GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γ. Μανώλης: Να πει «όχι» ο Σαμαράς...

O γραμματέας συνδικαλιστικού της ΝΔ Γιάννης Μανώλης ζήτησε  από τον Αντώνη Σαμαρά να πει «όχι» στα μέτρα. «Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε όλα ...

O γραμματέας συνδικαλιστικού της ΝΔ Γιάννης Μανώλης ζήτησε  από τον Αντώνη Σαμαρά να πει «όχι» στα μέτρα.
«Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε όλα αυτά για τα οποία παλέψαμε μέχρι τώρα. Θεωρούμε ότι αυτά τα μέτρα, αν ψηφιστούν, θα βυθίσουν τη χώρα σε μεγαλύτερη ύφεση. Να πούμε ''όχι'' στα μέτρα που βυθίζουν στην ύφεση και να...
 πούμε ''ναι'' σε άλλα μέτρα» επισήμανε και τόνισε ότι το δίλημμα «ή αυτά τα μέτρα ή χρεοκοπία και δραχμή» είναι τρομοκρατικό. «Μην τρομοκρατείτε τον κόσμο. Διαφορετικά δεν θα φτωχύνουμε; Καλύτερα φτωχοί με αξιοπρέπεια, παρά εξευτελισμένοι. Ας μας αφήσουν να διαλέξουμε τον τρόπο που θα πεθάνουμε» είπε.

9 σχόλια

  1. και οχι να πει,
    που δεν..
    θα το παρει πισω
    μετα τις εκλογες..

    χωρις τα ευρωπαικα λεφτα και οπλα
    θα κρεμοσαστε απο τα πλατανια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΠΕΣ ΕΣΥ ΟΧΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΜΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σειρα της καλαματιανης πουτανας
    να διοριστει ανθυπατος..
    απο κοντα
    και η κυρα-γιωργαινα του ΛΑΟΣ
    μη χασει τιποτα δουλειες..
    ντορα μου sorry,
    δεν κερδιζουν παντα οι πιο προθυμες,
    ο πελατης θελει να νοιωσει οτι η γκομενα αντιστεκεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. - μία ερώτηση για τους αγωνιστές του "φραγκοδίφραγκου" ή αλλιώς του πληκτρολογίου. Δεν ειναι το ΕΙΡΩΝΙΚΟ, για τα φραγκοδίφραγκα..
    -*----------------------------------------------------------------

    Όσοι κατηγορούν τώρα τον Σαμαρά
    θα τον στηρίξουν σε χρεοκοπία της χώρας αν δεν θα έχουν τα προς το ζήν αλλά είναι εθνικά ανεξάρτητοι;;

    Τα έχουμε πει εδώ πολλές φορές για την κυβέρνηση Παπαδήμου.
    Να μην τα επαναλαμβάνουμε. Ο κόσμος της παράταξης δέχθηκε με βαριά καρδιά την αναγκαιότητά της, αλλά στα βασικά πολιτικά ζητήματα η γνώμη μας είναι ότι η τακτική Σαμαρά δικαιώθηκε: Η σήψη του ΠΑΣΟΚ προχώρησε, αποτράπηκε η ψήφιση καταστροφικών για τον λαό και την πατρίδα νομοσχεδίων, άλλα βελτιώθηκαν υπέρ της κοινωνίας και το κυριότερο κατέρρευσαν τα διαπλεκόμενα σενάρια περί κυβερνήσεων συνεργασίας και περί τεχνοκρατών – σωτήρων.

    Από την άλλη πλευρά δικαιώνονται όσοι υποστήριζαν ότι ο εκβιασμός για την 6η δόση δεν θα ήταν ο τελευταίος και το ζούμε αυτές τις ώρες.
    Οι εκβιασμοί επαναλαμβάνονται, οι πιέσεις για ενυπόγραφες δεσμεύσεις είναι πάλι στο τραπέζι, η δαμόκλειος σπάθη βρίσκεται πάλι πάνω από το κεφάλι του Σαμαρά, το αδιέξοδο παραμένει το ίδιο και το μόνο που άλλαξε είναι ο Παπανδρέου σε Παπαδήμο.

    Είστε όμως σίγουροι ότι αυτοί που κατηγορούν τον Σαμαρά για την κυβέρνηση Παπαδήμου θα τον στήριζαν και στο ενδεχόμενο μιας χρεοκοπίας όπου δεν θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν τα προς το ζην και τα ΜΑΤ θα είχαν στρατοπεδεύσει έξω από τις τράπεζες;

    Το μόνο βέβαιο είναι ότι κι αυτό το ερώτημα θα το απαντήσει η ιστορία, η οποία γνωρίζει επίσης ότι όποιος αγωνίζεται πότε κερδίζει και πότε χάνει. Όσοι δεν κάνουν τίποτα, είναι οι μόνοι που δεν κάνουν λάθος.

    Σε κάθε περίπτωση, αυτή η περίοδος βρίσκεται σήμερα στο τέλος της.
    Και τα μεγάλα ερωτήματα που τίθενται είναι δύο:
    _______
    Πρώτον: Μήπως οι απειλές περί χρεοκοπίας είναι άσφαιρες και στην πραγματικότητα αυτό που επιδιώκουν Τρόϊκα και δανειστές είναι, όπως γράφουμε και αλλού, η υπονόμευση και η διά βίου δέσμευση της κυβέρνησης Σαμαρά;

    Έχουμε γράψει κι άλλη φορά ότι αν ήθελαν να μας χρεοκοπήσουν θα το είχαν κάνει προ πολλού. Δεν το έχουν κάνει για τον απλούστατο λόγο ότι αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα το ντόμινο που θα προκαλέσει θα συμπαρασύρει την Ιταλία και την Ισπανία και τότε αντίο Ευρωζώνη. Μία εξέλιξη την οποία η Μέρκελ και ο Σαρκοζί προσπαθούν να αποφύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι. Είναι προφανές ότι κύριος στόχος και των δύο είναι να επανεκλεγούν στις επερχόμενες εκλογές στις χώρες τους. Αλήθεια; Πως θα επανεκλεγούν όταν η Ευρωζώνη θα έχει διαλυθεί;

    Επίσης, ο απλούστερος λόγος που δεν θέλουν να χρεοκοπήσουμε είναι γιατί θα χάσουν όλα τους τα λεφτά.
    Άρα η απειλή για χρεοκοπία της χώρας μας μήπως είναι ένα παραμυθάκι για μικρά παιδιά;
    _________
    Δεύτερον: Ο Σαμαράς θα είναι ο νικητής των επόμενων εκλογών.
    Πως όμως θα κυβερνήσει και πως θα αντιμετωπίσει την ύφεση αν η χώρα θα έχει εκ των προτέρων δεσμευθεί με υφεσιακά και αντιαναπτυξιακά μέτρα; Και όταν θα είναι υποχρεωμένος να εφαρμόζει αντιλαϊκά φορολογικά μέτρα από τον πρώτο μήνα;

    Το πρόβλημα δεν εξαντλείται στις επικουρικές και στο μισθολογικό κόστος. Με την τερατώδη σύμβαση που προσπαθούν να επιβάλλουν, ουσιαστικά θέλουν να καταστήσουν από τώρα την επόμενη κυβέρνηση όργανό τους, να την υπονομεύσουν από τώρα.
    Μπορεί λοιπόν το ρίσκο μιας ρήξης με τους “εταίρους” μας να είναι πράγματι μεγάλο, όμως η επερχόμενη δημοσιονομική κατάρρευση και η εξαθλίωση, πολιτική και οικονομική, με τα νέα μέτρα είναι μια βεβαιότητα.
    ____________________________________________
    Η μόνη ρεαλιστική διέξοδος είναι οι εκλογές.
    Για να ψηφίσει ο λαός ώστε να εκλεγεί μια νέα και ισχυρή κυβέρνηση η οποία και θα αναλάβει την ευθύνη και το κόστος της διαπραγμάτευσης.
    Κάθε άλλη λύση θα είναι υπό την αίρεση της λαϊκής νομιμοποίησης.
    Η σημερινή Βουλή δεν δικαιούται να δεσμεύσει και να υποθηκεύσει τον τόπο.


    ΥΓ: Ο πιο μεγάλος κίνδυνος γεννιέται τη στιγμή της νίκης, είχε πει ο Ναπολέων…

    ΟΠΩΣ Π.Χ. Τελείωσε...ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ο ηλιθιος του "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ κυριε Καραμανλή" !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο "ΠΡΟΔΟΤΗΣ" ΜΕΤΑΞΑΣ

    Ούτε μία τρίχα από τα "τέτοια" του...δικτάτορα Μεταξά δεν φτάνετε. Ακόμη και το ΟΧΙ του, το υποβαθμίζετε τόσες δεκαετίες λέγοντας πως αναγκάστηκε να το πει αφουγκραζόμενος το λαϊκό συναίσθημα. Ακόμη κι έτσι να είναι, εσείς τώρα δεν αφουγκράζεστε τίποτα? Τόσο υπάλληλοι είστε? Το ΟΧΙ εκείνο κόστισε 5 χρόνια κατοχής με εκτελέσεις, υποσιτισμό, λιμό, βιασμούς και φυσικά και το χρυσό της Τράπεζας της Ελλάδας. Κι όμως το είπε κι όλοι τραγουδούσανε πηγαίνοντας για πόλεμο αντί να κλαίνε. Εσείς τώρα για το παλιοευρώ καταδικάζετε σε κατοχή τη χώρα όχι για 5 αλλά για 25 χρόνια και μάλιστα εν καιρώ ειρήνης. Φαντάζομαι να είσαστε εσείς στη θέση του Μεταξά. Ακόμη η σβάστικα θα κυμάτιζε στον Παρθενώνα. Πρέπει να μιλήσει τώρα ο λαός αφού εσείς προσκυνήσατε. ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ οχι ΜΑΝΩΛΗ

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΧΑΓΟΥΣ ΤΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

    THE LAST CHANCE

    ΜΑΝΩΛΗ

    ΧΑΡΙΣ ΣΕ ΣΕΝΑ ΞΑΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Ο ΟΤΕ

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΦΟΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΚΑ

    ΜΟΛΙΣ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Ο ΟΤΕ, ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ 5.000 ΟΤΕΤΖΗΔΕΣ!

    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ

    ΤΟ ΙΚΑ ΦΑΛΙΡΗΣΕ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΟΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΜΩΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ Ο ΟΤΕ Η ΔΕΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

    ΜΑΝΩΛΗ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΧΑΓΟΥΣ ΤΟΥ

    τα χαμένα τα κορμιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ "ΟΧΙ"ΤΟ ΜΕΓΑ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΗΡΩΕΣ,ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟ 1940 ΚΑΙ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΟΥ 2012.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. To neo Mnhmonio prepei na exei kai plhres anoigma... olwn twn kleistwn... epaggelmatwn. Farmakopoioi, tarifes, ntalhkeria, symbolaiografoi kai polloi alloi synexizoyn to party...

    Eidika oi farmakopoioi apolambanoyn akomh kai shmera feoydarxikh krhnonomikothta kratikwn adeiwn leitoyrgias, mayro... kai paranomo emporio... kratikwn adeiwn leitoyrgias mesw metabibashs/systegashs kai antisyntagmatika plh8ysmiaka kai gewgrafika krithria gia thn idrysh newn farmakeiwn apo neoys anergoys episthmones farmakopoioys.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κουνια που σε κουναγε Μανωλη πανωλη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση