GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Χρηματιστήριο καλπάζει...

4 σχόλια

  1. "Ξένες μυστικές υπηρεσίες στα επεισόδια"!

    Ξένες μυστικές υπηρεσίες έστησαν τα επεισόδια στην Αθήνα και στις μεγάλες πόλεις της επαρχίας σήμερα κατήγγειλε πριν λίγο στην Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Λαφαζάνης. Χαρακτήρισε "συντονισμένα" τα επεισόδια και την προβολή τους από την τηλεόραση ως μία επιχείρηση κατατρομοκράτησης των πολιτών που είχαν κατέβει στις διαδηλώσεις και αυτούς που έβλεπαν από την τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αγορες καλπαζουν πανω σε εξαθλιωμένους και πτωχευμένους λαούς.
    Οταν ευημερουν οι αγορες εξαθλιωνονται οι λαοι.
    Αυτο ειναι κατι που μαλλον ακομα δεν εχουν συνειδητοποιήσει ολα τα πολιτικα καθαρματα που εχθες ψηφισαν για την ταφοπλακα της χωρας οπου επανω της στησανε παρτυ οι τοκογλυφοι και οι αεριτζηδες που πουλανε αερα κοπανιστο με τοκο.
    Ο κοσμος αλλαξε η παραγωγικη βαση των εθνων πλέον δεν υπάρχει περιοριστηκε σε 10 χωρες ανα τον κοσμο οι οποιες εξυπηρετουν την παγκοσμια διακυβερνηση.
    Η αγροτικη πρωτογενης οικονομια έχει βιομηχανοποιηθει απαγορευοντας την διαδικασια παραγωγης και διαθεσης με νομους (βλεπε ΗΠΑ) ακομα και την συλλογη βρόχινου νερου με νόμο εχουν απαγορευσει!!!έχουν εκχωρήσει τα δικαιωματα σε ιδιωτικές εταιρειες για την εκμεταλλευση του!!!!
    Η περιβαλλοντικη οικονομια solar green economy βρισκεται στα χερια των παγκοσμιοποιητων που κατευθυνουν αυτοι το τι που ποιος και πως θα αναπτυχθει παιρνωντας την μεριδα του λεοντος και αφηνωντας ψιχουλα στους λαους που και αυτα τα παιρνουν αφου εχουν φροντισει να τους κρατουν οικονομικα στραγγαλισμενους απο τους υπερογκους τοκους δανεισμου.
    Οι λαοι ειναι καταχρεωμενοι το παγκοσμιο χρεος καλπαζει και μπροστα ειναι ο ολεθρος που μας πλησιαζει καθε μερα και πιο πολυ.
    Τα επόμενα χρονια θα ζήσουμε ελλείψεις τροφιμων με προσχημα τον υπερπληθυσμο και την μείωση του, όπως επίσης το νερό που θα αποτελει το ευγενεστερο ποτο σε οποιον το εχει.
    Στους φωταγωγημενους ουρανοξυστες της Ασιας Ευρώπης και των ΗΠΑ στα γραφεια τους εχουν στησει οι brokers το ιστο τους με μονο σκοπο να κερδοσκοπησουν ακομα και απο τους πεθαμενους απο χρηματα που διακινουν απο ναρκωδολλαρια, πωλησεις οπλων,πορνεια και ασφαλως κατευθυνομενα κεφαλαια των παγκοσμιοποιητων χωρις προελευση και βασισμενα στον κασσιτερο του φορτ Νοξ που τον βαφτισαν χρυσο.
    Κοβουνε οσο θελουν και παιζουν παιχνιδια αισχροκερδειας αλλοτε δυναμονωντας την αξια του χωρις αντικρυσμα χρηματος μαζευοντας την ρευστοτητα και αλλοτε την απλωνουν για να επιτευχθει ο οικονομικος στραγγαλισμος των υπο στόχου κρατων που εχουν πραγματικο φυσικο πλούτο πλούτο και οχι αεριτζιδικο χαρτι που αυτοι κυκλοφορουν κατα το δοκουν.
    Βλέπωντας χθες τον Βενιζελο, ήταν πραγματικά για λύπηση αν θεωρήσω οτι είναι ανίδεος αν όμως γνωρίζει και παιρνει αυτη την θέση τοτε ειναι ενας συνειδητος εγκληματιας και μαλιστα ειδεχθης.
    Ξεπερασε τον εαυτο του κουνωντας δακτυλα και εκστομιζοντας κορωνες λαικατζη ενας συγχρονος Νερων που κοιταζει την καμμενη Ρωμη λεγοντας οτι δεν καηκε και ολοκληρη!!!! και ασφαλως δεν φταιω εγω.
    Ακομα ενα τελειωμενο και καμμενο χαρτι.
    Ενας ενας καιγεται σαν τσιγαροχαρτο απομυθοποιήται, εκτελωντας τις οδηγιες ολων αυτων που βρισκονται απο πισω τους. Αλλωστε για αυτες τις σκιες οι μπροστινοι τους ειναι αναλλώσιμες μαριονεττες και περιορισμενης διαρκειας αχρηστα κουρελοπανα μετα το περας της εντεταλμένης υπηρεσιας τους.
    Λαμπρο παραδειγμα ο ΓΑΠ έχει καταντησει το πιο συντομο ανεκδοτο λεγοντας μονο το ονομα του.
    Αχρηστα υποχειρια δηθεν πολιτικοι που οι λαοι εμπιστεύονται τις ζωες τους.
    Ο λαος αλληλοσπαρασεται στους δρομους στην καθημερινοτητα του κατω απο υπογραφες που δεσμευουν την ζωη του δεκαετιες κλεβωντας ονειρα και ελπιδες για 130 δις που θα μας δοθουν μεσα απο λογιστικες εγγραφες μεσω υπολογιστων και δεν θα φθασουν ποτε σε ολους αυτους που σημερα σερνονται στα συσσιτια στα παγκακια κλείνουν τα μαγαζια τους καταχρεωμενοι πεταγονται στον δρομο εργαζομενοι σαν στημενες λεμονοκοπες βιωνωντας το δραμα της ανεργιας της απελπισιας και της απογνωσης. Κοποι ζωης αλλαζουν χερια ανθρωποι αυτοκτονουν και 199 καθαρματα αυτοχειροκροτουνται οτι σωσανε την πατριδα.
    ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΕΠΙ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενα δομημενο κρατος με εντιμους πολιτικους, αγροτικη οικονομια,παραγωγικη βάση,πλεοναζον ισοζυγιο εξαγωγων εναντι εισαγωγων, δικαιο φορολογικο συστημα δεν εχει αναγκη δανεισμού.
    Δανειζεται μονο για υποδομες και εξοπλισμό με ανταποδοτικο οφελος της επενδυσης σε μακροχρονια βαση,εκσυγχρονιζοντας και αναπτυσοντας τους επι μερους τομεις της οικονομιας.
    Το κοινωνικο προσωπο του κρατους στηριζει αυτους που πραγματικα εχουν αναγκη στηριξης και δεν μετατρεπεται συλληβδην σε κρατος αναξιοπαθουντων και φιλανθρωπικο ιδρυμα για καθε μονοφθαλμο που παιρνει συνταξη τυφλου.
    Δυναμωνει τους τομεις της υγείας παιδειας οικονομιας πολιτισμου με ενα επαρκες ειδικευμενο και καταρτισμενο κρατικο προσωπικο.Ενθαρύνει την επιχειρηματικοτητα και δινει πεδια δρασης για την νεολαια να αναπτυξει τις ικανοτητες της.
    Το τραπεζικο συστημα εξυπηρετει την οικονομια στηριζοντας τις προσπαθειες και ιδεες με ενα νομιμο ποσο κερδους και οχι σχεση τοκογλυφικης εξαθλιωσης, θετωντας κριτηρια αξιολογησης και ελεγχου στην υπο χρηματοδοτηση επενδυση.
    Σταματω εδω γιατι μαλλον περιγραφω καποιο ιδεατο κρατος, γιατι συνειδητοποιησα οτι δεν εχω ουτε ψωμι να παρω αυριο και με προσγείωσε στο πραγματικο κρατος λαμογιων και κλεφτων που ζω και τα ονειρα κρατουν λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Χρηματιστήριο καλπάζει...

    Nτουγρού προς το γκρεμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση