GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Κουβέιτ ο Αμερικανός που εκτέλεσε τους 16 Αφγανούς αμάχους...

Στο Κουβέιτ μεταφέρθηκε ο Αμερικανός υπαξιωματικός που σε κατάσταση αμόκ εκτέλεσε 16 Αφγανούς αμάχους, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του Αμερικανι...

Στο Κουβέιτ μεταφέρθηκε ο Αμερικανός υπαξιωματικός που σε κατάσταση αμόκ εκτέλεσε 16 Αφγανούς αμάχους, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του Αμερικανικού υπουργείου Άμυνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλες οι νομικές διαδικασίες κατά...
του Αμερικανού υπαξιωματικού θα διεξαχθούν σε άλλη χώρα.

«Μεταφέρθηκε εκτός της χώρας σε άλλο κέντρο κράτησης» δήλωσε σε δημοσιογράφους ο αξιωματικός του ναυτικού Τζον Κίρμπι, σημειώνοντας ότι ο αμερικανικός στρατός ή οι διεθνείς συμμαχικές δυνάμεις δεν διαθέτουν στο Αφγανιστάν σωφρονιστικές υποδομές για την υποδοχή του φερόμενου ως δράστη εγκλημάτων αυτής της κλίμακας.

«Ο διοικητής των αμερικανικών και των αφγανικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν, στρατηγός Τζον Άλεν, πήρε την απόφαση να μεταφερθεί ο στρατιώτης εκτός της βάσης στην οποία κρατείτο στο Αφγανιστάν βάσει νομικής σύστασης» δήλωσε παράλληλα Αμερικανός αξιωματούχος.
Νέα διαδήλωση
Εν τω μεταξύ, περίπου 1000 άνθρωποι διαδήλωσαν στο νότιο Αφγανιστάν κατά της σφαγής 16 πολιτών, μεταξύ των οποίων εννέα παιδιά, την Κυριακή, από Αμερικανό στρατιώτη, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. Η διαδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Καλάτ, πρωτεύουσα της επαρχίας Ζαμπούλ, γειτονικής της Κανταχάρ, όπου σημειώθηκε το τραγικό αυτό συμβάν, σύμφωνα με τον Χεκματουλάχ Κοσάι, αρχηγό της τοπικής αστυνομίας.
Η αντιαμερικανική διαδήλωση πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες μετά από την ανακοίνωση των ΗΠΑ ότι ο δράστης μεταφέρθηκε εκτός Αφγανιστάν.
Στο μεταξύ, η αιφνιδιαστική άφιξη του υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ, χθες στο Αφγανιστάν συνοδεύτηκε από διαδοχικές εκρήξεις που στοίχισαν τη ζωή σε εννέα ανθρώπους. Ο Αφγανός ο οποίος βγήκε φλεγόμενος από ένα κλεμμένο φορτηγό στο διάδρομο προσγείωσης της βρετανικής στρατιωτικής βάσης Camp Bastion στο Αφγανιστάν, καθώς προσγειωνόταν εκεί το αεροσκάφος του Πανέτα, υπέκυψε στα τραύματά του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας αυτός πιθανότατα επιχείρησε να ρίξει το φορτηγό που οδηγούσε πάνω σε ομάδα Αμερικανών πεζοναυτών στη βάση. Ωστόσο, εκφράζονται αμφιβολίες αν ο Αφγανός, που εργαζόταν ως διερμηνέας, γνώριζε ότι εκείνη την ώρα έφτανε ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας.

2 σχόλια

  1. Τοπαμε και το ξαναλεμε!
    Χρειαζομαστε ΑΜΕΣΑ ΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ για να (ξανα)γινουμε Κρατος και Εθνος..
    Ποσο πιο απλα να το πουμε αυτο ??

    Μια ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ που θα στησει κρεμαλες. (Ισως χρειαζονται και προγραφες τυπου Συλλα,αλλα ειναι πολυ ακραιο αυτο!)

    Δεν κολλαει σε κανενα τερτιπι "εισαγγελεας δεν υπαρχει?" και αλλα τετοια φαιδρα.
    Ολιγομελης επιτροπη να αποφαινεται ως εξης:
    Μικρο πασοκοσκυλο? Παρτε το στον τοιχο..
    Μετριο πασοκοσκυλο? Παρτε το στην κρεμαλα..
    Αρχιπασοκοσκυλο? Κρεμασμα αναποδα απο το ενα ποδι και αστο εκει να ψοφησει..
    ΔΗΜΕΥΣΗ της περιουσιας αυτωνων των σκυλιων..
    Κανενας οικτος .Κανενα ελεος..

    Και αυτο να γινει ΤΑΧΙΣΤΑ!! Το πολυ σε δυο μερες να εχουν ξεπαστρευτει τετοια σκυλια και μετα τελος..
    Τι λετε και υμεις αγαπητοι?? Λεω κατι παραλογο?

    Δεν ακουω τιποτα.
    Οκ. Ευχαριστω.
    Τοξερα οτι συμφωνειτε μαζι μου αγαπητοι μοι συνανθρωποι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΛΥΨΙΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ. ΕΔΩ ΕΝΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΑ ΦΑΓΩΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ......ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΙΦΗΣΜΑ, ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ 1968, ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΟΧΑΓΟ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΜΑΣ "ΕΚΑΤΣΕ".
    ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΕΦΩΤΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ "ΑΓΟΡΩΝ" ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση