GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετά τα βιβλία-φωτοτυπία, τώρα και τροφεία-φωτοτυπία...

Από το  aftodioikisi.gr Μετά τα βιβλία, « haircut » και στα τροφεία!!!... Αλλού περίμενε να βάλει το « ψαλίδι » η Αννούλα του Σιατή (στο...

Από το aftodioikisi.gr

Μετά τα βιβλία, «haircut» και στα τροφεία!!!...
Αλλού περίμενε να βάλει το «ψαλίδι» η Αννούλα του Σιατή (στο Σιατή της, για παράδειγμα), αλλού το έβαλε: πρώτα στα βιβλία, λέγε με και «φωτοτυπία ακριβή», και τώρα στα τροφεία των φοιτητών!!!
Πόσο; Οι δαπάνες για τη μέριμνα των φοιτητών, έτσι τα λέει η Αννούλα του Σιατή, η Ελληνίς Ségolène Royal, μειώνονται κατά 6 εκατ. ευρώ (άρθρο 2, παρ. 6, του...
εφαρμοστικού νόμου νόμος «Ρυθμίσεις συνταξιοδοτικού περιεχομένου και άλλες επείγουσες ρυθμίσεις εφαρμογής του Μνημονίου Συνεννόησης του ν.4046/2012»).
Στις τοπικές κοινωνίες, πάντως, επικρατεί αναταραχή, καθώς πολλοί γονείς -έπειτα από αυτήν την εξέλιξη- έχουν αποφασίσουν να καλέσουν τα παιδιά-φοιτητές να επιστρέψουν πίσω, καθώς δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στην οικονομική κρίση· θα πηγαίνουν στα πανεπιστήμια-ΤΕΙ όταν διεξάγονται οι εξετάσεις.
Βέβαια, αυτό κατά ένα λόγο ίσως είναι σωτήριο: διότι όπως έδωσε μέσω φωτοτυπιών «πνευματική τροφή» η Αννούλα του Σιατή στους μαθητές, την έχω ικανή να φωτοτυπήσει χάμπουργκερ, ωραιότατα εδέσματα, πατάτες μπλουμ, φασολάδα κτλ., και να τα δώσει με το ζόρι να τα φάνε οι φοιτητές.

4 σχόλια

  1. Αννούλα, το πρώτο όνομα στη νύχτα
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Διαβάζοντας το έγγραφο σύμφωνα με το οποίο στο Υπουργείο Παιδείας δουλεύουν όλοι νύχτα, συμπεραίνει κανείς οτι η Αννούλα άνοιξε μπουζουκτσίδικο.

    Διότι μόνο στις μεγάλες πίστες δουλεύουν νύχτα τόσοι πολλοί άνθρωποι:
    Μετρ, γκαρσόνια, μουσικοί, λουλουδούδες, παρκαδόροι και πάει λέγοντας.

    Και μόνο στις μεγάλες πίστες υπάρχουν τέτοιες αμοιβές.

    Η Αννούλα μπορεί να είναι ανίκανη να στείλει βιβλία στα σχολεία, αλλά στη νύχτα είναι και η πρώτη φίρμα.



    http://amantomatimou.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιός έχει όρεξη να πάει να ψηφίσει τούτο το βούρλο/γυφτογκόμενα ρε σεις, που από 24 ετών έχει αρμέξει τα κρατικά ταμεία "υπηρετώντας" σε δημόσια αξιώματα και ΕΧΕΙ ΧΕΣΤΕΙ ΣΤΟ ΤΑΛΛΗΡΟ; Υπαρχουν νέα παιδιά ΜΕ ΕΝΣΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ που είναι 1 εκατομμύριο φορές καλλίτερα από τη σταφιδιασμένη σούρδα.
    ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ με ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ και ΠΡΟΝΟΙΑΣ και ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (Αναδημοσίεση απο το λιμέρι)
    Στο εθνικο κτηματολογιο που εγινε η πρωτη μνημονιακή απόλυση δημοσίου υπαλληλου για πολιτικους λόγους (αντιεξουσιαστης),στο εθνικο κτηματολογιο που δεν εγινε μία απεργία για τους απολυμένους,στο εθνικό κτηματολόγιο που όλοι σχεδόν οι διευθυντές είναι διπλοθεσίτες...εκεί λοιπόν ο Γεωργάκης δικαιώνεται. Λεφτά υπάρχουν!!!!!
    Μπορεί να κόβονται μισθοί, μπορεί να κόβονται επιδόματα, μπορεί υπάλληλοι να… φεύγουν στο δρόμο, όμως οι γιορτές, γιορτές!

    Και καλά κάνουν!

    Μόνο που το κάνουν με λεφτά του ελληνικού λαού!Στο Εθνικό Κτηματολόγιο κάνουν γιορτές, φέρνοντας catering αξίας… 2.500 ευρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για την κυρα-Ευελφάλεια αξίζει αυτό που είπει κάποιος: Γκαούμουτρο από το και "γκαουλάιτερ" και "φασιστόμουτρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση