GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Κατσέλη καταγγέλλει λασπολογία...

Από την Λούκα Κατσέλη Για μια ακόμη φορά γίνομαι επίκεντρο μιας άθλιας και ψευδούς λασπολογίας, από συγκεκριμένα κέντρα παραπληροφόρησης,...

Από την Λούκα Κατσέλη

Για μια ακόμη φορά γίνομαι επίκεντρο
μιας άθλιας και ψευδούς λασπολογίας, από συγκεκριμένα κέντρα παραπληροφόρησης, με αναπαραγόμενα δημοσιεύματα που με εμφανίζουν ψευδώς ως οργανώτρια γεύματος αξίας 6.000 ευρώ, με συμμετοχή μάλιστα και στελεχών του ΠΑΣΟΚ. Ουδέποτε οργάνωσα ή συμμετείχα σε εκδήλωση τέτοιου είδους, ούτε σήμερα, ούτε στο παρελθόν. Είναι τουλάχιστον φαιδρό, να χρησιμοποιείται φωτογραφικό υλικό από...
την επίσημη επίσκεψη την οποία είχα πραγματοποιήσει στο Άμπου Ντάμπι ως Υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, τον Φεβρουάριο του 2010, με σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων και περίεργων, τουλάχιστον, συνειρμών.
Κατανοώ την απόπειρα συγκεκριμένων κύκλων να δημιουργήσουν εντυπώσεις, τη στιγμή μάλιστα που απεργάζονται σενάρια αποδόμησης του κοινωνικού ΠΑΣΟΚ, ώστε να απαξιώσουν οποιαδήποτε φωνή εναντιώνεται στους όρους που εκείνοι θέλουν να επιβάλλουν. Το βίωσα και στο παρελθόν αναλαμβάνοντας κρίσιμες πολιτικές πρωτοβουλίες, όπως αυτές της ρύθμισης των χρεών υπερχρεωμένων νοικοκυριών, της μείωσης και του εξορθολογισμού των φαρμακευτικών δαπανών, της αντίστασής μου για την κατάργηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων κ.ο.κ..
Απέναντι στις προσπάθειες αυτές θα συνεχίσω να απαντώ με πολιτικές πρωτοβουλίες, πάνω στις αρχές και τις αξίες που πιστεύω και υπηρετώ.

11 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ .
    ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ.
    ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ
    ΡΑΝΤΕΒΟΥ και όσο χρειαστεί μέσα στου ΜΑΞΙΜΟΥ , μέσα στην βουλή , μέσα στον κάρολο , μέσα στην Ιπποκράτους και στο Χίλτον που μένει η τρόικα ,στην Συγγρού (στους δυο άλλους σωτήρες )
    ΌΛΟΙ τώρα για να μην περάσουν τα δεσμά τους και να τους αναγκάσουμε να παρατηθούν δεν έχουν την εξουσιοδότηση αυτά τα ανδρείκελα να μας σώσουν .
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ λοιπόν τώρα Ελληνικέ λαέ γιατί από σήμερα το απόγευμα μετά την συμφωνία των σωτήρων με την τρόικα δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα για τη ζωή σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. GAY- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    Μην περιμένετε ότι θα βγούμε ποτέ από την οικονομική εξαθλίωση που μας έβαλε
    Το gaypasok μαζί με την gay-παρέα του και τώρα με την gay- κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας .
    ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΚΟΥΜΠΆΡΑ,

    ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΜΩΡΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επαναστατήστε ρε έλληνες τι περιμένετε ;;;;
    Μήπως είστε πουστράκια όπως οι αρχηγοί σας και σας αρέσει να σας γαμάνε τον κώλο σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλα ρε μπουχέσω/μπάζο μη κάνεις έτσι την άλλη φορά το γεύμα θα είναι των €12.οοο. Και όταν με το καλό πάμε στην δρχ. βλέπουμε.
    ΠΑΣΟΚΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΑΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κέντρα παραπληροφόρησης?

    Άθλια και ψευδής λασπολογία?

    Τι έγινε Λούκα σε κακοφαίνεται που περίλαβαν και σένα?

    ΟΤΑΝ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΥΡΙΑΝΗ ΛΑΣΠΩΝΕ ΚΑΙ ΣΠΙΛΩΝΕ ΑΔΙΑΚΡΙΤΑ ΛΟΥΚΑ,ΔΕΝ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΗΣ.

    Και έχω μνήμη ελέφαντα ξέρεις.

    Τι σκούζεις τώρα Λούκα?

    Σκάσε και λούσου την βρωμιά που και συ συνέβαλες να απλωθεί και να μολύνει τα πάντα.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελληνες, Ελληνάρες και Ελληνόπουλα,
    πριν επαναστατήσετε οφείλετε να θυμηθείτε τα τότε πικρά, αλλά ιστορικώς αποδεδειγμένα πλέον, αληθινά λόγια!


    «ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΙ,
    Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ, Ο ΔΥΣΚΟΛΟΣ, Ο ΑΝΗΦΟΡΙΚΟΣ,
    Ο ΔΕ ΑΛΛΟΣ ΗΧΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ, ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ, ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ,
    ΑΛΛΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ»

    «ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ Ή ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ;»


    Τότε δεν τά καταλάβαμε γιατί δεν μας έκαναν ούτε μας άρεσαν.
    Τώρα ομως είμαι βέβαιος ότι τα λόγια εκείνα ηχούν στ' αυτιά μας όπως το σφυρί στ΄αμόνι.


    ---Βόγλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ άρχισαν να μαζεύουν παρασκηνιακά υπογραφές για την παραμονή του Παπαδήμου στην εξουσία...

    Ενδεχομένως να προτείνουν και την ενθρόνισή του για ισόβιο βασιλιά.


    Η Κατσέλη θα είναι κυρία επί των Τιμών !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κι όμως υπάρχουν!!..
    Τέτοια τσόκαρα του κερατα...
    Πόρνες θαυμάστριες του ΓΑΠ !!!

    Συλβάνα Ράπτη: «Παλικάρι ο Γιώργος Παπανδρέου»... που με έστειλε Ευρωβουλή και τα τσεπώνω άγρια

    [Προσέξτε πως κοιτάζει η Συλβάνα τον ΓΑΠ!! Τον γδύνει με τα μάτια και τα χείλη έχουν πάρει θέση!!! Γιωργάκη μη δει τη φώτο η Άντα γιατί θα φας τηγανιά...]

    Εντύπωση (καλό! γελάσαμε...) προκαλεί η θέση που εξέφρασε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ στον realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου για τον πρώην Πρωθυπουργό και τη διαδικασία που επέλεξε για να αποχωρήσει από το Μέγαρο Μαξίμου:

    «Χρειάζεται παλικαριά και ανωτερότητα ενώ έχεις τη δεδηλωμένη να αποχωρείς από την πρωθυπουργία. Η απόφαση του Παπανδρέου να κάνει πέρα και πίσω και να δώσει την ευκαιρία σε μία συνθετική κυβέρνηση να εργαστεί για τη διάσωση της χώρας θεωρώ ότι είναι κάτι το θετικό» είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου επικρίνοντας τον Κώστα Καραμανλή ο οποίος, όπως συμπλήρωσε, «το έβαλε στα πόδια και κατέφυγε στην εξαφάνιση έστω μέσω εκλογών».

    Η κ. Ράπτη αναφερόμενη στη δημοσκοπική κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι «το ΠΑΣΟΚ πήρε επάνω του τη σωτηρία του τόπου» και πρόσθεσε πως αυτό που μετράει αυτή τη στιγμή είναι να πάει πιο πάνω η χώρα και μετά η παράταξη.

    σχόλιο:

    ΝΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ "ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ" = ΠΟΥΤΑΝΙΑ
    ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.....


    17.000 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως.
    Γι αυτό και τα γλυκόλογα της άχρηστης και κακάσχημης αλογομούρας Ράπτη προς τον ευεργέτη της.
    Αμα την δείτε πουθενά, τα χαιρετίσματά μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΣΤΕ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΑΣ

    Με τα λάθη τους, με τις παραλείψεις τους, με την ανικανότητα τους, με τις κλεψιές τους, από την μια άκρη της Βουλής μέχρι την άλλη, άλλος λίγο άλλος πολύ αλλά όλοι μα όλοι τους, γιατί όλοι ξέρανε και τα καλά και τα στραβά του άλλου και κατά την προσφιλή τους τακτική τα καλά του άλλου τα θάβανε γιατί αυτό επίτασσε το Εθνικό Κομματικό Συμφέρον, και από την άλλη τα στραβά τα συμψηφίζανε στο μέτρο του δυνατού με τα δικά τους στραβά, Αυτοί ήταν και είναι οι Εθνοπατέρες μας, φαρδοπατελονάτοι και μη.
    Και εξακολουθούν οι Αφιλότιμοι αυτοί που οδήγησαν την χώρα, εμάς στην χρεοκοπία σε Εθνική τραγωδία, να σφυρίζουν αδιάφορα πάνω από πτώματα πάνω από τα αίσχη τους υπερασπιζόμενοι ένα και μόνο πράγμα το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ, όχι πάνω από όλα η Ελλάδα και οι Έλληνες, ΑΛΛΑ το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ! ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥΣ….
    Ούτε μια στιγμή δεν τους έχει περάσει από το μυαλό να πούνε να παραιτηθούν κάθε οικονομικού προνομίου τους τουλάχιστον όσοι από αυτούς αποδεδειγμένα δεν το έχουν ανάγκη, αλλά και σε αυτή την περίπτωση να μειωθούν στο ελάχιστο οι απολαυές τους, δεν τους έχει περάσει από το μυαλό να πούνε ότι οι χιλιάδες βουλευτές παίρνουν παχιές συντάξεις πρέπει, έχουν ηθική και Εθνική υποχρέωση να επιστρέφουν στο Ελληνικό δημόσιο ταμείο τουλάχιστον την μισή του σύνταξη, δεν μυρμηγκιάζουν τα χέρια τους εκείνων που συμβάλανε στην χρεοκοπία της Ελλάδας όταν τσεπώνουν τα κόλλυβα της;
    Αμ οι άλλοι περήφανοι Έλληνες Στρατηγοί κλπ; Ακούς να έχουμε περισσότερους στρατηγούς από όσους έχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής; Μιλάμε για πλιάτσικο, για βιομηχανία παραγωγής στρατηγών, με κάτι εφ’ άπαξ ναααααααααα! Με κάτι συντάξεις νααααααααααα! Δεν ντρέπονται όλοι αυτοί για το κατάντημα τους, για το κατάντημα της Ελλάδας και εξ αιτίας τους, γιατί όταν βλέπει ο απλός πολίτης τι κάνει ένας στρατηγός, ένας βουλευτής για να επωφεληθεί, σύμφωνα με τον νόμο βέβαια αλλά ένα νόμο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους που να εξυπηρετεί τα αμοιβαία συμφέροντα πολιτικών και στρατιωτικών, αυτός ο πολίτης τους ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΦΡΊΖΕΙ και ας μην τους το λέει, για πολλούς λόγους, άλλη πουτάνα και αυτός….
    ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ του Δημοσίου ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ !
    Και στο κάτω κάτω όλοι όσοι παίρνουν συντάξεις πάνω από δυο χιλιάρικα στο δημόσιο, ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!
    Και ακόμη, ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΜΠΟΡΟΙ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ κλπ
    Κυρίες και κύριοι βουλευτές ο ΛΑΟΣ ΑΦΡΙΖΕΙ, ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΗΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΕΝΑ ΣΠΙΡΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΑΜΠΑΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΡΑΨΕ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ...ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΠΑΣΟΚΟ υπόνομοι.

    Φρίκαρε ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ...ο Οικονόμου με τον Παναή !

    Καμιά φορά τις διάφορες συνεντεύξεις έχει περισσότερη πλάκα
    να τις διαβάζεις, παρά να τις παρακολουθείς στην τηλεόραση.

    Αυτό γιατί, σύμφωνα με όσα διαβάζεις, μπορείς καλύτερα
    να "φτιάξεις" εικόνες μέσω των λέξεων που χρησιμοποιούνται
    και να αντιληφθείς την ... απόγνωση !

    Στις 29 Δεκεμβρίου 2011
    ο κκ τ. ΥΕΘΑ, νυν εκπρόσωπος τύπου πασόκ,
    φιλοξενείται για πολλοστή φορά (ζούγκλα τα ΜΜΕ ...)
    στο ΣΚΑΪ και στην "Πρώτη Γραμμή".

    Η κουβέντα πάει όπως πάει και κάποια στιγμή
    λέει ο δικός μας : Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: Κοιτάξτε, είμαι κι εγώ στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, με ευθύνη απέναντι στην παράταξή μας.
    Δε μπορούμε να διαγράψουμε
    μια μεγάλη πορεία του Γιώργου Παπανδρέου.
    Και θέλω να πω ότι ήταν πολύ σημαντικός
    ο σεβασμός που αποδόθηκε και αποδίδεται
    από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και σε αυτή τη συνάντηση
    και γενικότερα, στο θεσμικό ρόλο αλλά
    και στον ίδιο το Γιώργο Παπανδρέου,
    στις προσπάθειες που έκανε όλη αυτή την περίοδο.
    Κανείς δεν αγνοεί την πολιτική ηθική που δίδαξε.
    Ξέρετε πολλούς Πρωθυπουργούς να παραιτούνται
    όταν πριν δυο χρόνια έχουν κερδίσει...

    Ο Οικονόμου παθαίνει πλάκα, δεν ξέρει τι να πει,
    βγαίνει από τα ρούχα του κανονικά και βρίσκει
    το κουράγιο να απαντήσει :
    Δ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Εγώ ξέρω πού έφτασε η χώρα με τον κ. Παπανδρέου κ. Μπεγλίτη.

    Ποια ηθική μου λέτε;

    Εδώ έφτασε η χώρα στην καταστροφή,
    στην πτώχευση κι εδώ μου λέτε τώρα για πολιτική ηθική;

    Ν' αποδώσουμε ό,τι τιμές θέλετε στον κ. Παπανδρέου.

    Η χώρα έχετε δει πού είναι αυτή τη στιγμή;


    Φανταστείτε την απόγνωση και το εγκεφαλικό αδιέξοδο στο οποίο οδηγήθηκε
    ο Οικονόμου !
    Δεν περίμενε ο άνθρωπος τέτοια απάντηση ...
    Παρέδωσε όπλα κανονικά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση