GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wanted 1.000.000 euro...

Της Κατερίνας Γκίκα Καλείται όποιος έχει μεταφέρει ένα εκατομμύριο ευρώ στο εξωτερικό τον περασμένο Mάιο και είναι βουλευτής, να μας το απ...


Καλείται όποιος έχει μεταφέρει ένα εκατομμύριο ευρώ στο εξωτερικό τον περασμένο Mάιο και είναι βουλευτής, να μας το αποκαλύψει ο ίδιος και θα αντιμετωπιστεί με επιείκεια. Είναι ίσως η μόνη ελπίδα για να μάθουμε το όνομά του.
Aν δεν το κάνει θα είναι υπεύθυνος για την γελοιοποίηση όλου του συστήματος που εδώ και...
τρία εικοσιτετράωρα αναζητεί τον «ένοχο» και δεν μπορεί να τον εντοπίσει. Κατεπείγουσες έρευνες έχουν διεξαχθεί, υπουργοί κάνουν παρεμβάσεις, βουλευτές απειλούν με αγωγές κι όμως το όνομα μένει κρυφό και πολύ αμφιβάλω αν σήμερα, που έχει βάλει ως όριο η επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Bουλής, οι έρευνες θα έχουν φέρει αποτελέσματα.
«Ακόμα και αν με βασανίζετε δεν θα αποκαλύψω το όνομα», φέρεται να είπε στον κ. Πετσάλνικο ο Πρόεδρος της Υπηρεσίας καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. O Πρόεδρος της Bουλής τηλεφωνούσε κάθε τόσο στον Παναγιώτη Nικολούδη που έβγαλε στο «φως» την υπόθεση αλλά πλέον πείσθηκε, όπως λένε οι συνεργάτες του ότι από εκεί δεν πρόκειται να πάρει κουβέντα.
«Yπάρχει σίγουρα κάποιος εδώ στην Bουλή που γνωρίζει το όνομα», έλεγε με βεβαιότητα στέλεχος του υπουργείου Oικονομικών. Δεν γνωρίζω αν είναι έτσι, πάντως η υπόθεση παίρνει διαστάσεις αστυνομικού θρίλερ.
O Πρόεδρος της επιτροπής ελέγχου «πόθεν έσχες», Βαγγέλης Αργύρης, έστειλε αίτημα προς την Τράπεζα της Ελλάδος, προκειμένου να του αποσταλούν όλες οι τραπεζικές κινήσεις των βουλευτών και των στενών τους συγγενικών προσώπων για το 2011.
Ακολουθώντας αυτή την οδό, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, ίσως θα χρειαστεί να γίνει μια εξεταστική επιτροπή, να κληθούν οι ορκωτοί λογιστές, αρμόδιοι και μη, να ζητήσουμε την συνδρομή και των ξένων τραπεζών και στο μεταξύ θα φτάσουν οι εκλογές και ότι έγινε, έγινε και αν υπάρχει αδίκημα θα παραγραφεί και το όνομα του βουλευτή θα μείνει ένα ερωτηματικό στην δημοσιογραφική μου καριέρα.
Γιατί κάτι μου λέει ότι όλοι αυτοί οι επίδοξοι Kλουζώ που προσπαθούν να μας πείσουν ότι έχουν στήσει ανθρωποκυνηγητό για να αποκαλυφθεί ο «ανήθικος» πολιτικός που φέρεται την ώρα της κρίσης να σκέφτηκε τον εαυτό του και όχι την χώρα, έχουν στήσει ένα «θεατράκι» και μάλιστα με σκηνές που έχουμε ξαναδεί. Aν είναι δυνατόν! Πιστέψατε ποτέ ότι μπορεί να υπάρχει τέτοιος βουλευτής;

4 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ.ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΠΑΚΤΩΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΤΟ Ο ΝΥΝ ΚΕΦΑΛΟΚΟΠΤΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΞΩ.ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ.ΣΚΕΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι, και οι 300 νυν βολευτές, και οι 3000 περίπου πρώην, είναι όλοι μεσα στο κόλπο, και γι' αυτό δεν δίνουν ονόματα. Τους εαυτούς τους θα δώσουν? Μαλάκες είναι? Αν ήταν μαλάκες δεν θα γινόταν βολευτές!!!!!!!!!
    Θα παρέμενας εκτός κωλοχανείου, άεργοι και φτωχοί.
    Στις εκλογές που έρχονται, θα πάρουν τα κάτωθι. όχι βέβαια οτι θα λυθεί το πρόβλημα, αφού οι εκλογές αν δίναν λύση, θα ήταν παράνομες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΚΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΤΕΙ. ΝΑ'ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ" ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ "ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ" ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ. ΠΟΣΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΩΒΡΑΚΟ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΩΣΤΟΣ

    Όλοι, και οι 300 νυν βολευτές, και οι 3000 περίπου πρώην, είναι όλοι μεσα στο κόλπο, και γι' αυτό δεν δίνουν ονόματα. Τους εαυτούς τους θα δώσουν? Μαλάκες είναι? Αν ήταν μαλάκες δεν θα γινόταν βολευτές!!!!!!!!!
    Θα παρέμενας εκτός κωλοχανείου, άεργοι και φτωχοί.
    Στις εκλογές που έρχονται, θα πάρουν τα κάτωθι. όχι βέβαια οτι θα λυθεί το πρόβλημα, αφού οι εκλογές αν δίναν λύση, θα ήταν παράνομες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση