GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οριστικά εκτός ψηφοδελτίων ΝΔ οι 16 "αντάρτες" βουλευτές...

Τις  προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι της ΝΔ για τις εθνικές εκλογές και τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, καθορίζει με σημε...

Τις  προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι της ΝΔ για τις εθνικές εκλογές και τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, καθορίζει με σημερινή του εγκύκλιο ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Λυκουρέντζος μετά τη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής.
Δεν θα συμπεριληφθούν, στο πλαίσιο αυτό,  στα ψηφοδέλτια οι διαγραμμένοι βουλευτές που δεν ψήφισαν τους εφαρμοστικούς νόμους (δηλαδή οι 16 από τους 21 που...
δεν ψήφισαν το νέο Μνημόνιο), αλλά και πρόσωπα τα οποία περιφέρονται ανά την επικράτεια και λένε ότι είναι εναντίον του μνημονίου.
Στην εγκύκλιο αναφέρεται ότι οι σχετικές αιτήσεις από κάθε ενδιαφερόμενο, μπορεί να υποβάλλονται από σήμερα 12 Μαρτίου 2012 έως και τις 6 το απόγευμα της 15ης Μαρτίου 2012.  Σημειώνεται επίσης ότι οι δηλώσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να συνοδεύονται από πρόσφατο πιστοποιητικό ποινικού μητρώου και -εφόσον ο ενδιαφερόμενος είναι πρώην βουλευτής- από δήλωση παραίτησής του από το δικαίωμα δικαστικής διεκδίκησης οποιουδήποτε ποσού αναδρομικώς οφειλομένων αναπροσαρμογών της βουλευτικής του αποζημίωσης, καθώς και κάθε άλλου ποσού που σχετίζεται με οποιοδήποτε τρόπο προς τη βουλευτική του ιδιότητα.
Η εγκύκλιος είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου στη Γραμματεία Οργανωτικού του κόμματος, τη Διοικούσα Επιτροπή Θεσσαλονίκης και στα κατά τόπους γραφεία των ΝΟΔΕ.
Oι 16 "αντάρτες" βουλευτές είναι οι:
-Kώστας Μαρκόπουλος (Ευβοίας)
-Βλαχος Γιώργος (Υπόλοιπο Αττικής)
-Παπασιώζος Κώστας (Αρτας)
-Γκιουλέκας Κων/νος (Α Θεσσαλονίκης)
-Τζήμας Μαργαρίτης (Δράμας)
-Τσαμπίκα Ιατρίδη (Δωδεκανήσου)
-Γιαννάκης Μιχάλης (Βοιωτίας)
-Ζώης Χρήστος (Λάρισας)
-Γαληνός Σπυρίδων (Λέσβου)
-Μελάς Παναγιώτης (Α Πειραιά)
-Καρασμάνης Γιώργος (Πέλλας)
-Κόλλια Μαρία (Σερρών)
-Βαγιωνάς Γιώργος (Χαλικιδικής)
-Βόζενμεπργκ Ελίζα (Α Αθήνας)
-Κουντουρά Έλενα ( Α Αθήνας)
-Δημήτρης Σταμάτης (Αιτωλοακαρνανίας)

16 σχόλια

  1. KAI ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΦΑΓΟΥΡΑ.ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΙΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ ΤΥΠΟ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ
    ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ ΤΣΙΠΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΥ ΝΤΑΗ ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΡΕΑ ΧΑΡΑΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΙΣΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ.ΚΟΙΤΑ ΑΝΤΡΑ ΣΚΕΤΗ ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσα λαμόγια έχει ακόμα ο τόπος και επιβιώνουν οι κάθε είδους Σαμαράδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΡΔΙΠΟΥΡΓΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΤΟΥ ΣΑΡΚΟΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ..ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΦΙΛΛΕΛΗΝΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ,,ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΑ ΤΕΣΤ ΤΑ ΠΗΓΕΣ ΑΡΙΣΤΑ,,,ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ...ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ .. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΚΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΕΠΤΑ ΓΕΝΙΕΣ ΣΟΥ.. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΟΡΤΙΝΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΕ,,ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ..ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΚΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ --ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΜΕΝΟ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ. ΕΧΕΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ. ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ?
    ΣΚΕΨΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΟΥ. ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΔΟΥΛΟ ΤΟΥΣ.
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
    ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΝΔ.

    ΕΥΓΕ ΑΝΤΩΝΙΕ ΚΟΜΜΑΝΕΤΣΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. den xero ean brethoyn kalamokabalarides gia ypopsifioi ton mnimoniakon komaton ,ena einai sigoyro mono ylithioi tha brethoyn na psifisoyn ND ,PASOK KAI KOYBELI TON OPSIMO YPOSTIRIKTI TOY MNIMONIOY .paidia ean aytoi oi tris paroyn pali toys psifoys mas ena einai bebeo se ligo tha girname opos oi indianoi poy brike okolombos stin ameriki .diladi gimnoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΑΠΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Δ. ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΣΙΩΖΟΣ ......ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ? ΚΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ...ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΔ: «Συμμέτοχος στην καταστροφική διετία ο Ευ. Βενιζέλος»
    ///////////////////////////
    «Βενιζέλος όπως Παπανδρέου»
    λένε στη ΝΔ για τον υπουργό Οικονομικών διαβλέποντας προσπάθεια πολιτικής «αναβάπτισης» του ΠΑΣΟΚ και απογαλακτισμού από τη διετία Παπανδρέου.

    Με τη φράση «ο Βενιζέλος ήταν συμμέτοχος στην καταστροφική διετία Παπανδρέου» κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ εξηγούσε την εικόνα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο επιτελείο Σαμαρά για την εκλογή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ:

    «Το ΠΑΣΟΚ θα παίξει τα ρέστα του σε επικοινωνιακό επίπεδο για να εμφανιστεί πως βγαίνει ‘αναβαπτισμένο’ μέσα από τη διαδικασία για την εκλογή του νέου αρχηγού. Ότι δήθεν κάνει μία νέα αρχή για να προσεγγίσει όλους εκείνους που φορολόγησε άγρια ή έστειλε στην ανεργία αυτά τα δυο χρόνια».

    Η άποψη αυτή θα καθορίσει εν πολλοίς και τη στρατηγική που θα ακολουθήσει ο Αντώνης Σαμαράς απέναντι στο νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αν και τα περισσότερα «γαλάζια» στελέχη αυτό που έλεγαν χθες στο περιθώριο της Πολιτικής Επιτροπής είναι πως «οι τύχες της χώρας δεν συνδέονται με τις τύχες του ΠΑΣΟΚ και του Βενιζέλου».

    Ο κ. Σαμαράς απέφυγε χθες να αναφερθεί ονομαστικά στον κ. Βενιζέλο, την ώρα της ομιλίας δεν είχε ξεκαθαρίσει το θέμα Παπουτσή, υπενθύμισε όμως τη φράση του περί του...πάτου και του βαρελιού:

    «Δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο νέος αρχηγός του και δεν θα μπούμε εμείς στα εσωτερικά του. Αλλά όλοι οι επίδοξοι αρχηγοί του στήριξαν πλήρως όλα τα σφάλματα του κ. Παπανδρέου την προηγούμενη διετία.

    Υπήρχαν κι αυτοί που μας διαβεβαίωναν ότι θα βγούμε στις αγορές το τέλος του 2011. Υπήρχαν κι αυτοί που μας έλεγαν ότι «έβαλαν πάτο στο βαρέλι πέρσι τον Ιούνιο». Κι ύστερα έφυγε ο πάτος τελείως... Υπάρχουν όλοι αυτοί που στήριξαν κι ακόμα στηρίζουν τις ασύδοτες συντεχνίες. Υπάρχουν κι όλοι αυτοί που φώναζαν μαζί με τον κ. Παπανδρέου τον Σεπτέμβριο του 2009 «λεφτά υπάρχουν», είπε ο κ. Σαμαράς φωτογραφίζοντας τον υπουργό των Οικονομικών για τον οποίο στη Λ. Συγγρού έχουν ήδη αρχίσει να συλλέγουν δηλώσεις και δημόσιες τοποθετήσεις του από την ημέρα που το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε την εξουσία της χώρας.

    Στο συρτάρι των συνεργατών του κ. Σαμαρά υπάρχουν ήδη πολλές από τις παλαιότερες δηλώσεις του κ. Βενιζέλου –από το χαράτσι στα ακίνητα μέσω ΔΕΗ έως το θέμα των αποδείξεων –προκειμένου να ενισχύσουν το επιχείρημά τους για «δίδυμο Παπανδρέου – Βενιζέλου» που κυβέρνησε τη χώρα από τον Οκτώβριο του 2009.

    Στο επιτελείο του κ. Σαμαρά υπενθυμίζουν ότι μόλις πριν από λίγους μήνες ο κ. Βενιζέλος επιχείρησε να πάρει κάποιες αποστάσεις από μία σειρά επιλογών του κ. Παπανδρέου με το επιχείρημα ότι τις όποιες ενστάσεις του τις είχε καταθέσει στα όργανα του κόμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΙ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΑΡΟΥΛΗΣ ΠΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ

    ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΕΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ
    ΕΣΤΩ καί ΑΝ...ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ...!!!

    ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ και ΝΕΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕ "ΕΥΘΡΑΥΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ"...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...!!!

    Η επιμονή Σαμαρά σε αυτοδύναμη Κυβέρνηση και ο οριστικός και άνευ ετέρου αποκλεισμός των Κυβερνήσεων συνεργασίας, με τον πλέον κατηγοεηματικό τρόπο, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι σε περίπτωση πού δεν εξασφαλίσει η ΝΔ από την πρώτη Κυριακή την αυτοδυναμία θα επαναληφθούν οι εκλογές...
    Όποιος προσέξτε τί είπε, αυτό το συμπέρασμα βγαίνει.
    Άλλωστε το είχε γιά πρώτη φορά δώσει ως απάντηση ότι δηλ. θα επαναληφθούν οι εκλογές στην συνέντευξή του στην ΔΕΘ...
    Προσέξτε τι είπε:
    "Κάποιοι ρωτάνε;
    Και τι θα γίνει αν δεν πάρετε αυτοδυναμία;
    Τους απαντώ:
    Τις παραμονές ενός πολιτικού αγώνα το κρίσιμο ερώτημα δεν είναι τι θα συμβεί αν δεν επιτύχουμε όλους τους στόχους μας.

    Το κρίσιμο ερώτημα είναι γιατί πρέπει να επιτύχουμε όλους τους στόχους μας.
    Τους απαντώ ακόμα: χωρίς αυτοδυναμία δεν μπορεί να κυβερνηθεί ο τόπος. Και κυρίως δεν μπορούν να αλλάξουν όλα όσα πρέπει να αλλάξουν στη χώρα.
    Τον τελευταίο καιρό λέγονται και περίεργα πράγματα στην Ελλάδα.
    Κάποιοι ανακάλυψαν ξαφνικά τις δήθεν «αρετές» των κυβερνήσεων συνεργασίας.
    Αλλά η Ελλάδα δεν έχει μόνον ανάγκη από καλή διαχείριση.
    Σήμερα έχει, κυρίως, ανάγκη από μεγάλες ανατροπές.
    Και το ταχύτερο…
    Και ρωτώ. Εγώ αυτή τη φορά:
    Πότε έγιναν μεγάλες ανατροπές από εύθραυστες κυβερνήσεις συνεργασίας; Ποτέ!
    Από την Ελευθέριο Βενιζέλο, ως τον Παπάγο και από την Κωνσταντίνο Καραμανλή, κι ως τον Ανδρέα Παπανδρέου ακόμα, οι μεγάλες αλλαγές στηρίχθηκαν πάντα σε ισχυρές κοινοβουλευτικές αυτοδυναμίες.
    Ποτέ σε εύθραυστα κυβερνητικά σχήματα.

    Το ίδιο ισχύει και στη διεθνή εμπειρία:
    Από τον Φραγκλίνο Ρούσβελτ ως τον Κάρολο Ντε Γκωλ κι από τη Μάργκαρετ Θάτσερ ως το Φρανσουά Μιτεράν, όλες οι κρίσιμες ανατροπές σε όλες τις δημοκρατικές χώρες έγιναν από ηγεσίες και κόμματα που είχαν μεγάλη αυτοδυναμία.
    Εμείς στην Ελλάδα δεν θα φέρουμε απλώς μια κυβερνητική αλλαγή.
    Ετοιμάζουμε μια Νέα Μεταπολίτευση. Κι αυτό απαιτεί αυτοδυναμία.
    Το αντίθετο της αυτοδυναμίας δεν είναι η συγκυβέρνηση.
    Είναι η αδυναμία! Και εμείς δεν θέλουμε την συγκυβέρνηση επειδή ισοδυναμεί με πλήρη αδυναμία!

    Όχι να θυσιάζει το εθνικό συμφέρον στο βωμό των μικροκομματικών συμβιβασμών που του επιβάλλει η συγκυβέρνηση
    Με τέτοια παζάρια δεν μπορεί να κυβερνηθεί ο τόπος.
    Και κυρίως, με τέτοια παζάρια δεν μπορεί να αλλάξει η Ελλάδα…
    Δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο νέος αρχηγός του και δεν θα μπούμε εμείς στα εσωτερικά του.

    Αλλά όλοι οι επίδοξοι αρχηγοί του στήριξαν πλήρως όλα τα σφάλματα του κ. Παπανδρέου την προηγούμενη διετία.
    Υπάρχουν κι όλοι αυτοί που φώναζαν μαζί με τον κ. Παπανδρέου τον Σεπτέμβριο του 2009 «λεφτά υπάρχουν»!
    Αυτή είναι η «υπευθυνότητα» με την οποία θέλουν κάποιοι να συγκυβερνήσω;
    Ευχαριστώ δεν θα... πάρω!!!

    * Τέλος, θέλω να δημιουργήσουμε από την πρώτη μέρα ένα μικρό και ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα. Το οποίο ως το τέλος της πρώτης τετραετίας θα έχει γίνει ακόμα πιο μικρό.
    Ξέρω ότι το ίδιο – μια μικρή και επιτελικού χαρακτήρα κυβέρνηση – θέλει ολόκληρος ο ελληνικός λαός.
    Πώς θα τη φτιάξουμε, αν πρέπει να μοιράζουμε υπουργεία σε διάφορους κυβερνητικούς εταίρους;
    Και πως θα αποδίδει η κυβέρνηση συνολικά, αν είναι μοιρασμένη σε κομματικά φέουδα;
    Κι αν κάποιος υπουργός δεν αποδίδει, πως θα τον αλλάζουμε χωρίς να ανατρέπουμε όλες τις ισορροπίες;
    Ο Ελληνικός λαός θέλει ο τόπος θα κυβερνηθεί. Και η νέα κυβέρνηση να ανατρέψει όλα όσα πρέπει να ανατραπούν.
    ______________________________
    Κι αυτό απαιτεί αυτοδυναμία όχι παρατεταμένη κυβερνητική αδυναμία.
    _________________
    Τελεία και παύλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 7.51 ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥΣΤΟΚΕΦΑΛΟΣ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΜΑΠΑ ΣΟΥ Η ΑΛΗΤΟΣΥΜΟΡΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΩΣΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΤΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΙΣΤΑΝ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαύρο σε Πασοκ ( Μπενίτο Χαρατσάκη ),ΝΔ, Λαος και Ντόρα.
    Υπάρχουν τόσα άλλα κόμματα...
    Όχι αποχή,λευκό ή άκυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ Π@Π@ΡΙΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΔ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΠΕΡΑ ΑΠΌ ΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΖΕΤΕ ΚΟΥΤΑΛΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΦΕΥΓΕΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ? Ε ΟΧΙ !! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ . ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΑΜΑΡΙΑ ΜΕ ΧΑΖΟΥΣ. ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση