GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κέρδη για ΧΑ που προεξοφλεί θετική έκβαση για το PSI...

H νέα χρηματιστηριακή εβδομάδα ξεκίνησε με την Μέρκελ και τον Σαρκοζί να πιέζουν την Ελλάδα για επίτευξη συμφωνίας για το PSI…τώρα! Οι συζη...

H νέα χρηματιστηριακή εβδομάδα ξεκίνησε με την Μέρκελ και τον Σαρκοζί να πιέζουν την Ελλάδα για επίτευξη συμφωνίας για το PSI…τώρα! Οι συζητήσεις των πολιτικών αρχηγών μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν τελεσφόρησαν, με αποτέλεσμα να έχει οριστεί νέα συνάντηση μεταξύ τους το απόγευμα της Τρίτης. Οι αγορές μετοχών σε Ευρώπη και Αμερική υποχώρησαν ελαφρώς της Δευτέρα και προσπαθούν να «χωνέψουν» τα κέρδη της προηγούμενης εβδομάδας. Ενώ και το Ευρώ ξεκίνησε την νέα εβδομάδα με μικρές απώλειες.
Ο Nikkei ακολούθησε έστω και...
ετεροχρονισμένα τα κέρδη των αγορών μετοχών της Παρασκευής και σημείωσε άνοδο 1,10% στις 8929,20 μονάδες. Αντίθετα, οι βασικοί δείκτες στην Ευρώπη έκλεισαν με μικρές απώλειες. Ο DAX υποχώρησε 0,03%, ο CAC έκλεισε στο -0,66%, ενώ και ο FTSE 100 υποχώρησε κατά 0,15%. Τα σύννεφα πάνω από την Πορτογαλία έχουν πυκνώσει για τα καλά μέσα στο 2012, καθώς είναι η μόνη χώρα μεταξύ 39 καρατών πάνω στον πλανήτη που είδαν κατά την διάρκεια της νέας χρονιάς τα CDS να έχουν αυξηθεί κατά 25%, την ώρα που σε όλες τις άλλες χώρες έχουμε μείωση.
Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και μέχρι αργά το βράδυ, είχαμε μικρή πτώση στους βασικού δείκτες. Να θυμίσουμε μόνο πως την προηγούμενη εβδομάδα ο Nasdaq έκλεισε σε υψηλό 11 ετών και ο Dow Jones σε υψηλό 3 ετών. Από τις 28 Δεκεμβρίου και για 26 διαδοχικές συνεδριάσεις ο S&P 500 έχει καταφέρει να μην υποχωρήσει πάνω από 1%, ενδεικτικό στοιχείο για το ράλι που είναι σε εξέλιξη στην Αμερική.
Το Ευρώ ξεκίνησε την εβδομάδα με μικρές απώλειες και δοκιμάζει για 9η διαδοχική συνεδρίαση τον Κινητό Μέσο Όρο 50 ημερών του. Ο Χρυσός υποχώρησε προς τα 1722 δολάρια, ενώ και το Πετρέλαιο ξεκίνησε την εβδομάδα με πτώση και κλείσιμο κάτω από τα 97 δολάρια.
Τέλος, το ΧΑ μετά από την «βουτιά» της Παρασκευής, ξεκίνησε την νέα εβδομάδα δυνατά και έκλεισε με άνοδο 3% στις 785 μονάδες. Ο Τραπεζικός κλάδος κατάφερε να ενισχυθεί κατά 10,96%, και προεξοφλεί θετική έκβαση στις διαπραγματεύσεις για το PSI. Θετικό είναι το στοιχείο, πως το μηχανικό σύστημα του 3F2012 βαθμολόγησε θετικά ξανά τον βραχυπρόθεσμο ορίζοντα του ΓΔ, ενώ και ο μεσοπρόθεσμος ορίζοντας παραμένει θετικός.

GSTA/EKTA

14 σχόλια

  1. Όσο ποιο γρήγορα φωνάξουμε τον Κώστα Καραμανλή ,
    να έρθει να μας σώσει από την Εθνική - ολική καταστροφή που μας έφερε , το ΠΑΣΟΚ , ο Λουκάς Παπαδήμος και η υπόλοιποι της παρέας των εθνοσωτήρων , που όπως αποδεικνύετε πλέον με αποδείξεις ότι είναι όλοι τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ , μπορούμε να βγούμε από την Εθνική - ολική καταστροφή ζωντανοί , με έξυπνες πατριωτικές κινήσεις , που θα κάνει ο Κώστας Καραμανλής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο ο Κώστας Καραμανλής μπορεί να σώσει την Ελλάδα....

    Όλοι οι υπόλοιποι άλλοι που παριστάνουν τους σωτήρες είναι προδότες αποδεδειγμένα πλέον τώρα.
    Όσο πιο γρήγορα επιστρέψει ο Κώστας Καραμανλής στην διακυβέρνηση της Ελλάδος υπάρχει σωτηρία για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
    Είναι λοιπόν στα χεριά μας να ζητήσουμε την επιστροφή του Κώστα Καραμανλή για να σωθεί η Ελλάδα μαζί με τους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    Κατεπείγον άμεση επιστροφή του Κώστα Καραμανλή , για την σωτηρία της Ελλάδος .Να γίνουν επανεκκίνηση των συμφωνιών που έκανε ίδιος προσωπικά για την Ελλάδα και τους Έλληνες , με την Ρωσία και την Κίνα , να έχουμε την στρατιωτική τους κάλυψη δηλαδή ασπίδα προστασίας από την Ρωσία και την Κίνα από τις συνέπειες που θα έχουμε από την αποχώρηση και την αθέτηση των καταστροφικών συμφωνιών για την Ελλάδα που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του με το Δ .Ν .Τ . και των άλλων Εβραιοαμερικάνων και Εβραιογερμανών.
    Όλες οι άλλες λύσεις που δίνουν όπως τώρα Λουκάς Παπαδήμος με συγκυβέρνηση εθνικής σωτηρίας δεν μπορούν να μας βγάλουν από την κρίση διότι αυτοί είναι οι εκπρόσωποι του Δ.Ν.Τ. της παγκόσμιας τράπεζας των Εβραιογερμανών και των Εβραιοαμερικάνων που ο στόχος τους δεν είναι να βοηθήσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες , αλλά να την παραδώσουν στα χέρια όλων αυτών που σας αναφέραμε , την Ελλάδα μαζί με τον ορυκτό πλούτο και τους Έλληνες .
    Όπως καταλαβαίνετε έχουμε μπλέξει με προδότες και πρέπει όταν συλληφθουν και δικαστούν να τιμωρηθούν για εσχάτη προδοσία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , θα έλυνε δια παντός το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος για τους Έλληνες .
    Με τους Ρώσικους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου που θα διέσχιζαν την Ελλάδα και με την ενοικίαση των λιμανιών μας στην Κίνα οι Έλληνες θα είχαν μόνιμο και αυξανόμενο εισόδημα .
    Σκέφτηκε ο Κώστας Καραμανλής σαν πραγματικός Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα του :
    Ο Έλληνας δεν παράγει τίποτα , δεν έχει βιομηχανίες , έχει υποτυπώδεις γεωργία και κτηνοτροφία όλα τα εισάγει και με μαθηματική ακρίβεια θα τον πτωχεύσουν οι Εβραιοαμερικάνοι αρχήτοκογλύφοι δανειστές μας με κάποιον Εφιάλτη που θα βρουν , για να τον πάνε στο Δ .Ν Τ. και να δημεύσουν την Ελλάδα μαζί και τους Έλληνες με μισθούς και συντάξεις πείνας όπως στην Λατινική Αμερική , στα Σκόπια και στην Βουλγαρία και έκανε συμφωνίες με την Ρωσία και την Κίνα για πετρέλαια , αγωγούς πετρελαίων , αγωγούς φυσικού αερίου , λιμάνια , που ο Έλληνας θα ζει πλουσιοπάροχα για πάντα και χωρίς άλλα δάνεια .
    Αυτό ήταν το όραμα του Κώστα Καραμανλή ,άλλα δυστυχώς βρέθηκε αντίθετος στις ξένες εχθρικές δυνάμεις κατά τα άλλα φίλους μας ο Δούρειος ίππος , o Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΚΑΟΥΝ»
    Στα εξήντα μου θα είμαι πάλι αρχηγός…» φέρεται να είπε προημερών σε μια αποτις πολλές συναντήσεις που έχει με στελέχη και βουλευτές της ΝΔ ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καρφι», που δημοσιεύεται σήμερα.

    Στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι οι άνθρωποι που μιλούν μαζί του, υποστηρίζουν ότι ο Καραμανλής πιστεύει πως «όσοι ασχολούνται με τη διαχείρηση της κρίσης αυτή την περίοδο θα καούν» και πως από τις εξελίξεις θα κριθεί εν πολλοίς και η προσωπική του τύχη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΑΝ ΟΧΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;
    Η ΝΔ έπεσε, γιατί ο Καραμανλής φρόντιζε τα συμφέροντα της χώρας μας, έξω από την δυτική εξάρτηση. Πασιφανές. Η κυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ) και η νέα κυβέρνηση πάλι ΠΑΣΟΚ, με ολίγη από ΝΔ-ΛΑΟΣ, 2 χρόνια τώρα δείχνουν να βρίσκονται σε άριστη συνεργασία με εξωθεσμικά δίκτυα (ίσως και μυστικές υπηρεσίες, έτσι μας ενημερώνει το wikileaks) αλλά και με την εσωτερική διαπλοκή, προώθησαν το σχέδιο της οικονομικής διάλυσης και υποδομών της χώρας, της ύφεσης και της παρακμής που είχε κι εξακολουθεί να έχει ως δομικά στοιχεία τους τραπεζίτες και το διαπλεκόμενο εσωτερικό κεφάλαιο, σε απόλυτη συνεργασία με την Ε.Ε. το Δ.Ν.Τ. και τις Η.Π.Α. στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, παρέα με την ιδιοκτησία των ΜΜΕ, εξυπηρετούν προφανή συμφέροντα στο χώρο των τραπεζών, των καυσίμων, του φαρμάκου, των καρτέλ της αγοράς και λοιπών οικονομικών συμφερόντων!

    Στο μεταξύ κατάφεραν και υπονόμευσαν τις όποιες προσπάθειες ανάκαμψης με τις κωλυσιεργίες και τη γραφειοκρατία σε προγράμματα ΕΣΠΑ. Χρέωσαν με 210 δις ευρώ περισσότερα τη χώρα, τσάκισαν τη μεσαία τάξη, έδιωξαν τις υγιείς Ελληνικές επιχειρήσεις με το νέο φορολογικό, κράτησαν εντός τις πολυεθνικές με σκανδαλώδεις όρους, διέλυσαν την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή, το εμπόριο, τον τουρισμό, την υγεία, την παιδεία, την άμυνα και ισχυροποίησαν τις θέσεις των εχθρών Τούρκων αλλά και των άλλων, Αλβανών και Σκοπιανών, μη ανακηρύσσοντας ΑΟΖ! Ταυτόχρονα μας κοροιδεύουν μέσα στα μούτρα μας, ότι τάχα δήθεν παλεύουν για τα συμφέροντα της χώρας, εξευτελίζοντας εντελώς τους Έλληνες, όπου κι όπως μπορούν.

    Πως λέγεται όλο αυτό, αν όχι έσχατη προδοσία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λοιπον κυριοι ,οι αλητες μας δουλευουν ..
    Βρηκαν και τα κανουμε οι μπασταρδοι..
    Εχουν την ατιμωρησια στο τσεπακι τους..
    ΞΕΡΟΥΝ οτι δεν θα παθουν τιποτα υπο .."ομαλες"(??? ανωμαλες ειναι μπασταρδοι!!) συνθηκες ..
    Δηλαδη συνθηκες .."δαιμονοκρατιας,κατ ευφημισμο ..δημοκρατια!!"..


    Τις τελευταιες μερες πολυ "παιζει" ο 13ος και 14ος μισθος ..και θα ..διαπραγματευθει λεει το απεχθες κητος τουρκογλου-μπενιζελ και εκεινο το αθλιο "κουτρουμανη" και εκεινο το γατι "λοβερδο και λοιπα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..

    Θα ..διαπραγματευθουν με την τροικα!!!! Την οποια βεβαιως αυτα τα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια εφεραν εδω!!! Και μαλιστα με ..υπογραφες!! (μνημονιο κατ ευφημισμο!)..

    Ας κανουμε μια απλη προπαιδεια.
    Τα δωρα Χριστουγεννων,Πασχα και αδειες κομμενα .. Αρα δυο μισθοι μειον ,ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΙ μειον, ητοι ειμαστε στους 12 μισθους..
    Εκκαθαριστικο της εφοριας περιπου 1400-1500 παει και ο δωδεκατος μισθος..

    ..
    Αλληλεγγυη! (Χα! τους πουστηδες τους αλητες!) 430 ευρω ,πεσαμε στους 10 και μισο μισθους..

    360 ευρω χαρατσαι μεσω ΔΕΗ φτασαμε αισιως στους 10 ΔΕΚΑ μισθους!!!

    Και αυτα τα σκυλια αυτοι οι ξεφτιλισμενοι αλητες μας παραμυθιαζουν ΑΚΟΜΑ με τον 13ο-14ο μισθο!!
    Που εχει χαθει εδω και δυομισυ χρονια!!!

    Ας συνεχισουμε..
    Πριν 2 χρονια η βενζινα ειχε 0.86 ευρω,αρα εγω ηθελα περιπου 200 ευρω το μηνα .
    Τωρα θελω 400 το μηνα ...
    Πληρωνασ 0.58 ευρω το πετρελαιο θερμανσης ητοι 250 ευρω το μηνα και τωρα θελω 500 ευρω ητοι συν 250..
    Αρα φτασαμε στους 9 μισθους η κατι τετοιο..

    Α! ρε αειμνηστε Παπαδοπουλε σηκω απο το ταφο σου ..
    ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΘΕΙΣ καθολου εσυ ..
    Ανεθεσε σε μενα την ..βρωμικη δουλεια.
    Να τα κρεμασω αυτα τα σκυλια ενα ενα ..
    Να τα κοψω με αλυσοπριονο ενα ενα..
    να τα καψω να τα ξεκοιλιασω ενα ενα..
    Σορυ παιδια ,σημερα ειναι η προτελευταια μερα να πληρωσω την ΙΕΗ (πρωην ΔΕΗ που λεγαμε!) ..
    Και θελουν και το χαρατσι της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια,ητοι 647 ευρω..
    Αλλιως με απειλησαν οτι θα κοψουν το ρευμα..
    ΣΥΝ 360 ευρω, ενα ενοικιο δηλαδη, που πληρωσα για ενα μαγαζι που νοικιαζω..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ ΕΛΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ.. ΚΑΙ ΘΕΙΕ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ..ΣΑΝ ΕΠΙΚΟΥΡΟΙ ΣΑΣ ΑΣ ΕΛΘΟΥΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ..ΟΥ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΙΑ..ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ..ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.. ΟΤΑΝ Η ΒΛΑΚΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάνουν και χιούμορ οι μαλάκ@@!!!
    Δείτε σε τι αντιστοιχούσε το φλουρί που κέρδισε "τυχερός" ΠΑΣΟΚος.

    Μπορεί τα δημοσκοπικά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ να έχουν πάρει την κατιούσα και οι εσωκομματικές έριδες να επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο το κόμμα,
    αλλά οι ΠΑΣΟΚοι πέρα βρέχει.
    Δεν φτάνει που με τις ψήφους τους στον παλαβό μας έφεραν σε επίπεδα Ζιμπάμπουε... αλλά κάνουν και χιούμορ με τα χάλια μας.

    Έτσι, το ΠΑΣΟΚ Αμαρουσίου επέλεξε στην κοπή πίτας να πρωτοτυπήσει και να μην δώσει το καθιερωμένο φλουρί στον τυχερό.
    Στη θέση του επέλεξαν κάτι σαφέστατα πιο επίκαιρο.
    ___________________________________________________
    Και τι άλλο θα μπορούσε να είναι εκτός από ομόλογο,
    τα οποία ο εκλεκτός τους κατάντησε κολόχαρτα!

    Το ομόλογο έφερε τον τίτλο "Δάνειον εις χρυσόν ηγγυημένον, 29/01/2012" και τιμάται 2.500 ευρώ. Εκδόθηκε τη "κοινή εγγυήσει των ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ" και έφερε τις υπογραφές του γραμματέα της Τοπικής Αμαρουσίου Καλλικράτη Μανιάτη και της β' γραμματέως Ευγενίας Χανιώτη.

    Στην παράδοσή του κυριάρχησε το χιούμορ, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα τα "ΝΕΑ" στην κοπή πίτας της Τοπικής Αμαρουσίου η προσέλευση ήταν μεγάλη... καθώς όπως έχουμε ξαναπεί: Τα πράσινα αρπακτικά συνεχίζουν να ρουφάνε αίμα και δεν υπάρχει λόγος δυσαρέσκειας τους...

    Εμείς πάντως γελάσαμε πολύ με τα αστεία σας ρε μαλάκ@@!!

    Έχετε κι άλλα τέτοια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΜΩΝΥΜΕ (των 8,33 /8,35 /8.36 /8,37/8,39 πμ...και...) ΤΩΡΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ “ΤΟΝ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑ”;;;

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΕΝΤΡΑ Ή ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;

    ΜΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΠΙΑ;

    ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ...

    ΘΕΛΕΙΣ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ ΒΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΔΕΥΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΛΙ …

    ΕΛΕΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΗ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

    ΔΕΞΙΟΙ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!

    ΠΟΤΕ ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΕ ΜΕ ΝΔ,

    ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΩΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΚΟΡΠΑ.

    ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΝΕΒΗΚΕ, ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λέτε να πλησιάζει η ώρα του του σαπιοκοιλιά Καραμανλή;

    Οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι, τα τσουτσέκια των νταβατζήδων, οι “Καραμανλολάγνοι” “γιου-Σιουφά-κια ”και “ Ρουσοπουλάκια” , λιβανίζουν νυχθημερόν την Καραμανλή.

    Kαραμανλοπροσκυνημένε ανώνυμε (08,033 πμ) διάβασε τις αναφορές και τα άρθρα του Λούλη, του Σπηλιωτόπουλου ,του Γιακουμάτου,της Πελεκό-βουλγαράκαινας και άλλων κολλητών σφουγγοκωλάριων , πρώην συνεργατών και φίλων του κουρασμένου Κωστάκη σου ...

    Π.Χ. Λούλης (μυστικοσύμβουλος του πρωθυπουργεύοντα ) …
    « …Αρκετοί από τους ανθρώπους που εμπιστεύθηκε ο Καραμανλής διέψευσαν τις προσδοκίες του και σε επίπεδο ήθους, αλλά και σε επίπεδο ικανοτήτων» …λέει χαρακτηριστικά o Γ. ΛΟΥΛΗΣ… και αναφέρει ότι κάποια από τα στελέχη της ΝΔ είχαν «στερητικά σύνδρομα εξουσίας»…

    Π.Χ. Σπ. Σπηλιωτόπουλου(υπουργού της Ν.Δ.το 1996 ) που πρόωρα κατήγγελλε ουσιαστικά την τότε κυβέρνηση και την ηγεσία της «…ότι συμβιβάστηκε με τη διαφθορά και ότι αρνήθηκε να προχωρήσει στην κάθαρση… διαχωρίζοντας εγκαίρως τη θέση του από αυτά τα “απογοητευτικά φαινόμενα”…»

    Π.Χ Γ. Γιακουμάτος (βουλευτής –υφυπουργός ) δεν μάσησε τα λόγια του για τον πρώην πρωθυπουργό και με πολύ σκληρά λόγια είπε « …ένας πρωθυπουργός αν τον εκβιάζουν για προσωπικά του ή άλλα θέματα δεν φεύγει κάνοντας πρόωρες εκλογές αλλά κάθεται και δίνει τη μάχη!!!»

    Π.Χ Η Πελέκη- Βουλγαρό-Ντοράκη δήλωσε σχετικά με το Βατοπαίδι ...
    « Σε μια χώρα, ο πρωθυπουργός δίνει εντολές και τις διακινεί στους καθ’ ύλην αρμόδιους υπουργούς δια του υπουργού Επικρατείας και ενδεχομένως του διευθυντή του γραφείου του … κάποιοι κατά λάθος φοράνε παντελόνια …!!!»

    Διάβασε και τα άρθρα ορισμένων σοβαρών κατακριτών και ξυπνά επιτελούς .

    Π.Χ. Ο ΑΝΕΥΛΑΒΗΣ «..Η Σιωπή του (αχ)αμνού !!!
    Αυτός ο μελίρρυτος κενολόγος, κήρυκας του σεμνά και ταπεινά, που ανέχθηκε την διαφθορά και την άφησε να θεριέψει, καταγγέλλοντάς την. ..»

    Π.Χ Ο ΤΡΑΙΑΝΟΣ ΠΑΝ (http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/ ):
    Πίνουν μπάφους και παίζουν Pro-θυπουργοί…Ο Κωστάκης είναι ο ορισμός του τεμπελχανά. Ένας τύπος …"ρίχνε κάρβουνα και ψήνε μάστορα όσο εγώ θα είμαι ξάπλα και θα παίζω Play Station"….

    Θυμάστε λιβανιστήρια του αχρείου, τον Κουρασμένο και τις στομφώδεις του εκφράσεις για επανίδρυση του κράτους και πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής???

    Ο Κωστάκης εκτός από ανίκανος ήταν πλαισιωμένος από γελοία και άπληστα κομματόσκυλα και"επανδρωμένος" από φούφληδες συνεργάτες...(Ρουσοπούλο,Aρούλη,Ντόρα,Aντώναρο,Λούλη,Αγγέλου,Μειμαράκη,Βουλγαράκη,Μαρκογιαννάκη ,Xατζηδάκη και κάθε αχρείο Ντοράκη ) που είχαν χίλιες αδυναμίες και είχαν καταντήσει εκβιαζόμενα υποχείρια στα χέρια Αμερικανών και άλλων που είχαν στοιχειώδη οργάνωση στις μυστικές τους υπηρεσίες.

    Η κυβέρνηση Καραμανλή συμβιβάστηκε με τη διαφθορά!!!

    Ποιοί και γιατί συμβιβάστηκαν, ποιοί και γιατί υποχώρησαν, ποιοί και γιατί ενέδωσαν και με ποιά ανταλλάγματα, το μέλλον θα το δείξει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΤΥΓΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ...

    Ο ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ

    Θρασύτατη συμπεριφορά στα μούτρα των τηλεθεατών του ΣΚΑΪ.

    Εντελώς κυνικά τους πέταξε τη πατσαβούρα για νέα μέτρα τον Ιούνιο που όπως ο ίδιος ο Μπεγλίτης είπε "θα είναι αναγκαστικά"!

    Έτσι απλά.
    Αφού δεν είναι πια υπουργός
    τι... του στοιχίζει να εκφράσει τη γραμμή της Τρόικας ;

    του κοντοπούτανου Ρουφιάνου του Παπατζή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΝΔ έπεσε, γιατί ο Καραμανλής φρόντιζε τα συμφέροντα της χώρας μας, έξω από την δυτική εξάρτηση. Πασιφανές.

    Είσαι και χαζός και βαλτός. Πασιφανές μαλάκα μου.
    Πόσο χρεώνεις τον "κόπο" σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση