GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντόρα, η μικρή νοτιοκορεάτισσα...

Από το  aftodioikisi.gr Εκνευρίστηκε ( ξίδι μπαλσάμικο ) η Ντόρα με τους εκνευρισμένους πολίτες στο δήμο Θερμαϊκού, που την « έκραξαν », ...

Από το aftodioikisi.gr

Εκνευρίστηκε (ξίδι μπαλσάμικο) η Ντόρα με τους εκνευρισμένους πολίτες στο δήμο Θερμαϊκού, που την «έκραξαν», επειδή δε συμφωνούν με τις θέσεις της και το μνημόνιο, το οποίο -σημειωτέον- το μελετά η Ντόρα κάθε βράδυ, όχι σαν τον άλλον, ξέρετε αυτόν της υπΑνάπτυξης: με αυτό κοιμάται, με αυτό ξυπνά.
«Αν θέλετε άλλο σύστημα, η μόνη εναλλακτική λύση είναι να πάτε στη Βόρεια Κορέα. Είναι το μόνο εναλλακτικό σύστημα στη Δημοκρατία σήμερα», είπε σε...
όλους όσοι αντιδρούσαν η Ντόρα, η μικρή νοτιοκορεάτισσα.
Τι λέτε, κυρία πρόεδρε!!! Μήπως σαλτάρατε και δεν το έχουμε καταλάβει;
Δεν έχετε ακούσει τίποτε για εκλογές, δεν ξέρετε τίποτε και για ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή για το σημερινό κατάντημα της χώρας (όχι! όχι! εσείς δεν ήσασταν υπουργός Εξωτερικών, δε μετείχατε σε κανένα Υπουργικό! προς θεού!).
Ένα «άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς»; Ένα άλλο «ο λύκος (σ.σ.: λύκαινα επί του προκειμένου) κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε μήτε την κεφαλή του»;
Αυτό, το να το παίζετε πως νιάζεστε για τη χώρα, διαγράφοντας τις ευθύνες σας, με τρελαίνει... Με κάνει να θέλω να πάω στα Καρπάθια με τον... μπαμπά.

(Φωτογραφία: iakovos-spourgitis.blogspot.com)

19 σχόλια

  1. ΤΟ ΠΩΣ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΑΓΕ ΠΑΝΤΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ;


    ΤΟ 1% ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΑΛΛΟ ΜΗΝΥΜΑ ;


    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ

    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΕΥΤΕΙ Η ΙΔΙΑ .

    ΒΕΒΑΙΑ ΑΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ Ο ΜΟΛΥΒΙΑΤΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ .

    ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΑΡ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ ΓΕΝΝΑ....... .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΩΡΗ ΚΟΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΑΡΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗ.
    ΟΥΣΤ ΚΟΤΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΛΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΓΑΠ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΥΤΙΣΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗ? ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΑΝΟΥ ΔΕΝ ΜΗΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -Τι θα γίνει αν αλλάξει φύλο η Ντόρα;
    -Ντόρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί ένα ακόμα ανέκδοτο για τη Ντόρα Μπακογιάννη: «Τι θα γίνει η Ντόρα Μπακογιάννη, αν κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου;» «Ντόρος». Καλό, δεν λέω αλλά -τέτοια αλόγα που είναι η Ντόρα Μπακογιάννη- μπορεί να γίνει και Ντορής.
    Από Πιτσιρίκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάθε λίγο και λιγάκι εμφανίζεται στα εξωνημένα Μ.Μ.Ε., δημοσιεύει καμία ντορο-παπαριά, επισκέπτεται περιφερειακές μικροπόλεις , ακούει έναν περίδρομο μπινελίκια, ξερογλείφει τα γιαούρτια των αγανακτισμένων , αλλά απτόητη συνεχίζει να επαναλαμβάνεται.

    Εγώ πάντως γουστάρω την σαβουρό-κ-ω-λ-ό-γρια Ντόρα με τα υποτακτικά της ,που ακόμη την γηροκομούν και την λιβανίζουν.

    Την ανάλγητη δεν την ενδιαφέρει εάν γελοιοποιείται παρά μόνο να εμφανίζεται η μούρη της δημοσίως και να ακούγεται το όνομά της .

    Ξέρει κανείς υποτακτικός να μας πει , που θα είναι η επόμενη λαοπλάνα προεκλογική επίσκεψη της Ντόρας , για να την υποδεχτούμε και εμείς και να της κάνουμε μία μάσκα ομορφιάς με ΦΑΓΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΧΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΙ ΘΥΣΑΥΡΙΣΑΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΕΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΒΑΖΕΤΕ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΙΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η γριά είναι κακιά σαν γίνεται υπηρέτης της οργής και του γινατιού.

    Η Ντόρα θεώρει τα γηρατειά αφετηρία μιάς νέας πολιτικής σταδιοδρομίας….

    Ντόρα μου ,ο αγαθός και συνετός στα γηρατειά απολαμβάνει σεβασμό και αγάπη, εσύ επιζητάς το φτύσιμο ... το γιαούρτωμα ... το ανάθεμα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η εδώ και 20-τόσα χρόνια πλήρης ατιμωρησία των δημόσιων και δημοτικών αρχόντων για σοβαρά πολιτικά και ποινικά εγκλήματα οδήγησε στο σημερινό τέλειο ξεσάλωμα.

    Όλα αυτά τα πολιτικά καθάρματα ξέρουν πλέον οτι και να τους την πέσουν θα φάνε το πολύ κανένα γιαουρτάκι,θα ακούσουν και λίγο μπινελίκι και αυτό είναι όλο.

    Η οικογένεια -δυναστεία Μητσοτάκη αποτελούμενη ,από έναν πρώην πρωθυπουργό, μια νυν αρχηγό κόμματος (θυγατέρα ) έναν βουλευτή (υιό) έναν νέο δήμαρχο (εγγονό) και τους δημοσυντήρητους υποτακτικούς της … είναι ανακατεμένη σε όλα σχεδόν τα σκάνδαλα (οικονομικά ,εθνικά , πολιτικά ) της τελευταίας εικοσαετίας.

    Το Ντορό-απόκομμα ΔΗ.ΣΥ. μπορεί να είναι δήθεν «νέο», αλλά τα πρόσωπα είναι παλιά υπόλογα και συνυπεύθυνα γιά το χάλι της Ελλάδας, σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλαδή ουτε λίγο ούτε πολύ η κ Ντόρα Μητσοτακη-Μπακογιάννη-Κουβελου μας είπε αν δεν μας αρέσει να πάμε στην Β. Κορέα!!! Αν καταλαβα καλά αυτή και η οικογένεια της πρεσβεύουν την δημοκρατία στην ΕΛΛΆΔΑ; καί ολοι εμείς είμαστε ενάντια στην δημοκρατία; Μάλιστα!!!
    Ποια δημοκρατία κ Ντόρα αυτή που σας θρέφει δεκαετίες χωρίς να προσφέρεται ενα πράσινο φύλλο σε αυτό τον τόπο; Ποια δημοκρατία υπονοείται που ολο σας το σοι είναι μισθοσυντήρητο και συνταξιοδοτούμενο από το κράτος; ποια δημοκρατία εννοείται αυτή που σας επιτρέπει να κανετε οτι γουσταρετε; παραδειγμα να διατηρείται ακόμα και μουσείο αρχαιων κειμηλίων; ποια δημοκρατία εννοείται αυτή που χρησιμοποιήσατε σαν πρόσχημα για στείλετε την Ελλάδα στα σκατά; Στο τέλος τελος γιατι να παμε εμείς στην Β. Κορέα και δεν ξεκουμπιζεστε εσείς οικογενειακώς από τον τόπο μπας και ξεβρωμίσει λίγο ο βόθρος; Ασφαλώς δεν χρειάζεται να πάτε στην Β. Κορεα γιατι εκεί με την δημοκρατία που εσείς εννοείται θα είσασταν ήδη αστροσκονη δεν εχει ευνοικο κλίμα για σας αλλα σε όποιο κράτος θέλετε και μπορεί να ανεχθεί ακόμα τοξικα απόβλητα σκουπίδια σαν εσας.
    Να εχετε λίγο σεβασμό σε αυτούς που σας έθρεψαν σας μεγαλωσαν και συνεχιζουν να θρέφουν και τους απογόνους σας ασχετως αν εσεις οικογενειακώς έχετε ξεπουλήσει ακομα και το μεδούλι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. SIEMENS
    ΛΑΒΡΕΝΤΙΑΔΗΣ
    ΝΤΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΥΠΑΚΟΗ. ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γνωστη για το δημοκρατικο της ηθος, η ντορα μητσοτακη.... ΟΥΣΤ απ'εδω λακεδες του κεφαλαιου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ 1%;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εδώ η Χωρά χάνεται και η γριά “Ntorakoyla” πολιτικονταραβερίζεται.

    H Nτόρα έχει τρία πολιτικά-οικογενειακά γνωρίσματα:
    Πρόκειται γι’ αυτό της ΑΧΑΡΙΣΤΙΑΣ , της ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ και της ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ
    Και τρία αποκλειστικά προσωπικά της ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ, της ΑΝΑΙΔΕΙΑΣ και της ΑΡΧΟΜΑΝΙΑΣ...

    Η αχρεία πολιτικός που δεν έχει ιερό ούτε όσιο , έχει χάσει από το γινάτι και λόγο του γήρατος το αίσθημα του μέτρου.

    Η ΑΝΑΙΔΗΣ έφτασε χαμογελώντας στο πάτο της πολιτικής σκηνής, υβριζόμενη από τους αγανακτισμένους και λοιδορούμενη από τους εξαπαταθήντας πρώην οπαδούς της .

    Nτόρα εξόφλησες πολιτικά και με το απόκομμα ΔΗ.ΣΥ που έκανες έβαλες την πολιτική σου ταφόπλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ
    ΔΡΑΧΜΗ
    ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΑΤΩΝ
    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η καμηλοπάρδαλη του μητσοτακουλέικου και οι όμοιοί της παλαιοκομματικοί ταυτίζουν εσκεμμένα το παρόν πολιτικό ελληνικό σύστημα με τη Δημοκρατία.
    Η ελληνική κληρονομική δικτατορία με επίφαση μιάς παρωδίας κοινοβουλίου ουδεμία έχει σχέσει με την Δημοκρατία. Εδώ απουσιάζουν παντελώς τα δημοψηφίσματα, η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, ο διαχωρισμός πολιτικής και συνδικαλισμού, ο διαχωρισμός εκτελεστικής και νομοθετικής εξουσίας κ.α, κ.α που χαρακτηρίζουν τα πραγματικά δημοκρατικά καθεστώτα.
    Αντίθετα περισσεύουν χαρακτηριστικά αυθαιρεσίας, όπως ο νόμος περί ευθύνης των κλεφτών, η βουλευτική ασυλία, οι συντάξεις των γιακουμάτων και των κουλούρηδων, η διαδοχή των γόνων στις βουλευτικές έδρες κ.α, κ.α που χαρακτηρίζουν δικτατορικά καθέστώτα.
    Επομένως το μόνο καθεστώς με το οποίο μπορεί να συγκριθεί το παρόν ελληνικό πολιτικό καθεστώς είναι εκείνο της Β. Κορέας στο οποίο ως εναλλακτική λύση αναφέρθηκε και καμηλοπάρδαλη του μητσοτακουλέικου στο Δήμο Θερμαΐκού (βλ. σχετικό βίντεο στο μπλογκ).-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το σύνολο της δημοκρατικής παράταξης μισεί την οσια οικογενεια του Μητσοντοράκουλα , εξαιτίας των ίδιων πάντα εγκλημάτων που διέπραξαν σε διαφορετικές χρονικές περιόδους.
    Εγκλημάτων όχι μόνον κομματικών, αλλά και εθνικών.

    Ό,τι κατά καιρούς απείλησε τα εθνικά μας συμφέροντα, φέρει την "υπογραφή" του Μητσοτάκη και της Μπακογιάννη αυτό το γνωρίζει ο κόσμος και γι' αυτό τους μισεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η χώρα κατέληξε πρωταθλήτρια της διαφθοράς ,της διάπλοκης και της μίζας , η απαξίωση δε θεσμών , προσώπων, και η κατάχρηση του δημόσιου χρήματος έχει άμεση σχέση με τον Mητσοτακό-Nτoρά-κισμό.

    Οι κουβαρντάδες του Δήμου Αθηνών σε νέα συσκευασία ενός αποκόμματος (της ΔΥΣΗΣ).

    H αρχομανής Ντόρα και ο πρώην σώγραμπος Δημητράκης , θα φτιάξουν με τα απόβλητα της πολίτικης την καταχρεωμένη απο τα δανεικά τους χώρα !!!

    Αρχηλαμόγια της πολιτικής δεν υπάρχει πλέον λαϊκή αποδοχή και δεύτερον σας απεχθάνεται οικτρά ο εξαπατημένος πολλάκις Ελληνικός λαός…

    ΑΥΤΟΙ που τα δανείστικαν
    ΑΥΤΟΙ που τα σκόρπισαν.
    ΑΥΤΟΙ που τα έφαγαν.
    ΑΥΤΟΙ πρέπει να τα ξεπληρώσουν.

    Αι σιχτιρ άπληστοι,αχόρταγοι και αχρείοι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση