GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kλέβουν τους χρήστες της Apple οι χάκερς..!

Από το  telecomnews.gr Πολλοί είναι οι χρήστες που μέχρι σήμερα χάνουν χρήματα από το λογαριασμό τους στο iTunes από μία επίθεση χάκερ που...

Από το telecomnews.gr

Πολλοί είναι οι χρήστες που μέχρι σήμερα χάνουν χρήματα από το λογαριασμό τους στο iTunes από μία επίθεση χάκερ που έγινε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple το 2010…
Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες μέρες πολλοί είναι οι χρήστες του iTunes που λαμβάνουν επιστροφές χρημάτων στο λογαριασμό τους στο iTunes, από την Apple, αφού όπως φαίνεται χάκερ είχαν καταφέρει να κλέψουν τα προσωπικά τους στοιχεία στο iTunes χωρίς να έχουν κάποια επίσημη ενημέρωση από την Apple για το...
πώς συνέβη αυτό.
Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρήστες του iTunes μετά από αυτό άρχισαν να παράπονα στο στα φόρουμ υποστήριξης της εταιρείας, σχετικά με την έλλειψη ενημέρωσης για την παραβίαση αυτή των λογαριασμών τους που έγινε το 2010.
Μετά από αυτό οι χρήστες θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους ενώ από την πλευρά της η εταιρία δήλωσε οτι παίρνει προφυλάξεις για την προστασία των προσωπικών πληροφοριών κάθε χρήστή ενώ οι υπηρεσίες της όπως το Apple Store Online και το iTunes Store χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση Secure Sockets Layer σε όλες τις ιστοσελίδες όπου γίνεται συλλογή προσωπικών δεδομένων.
Σίγουρα η απάντηση της Apple ήταν λίγο πολύ η αναμενόμενη ενώ μετά από αυτό πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν οτι η Apple έχει αποφασίσει οτι είναι πιο εύκολο να κάνει επιστροφές χρημάτων στους χρήστες κάθε φορά που γίνεται κάποια κλοπή παρά να λύσει το πρόβλημα.

7 σχόλια

  1. Ενας καριολης πλουσιος δεν βρεθηκε να δωσει εστω ενα εκατομμυριο για την Ελλαδα που τους εκανε δισεκατομμυριουχους, ετσι για τα ματια του κοσμου, εστω για τους χιλιαδες συνταξιουχους που αναλωσαν τα νιατα τους για να εχουν αυτοι και τα βρωμοσογα τους βιλες, πολυτελη κοτερα, και καταθεσεις δις στην Ελβετια. Αν ηταν στο χερι μου θα τους επερνα το διαβατηριο και δεν θα τους αφηνα ποτε να ξαναμπουν στην Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενας καριολης πλουσιος δεν βρεθηκε να δωσει εστω ενα εκατομμυριο για την Ελλαδα που τους εκανε δισεκατομμυριουχους, ετσι για τα ματια του κοσμου, εστω για τους χιλιαδες συνταξιουχους που αναλωσαν τα νιατα τους για να εχουν αυτοι και τα βρωμοσογα τους βιλες, πολυτελη κοτερα, και καταθεσεις δις στην Ελβετια. Αν ηταν στο χερι μου θα τους επερνα το διαβατηριο και δεν θα τους αφηνα ποτε να ξαναμπουν στην Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Η αλήθεια για το χρέος!»
    "Μόλις" κατά 7 δισ. ευρώ επιβάρυναν οι κυβερνήσεις του Κώστα Καραμανλή το χρέος,
    από τα 125 δισ. ευρώ που δανείστηκαν οι κυβερνήσεις του Κώστα Καραμανλή, τα 45 δισ. αφορούσαν στην αναχρηματοδότηση παλαιότερου χρέους. Από τα υπόλοιπα 80 δισ. ευρώ, τα 50 πήγαν στην πληρωμή τόκων προηγούμενων ετών, 10 δισ. στις πληρωμές όπλων που είχαν παραγγείλει προηγούμενες κυβερνήσεις, 7,2 δισ. ευρώ σε πληρωμές σε πληρωμές κοινωνικής Ασφάλισης, στα Ταμεία της ΔΕΗ, του ΟΤΕ και του ΙΚΑ, 2,6 δισ. ευρώ για την πληρωμή χρεών των νοσοκομείων και 3,2 δισ. ευρώ σε "λοιπές χρεώσεις" που άφησαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.
    Πασοκοσυμμμμμμμορία….τα έργα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάλεσμα προς τον Κωστα Καραμανλή,

    να επιστρέψει με ένα νέο κόμμα χωρίς τα βαρίδια της ΝΔ που είναι τα ίδια με του Πασοκ, και να ξαναφέρει την ελληνική διακυβέρνηση της χώρας μας που χάθηκε.
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009.
    Επί Κώστα Καραμανλή:
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου - Παπαδήμο - Σαμαρά - Καρατζαφέρη , είναι : 3300 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε, 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Κώστας Καραμανλής ο «γνήσιος πατριώτης»

    Αν ο Κώστας Καραμανλής ήταν στην εξουσία δε θα είχαμε τα σημερινά χάλια γιατί ο Κώστας αγαπάει την Ελλάδα και τους Έλληνες και δε θα υπέκυπτε στις ορέξεις και τις εντολές των ξένων εχθρικών δυνάμεων , των δήθεν φίλων μας και των δούρειων ίππων.
    Ο Γιωργάκης με την Πασοκοσυμμορία του λεηλάτησαν και συνεχίζουν να κατσπαράζουν τα σωθικά της Ελλάδας.....
    Κάποιοι από εμάς ξεγελάστηκαν και τον έφεραν στην εξουσία….
    Κάποιοι από εμάς θα πρέπει να επωμιστούν και τον Δήμιο για τον αποκεφαλισμό του.

    Μόνο ο Κώστας Καραμανλής μπορεί να σώσει την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.mindcup.blogspot.com
    Έτσι λοιπόν το σχέδιο μπήκε σε εφαρμογή , κόβοντας φάρμακα , εξετάσεις ,νοσήλια και μειώνοντας τις συντάξεις από τους Έλληνες συνταξιούχους και μη.

    Είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι στα επόμενα πέντε χρόνια θα έχουν εξολοθρευτεί σύμφωνα πάντα με το σχέδιο 3.500.000 – 4.500.000 συνταξιούχοι.

    Έέρεε γλέντια

    όπως στην Αργεντινή, έτσι και εδώ τα σκουπιδιάρικα δεν θα μαζεύουν το πρωί από τους δρόμους σκουπίδια αλλά πτώματα σε σήψη .

    Αδόλφε δεν είσαι παρά ένα μηδενικό μπροστά στα σατανικά-Πασοκικά σχέδια .

    Συνέχεια του σχεδίου:

    Τα 4.500.000 νεκρών συνταξιούχων θα αντικατασταθούν από φθηνά εργατικά χέρια μεταναστών , φτάνοντας έτσι σε ένα υγειές οικονομικά κράτος , όπου θα έχουμε περισσότερες ανθρώπινες παραγωγικές μονάδες από ότι συνταξιούχους .
    http://www.mindcup.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΩΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΖΩΗ.ΒΡΕΞΕ ΚΩΛΟ ΦΑΕ ΨΑΡΙΑ ..ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΡΠΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΑΥΤΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ .ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ .ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΠΟΙΟ ΠΙΣΩ.ΦΘΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΣΤΑΛΙΑ ,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΑΙΣΧΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ ΨΕΜΜΑΤΑ.ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΜΟΥΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΓΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση