GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Λουκάς Παπαδήμος μάρτυρας σε υπόθεση μεγάλης απάτης!...

  Δεν παρέστη σήμερα στο Δικαστήριο ...  Από τον Νίκο Παγκράτιο ΜΟΝΟ στο PRESS-GR Μια υπόθεση μεγάλης απάτης με κατηγορούμενους ...

 Δεν παρέστη σήμερα στο Δικαστήριο...
 Από τον Νίκο Παγκράτιο
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR

Μια υπόθεση μεγάλης απάτης με κατηγορούμενους γνωστά ονόματα επρόκειτο να δικαστεί σήμερα. Το ενδιαφέρον όμως είναι άλλο. Ανάμεσα στους μάρτυρες που κλήθηκαν να καταθέσουν για την υπόθεση ήταν και...
του κ. Λουκά Παπαδήμου! Ναι, του σημερινού πρωθυπουργού, ο οποίος όμως ήταν απών. Βέβαια η δίκη δεν έγινε λόγω της αποχής των δικηγόρων και δόθηκε αναβολή. Προφανώς αυτός θα ήταν και ο λόγος που δεν παρέστη ο κ. Παπαδήμος.

12 σχόλια

  1. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πρωθυπουργός έχει άλλες δουλειές, πιο σημαντικές. ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δάκρυσε όλη η Ελλάδα με το δράμα της Τζένης και του Πέτρου... ειδικά οι "μαλάκ@@" που πληρώνουν τα χρέη τους!

    “Μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα” είναι ο τίτλος του κειμένου που έγραψε στο προσωπικό της blog η Τζένη Μπαλατσινού για το τέλος της Imako και τις δυσκολίες που περνά ο σύζυγός της Πέτρος Κωστόπουλος. Η γνωστή παρουσιάστρια στέκεται στο πλευρό του αγαπημένου της σε αυτήν τη κρίσιμη κατάσταση που βρέθηκε στα επαγγελματικά του μετά την κατάσχεση που ξεκίνησε χθες το πρωί στα γραφεία της Imako.
    “Μήνες τώρα, παλεύω με τη συνείδησή μου, με τις φήμες αλλά και με την αλήθεια μου. Για όσα μπορεί να υποθέτει κανείς για τον Πέτρο, εγώ είμαι ο άνθρωπος που τον γνωρίζει καλύτερα. Και γνωρίζει καλύτερα το πάθος, την τρέλα, την τόλμη, τα όνειρά του. Η ευθύνη όμως για το τέλος μιας δημιουργικής μικροκοινωνίας που ο ίδιος δημιούργησε κι έγινε σημείο αναφοράς για πάρα πολλούς είναι ένα βάρος που μας κλονίζει καθημερινά.

    Κάτω από τη χαμογελαστή μάσκα κάθε Κυριακής, κρύφτηκαν πολλά και είμαι τυχερή που μπορώ να τα εκφράσω ελεύθερα μέσα από εδώ, σε ένα πιο βαθύ και αυτοαναφορικό post απ’ αυτά που σας έχω συνηθίσει. Το βλέμμα μου μπορεί να ήταν στραμμένο στο cue, η συγκέντρωσή μου στο live, αλλά η καρδιά μου ήταν πάντα στον Πέτρο. Γιατί ήξερα την προσπάθειά του να βγάλει αυτό που τόσο αγάπησε από μια ασφυκτική δίνη. Τώρα έχουμε να υποστούμε τις συνέπειες...”, έγραψε χαρακτηριστικά η Τζένη Μπαλατσινού.

    Τέλος, η ίδια ανέφερε στο blog της το πόσο ευγνώμων είναι για όσα έχει κάνει ο σύζυγός της και δεν παρέλειψε να του πει ένα μεγάλο “ευχαριστώ”.



    σχολιο...
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΑΞΙΑΣ 480.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ?
    ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ ΑΝ ΘΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ. ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ!!!



    Στο εθνικο κτηματολογιο που εγινε η πρωτη μνημονιακή απόλυση δημοσίου υπαλληλου για πολιτικους λόγους (αντιεξουσιαστης),στο
    εθνικο κτηματολογιο που δεν εγινε μία απεργία για τους απολυμένους,στο εθνικό κτηματολόγιο που όλοι σχεδόν οι διευθυντές είναι διπλοθεσίτες...εκεί λοιπόν ο Γεωργάκης δικαιώνεται.Λεφτά υπάρχουν!!!!!
    Πάρτυ στο Εθνικό Κτηματολόγιο, αξίας …2.500 ευρώ!
    Μπορεί να κόβονται μισθοί, μπορεί να κόβονται επιδόματα, μπορεί υπάλληλοι να… φεύγουν στο δρόμο, όμως οι γιορτές, γιορτές!

    Και καλά κάνουν!

    Μόνο που το κάνουν με λεφτά του ελληνικού λαού!Στο Εθνικό Κτηματολόγιο κάνουν γιορτές, φέρνοντας catering αξίας… 2.500 ευρώ!

    Αυτοί πέρασαν καλά…
    ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΔΩ
    http://kafeneio-gr.blogspot.com/2012/02/2500_22.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TI ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΨΙΛΙΚΑΤΖΗ ΜΑΡΤΥΡΑΣ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΜΠΑΝΙΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΞΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ,ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ.ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΠΙΣΤΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΕΨΗΝΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΕ.ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ Ο ΑΥΘΑΔΕΣΤΑΤΟΣ.ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΛΑΘΟ ΑΧΡΗΣΤΩΝ.ΠΗΓΕ ΝΑ ΕΜΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ.ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙ.ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΕΜΠΑΙΣΕΙΝ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΘΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΤΙ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΕΙ
    ΤΟ 1.000.000ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.ΕΣΕΙΣ ΟΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΙΧΟΥΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΞΩ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΛΩΡΙΑ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΨΙ.ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΒΥΘΙΖΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΑΝΥΠΟΛΗΨΗΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «Η αλήθεια για το χρέος!»
    "Μόλις" κατά 7 δισ. ευρώ επιβάρυναν οι κυβερνήσεις του Κώστα Καραμανλή το χρέος,
    από τα 125 δισ. ευρώ που δανείστηκαν οι κυβερνήσεις του Κώστα Καραμανλή, τα 45 δισ. αφορούσαν στην αναχρηματοδότηση παλαιότερου χρέους. Από τα υπόλοιπα 80 δισ. ευρώ, τα 50 πήγαν στην πληρωμή τόκων προηγούμενων ετών, 10 δισ. στις πληρωμές όπλων που είχαν παραγγείλει προηγούμενες κυβερνήσεις, 7,2 δισ. ευρώ σε πληρωμές σε πληρωμές κοινωνικής Ασφάλισης, στα Ταμεία της ΔΕΗ, του ΟΤΕ και του ΙΚΑ, 2,6 δισ. ευρώ για την πληρωμή χρεών των νοσοκομείων και 3,2 δισ. ευρώ σε "λοιπές χρεώσεις" που άφησαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.
    Πασοκοσυμμμμμμμορία….τα έργα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάλεσμα προς τον Κωστα Καραμανλή,

    να επιστρέψει με ένα νέο κόμμα χωρίς τα βαρίδια της ΝΔ που είναι τα ίδια με του Πασοκ, και να ξαναφέρει την ελληνική διακυβέρνηση της χώρας μας που χάθηκε.
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009.
    Επί Κώστα Καραμανλή:
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου - Παπαδήμο - Σαμαρά - Καρατζαφέρη , είναι : 3300 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε, 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. «Κώστας Καραμανλής ο «γνήσιος πατριώτης»

    Αν ο Κώστας Καραμανλής ήταν στην εξουσία δε θα είχαμε τα σημερινά χάλια γιατί ο Κώστας αγαπάει την Ελλάδα και τους Έλληνες και δε θα υπέκυπτε στις ορέξεις και τις εντολές των ξένων εχθρικών δυνάμεων , των δήθεν φίλων μας και των δούρειων ίππων.
    Ο Γιωργάκης με την Πασοκοσυμμορία του λεηλάτησαν και συνεχίζουν να κατσπαράζουν τα σωθικά της Ελλάδας.....
    Κάποιοι από εμάς ξεγελάστηκαν και τον έφεραν στην εξουσία….
    Κάποιοι από εμάς θα πρέπει να επωμιστούν και τον Δήμιο για τον αποκεφαλισμό του.

    Μόνο ο Κώστας Καραμανλής μπορεί να σώσει την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από τον Νίκο Παγκράτιο

    " Βέβαια η δίκη δεν έγινε λόγω της αποχής των δικηγόρων και δόθηκε αναβολή.
    Προφανώς αυτός θα ήταν και ο λόγος που δεν παρέστη ο κ. Παπαδήμος."


    Και τελικά ο λόγος που έγραψες αυτη την μαλακία ποιός ήταν ρε Νίκο;

    ---ο Βόγλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. «Κώστας Καραμανλής ο «γνήσιος πατριώτης»

    Μπα μάλλον τεμπελάκος και χαζός. Μη παιδεύεσαι, είναι πολιτικά νεκρός. Μόνο για δωρητής οργάνων κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση