GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα σύμβαση της Στάη στην ΕΡΤ με το καθεστώς του Προσωπικού Ειδικών Θέσεων...

Για ένα χρόνο ακόμα θα παρουσιάζει η Ελλη Στάη το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ. Η πρόσληψή της ενεκρίθη από το ΔΣ με το καθεστώς του Πρ...

Για ένα χρόνο ακόμα θα παρουσιάζει η Ελλη Στάη το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ. Η πρόσληψή της ενεκρίθη από το ΔΣ με το καθεστώς του Προσωπικού Ειδικών Θέσεων. Το ΔΣ αποφάσισε ακόμα τη συγκρότηση επταμελούς επιτροπής επιλογής – αξιολόγησης για την πρόσληψη συμβασιούχων ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ). Η επιτροπή θα...
αποτελείται από τους Γενικούς Διευθυντές, τον Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού, έναν εκπρόσωπο της ΠΟΣΠΕΡΤ και έναν δικηγόρο από τη Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών. Η επιτροπή θα έχει τη δυνατότητα να συγκροτεί με απόφασή της υποεπιτροπές για την αξιολόγηση των επιμέρους συμβασιούχων, οι οποίες θα αποτελούνται από τους Προϊσταμένους Διευθύνσεων ή Τμημάτων των επιμέρους Γενικών Διευθύνσεων και έναν εκπρόσωπο των εργαζομένων, ανάλογα με τον κλάδο από τον οποίο προέρχεται η ειδικότητα. Οι επιμέρους υποεπιτροπές θα εξετάσουν και θα αξιολογήσουν τους συμβασιούχους βάσει κριτηρίων (μορίων) που έχουν αποτυπωθεί από τα στοιχεία της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού. Οι εισηγήσεις τους θα ελεγχθούν από την Κεντρική Επιτροπή, η οποία με τη σειρά της θα υποβάλει τις προτάσεις της στο Διοικητικό Συμβούλιο.

13 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ .
    ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ.
    ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ
    ΡΑΝΤΕΒΟΥ και όσο χρειαστεί μέσα στου ΜΑΞΙΜΟΥ , μέσα στην βουλή , μέσα στον κάρολο , μέσα στην Ιπποκράτους και στο Χίλτον που μένει η τρόικα ,στην Συγγρού (στους δυο άλλους σωτήρες )
    ΌΛΟΙ τώρα για να μην περάσουν τα δεσμά τους και να τους αναγκάσουμε να παρατηθούν δεν έχουν την εξουσιοδότηση αυτά τα ανδρείκελα να μας σώσουν .
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ λοιπόν τώρα Ελληνικέ λαέ γιατί από σήμερα το απόγευμα μετά την συμφωνία των σωτήρων με την τρόικα δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα για τη ζωή σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πΑΣΟΚ
    ρΟΜΠΑ ΚΑΝΕΙ Η λΙΜΠΕΡΑΣΙΟΝ ΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕς ΒΟΥΛΕΥΤΕς
    ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΟΥ ΠΑΚΤΩΛΟΥ ΜΕ ΥΠΕΡΟΦΚΑ ΠΟΣΑ

    ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟς ΠΕΙΝΑΕΙ
    η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ δΡ κΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

    ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΥΟΥ

    νΤΙΝΑ πΑΣΟΚ
    http://bruxelles.blogs.liberation.fr/coulisses/2012/02/heureux-qui-comme-un-d%C3%A9put%C3%A9-grec-a-touch%C3%A9-le-pactole.html

    8 Φεβ 2012 8:00:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημοσκόπηση στην Λέσβο: Χρυσή Αυγή 10%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ
    Η κυρία* της Πασοκικής Δημοκρατίας.









    * ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα, ποιός μαλακάς ασχολείται με τη Στάη, γαμώ το μουνί της πουτάνας που τον έβγαζε, γαμώ;;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι όμως υπάρχουν!!..
    Τέτοια τσόκαρα του κερατα...
    Πόρνες θαυμάστριες του ΓΑΠ !!!

    Συλβάνα Ράπτη: «Παλικάρι ο Γιώργος Παπανδρέου»... που με έστειλε Ευρωβουλή και τα τσεπώνω άγρια

    [Προσέξτε πως κοιτάζει η Συλβάνα τον ΓΑΠ!! Τον γδύνει με τα μάτια και τα χείλη έχουν πάρει θέση!!! Γιωργάκη μη δει τη φώτο η Άντα γιατί θα φας τηγανιά...]

    Εντύπωση (καλό! γελάσαμε...) προκαλεί η θέση που εξέφρασε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ στον realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου για τον πρώην Πρωθυπουργό και τη διαδικασία που επέλεξε για να αποχωρήσει από το Μέγαρο Μαξίμου:

    «Χρειάζεται παλικαριά και ανωτερότητα ενώ έχεις τη δεδηλωμένη να αποχωρείς από την πρωθυπουργία. Η απόφαση του Παπανδρέου να κάνει πέρα και πίσω και να δώσει την ευκαιρία σε μία συνθετική κυβέρνηση να εργαστεί για τη διάσωση της χώρας θεωρώ ότι είναι κάτι το θετικό» είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου επικρίνοντας τον Κώστα Καραμανλή ο οποίος, όπως συμπλήρωσε, «το έβαλε στα πόδια και κατέφυγε στην εξαφάνιση έστω μέσω εκλογών».

    Η κ. Ράπτη αναφερόμενη στη δημοσκοπική κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι «το ΠΑΣΟΚ πήρε επάνω του τη σωτηρία του τόπου» και πρόσθεσε πως αυτό που μετράει αυτή τη στιγμή είναι να πάει πιο πάνω η χώρα και μετά η παράταξη.

    σχόλιο:

    ΝΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ "ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ" = ΠΟΥΤΑΝΙΑ
    ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.....


    17.000 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως.
    Γι αυτό και τα γλυκόλογα της άχρηστης και κακάσχημης αλογομούρας Ράπτη προς τον ευεργέτη της.
    Αμα την δείτε πουθενά, τα χαιρετίσματά μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ'ΣΟΥΝΑ ΚΑΜΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΕ 'ΠΗΔΑΓΑ",ΤΩΡΑ ΝΑ 17 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΦΥΣΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΣΤΕ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΑΣ

    Με τα λάθη τους, με τις παραλείψεις τους, με την ανικανότητα τους, με τις κλεψιές τους, από την μια άκρη της Βουλής μέχρι την άλλη, άλλος λίγο άλλος πολύ αλλά όλοι μα όλοι τους, γιατί όλοι ξέρανε και τα καλά και τα στραβά του άλλου και κατά την προσφιλή τους τακτική τα καλά του άλλου τα θάβανε γιατί αυτό επίτασσε το Εθνικό Κομματικό Συμφέρον, και από την άλλη τα στραβά τα συμψηφίζανε στο μέτρο του δυνατού με τα δικά τους στραβά, Αυτοί ήταν και είναι οι Εθνοπατέρες μας, φαρδοπατελονάτοι και μη.
    Και εξακολουθούν οι Αφιλότιμοι αυτοί που οδήγησαν την χώρα, εμάς στην χρεοκοπία σε Εθνική τραγωδία, να σφυρίζουν αδιάφορα πάνω από πτώματα πάνω από τα αίσχη τους υπερασπιζόμενοι ένα και μόνο πράγμα το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ, όχι πάνω από όλα η Ελλάδα και οι Έλληνες, ΑΛΛΑ το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ! ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥΣ….
    Ούτε μια στιγμή δεν τους έχει περάσει από το μυαλό να πούνε να παραιτηθούν κάθε οικονομικού προνομίου τους τουλάχιστον όσοι από αυτούς αποδεδειγμένα δεν το έχουν ανάγκη, αλλά και σε αυτή την περίπτωση να μειωθούν στο ελάχιστο οι απολαυές τους, δεν τους έχει περάσει από το μυαλό να πούνε ότι οι χιλιάδες βουλευτές παίρνουν παχιές συντάξεις πρέπει, έχουν ηθική και Εθνική υποχρέωση να επιστρέφουν στο Ελληνικό δημόσιο ταμείο τουλάχιστον την μισή του σύνταξη, δεν μυρμηγκιάζουν τα χέρια τους εκείνων που συμβάλανε στην χρεοκοπία της Ελλάδας όταν τσεπώνουν τα κόλλυβα της;
    Αμ οι άλλοι περήφανοι Έλληνες Στρατηγοί κλπ; Ακούς να έχουμε περισσότερους στρατηγούς από όσους έχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής; Μιλάμε για πλιάτσικο, για βιομηχανία παραγωγής στρατηγών, με κάτι εφ’ άπαξ ναααααααααα! Με κάτι συντάξεις νααααααααααα! Δεν ντρέπονται όλοι αυτοί για το κατάντημα τους, για το κατάντημα της Ελλάδας και εξ αιτίας τους, γιατί όταν βλέπει ο απλός πολίτης τι κάνει ένας στρατηγός, ένας βουλευτής για να επωφεληθεί, σύμφωνα με τον νόμο βέβαια αλλά ένα νόμο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους που να εξυπηρετεί τα αμοιβαία συμφέροντα πολιτικών και στρατιωτικών, αυτός ο πολίτης τους ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΦΡΊΖΕΙ και ας μην τους το λέει, για πολλούς λόγους, άλλη πουτάνα και αυτός….
    ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ του Δημοσίου ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ !
    Και στο κάτω κάτω όλοι όσοι παίρνουν συντάξεις πάνω από δυο χιλιάρικα στο δημόσιο, ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!
    Και ακόμη, ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΜΠΟΡΟΙ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ κλπ
    Κυρίες και κύριοι βουλευτές ο ΛΑΟΣ ΑΦΡΙΖΕΙ, ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΗΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΕΝΑ ΣΠΙΡΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΑΜΠΑΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΡΑΨΕ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ.
    ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗ. ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ...ΣΤΟ ΜΝΙΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το μυαλο του πασοκομαλακα
    ειναι καμμενο απο
    καφετερια-μαγκια-αμορφωσια-μεγκα-κλαδικη-μπουζουκια-αυριανη-βημα-καθημερινη-
    υστερικη μαμα-πουτανα αδελφη
    λαμογιο πατερα-στριγγλα συζυγο-τυραννο αφεντικο-τσογλανια φιλους

    και ηταν και ακατοικητο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΡΤ

    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

    ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτή τη σκατόφατσα για πόσο ακόμα θσ την τρώμε στη μάπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΕΙΑ.ΣΤΗΝ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΑ ΜΕΙΑΣΜΑΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ..ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΙΑΣ ΜΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΟΙΚΤΟ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΑΙ ..ΦΤΑΙΕΙ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση