GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό είναι το γκάλοπ με τα ποσοστά που επιβεβαιώνουν το Press-gr...

Ανατροπές στα πολιτικά δεδομένα και ένα ρευστό κοινωνικό σκηνικό αποτυπώνει το βαρόμετρο του ΣΚΑΪ και της Public Issue για τον Φεβρουάριο...

Ανατροπές στα πολιτικά δεδομένα και ένα ρευστό κοινωνικό σκηνικό αποτυπώνει το βαρόμετρο του ΣΚΑΪ και της Public Issue για τον Φεβρουάριο του 2012.
Στην πρόθεση ψήφου το ΠΑΣΟΚ λαμβάνει ποσοστό μόλις 8% και πρώτο κόμμα αναδεικνύεται η ΝΔ με 31%, αλλά χωρίς αυτοδυναμία. Ακολουθούν η Δημοκρατική Αριστερά με 18%, το ΚΚΕ με 12,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 12%, ο ΛΑΟΣ με 5%. Στη Βουλή φαίνεται να...
 μπαίνουν οι Οικολόγοι με 3,5% και η Χρυσή Αυγή με 3%. Η Δημοκρατική Συμμαχία λαμβάνει 2%.
Τονίζεται ότι το ποσοστό αποχής ανέρχεται στο 30%.
Οι αρνητικές γνώμες για το ΠΑΣΟΚ φτάνουν στο 89% και ακολουθούν οι αρνητικές γνώμες για ΛΑΟΣ (76%), ΚΚΕ (69%), ΝΔ (68%) και ΣΥΡΙΖΑ (60%).
Αναφορικά με τη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, πρώτος έρχεται ο Φώτης Κουβέλης με 56% και ακολουθούν: Αλέξης Τσίπρας με 41%, Αντώνης Σαμαράς με 31%, Αλέκα Παπαρήγα με 27%, Γιώργος Καρατζαφέρης με 25%, Ντόρα Μπακογιάννη με 19% και τελευταίος έρχεται ο Γιώργος Παπανδρέου με 9%.
Πως βλέπουν οι πολίτες την κυβέρνηση Παπαδήμου;
Το συντριπτικό ποσοστό των ερωτηθέντων (91%) είναι δυσαρεστημένο από τη λειτουργία της κυβέρνησης συνεργασίας.
Μοιρασμένες είναι οι αρνητικές (48%) και θετικές (46%) για τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο. Σημειώνεται ότι στο Βαρόμετρο του Δεκεμβρίου οι θετικές γνώμες για τον κ. Παπαδήμο ήταν 60%. και Θετική για το 46%. Τον Δεκέμβρη οι θετικές γνώμες ήταν 60%.
Στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ οι θετικές γνώμες για τον κ. Παπαδήμο είναι 68%, στους ψηφοφόρους της ΝΔ το αντίστοιχο ποσοστό είναι 58%, του ΚΚΕ 57% και των ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ 50%.
Το 71% των ερωτηθέντων δεν εμπιστεύονται τον Λουκά Παπαδήμο για τη διαχείριση των οικονομικών προβλημάτων της χώρας, έναντι του 27% που τον εμπιστεύονται.
Εκλογές, Μνημόνιο, Δημοκρατία
Αναφορικά με την ανάγκη διεξαγωγής των εκλογών, το 58% θεωρεί ότι μάλλον χρειάζονται, έναντι του 38% που θεωρεί ότι μάλλον δεν χρειάζονται. Τον Ιανουάριο του 2011 το ποσοστό που ήθελαν εκλογές ήταν 14% και τον περασμένο Ιανουάριο, το ποσοστό αυτό είχε ανέλθει στο 46%.
Το 91% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι τα πράγματα στη χώρα πηγαίνουν στη λάθος κατεύθυνση και το 79% δηλώνει δυσαρεστημένοι από τον τρόπο που λειτουργεί η Δημοκρατία. Ικανοποιημένο είναι μόλις το 7%, ενώ για το 13% η Δημοκρατία δεν υπάρχει και έχει καταργηθεί.
Κατά του Μνημονίου είναι το 79% και υπέρ μόλις το 12%.
Αρνητικές οι γνώμες για την ΕΕ, θετικές για το ευρώ
Αναφορικά με το ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή, το 70% θεωρεί ότι τα πράγματα θα είναι μάλλον χειρότερα, αντίθετα με το 15% μάλλον καλύτερα.
Τέλος, το 54% έχει αρνητική γνώμη για την ΕΕ και το 41 θετική. Ένα μήνα πριν τα ποσοστά ήταν σχεδόν αντιστρόφως ανάλογα, με το 44% να είχε αρνητική και το 51% θετική γνώμη. Αναφορικά με το ευρώ, το βλέπει θετικά το 61% των ερωτηθέντων και αρνητικά το 35%.
Αναλυτικά τα στοιχεία του Βαρόμετρου ΕΔΩ
Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/193925/antigrafotouvarometro-neo-politiko-skiniko-me-okto-kommata-sti-vouli-/

21 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ .
    ΟΛΟΙ τώρα να ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ. Να πάμε από ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ μέσα στου Μάξιμου , μέσα στην βουλή , μέσα στον κάρολο , μέσα στην Ιπποκράτους και στο Χίλτον που μένει η τρόικα ,στην Συγγρού (στους δυο άλλους σωτήρες )
    ΌΛΟΙ τώρα για να μην περάσουν τα δεσμά τους και να τους αναγκάσουμε να παρατηθούν δεν έχουν την εξουσιοδότηση αυτά τα ανδρείκελα να μας σώσουν .
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ λοιπόν τώρα Ελληνικέ λαέ γιατί από αύριο μετά την συμφωνία των σωτήρων με την τρόικα δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα για τη ζωή σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ .
    ΟΛΟΙ τώρα να ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ. Να πάμε από ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ μέσα στου Μάξιμου , μέσα στην βουλή , μέσα στον κάρολο , μέσα στην Ιπποκράτους και στο Χίλτον που μένει η τρόικα ,στην Συγγρού (στους δυο άλλους σωτήρες )
    ΌΛΟΙ τώρα για να μην περάσουν τα δεσμά τους και να τους αναγκάσουμε να παρατηθούν δεν έχουν την εξουσιοδότηση αυτά τα ανδρείκελα να μας σώσουν .
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ λοιπόν τώρα Ελληνικέ λαέ γιατί από αύριο μετά την συμφωνία των σωτήρων με την τρόικα δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα για τη ζωή σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οσο βασταει ο κουβελης
    το πασοκ θα ζει..
    αλλα ο πασοκομαλακας
    παλι πασοκ θα ψηφισει..
    τωρα ντρεπεται να το πει..
    αλλα μεσα του χαιρεται..
    για την δυστυχια των αλλων..
    το μοχθηρο πασοκοσκουλικο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Telika oi malakes oi Ellhnes prepei na pa8oyn... xeirotera... gia na baloyn... myalo... Pali h N.D. mprosta..?

    Giati mazi me to PA.SO.K. den sbhnoyn... apo ton politiko xarth... kai th N.D. na teleiwnoyme... me ayta ta moynopana?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KALA LENE OI EYROPAIOI OTOI IO ELLINES DEN SYMORFONONTAI KITAZOUN DYMOSKOPISES ENO I XORA KEGETE KAI AFTOI KYTAZOIN EXOSIA I NEA DIMOKRATIA EINE MPROSTA GIATI? PRO 2 XRONOIA DEN ITAN KYVENISI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο νουδουπασοκος ειναι χαζογκομενα..
    οσο και να τον πηδανε..
    οσο και να τον φτυνουνε..
    οσο και να τον βαρανε..
    αυτος ονειρευεται να τον
    αποκαταστησει ο νταβατζης του..
    νυφικο,παρανυφακια
    και πολλα πολλα παιδακια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ ΕΛΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ.. ΚΑΙ ΘΕΙΕ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ..ΣΑΝ ΕΠΙΚΟΥΡΟΙ ΣΑΣ ΑΣ ΕΛΘΟΥΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ..ΟΥ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΙΑ..ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ..ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.. ΟΤΑΝ Η ΒΛΑΚΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ ΤΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ?ΣΠΡΩΧΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΙΕΙΣ ΠΟΣΟΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο "ΠΡΟΔΟΤΗΣ" ΜΕΤΑΞΑΣ

    Ούτε μία τρίχα από τα "τέτοια" του...δικτάτορα Μεταξά δεν φτάνετε. Ακόμη και το ΟΧΙ του, το υποβαθμίζετε τόσες δεκαετίες λέγοντας πως αναγκάστηκε να το πει αφουγκραζόμενος το λαϊκό συναίσθημα. Ακόμη κι έτσι να είναι, εσείς τώρα δεν αφουγκράζεστε τίποτα? Τόσο υπάλληλοι είστε? Το ΟΧΙ εκείνο κόστισε 5 χρόνια κατοχής με εκτελέσεις, υποσιτισμό, λιμό, βιασμούς και φυσικά και το χρυσό της Τράπεζας της Ελλάδας. Κι όμως το είπε κι όλοι τραγουδούσανε πηγαίνοντας για πόλεμο αντί να κλαίνε. Εσείς τώρα για το παλιοευρώ καταδικάζετε σε κατοχή τη χώρα όχι για 5 αλλά για 25 χρόνια και μάλιστα εν καιρώ ειρήνης. Φαντάζομαι να είσαστε εσείς στη θέση του Μεταξά. Ακόμη η σβάστικα θα κυμάτιζε στον Παρθενώνα. Πρέπει να μιλήσει τώρα ο λαός αφού εσείς προσκυνήσατε. ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πουτσοκλένης8 Φεβ 2012, 2:05:00 π.μ.

    Καλέ μου Άνθρωπε {Θ.Β.}
    Μην τολμήσεις και ξαναγράψεις για τον ηγέτη σου τον Καραμανλέγκο, προκαλείς, ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ. Και περισσότερο όταν γράφεις ότι τον κατέστρεψε ο Ζαχόπουλος το θύμα.
    Ή είσαι βλάκας ή το τραβάει ο κόλος σου.
    Διάλεξε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Julia Alexandratou Και Σια Α.Ε ειναι η πιο καλύτερη λύση για την σωτηρία της Ελλαδας. Θα την σώσει με τα πιο συγχρονα προβλεπόμενα κοκκινα συστηματα σε όλη την χώρα με κεντρικό γραφείο στην βουλή τον ελλήνων. Τελία και παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΖΑΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Kalimera sto "Bourdello Republic of Greece" me ta 300 arxidia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΗΡΘΕ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΧΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ. ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ 60 ΚΑΙ 70 % ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΣΤΟ ΗΡΤΑΚΛΕΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΥΑΛΑ.
    ΔΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΥΞΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ. ΙΣΩΣ Η ΨΗΦΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΒΕΛΗ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΕΛΠΙΔΑ. ΑΛΛΑ ΦΟΒΟΥΜΑΙ ΠΨΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΜΝΗΣΙΑ,ΣΑΣ ΞΑΝΑΛΕΩ. ΑΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ

    ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ !!!!

    ΕΤΣΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΒΛΑΚΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΛΑ.Ο.Σ-ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ,ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ελληνικό Δίκαιο που ίσχυε κατά τον 5ο π.Χ. αιώνα, δηλαδή του Χρυσού Αιώνα της Δημοκρατίας της ...Ελλάδας ΜΑΣ.

    Aναφέρεται εδώ η περίπτωση του πολίτη που ήθελε να γίνει βουλευτής.

    Ο νόμος απαιτούσε τα εξής:
    1) Να είναι Έλλην πολίτης
    2) Nα κατέχει την Ελληνική θρησκεία και παιδεία
    3) Nα ΜΗΝ είναι κίναιδος και
    4) Να καταγραφεί ΟΛΗ η περιουσία του κυρίου, μέχρι και τα σανδάλια που φοράει, καθώς και η οικογενειακή του περιουσία.

    Εάν τηρούνταν όλα αυτά τότε ο εν λόγω κύριος, μπορούσε να γίνει βουλευτής.

    Αν ο κύριος αυτός πρότεινε και περνούσε νόμο ο οποίος αποδεικνυόταν οικονομικά ζημιογόνος για την Αθήνα, τότε έπρεπε να κατασχεθεί από την καταγεγραμμένη περιουσία του, όλο το ποσόν κατά το οποίο ζημιώθηκε οικονομικά η Αθήνα.

    Αν δεν έφθανε η περιουσία του τότε έπρεπε να κατασχεθεί ΟΛΗ η περιουσία του (μέχρι και τα σανδάλια που κατεγράφησαν) και το υπόλοιπο που αδυνατεί να καλύψει να το εξοφλήσει ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ.
    Αν ο νόμος που πρότεινε και πέρασε ο κύριος αυτός, ζημίωνε ΗΘΙΚΑ την Αθήνα

    η ποινή ήταν :

    AΥΘΗΜΕΡΟΝ ΤΕΛΕΥΘΗΣΑΤΩ !!!
    5ος π.Χ. ΑΙΩΝΑΣ -- ΧΡΥΣΟYΣ ΑΙΩΝ
    21ος μ.Χ. ΑΙΩΝΑΣ -- ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε τι φωνάζεται τσάμπα αφου σας έχω πεί οτι οι ηλίθιοι ειναι ανίκητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Επιτέλους ο ελληνικός λαός ξύπνησε και θα ψηφίσει νδ!!!
    αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αντιγραφή απο ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ......


    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΚΟΡΕΑ

    Όθων Ιακωβίδης

    Πριν λίγες μέρες, ήμουν κι εγώ ανάμεσα στους πολίτες του Δήμου Θερμαϊκού που, τηρώντας όλους τους κανόνες του προωτοκόλλου της λαϊκής αγανάκτησης, έσπευσαν να συναντήσουν τη...μεγάλη Θεοδώρα (Μπακογιάννη) του οίκου Μητσοτάκη, προεξέχον μέλος της καταστροφικής (για τη χώρα) κομματοκρατίας και αντιπροσωπευτικότατο δείγμα της ολέθριας (για τη Δημοκρατία) οικογενειοκρατίας που λεηλατεί ασύστολα τη χώρα με κλεψιές και με ψευτιές, γνωστές σε όλους μας.

    Επειδή όμως το εν λόγω πρωτόκολλο καταστρατηγήθηκε και δεν εκσφενδονίστηκαν (όπως αυτό προβλέπει) ληγμένα γιαούρτια, σάπιες ντομάτες ή κλούβια αυγά, η Θεοδώρα και η κουστωδία της (αφού δεν υποχρεώθηκαν να το βάλουνε στά πόδια) “έβγαλε γλώσσα” και, αυτή μέν προέβη σε νουθεσίες,
    ο δε εκλεκτός της συντροφιάς της κ. Κυριάκος Στεφανίδης (πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου του Δήμου Θερμαϊκού) προέβη σε χαρακτηρισμούς μας.

    Η μεγάλη Θεοδώρα μάς προέτρεψε να πάμε στη Βόρειο Κορέα, εφ' όσον δεν μας αρέσει η Δημοκρατία που έχουμε και ο κ. Στεφανίδης μάς χαρακτήρισε (όπως και σε άλλη του, προγενέστερη δήλωση) με τον προσφιλή του χαρακτηρισμό “μπαχαλάκηδες”.

    Στον κ. Στεφανίδη, θα πρέπει να του πεί κάποιος ότι “μπαχαλάκης” αποκαλείται αυτός που “τα κάνει μπάχαλο”, δηλαδή αυτός που τα κάνει άνω-κάτω, αυτός που καταστρέφει την τάξη των πραγμάτων.

    Οι πολίτες που υποδεχθήκαμε τη Θεοδώρα, δεν κάναμε τίποτε άνω-κάτω. Της είπαμε πέντε πολιτικές κουβέντες (χωρίς βρισιές και χυδαιότητες), αναρτήσαμε το πανώ μας και απήλθαμε ησύχως, αφήνοντάς την με τον κ. Στεφανίδη και την υπόλοιπη συντροφιά, για να απολαύσουν τη συνάντησή τους.

    Όμως, είναι γνωστό σε κάθε Έλληνα (και στον ίδιο τον κ. Στεφανίδη, που μάλιστα το παραδέχεται εγγράφως σε πρόσφατο δημοσίευμά του) ότι αυτοί που έκαναν άνω-κάτω την οικονομική (και όχι μόνο) τάξη στη χώρα μας, είναι τα κόμματα και το πολιτικό προσωπικό τους, μέλος του οποίου (έστω και σε χαμηλή βαθμίδα) είναι και ο ίδιος, με τη μεγάλη Θεοδώρα σε πρωταγωνιστικό, βέβαια, ρόλο.

    Άρα, ο χαρακτηρισμός “μπαχαλάκηδες”, είναι βέβαιον ότι απευθύνεται (και ταιριάζει απόλυτα) στη Ντόρα και στον εαυτό του και δεν έχει καμία συνάφεια με εμάς, ή άλλους ομοίους μας.

    Τώρα, όσον αφορά την προτροπή της μεγάλης Θεοδώρας να πάμε στη Βόρεια Κορέα, όλοι εμείς που δεν μας αρέσει η Δημοκρατία που έχουμε, κάποιος θα πρέπει να της πεί ότι ο Ελληνικός Λαός βλέπει, πλέον, καθαρά και έχει αντιληφθεί τον σφετερισμό της Δημοκρατίας από την οικογενειοκρατούμενη Ολιγαρχία που κυβερνά και που έχει οδηγήσει την Ελλάδα μας στο θανατηφόρο κατρακύλισμά της στο γκρεμό της φτώχειας των πολιτών και της πτώχευσης του κράτους.
    Επειδή δε η ίδια, αποτελεί αντιπροσωπευτικό και εύγλωττο πορτραίτο αυτής της απεχθούς και εγκληματικής Ολιγαρχίας που εργωδώς συναινεί (αν δεν απεργάζεται) την ισόβια αιχμαλωσία του Ελληνικού λαού στην ξενόδουλη πατρωνία, καλό θα είναι (για την ίδια και τα τσιράκια της) να “τα μαζέψει” και να φύγει, πριν αγριέψουν τα πράγματα.

    Μπορεί μάλιστα, τώρα που το σκέφτομαι, να σχεδιάζει ήδη τη φυγή της στη Βόρεια Κορέα, με την οποία τη συνδέει μεγάλη πολιτική συγγένεια, καθώς και εκεί το καθεστώς είναι οικογενειοκρατούμενη Ολιγαρχία και μάλιστα δακρύβρεχτη... Τυχαίο ;;;


    Υ/Γ: Μόλις πληροφορούμαι ότι ο Kιμ Γιονγκ Ούν, ο νέος Πρόεδρος της Β. Κορέας, γιός του προσφάτως θανόντος Προέδρου της εκεί (εντελώς) Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Β. Κορέας, Kιμ Iλ Σουνγκ, απευθυνόμενος σε διαμαρτυρόμενους Βορειορεάτες, τους προέτρεψε “αν δεν σας αρέσει η Δημοκρατία μας,
    να πάτε στην Ελλάδα”.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση