GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο σκάνδαλο στη Showbiz με porn videο...

Aπό το http://malia-2012.blogspot.com/ Τον γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες video που απεικονίζει 28χρονη πασίγνω...

Aπό το http://malia-2012.blogspot.com/

Τον γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες video που απεικονίζει 28χρονη πασίγνωστη τηλεπερσόνα σε ερωτικές περιπτύξεις με μεγιστάνα της Showbiz και τον καπετάνιο του πλοίου του.
Το εν λόγο video γυρίστηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε όταν...
 έκανε κρουαζιέρα στην Μεσόγειο.
Το video κυκλοφορεί σε site πορνογραφικού περιεχόμενου.

1 σχόλιο

  1. Απελευθέρωσης της Ελλάδος από την κατοχή των Γερμανών και του Δ.Ν.Τ.
    Για να απελευθερωθούμε από τα δεσμά των Γερμανών και του Δ.Ν.Τ. , που μας έβαλε το ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους υπόλοιπους εθνοσωτήρες μας : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Ο.Κ.Α. ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ .
    Τρόπος δράσης της Ε.Ο.Κ.Α τότε στην Κύπρο :
    Η δραστηριότητα της Ε.Ο.Κ.Α. συνεχίστηκε με παρόμοιο τρόπο -- επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα, στρατιωτικές εγκαταστάσεις και κυβερνητικά κτίρια, ενέδρες σε βρετανικά οχήματα και εκτελέσεις Βρετανών αλλά και Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων συνεργατών των Βρετανών οι οποίοι κρίθηκαν από την Οργάνωση ως προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση