GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Α. Παλαιολόγου: «Με έχουν απατήσει με κολλητή μου»...

Από το celebnews.gr Για τον γάμο της και το σύζυγό της μίλησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, αποκαλύπτοντας ότι γνωρίζονταν περίπου 22 χρόνια πριν...

Από το celebnews.gr
Για τον γάμο της και το σύζυγό της μίλησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, αποκαλύπτοντας ότι γνωρίζονταν περίπου 22 χρόνια πριν δουν διαφορετικά τη σχέση τους.
«Γνωριζόμασταν εδώ και 22 χρόνια. Ο έρωτας ήρθε έτσι ξαφνικά. Πρώτος ο Βαγγέλης μου εκδήλωσε τον έρωτά του και μετά τον είδα κι εγώ διαφορετικά», είπε η ηθοποιός η οποία αποκάλυψε ότι ήταν με τον σύζυγό της 2,5 χρόνια πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.
Είπε μάλιστα ότι παρά τα όσα ακούγονταν ότι τα είχε ξαναβρεί με τον Γ. Πάριο, εκείνη...
απολάμβανε τη σχέση της με το σύζυγό της.
Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παραδέχθηκε επίσης ότι δεν είναι του κεραυνοβόλου έρωτα.
«Δεν είμαι της πρώτης ματιάς. Ερωτεύομαι σιγά – σιγά. Είμαι δύσκολη. Το γεγονός ότι γνώριζα πολλά χρόνια τον Βαγγέλη λειτούργησε θετικά», είπε.
Η γνωστή ηθοποιός δε δίστασε να μιλήσει και για μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής της όταν έμαθε ότι μια σχέση της την απατούσε με την κολλητή της.
«Κλονίστηκα. Δίνω μεγάλη βαρύτητα στη φιλία και όταν μιλάμε για καρδιακούς φίλους, ε… είναι δύσκολο. Ήταν δύο άνθρωποι που έπρεπε να βγουν από τη ζωή μου», τόνισε.
Τέλος η Αλεξάνδρα αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της είναι ο βασιλιάς της ζωής της και εξομολογήθηκε ότι θέλει να κάνει ένα παιδάκι.
«Θέλω να κάνω ένα παιδί και είναι η πρώτη φορά που το σκέφτομαι σοβαρά. Παλιότερα δεν αισθανόμουν αρκετά υπεύθυνη για να το κάνω, αλλά τώρα το θέλω», είπε.

10 σχόλια

  1. GAY- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    Μην περιμένετε ότι θα βγούμε ποτέ από την οικονομική εξαθλίωση που μας έβαλε
    Το gaypasok μαζί με την gay-παρέα του και τώρα με την gay- κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας .
    ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ …..
    Οι κεφαλικοί φόροι , το χαράτσι της ΔΕΗ , το χαράτσι στα οικόπεδα σας , το χαράτσι στα χωράφια σας , το χαράτσι στα εξοχικά σας ,το κόψιμο των μισθών σας και των συντάξεων σας ,το κόψιμο των φαρμάκων σας και επιπλέον θα σας απολύουν και με νόμο από τις δουλείες σας δηλαδή , στην πλήρη εξαθλίωση του Έλληνα και εσείς θα στηρίζετε ακόμα τον κάθε μετανάστη και λαθρομετανάστη , που κάθε μήνα μπαίνουν στην Ελλάδα 10.000 λαθρομετανάστες, κάθε χρόνο 120 000 όσο δηλαδή η πόλη του Ηρακλείου Κρήτης .
    Ούτε καμία πρόνοια, ούτε κανένα φιλόπτωχο ταμείο , ούτε η ευρωπαϊκή ένωση ούτε κανένας κάλος άνθρωπος τους τα ταΐζει και τους συντηρεί , παρά μόνο ο ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ .
    Τώρα πλήρωνε τους g.a.p and the mafia .
    1.000 ευρώ τον κάθε μήνα κοστίζει στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο ο κάθε ένας μετανάστης – λαθρομετανάστης , η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει σταματήσει να μας δίνει χρήματα για την συντήρηση τους , και από το 2010 τα χρήματα αυτά τα δίνει τώρα όλα ο Έλληνας φορολογούμενος, που τώρα και στο μέλλον
    υποχρεούται να τους συντηρεί και να τους φροντίζει ,ώστε να μην τους λείπει τίποτα με νόμους που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ
    στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 ακλουθούν σύντομα και πολλά αλλά σκληρότερα μέτρα με την κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι ,Ρουμάνοι, Αλβανοί ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ , παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .
    ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 24 ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ : 6.000.000 , ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ , ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ , ΝΕΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΡΗΤΡΕΣ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
    Τρεις βασικές ρήτρες της δανειακής σύμβασης του Μαΐου που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε

    Αυτές είναι:
    1) Η Ελλάδα παραιτείται αμετάκλητα και άνευ όρων από κάθε ασυλία που της παρέχει η εθνική της κυριαρχία

    2) Η Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να ζητήσει δανειακή βοήθεια από άλλη χώρα εκτός των δανειστών της ( πχ Κίνα, Ρωσία)
    3) Η Ελλάδα δεν μπορεί να προβάλλει αξιώσεις από τους δανειστές της ώστε να συμψηφιστούν τα χρέη της με χρέη των δανειστών της προς την ίδια, όπως για παράδειγμα κατοχικό δάνειο που έλαβε η Γερμανία από την Ελλάδα κατά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο.
    Η παραπάνω σύμβαση έχει υπογραφεί από τον Κ. Παπακωνσταντίνου και από τον Κ.Προβόπουλο. Το μειονέκτημα για αυτούς και το πλεονέκτημα για μας είναι ότι δεν έχει περάσει από κύρωση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο οπότε μπορούμε στο μέλλον να την καταγγείλουμε. Τώρα βέβαια αυτό προσπαθούν να περάσουν με τη νέα δανειακή σύμβαση που θα περάσει από την Βουλή και επικυρώνει όλα τα παραπάνω. Ελπίζω τώρα να γίνεται από όλους αντιληπτό ποιος είναι ο ρόλος της νέας φασιστικής κυβέρνησης που ήρθε στην εξουσία ερήμην μας και τελείως αντισυνταγματικά, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των Γερμανών και των διεθνών τοκογλύφων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τωρα που κολλαει αυτο το δημοσιευμα δεν μπορω να καταλαβω.

    Ενταξει ειναι ανθρωποι που τα γουσταρουν αυτα,αλλα εμενα με συγχωρειτε τι κανει η καθε πουτανα με τον ετσι της σταρχιδια μου και δυο αυγα τουρκιας.

    Δηλαδη αυτη για να καταλανω γαμιεται διαφορετικα απο τα αλλα ζευγαρια,η ειναι καλλιτερη πουτανα??

    Αει στο διαολο γαμω το .ριστο σας μπασταρδοι

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @pressagi
    θελεις να μας κουφανεις;
    συγκεντρωσουου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γενικα οι γυναικες αυτου του τυπου εχουν 2 ταχυτητες. Εχουν στη καβατζα καποιον για να παιρνουν "γλυκες" στιγμες και ταυτοχρονα ψαχνουν καποιο μαλακα για συζηγο. Ακου για να του κατσει...περασε καιρος...ειναι δυσκολη...
    Σας φαινεται για δυσκολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσύ μωρό μου με πόσους κολλητούς του τού τα φόρεσες;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτά λοιπόν τα νέα της Αλεξάνδρας που λέγε δεν ξέρω τι θα πεί άνδρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τα πολλα γαμησια αλεξαντρα σου πειραξαν τον εγκεφαλο να τους λες οταν σε γαμανε να μην σε δερνουν κιολας να τη παθαινεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση