θελανε να εφαρμοσουν αυτα που εφάρμοσαν με τον απροσαρμοστο.
    Επρεπε να πει ολη την αλήθεια στον λαό και όχι να κανει τα πάντα για να μην εκλεγεί.
    Ίσως και λέω ίσως τοτε να μην είχε βγεί ποτε ο γιος της αμερικανικής πρεσβείας πρωθυπουργός και ο χειρισμος του χρέους και το ελλείματος να ηταν σημερα σε άλλη βαση.
    Το ερώτημα για όλους μας είναι ενα...αν έστω υποθετικά πάμε σε ατακτη χρεοκοπία τι γίνεται; και αυτό δεν εχει να κανει μονο με το οικονομικο μέρος άλλα με το συνολο της κοινωνίας και την αναρχία και τον πανικο που θα επικρατήσει. Ποιος θα ειναι εκείνος που θα μας βγάλει από αυτο το αδιέξοδο; Σήμερα είμαστε σε βαρύ κώμα αλλα ακόμα διασωληνωμένοι αν τραβήξουν τα σωληνάκια τι γίνεται; ετσι πραγματικά θα ηθελα καποιος να μου απαντήσει παραμερίζοντας για λιγο την οργή του και προσπαθώντας να μας δωσει να καταλαβουμμε το τι μελει γενεσθαι μετά, με ολο αυτον τον αναβρασμό που υπάρχει στην κοινωνία.
    Φοβαμαι οτι ζούμε πραγματικά στιγμές που δεν θα ευχεται κανείς να ζήσουν ξανα άλλες γενιές στον τόπο.
    Υπάρχουν υπεύθυνοι και αίτιοι αυτης της καταστασης και πρεπει να τιμωρηθουν παραδειγματικά και όχι μονο με την αποβολή τους από το πολιτικό συστημα ίσως αυτό να είναι η σωτηρία τους. ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΘΥΤΕΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΜΕΝΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. H ΦΩΝΗ TOY ΠΩΣ ΣΑΣ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΕΓΩ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ.ΕΙΝΑΙ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΞ ΑΠΟΔΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @ 12:19:00
    ΔEΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΔΙΕΞΟΔΟ,ΑΠΛΑ ΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΑΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δεν ξυπνησε ακομα ο φουκαριαρης ο λαος ( ο ελληνικος λαος , οχι ο κωλοτουμπας λαος). Απλα με τις παπαριες που κανεις πρωθυπουργε της κακιας της ωρας , θα τον ξυπνησεις. Το κακο τοτε θα ξεκινησει. Σε 2-3 μηνες. Τοτε θα εχει χτυπησει την πορτα ολων, Τουλαχιστον του 90% των Ελληνων.
    Τοτε τι κανεις? Ελα μου ντε? Ουτε ελικοπτερα ουτε οι μπατσοι θα σε προστατευουν. Το πως θα φυγετε? Δικο σας προβλημα, εαν προλαβετε φυσικα.
    Μην νομισατε οτι μας ειπατε καληνυχτα και ολα καλα και ομορφα.
    Καλος ή κακος την ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
    Και θα ειναι πολυ κριμα για εσας τους πουλημενους - προδοτες. Και δεν βαζω μεσα μονο τους πολιτικους. Βαλε δημοσιογραφους , εργολαβους, δικηγορακους , τραπεζιτες και και και, εχει πολλα ο Ελληνικος λαος ραματα γαι την γουνα σας.
    Θα κανετε χαρουλες, ΑΛΛΑ θα κρατησουν πολυ λιγο.Μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ Η ΝΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ -ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ (ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΤΩΝ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΡΙΩΝ ) ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΟ ΚΑΖΑΝΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ- ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΣΟΚΟΣ-ΝΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΝΕΚΡΟΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. PAPADIMO, ANOI3E... TWRA... OLA TA KLEISTA... EPAGGELMATA NA DOYLEPSEI O KOSMOS.
    SPASE... TIS ISXYRES SYNTEXNIES ME THN KLHRONOMIKOTHTA KRATIKWNA ADEIWN LEITOYRGIAS, THN MAYRH.../PARANOMH EMPORIA... AYTWN TWN ADEIWN KAI TOYS ANTISYNTAGMATIKOYS PLH8YSMIAKOYS KAI GEWGRAFIKOYS PERIORISMOYS STHN ASKHSH TWN EPAGGELMATWN.
    GAMA... FARMAKOPOIOYS, TARIFES, NTALHKERIA, SYMBOLAIOGRAFOYS KAI POLLOYS ALLOYS. EIDIKA OI FARMAKOPOIOI ME THN KLHRONOMIKOTHTA TO EXOYN PARAKANEI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. PAPADIMO, ANOI3E... TWRA... OLA TA KLEISTA... EPAGGELMATA NA DOYLEPSEI O KOSMOS.
    SPASE... TIS ISXYRES SYNTEXNIES ME THN KLHRONOMIKOTHTA KRATIKWN ADEIWN LEITOYRGIAS, THN MAYRH.../PARANOMH EMPORIA... AYTWN TWN ADEIWN KAI TOYS ANTISYNTAGMATIKOYS PLH8YSMIAKOYS KAI GEWGRAFIKOYS PERIORISMOYS STHN ASKHSH TWN EPAGGELMATWN.
    GAMA... FARMAKOPOIOYS, TARIFES, NTALHKERIA, SYMBOLAIOGRAFOYS KAI POLLOYS ALLOYS. EIDIKA OI FARMAKOPOIOI ME THN KLHRONOMIKOTHTA TO EXOYN PARAKANEI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ολοι πρέπει να είμαστε ενωμενοι σαν μια γροθιά χωρις πολιτικές και ιδεολογικες διαφορές εκείνο που σήμερα ειναι το σημαντικοτερο ειναι η Ελλαδα μας η πατρίδα μας να μείνει όρθια.
    Τα γεγονοτα των αμεσως επόμενων ωρών και ημερών θα ειναι καθοριστικά για πολλα χρόνια.
    Μας έσυραν με τον βιαιοτερο τρόπο σε ενα συστημα προσαρμογης που θεωρούν οτι ειναι το σωστο, πραγμα που εως σήμερα δεν εχει αποδειχθεί αλλα εντελώς το αντίθετο χωρις να λαβουν υποψη τους ανθρωπινες ψυχες.
    Πρεπει να κρατησουμε την ψυχραιμια μας και να αντιμετωπίσουμε τα επερχομενα γεγονοτα με συνεση λογική και πανω απο ολα ομοψυχια.
    Σε μια διαλυμμενη χώρα δεν χωρανε πουθενα οι κομματικες αντιπαραθεσεις του τιποτε. Οταν κινδυνευει η πατριδα ενα λαβαρο μονο υψώνεται και αυτο ειναι η σημαια μας και η τιμη μας σαν εθνος.
    Σαν λαός εχουμε περασει και εχουμε αντέξει πολλά από ξεπουλημενους πολιτικους, ταπεινωσεις, εξυβρύσεις,μειοδοσιες ψεμματα και ασφαλώς ολα αυτα τα κτήνη ειναι τελειωμενα.
    Εκεινο που δεν μας εχουν δωσει να καταλαβουμε οι "φιλοι" μας ευρωπαίοι είναι, γιατι ζητούν τόσα πολλα μεσα σε τοσο λίγο χρόνο την στιγμη που γνωρίζουν καλα ότι οι οποιες μεταρύθμίσεις αυτου τύπου οπου εφαρμόστηκαν χρειαστηκαν δεκαετιες. Γιατι σε εμας αυτή η βιαιοτητα; Δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις υποχρεώσεις μας από το χρέος; ασφαλώς είναι γελοίο κατι τετοιο οποιος το ισχυριστεί. Δεν μπορουν να μας δωσουν τον απαιτούμενο χρόνο να προσαρμόσθεί η κοινωνία σε νέες μεταρυθμίσεις εξυπηρετωντας το χρέος μας και παραλληλα να αναπτύσεται και η πραγματική οικονομία που θα αποπληρώνει και θα εξυπηρετεί τις οφειλές με ενα πρόγραμμα λιτοτητας και ενα συστημα κοινωνικης δικαιοσυνης; Νομίζω ότι αυτη η βιαιότητα προσαρμογης και η μη υπαρξη χρονικων περιθωριων έχει άλλους σκοπούς που εκ των προτερων γνωριζουν οτι δεν θα τα καταφερνε κανείς κατω από τετοιες συνθηκες.
    Το δντ είναι στην Γουατεμαλα από το 1984!!!και εν ετει 2012 έχει ανάπτυξη 4% και αυτη σε λίγους με υποσιτισμό του 50% του λαού και με παιδια με νοητικη καθυστερηση κατω των 5 ετων!!!
    Αν ειναι αυτος ο σκοπος τους τοτε ναι να πουμε όλοι ενα βροντερο οχι σε ολα και να τραβηξουμε τον δικο μας γολγοθα.
    Σε οτι αφορα τα περι επιτροπείας ας το βγαλουν παντελώς από το μυαλο τους εδω ειναι Ελλαδα και τα μαρμαρα της δεν πιανουν κακια σκουριά γιατι την ξεριζώνει και την ξεπατωνει ο περηφανος λαος της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. δωστε μια αδεια φαρμακειου στον οπαδο του ραγκουση..
    μας επρηξε να παρακαλαει τους πασοκοπουστες υπουργους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τράβα στο διάολο μωρέ μαλάκα...

    Τι σε νομιμοποιεί και ποιος νομίζεις πως είσαι εσύ που "δεν θα επιτρέψουμε" την βούληση, την λαϊκή ετυμηγορία και την εντολή των πολιτών;

    Σημιτόσκατα, έπρεπε να σας έχουμε κλείσει μέσα αμέσως μετά το χρηματιστήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Άντε και γαμήσου και σύ
    Παπαδήμιε ίδιος με τους άλλους δύο ηλίθιους έγινες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ να εχει εμφανισθει μια τριανδρια με καποιον σαν τον αειμνηστο Γεωργιο Παπαδοπουλο αρχηγο..

    ΑΜΕΣΗ ΚΗΡΥΞΗ του στρατιωτικου νομου..

    ΑΜΕΣΗ συλληψη και εκτελεση ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια.
    ΔΗΜΕΥΣΗ της περιουσιας αυτων των σκυλιων..

    ΣΥΛΛΗΨΗ και κρεμασμα του "δοτου" που μας λεει και μας απειλει το τζογλανι οτι "τα δυο τελευταια χρονια εγιναν θαυματα!!!" ..
    Ρε τον χτυκιαρη!!!
    Ακους εκει να υμνει την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια και το ηλιθιο βλακογιοργο ετσι ξεδιαντροπα!!!!!

    Α! το καθικι .. ΚΡΕΜΑΣΜΑ επιτοπου..

    Λοιπον μετα εχουμε δουλεια να κανουμε.
    Να αποκαταστησουμε το κυρος της χωρας πρωτον!
    Εχουμε γινει ρεντικολο διεθνως με το ηλιθιο βλακογιοργο της τσαντ..
    Και αυτο το "υπαλληλο" της τραπεζας παποδιμο μετα..

    ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ..εκτελεσεις ...

    ΟΜΑΔΙΚΕΣ και χωρις οικτο η ελεος..
    ΟΛΑ τα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια στο τσιγκελι..


    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΤΟΣΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ..ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΤΑΝ Η ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΑ ΤΡΕΧΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΡΘΙΟΣ ΠΑΡΑ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΕΓΚΑΘΕΤΕ ΜΑΣΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΦΑΣΙΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Quality content is the important to invite the users to
    pay a visit the website, that's what this web site is providing.

    Also visit my web-site ... insomnia kills
    Also see my webpage > insomnia wine

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση