GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Τύπος σήμερα...

Η χτεσινή συνεδρίαση των πολιτικών αρχηγών με τον πρωθυπουργό μονοπωλεί το ενδιαφέρον του Τύπου στην Ελλάδα. Από τη την ιστορική αναφορά στι...

Η χτεσινή συνεδρίαση των πολιτικών αρχηγών με τον πρωθυπουργό μονοπωλεί το ενδιαφέρον του Τύπου στην Ελλάδα. Από τη την ιστορική αναφορά στις εκκαθαρίσεις στους κόλπους του ναζιστικού κόμματος της εφημερίδας "Τα Νέα" και τη "Νύχτα της Ντροπής" της Αυγής μέχρι το "Νταχάου" της Δημοκρατίας και το...
"δρεπανηφόρο Μνημόνιο" του Αδέσμευτου Τύπου, ο ελληνικός Τύπος, στο σύνολο του, επικρίνει με έντονο τόνο τις αποφάσεις για το νέο πακέτο μέτρων.
"Ολονύκτιο Θρίλερ στο Μαξίμου" αναφέρει η "Καθημερινή" στο πρωτοσέλιδό της, σημειώνοντας πως υπήρξε συμφωνία "στο σύνολο σχεδόν των επώδυνων μέτρων που αποτελούν προαπαιτούμενο για τη νέα δανειακή σύμβαση και το PSI". Η εφημερίδα σημειώνει τη διαφωνία που προέκυψε για τις επικουρικές συντάξεις, αλλά και τις "επιφυλάξεις" του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Η εφημερίδα "Τα Νέα" εμπνεύστηκε το τίτλο της από τις εκκαθαρίσεις που έγιναν εντός ναζιστικού κόμματος το 1934. "Η νύχτα των μεγάλων μαχαιριών", αναφέρει στον υπέρτιτλό της, σημειώνοντας πως ο υπουργός Οικονομικών μεταβαίνει στις Βρυξέλλες για τη σύνοδο του Eurogroup "χωρίς τελική συμφωνία". "Παρά τις ολονύκτιες διαπραγματεύσεις μεταξύ του Πρωθυπουργού κ. Παπαδήμου και της τρόικας δεν κατέστη δυνατόν να βρεθούν 300 εκατ. ευρώ που λείπουν για να ολοκληρωθεί η συμφωνία", επισημαίνεται στο πρωτοσέλιδο.

"Το δρεπανηφόρο μνημόνιο" είναι ο τίτλος της εφημερίδας "Αδέσμευτος Τύπος". "Δρεπανηφόρο -κατά κυριολεξία- είναι το νέο μνημόνιο που συνέταξαν για... «τη σωτηρία» της χώρας οι δανειστές με την κυβέρνηση, με απίστευτα μέτρα και με «εθνικό μισθό» που για τους ανειδίκευτους 25άρηδες θα ξεκινά από τα 490 ευρώ (καθαρά) το μήνα, ενώ όσοι ήδη αμείβονται με τα σημερινά 751,39 ευρώ, πέφτουν στα 586,08 ευρώ!", σημειώνεται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.
"Νύχτα ντροπής" χαρακτηρίζει τη χτεσινή η ΑΥΓΗ, που στον τίτλο της γράφει πως η ανατροπή της κυβέρνησης είναι "ζήτημα ζωής ή θανάτου". "Το συμβόλαιο θανάτου για την ελληνική κοινωνία συμφώνησαν με την τρόικα, αγνοώντας τη λαϊκή εντολή, ο πρωθυπουργός και οι αρχηγοί ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ., ΛΑΟΣ σε ολονύχτια σύσκεψη στο Μαξίμου", αναφέρεται στο πρωτοσέλιδό της.

"Πτώχευση των Ελλήνων για να πληρωθούν οι δανειστές" είναι το σχόλιο της Βραδυνής. Μεταξύ άλλων η εφημερίδα αναφέρεται σε "μείωση των κατώτατων μισθών και κλιμακίων", "κατάργηση επιδομάτων", "διευθυντικό δικαίωμα για τη μερική απασχόληση", "μέγιστη διάρκεια συμβάσεων 3 χρόνια", "μετατροπή των συμβάσεων ορισμένου χρόνου, σε αορίστου".
Η εφημερίδα "Δημοκρατία" κάνει λόγο για «Νταχάου», σημειώνοντας πως οι χθεσινές αποφάσεις είναι «η χαριστική βολή στα "τιμημένα γηρατειά" και στα "περήφανα νιάτα"».

"Μισθοί πείνας 400 ευρώ για να χορτάσουν κέρδη οι καπιταλιστές" αναφέρει ο Ριζοσπάστης. "Ολοκληρωτική καταστροφή των εργασιακών δικαιωμάτων επιβάλλουν συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ., τρόικα, πλουτοκρατία για τη σωτηρία των καπιταλιστών", σημειώνει η εφημερίδα και προσθέτει: "Είναι ώρα ευθύνης και μάχης. Να μην ψηφιστεί η δανειακή σύμβαση".

"Στην κόλαση" στέλνει τον λαό ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί, γράφει η "Αυριανή". Μάλιστα εκτιμά πως "οι αρχηγοί των καθεστωτικών κομμάτων υπέγραψαν την εκλογική καταδίκη, με την αποδοχή των αιμοβόρων όρων της Τρόικας, του Υπερμνημονίου - σφαγείου με το οποίο η Διεθνής των Τοκογλύφων μετατρέπει την Ελλάδα - με τη βούλα του δωσιλογισμού του εγχώριου πολιτικού κατεστημένου - σε ευρωζωνικό Μπαγκλαντές".
Στο πρωτοσέλιδό του το "Έθνος" αναφέρεται σε "Μέτρα Σοκ" σημειώνοντας πως οι διαφωνίες των πολιτικών αρχηγών στο "χθεσινό ολονύκτιο θρίλερ" εστιάστηκαν στο "κούρεμα των συντάξεων".

"Μακάβριο" το πρωτοσέλιδο της "Ελεύθερης Ώρας", που παρουσιάζει ένα κηδειόχαρτο στο οποίο αναφέρεται: "Κηδεύουμε σήμερα τους πολυαγαπημένους μας μισθούς και συντάξεις". Από κάτω γράφει: "Ας είναι αιωνία η μνήμη τους! Αν ζήσουμε θα τους θυμόμαστε! Τη νεκρώσιμη ακολουθία ψάλουν εκ Μαξίμου ορμώμενοι οι Λουκάς Παπαδήμος, Γιώργος Παπανδρέου, Αντώνης Σαμαράς, Γιώργος Καρατζαφέρης και τα λοιπά εξαπτέρυγά τους. Γραφείο Τελετών: Η Τρόικα".
"Πικρό ποτήρι για προσωρινή σωτηρία" χαρακτηρίζει τα νέα μέτρα ο "Ελεύθερος Τύπος" . "Συμφωνία σε όλα πλην της απαίτησης της Τρόικας για μείωση των κύριων και επικουρικών συντάξεων προέκυψε μετά από οκτώ ώρες σύσκεψης ανάμεσα στον Λ. Παπαδήμο, τον Γ. Παπανδρέου και τον Α. Σαμαρά, καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση από το Μαξίμου «ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης εξέφρασε σοβαρές επιφυλάξεις", σημειώνεται στο πρωτοσέλιδο.
"Πετάει η ομάδα" είναι ο τίτλος που συνοδεύει μία γελοιογραφία στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Το Ποντίκι". Οι Γιώργος Παπανδρέου, Αντώνης Σαμαράς και Γιώργος Καρατζαφέρης εμφανίζονται μέσα σε ένα ελικόπτερο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, το οποίο βρίσκεται πάνω από το Μαξίμου. "Υπογράφουν την καταδίκη μας - Περιμένουν την τιμωρία. Η συγκυβέρνηση επικυρώνει την καταστροφή φτωχών και μεσαίων. Πλήρης η χρεοκοπία χώρας, κοινωνίας και πολιτικού συστήματος", γράφει η εφημερίδα.

"Μας ζητάνε να ζήσουμε με 82 ευρώ το μήνα" τονίζει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα Νίκη της Δημοκρατίας, προβλέποντας πως "μέσα στο 2012, ο μισός πληθυσμός δε θα μπορεί να ανταποκριθεί στις βασικές ανάγκες".

6 σχόλια

  1. Τους γαμημενους καραβαναδες..
    Τους εχουνε "ευνουχισει" ολους ρε..

    Α! ΡΕ Αειμνηστε Παπαδοπουλε ..
    Πεθανες στη φυλακη ρε μεγαλε..
    Καλα το ξεκινησες ..αλλα γιατι ρε μεγαλε μονο δωρεαν διακοπες στη Γυαρο για τα ξεφτιλισμενα καθικια??

    Γιατι να δωσεις "διαβατηριο" στο μπασταρδο ελληνοπολωνο αντρει μινεικο παπανδρεου??

    Καθαρισε τους ρε μεγαλε..
    Σε μια σαπια μαουνα ρε αδελφε..

    ΕΠΡΕΠΕ μεγαλε..
    Ηθελες να φανεις .."ευγενικος" σε αυτα τα σκυλια!?!?
    Και τι κερδισες?
    Στη φυλακη πεθανες..

    Ρε πουστηδες κανενας που να μπορει να κινητοποιησει τα τανκς ρε, δεν υπαρχει??
    ΑΜΕΣΗ ΚΗΡΥΞΗ του στρατιωτικου νομου.
    ΟΞΩ πουστηδες τοκογλυφοι..
    ΚΡΕΜΑΛΑ στα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΤΥΠΟΣ* ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ...

    _____________________________________
    Κοίτα τί διάβαζες (Μαλάκα Έλληνα) ...
    και μετά σου φταίει ο Σαμαράς και ο Καραμανλής...

    Ξαναδές τα: ΜΑΛΑΚΑ

    Μπόμπολας – Αναστασιάδης
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ23/9/2009:
    ________________________________
    Το ΠΑΣΟΚ σBήνει τα χρέη προς τις Τράπεζες.

    Μπόμπολας
    ΕΘΝΟΣ 3/3/2009:
    ________________________________
    Επιδρομή σε μισθούς και συντάξεις

    Τεγόπουλος
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 19/3/2009
    _________
    Μέτρα Σοκ

    Τεγόπουλος
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 19/9/2009
    __________________________________
    Συνταγή Ομπάμπα και τρια χρόνια για το νοικοκύρεμα

    Μπόμπολας
    ΕΘΝΟΣ 19/5/2009:
    ______________________
    Ληστεία χωρίς κουκούλα

    Ψυχάρης
    ΝΕΑ 26/3/2010:
    ________________
    Oυφ ! Διλή ανάσα
    Γ.Παπανδρέου "Η Ελλάδα του ευρω είναι ασφαλής".................


    Kαι άπειρα άλλα απο:Αναστασιάδης, Γιωργάκης, Δημοσιογραφία, ΕΘΝΟΣ, Ελευθερουτοπία, Ελλάδα, Κοινωνία, Λαμπρακιστάν, Μπομπολιστάν, ΜΜΕ, Πρώτο Θέμα, ΠΑΣΟΚ, Πολιτική, Τα Νέα, Χούντα, Media, Papandreou

    1 σχόλιο

    » Κοίτα τί διάβαζες , κοίτα τι πίστευες , κοίτα τί ψήφιζες… «

    http://amantomatimou.wordpress.com

    Μάτι τσακίρικο που δακρύζει από τα γέλια στη χώρα όπου ο Κακαουνάκης θεωρήθηκε “δημοσιογράφος”, ο Μάκης “εκδότης”, ένας πανύβλακας Πρωθυπουργός, ο Νίκος Δήμου πνευματική υπόσταση, ο Ανδρουλάκης συγγραφέας, το καλοταϊσμένο σκυλολόι του ΣΥΡΙΖΑ “αριστερά”, τα επιδοτούμενα σούργελα καθηγητές της Παντείου, οι αδελφές τρέντι, το Κολωνάκι τόπος εξορίας του Κουναλάκη, ο Τσίμας σχολιαστής και ο Μυκονόβλαχος Κωστόπουλος “lifestyle”.

    Στη χώρα που η Ρεπούση και ο Καμπουράκης γράφουν ιστορία, η μεγαλομπεμπέκα Τρέμη δεν βλέπει DVD και ο χοντρομπαλάς Θέμος δεν τα διακινεί. Στην χώρα που Πρωθυπουργεύει ο Μπόμπολας, Βασιλεύει ο Λαμπράκης Ψυχάρης, διοικεί η ΠΑΣΚΕ και συμμετέχει (δωρεάν) ο Νταλάρας.



    ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ..ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ πάλι σε
    ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕΡΙΑ
    ΖΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ & ΚΤΗΝΗ ...!

    αποβλακωμένα ή έμμισθα απο τα κλεμμένα ΠΑΣΟΚ ?


    * ΤΥΠΟΣ..ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΣΕ ΧΡΥΣΟΧΑΡΤΟ ΜΕ ..ΚΟΡΔΕΛΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΕΙΑ.ΣΤΗΝ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΑ ΜΕΙΑΣΜΑΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ..ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΙΑΣ ΜΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΟΙΚΤΟ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΑΙ ..ΦΤΑΙΕΙ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η επιλογή της μέρας (Μεγάλη) Πέμπτη, δεν ήταν τυχαία. Μέρα προδοσίας...
    Το θέμα πάντοτε είναι ποιος κερδίζει από αυτήν την κατάσταση.

    Καπετάν Μακρύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kalimera sto "Bourdello Republic of Greece". There is red light at the end of the tunnel. No hope what so ever. Η Julia Alexandratou Και Σια Α.Ε ειναι η πιο καλύτερη λύση για την σωτηρία της Ελλαδας. Θα την σώσει με τα πιο συγχρονα προβλεπόμενα κοκκινα συστηματα σε όλη την χώρα με κεντρικό γραφείο στην βουλή τον ελλήνων. Τελία και παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση