GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Σκανδαλώδης η απαίτηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να εγγυηθεί το κράτος τα χρέη τους..."

Από το  dimsim.gr Η κοινή θέση ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας, που ζητούν να εγγυηθεί το κράτος τα χρέη τους, αποδίδοντας το 60% της χρηματοδό...

Από το dimsim.gr

Η κοινή θέση ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας, που ζητούν να εγγυηθεί το κράτος τα χρέη τους, αποδίδοντας το 60% της χρηματοδότησης στα ταμεία τους και το 40% στις τράπεζες που έχουν δανειστεί, είναι σκανδαλώδης.
Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως ο έλληνας φορολογούμενος, θα συνεχίσει να επωμίζεται το βάρος των υποχρεώσεων των κομμάτων και να αποπληρώνει τις οφειλές τους, σε μια εποχή που κόβονται μισθοί και συντάξεις και περιορίζεται δραματικά το...
εισόδημα των πολιτών.
Έτσι όμως δεν αποκαθίσταται η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ πολίτη και πολιτικής.
Το πολιτικό σύστημα οφείλει να υιοθετήσει πολιτικές πρωτοβουλίες, όπως αυτές που προτείνει η Δημοκρατική Συμμαχία για περιορισμό της κρατικής χρηματοδότησης, απαγόρευση του υπερδανεισμού των κομμάτων από τις κρατικές τράπεζες και πλήρους διαφάνειας στη διαχείριση του πολιτικού χρήματος από τα κομματικά ταμεία.

2 σχόλια

  1. ΡΕ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΑΣΤΟΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΗΔΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
    ΤΟΣΗ ΧΑΧΟΛΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΤΟΥ ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ.
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΤΟΚ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΑΠ: "Έσωσα τη χώρα από την καταστροφή"... !!!!!!!!!!
    __________________________
    Κατούρα και λίγο ρε παπάρα.

    - Τα είδε όλα καλώς καμωμένα και η αυτοκριτική ήταν άγνωστη λέξη.
    - Κατηγόρησε σχεδόν για τα πάντα τη ΝΔ και την κάλεσε να τον ευγνωμονεί που την έσωσε!!!!
    - Αμφισβητεί ότι αποκάλεσε την Ελλάδα διεφθαρμένη χώρα στο εξωτερικό και λέει ότι αυτά τα διαδίδει η ΝΔ (του έχουμε νέα τις επόμενες μέρες γι αυτό).
    - Είπε ότι έσωσε την χώρα και η καταστροφή έμεινε στην θεωρία!
    -Ζήτησε και εξεταστική για το φούσκωμα του ελλείμματος!!... αφού ξέρει ότι δεν θα περάσει
    -Καμία αναφορά σε 13ο και 14ο βαθμό... αυτά είναι ψιλά γράμματα γι αυτόν

    Μια ομιλία από τα παλιά με έναν απολογισμό που αφορά μάλλον μια άλλη χώρα και όχι την Ελλάδα που ολοένα και βυθίζεται, ήταν η ομιλία του Γ.Παπανδρέου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του.

    Στον απολογισμό που έκανε, έδωσε την αίσθηση ότι η χώρα την οποία κυβερνούσε επι 2 χρόνια δεν τρέχει ακόμα και σήμερα γονυπετής για το ένα δάνειο πίσω από το άλλο, αλλά για μια χώρα που συγκλονίστηκε από το εύρος των μεταρρυθμίσεων που έγιναν !!!!

    ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ. Ο ΕΜΕΤΟΣ.
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ
    ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση